kiano_nani
Registered User
- نوشتهها
- 481
- لایکها
- 135
اصن نگران نباش همشون گرفته میشهمیدونم ولی واسه منم فلگ کرده هنوز لول هام رو ازم نگرفته
اصن نگران نباش همشون گرفته میشهمیدونم ولی واسه منم فلگ کرده هنوز لول هام رو ازم نگرفته
داشتن 2تا چنل نئوباکس تو یه اکانت کراودفلاور خلاف محسوب میشه و اگه بفهمن اکانتت رو میبندنمن یه اکانت جدید نئوباکس ساختم و میخام اکانت کراود قبلیم رو توی این اکانت استفاده کنم ولی هر چی تسک میزنم پول اضافه نمیشه توی اکانت جدید کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تنظیمات رو هم عوض میکنم بازم همینطوره
مشاهده پیوست 802875
فیشرهای انگلستان پیش تو هست؟فعلا که فلگ شدیم اینبار 1 هفته طول میکشه خیلیا سر همون تسک فلگ شدن
پیش من که نیستفیشرهای انگلستان پیش تو هست؟
فعلا که فکر خشک کردن نیستم 10 تا اکانت اکتیو دارم که هر روز از هر کدوم چندتا میزنمفیشرهای انگلستان پیش تو هست؟
روزی چند بدست میاری از هر اکانتفعلا که فکر خشک کردن نیستم 10 تا اکانت اکتیو دارم که هر روز از هر کدوم چندتا میزنم
دیگه open.v.p.n رو بستن باز هم نمیکنن این مرحله دوم فیلترینک هستش ضربه سختی به کسب درامد میزنه
دوستان الان چه سرویسی خوب وصل میشه؟
فعلا تونل وصل میشه و سیسکوفعلا که فکر خشک کردن نیستم 10 تا اکانت اکتیو دارم که هر روز از هر کدوم چندتا میزنم
دیگه open.v.p.n رو بستن باز هم نمیکنن این مرحله دوم فیلترینک هستش ضربه سختی به کسب درامد میزنه
دوستان الان چه سرویسی خوب وصل میشه؟
نمیدونم با این اوضاع حس چک کردن نیستروزی چند بدست میاری از هر اکانت
دو دلار میشه؟
سرویس دهندت معلومه ایرانیه خارجیا این کانکشنارو ندارن خودم خارجی گرفتم فقط اوپن دارهفعلا تونل وصل میشه و سیسکو
تو 5-6 صفحه قبل توضیحات کامل داده بودندوستان سلام
کسی می تونه تو زمینه تسک کمک من کنه
می خوام تازه شروع کنم
ف ی ل ت ر ش ک ن سیسکو هم خریدم و مشکلی نداره با نئو باکس تست کردم
اطلاعات من هم در مورد تسک بد نیست و از گوگل ترانست استفاده میکنم برای ترجمه متن
اگر کسی هست پنج دقیقه از وقت شریفشو در اختیار بنده بزار ممنون میشم