kiano_nani
Registered User
- نوشتهها
- 481
- لایکها
- 135
واس منم اتفاقی نیفتاده بعد 2 ساعت
چه جالب! ظاهرا قصدشون فقط ۴ تا اکانت من بوده !!! :general602:واس منم اتفاقی نیفتاده بعد 2 ساعت
خب با سرچ راحت پیدا کندوستان این یوزر ایجنت ایپدو بذارین .داشتمش گمش کردم.
اینقدر سرعت کمه نمیشه تسک زد.صدو سی تا فیشر دارم ولی سرعت صفره.
کمی ضعیف و سخت شدهسلام دوستان
من 2 سوال داشتم.
اول اینکه من الان حدود 8-7 ماه هست که تو نئوباکس فعال نبودم میخواستم بدونم تعداد تسکها الان نسبت به 8-7 ماه پیش بهتر شده یا فرقی نکرده؟
دوم اینکه اگه من یه dedicated IP بگیرم می تونم بدون اینکه گیر بیفتم، کار کنم؟
با سپاس
دوستان این تسک های UFAL - Public Transport Information service رو نمیشه یه جوری کدش رو گرفت؟
همینطور این تسک های ***2 minute task*** Searchy, the new search engine رو کسی انجام داده؟ ممکنه فلگ بکنن؟
ببخشید من تو این موارد خنگمتسک اولی رو که من سورس پیج رو کپی میکنم همونجا که کد میخاد قبول میکنه
ببخشید من تو این موارد خنگم
باید چه کار کنیم؟ ببخشیدا
من چیزی تو سورسش پیدا نکردمتسک اولی رو که من سورس پیج رو کپی میکنم همونجا که کد میخاد قبول میکنه
من چیزی تو سورسش پیدا نکردم
شما مطمئنی؟
میشه یه نمونه از کد رو اینجا بذاری؟
حالا متوجه شدممن تسک رو زدم سورسش رو ندارم شما وقتی view page source رو میزنی یه صفحه باز شد درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا همه نوشته ها رو کپی پیست میکنی توی قسمتی که کد میخاد
توی سورس نباید دنبال چیزی بگردی سورس که باز شد ctrl + a رو بزن بعد همه نوشته ها رو کپی کن
سلام.والله دو سه ماه پیش وضع خیلی خوب بود. الان هم بدک نیست. ای پی معمولی هم بگیری مشکلی ندارهسلام دوستان
من 2 سوال داشتم.
اول اینکه من الان حدود 8-7 ماه هست که تو نئوباکس فعال نبودم میخواستم بدونم تعداد تسکها الان نسبت به 8-7 ماه پیش بهتر شده یا فرقی نکرده؟
دوم اینکه اگه من یه dedicated IP بگیرم می تونم بدون اینکه گیر بیفتم، کار کنم؟
با سپاس
حالا متوجه شدم
ولی خطریه!
تا حالا سر این تسک فلگ نشدید؟