usef8000
Registered User
57 سنتی اومد
Photos: content description
نامرد خیلی طولانی و وقت گیر بودش نیم ساعت وقت برد اخر تموم شد57 سنتی اومد
ارزش فلگ شدن نداره جونت سیر شده از لولاتمن که سورس پیج رو کپی پیست کردم قبول کرد
این کار اصلا از لحاظ اخلاقی درست نیست. اون طرف چه گناهی کرده که شما بدون انجام دادن کار پولش رو میگیری؟ :general710:آخه تا حالا فلگ نکردن و گرنه اینکارو نمیکردم![]()
این کار اصلا از لحاظ اخلاقی درست نیست. اون طرف چه گناهی کرده که شما بدون انجام دادن کار پولش رو میگیری؟ :general710:
فقط یک لحظه خودتون رو بزارید جای طراح تسک، یک تسکی طراحی کردید و مبلغی هم برای انجامش کنار گذاشتید ولی در نهایت، کارتون انجام نشده و پولتون هم از دست رفته!الان دارم انجام مبدم واقعن تسک خسته کننده ای هست
همون بهتر انجام ندی این تسکارو پولشو بگیری
فقط یک لحظه خودتون رو بزارید جای طراح تسک، یک تسکی طراحی کردید و مبلغی هم برای انجامش کنار گذاشتید ولی در نهایت، کارتون انجام نشده و پولتون هم از دست رفته!
چه حسی نسبت به کسایی که باعث این ضرر شدند خواهید داشت؟
آیا از کار اون افراد رضایت خواهید داشت؟
وقتی تسکی رو بدون انجام دادن، پولش رو میگیرید، طراح اون تسک همون حس رو نسبت به شما خواهد داشت!
شما فرصت کردی یک رسالهای از مجموعه فتاوی بده بیرون ملت استفاده کنن!اشکال نداره دوستانامریکا چند میلیون دلاری از پول ایران رو بالا کشیده. این چند سنت اشکال نداره. حلاله
)
فقط یک لحظه خودتون رو بزارید جای طراح تسک، یک تسکی طراحی کردید و مبلغی هم برای انجامش کنار گذاشتید ولی در نهایت، کارتون انجام نشده و پولتون هم از دست رفته!
چه حسی نسبت به کسایی که باعث این ضرر شدند خواهید داشت؟
آیا از کار اون افراد رضایت خواهید داشت؟
وقتی تسکی رو بدون انجام دادن، پولش رو میگیرید، طراح اون تسک همون حس رو نسبت به شما خواهد داشت!
تسکهایی از این دست کم نیستند!این تسک واقعا مسخره و وقت گیر بود حداقل باید 1 دلار واسش قیمت میزاشتن تا ارزش داشته باشه هدفش هم نمیدونم چی بود حتی نظرسنجی هم نبود که بخای انجامش بدی من که هر چی next زدم به آخرش نرسیدم
تو حرف من نه عقیدهای بود و نه زور و تحمیل، فقط خواستم ایشون یک بار هم قضیه رو از دید طرف مقابل (طراح تسک) ببینند!این بحثا هیچ فایده ای نداره . بزور عقاید خودتونو به دیگران تحمیل نکنین
شما فرصت کردی یک رسالهای از مجموعه فتاوی بده بیرون ملت استفاده کنن!