• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
من که سورس پیج رو کپی پیست کردم قبول کرد

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
همه رو از سورس در نیار چون بعضیاش تو خوده اون نظر سنجی باید ایدیتو وارد کنی و وقتی ببینن اون ایدی اون نظرسنجی رو انجام نداده فلگ میکنه

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
آخه تا حالا فلگ نکردن و گرنه اینکارو نمیکردم :)

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
آخه تا حالا فلگ نکردن و گرنه اینکارو نمیکردم :)
این کار اصلا از لحاظ اخلاقی درست نیست. اون طرف چه گناهی کرده که شما بدون انجام دادن کار پولش رو میگیری؟ :general710:

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
این کار اصلا از لحاظ اخلاقی درست نیست. اون طرف چه گناهی کرده که شما بدون انجام دادن کار پولش رو میگیری؟ :general710:

الان دارم انجام مبدم واقعن تسک خسته کننده ای هست
همون بهتر انجام ندی این تسکارو پولشو بگیری

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
دیگه هرکس حیطه شخصی خودشو داره . من از نظر فنی گفتم

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
الان دارم انجام مبدم واقعن تسک خسته کننده ای هست
همون بهتر انجام ندی این تسکارو پولشو بگیری
فقط یک لحظه خودتون رو بزارید جای طراح تسک، یک تسکی طراحی کردید و مبلغی هم برای انجامش کنار گذاشتید ولی در نهایت، کارتون انجام نشده و پولتون هم از دست رفته!
چه حسی نسبت به کسایی که باعث این ضرر شدند خواهید داشت؟
آیا از کار اون افراد رضایت خواهید داشت؟

وقتی تسکی رو بدون انجام دادن، پولش رو می‌گیرید، طراح اون تسک همون حس رو نسبت به شما خواهد داشت!

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
فقط یک لحظه خودتون رو بزارید جای طراح تسک، یک تسکی طراحی کردید و مبلغی هم برای انجامش کنار گذاشتید ولی در نهایت، کارتون انجام نشده و پولتون هم از دست رفته!

وقتی تسکی رو بدون انجام دادن، پولش رو می‌گیرید، طراح اون تسک همون حس رو نسبت به شما خواهد داشت!

اشکال نداره دوستان :D امریکا چند میلیون دلاری از پول ایران رو بالا کشیده. این چند سنت اشکال نداره. حلاله :))

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
اشکال نداره دوستان :D امریکا چند میلیون دلاری از پول ایران رو بالا کشیده. این چند سنت اشکال نداره. حلاله :))
شما فرصت کردی یک رساله‌ای از مجموعه فتاوی بده بیرون ملت استفاده کنن!

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
این بحثا هیچ فایده ای نداره . بزور عقاید خودتونو به دیگران تحمیل نکنین

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151

این تسک واقعا مسخره و وقت گیر بود حداقل باید 1 دلار واسش قیمت میزاشتن تا ارزش داشته باشه هدفش هم نمیدونم چی بود حتی نظرسنجی هم نبود که بخای انجامش بدی من که هر چی next زدم به آخرش نرسیدم

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
:general304:
اره خیلی طولانی بود .بیگاری بود اصن

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324
این تسک واقعا مسخره و وقت گیر بود حداقل باید 1 دلار واسش قیمت میزاشتن تا ارزش داشته باشه هدفش هم نمیدونم چی بود حتی نظرسنجی هم نبود که بخای انجامش بدی من که هر چی next زدم به آخرش نرسیدم
تسک‌هایی از این دست کم نیستند!
در حال حاضر بیش از ۷۰ تا جاب مختلف تو لیست هر اکانت لول دار هست که ۹۰ درصدشون به نسبت وقت و انرژی که می‌گیرن، قیمت فوق‌العاده پایینی دارند و به قولی انجامشون به صرفه نیست!
این جاب هم یکی از اون‌ها! انجامش ندید!
این بحثا هیچ فایده ای نداره . بزور عقاید خودتونو به دیگران تحمیل نکنین
تو حرف من نه عقیده‌ای بود و نه زور و تحمیل، فقط خواستم ایشون یک بار هم قضیه رو از دید طرف مقابل (طراح تسک) ببینند!

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
شما فرصت کردی یک رساله‌ای از مجموعه فتاوی بده بیرون ملت استفاده کنن!

دوست عزیز من به عنوان مزاح گفتم. اما اگه بحث حلال و حرام باشه. همین ما داریم با تغییر ای پی اینارو دور میزنیم. حرام حساب میشه.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
در مورد اون تسک نفس گیر هم باید عرض کنم دیگه اخراش خستم کرد عکسارو غیرفعال کردم هرچی اومد NA زدم اخر تموم شدحالا طراحش کمی سواستفاده کرد و وقت کاربرو گرفت البته ترافیکمونو هم خورد با اون عکسای بهینه نشدش حالا یکی دورش میزنه بدون انجام دادن تمومش میکنه اشکالی نداره فقط بجث فلگ کردن بود که گفتم وگرنه همگی خیلی چیرا رو دور میزنیم اینم یکیش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا