parsa_teen
Registered User
یه چند روز صبر کنی میخرن
فلگ کرد و بانوس داد؟اخر بانوس رسید
Congratulations, you were bonused 200.25 cents for your work on Bristol BCDC - Short questionaire! Many thanks for the work!
اخر بانوس رسید
Congratulations, you were bonused 200.25 cents for your work on Bristol BCDC - Short questionaire! Many thanks for the work!
اره اومده معلوم نیست به قصد حال دادن اومده یا فلگ کردنباز که این نظرسنجی ۲۲ سنتی اومده !!! :general607:
بانوس دیروزیها هم رسیده . . . :general705:
واقعا معلوم نیست منظورشون چیه که با JobID جدید میفرستنش دوباره . . . !اره اومده معلوم نیست به قصد حال دادن اومده یا فلگ کردن
صفحه اول و دوم هر کدوم یک سوال داره که به طور مشخص میگه فلان گزینه رو جواب بده . . .اگه سوال خاصی داره جوابشو بگین ما هم بزنیم
واقعا معلوم نیست منظورشون چیه که با JobID جدید میفرستنش دوباره . . . !
با اینی که الان زدم شد ۱۶ بار و فعلا که خبری از فلگ نیست. اگر بخوان فلگ کنن احتمالا باید یک ماهی با اکانتهام خداحافظی کنم :general705:
صفحه اول و دوم هر کدوم یک سوال داره که به طور مشخص میگه فلان گزینه رو جواب بده . . .
تو همون دو صفحه چند تا سوال شبیه به هم با مفهوم مشترک وجود داره که از لحاظ منطقی نمیشه جوابهای کاملا متفاوت بهشون داد مثلا یکی رو بزنید Definitely Agree و اون یکی رو بزنید Definitely Disagree !
دو صفحه آخر هم فقط برای سنجش میزان دقت شما تو خوندن سوالات و جواب دادن به اونهاست و ربطی به موضوع اصلی نظرسنجی ندارن . . .
تو اونها هم سوالات با مفهوم یکسان وجود داره که باید جوابهای یکسان یا نزدیک به هم بهشون داده بشه اصولا . . . حداقل من که تا الان رعایت کردم و فلگ هم نشدم . . .
کش و کوکی رو پاک کن و دوباره امتحان کن . . .جالبه برای من اجازه نمیده بیشتر از یکبار سوروی رو بزنم و میزنه یکبار قبلا این سوروی رو انجام دادید ! فقط خود تسک باز میشه.
این ماهی گیری چطوریه ؟ کار نمیکنه ...
اوه اوه اشتباه کردم ! کد این تسک 1.5 دلاری رو توی اون 25 سنتی زدم و رفت :general208:کش و کوکی رو پاک کن و دوباره امتحان کن . . .
اگر تو ویندوز اصلی انجام ندادی لینک رو کپی کن تو ویندوز اصلی و با حالت Private Browsing فایرفاکس و هر آیپی که دوست داشتی انجام بده،
کد رو که گرفتی کپی کن نگه دار و next رو بزن تا نظرسنجی تموم بشه . . . بعد کد رو ببر تو صفحه کراد Paste کن و Sumbit رو بزن . . .
ماهیگیری: اگر اشتباه نکنم همون زیر تصویر ماهیها یک سری دکمه بود، دکمه دوم از سمت چپ ماهی میگرفت . . .
اگر دکمه نیست یا کار نمیکنه شاید افزونهای رو مرورگرت جلوشون رو گرفته!
آره یه اکانت دارم لول 2 هست و این اومده دقتم 93 ست ولی هنوز لول 3 ندارم این به خاطر زیاد اکسپل شدن تو تیکت ازشون پرسیدم گفتن کوییز باید بزنی بدون اینکه اکسپل شی در طولانی مدت بهت میده !!!کسی از این پیام ها براش اومده و تونسته رفعش کنه و لول بالاتر بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 803719