• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
چند تا کوییز اومد به یک ساعت نشد رفت

kiano_nani

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان اون 8سنتی دیروز اکسفوردو کسی زد؟

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان اگه چند تا از این contributor id داشته باشی مشکلی واست پیش میاد توی کراود ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اکانت رو ساسپند کنن ؟ کسی تجربه ای داره

upload_2015-5-22_6-29-26.png

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
دوستان اگه چند تا از این contributor id داشته باشی مشکلی واست پیش میاد توی کراود ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اکانت رو ساسپند کنن ؟ کسی تجربه ای داره

مشاهده پیوست 807667
اگه جفتش مال یه سایت باشه مشکل داره. الان شما جفتش مال نئوباکسه، طبق قوانین کراودفلاور این خلافه و اگه بفهمن اکانت رو میبندن، بهتره نذاری بفهمن!

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
اگه جفتش مال یه سایت باشه مشکل داره. الان شما جفتش مال نئوباکسه، طبق قوانین کراودفلاور این خلافه و اگه بفهمن اکانت رو میبندن، بهتره نذاری بفهمن!

چطوری نذارم بفهمن ؟
الان همین اکانتم چند ماهه باهاش کار میکنم و بن نشده

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
البته توی قوانینش نوشته بود میتونین حداکثر 25 تا contributor id داشته باشین

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان چطوری میشه ID نئو رو به کلیک افیکس وصل کرد دوستانی که بلدن لطفا جواب بدن اکانت نئو پاک شده میخام تسکاشو توی سایت دیگه بزنم

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
این تسک 133 سنتی رو با دقت زدین دوستان ؟

Making Relevance Assessments With Different Scales

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان چطوری میشه ID نئو رو به کلیک افیکس وصل کرد دوستانی که بلدن لطفا جواب بدن اکانت نئو پاک شده میخام تسکاشو توی سایت دیگه بزنم

من اینکارو واسه الایت کردم میتونم کمکتون کنم ؟ یا واسه کلیک افیکس میخاین ؟

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
اره ممنون میشم فکر نکنم فرقی با کلیک افیکس داشته باشه

من یک اکانت جدید الایت ساختم بعد آیپی آمریکا هم فعال بود که این آیپی همون آیپی بود که توی نئو تسک میزدم بعد وارد صفحه تسکها شدم روی یکی از جابها کلیک کردم که صفحه لوگین کراود باز میشه بعد یه گزینه داره sign up wiith facebook که روی اون کلیک کردم حالا باید وارد فیسبوک بشیم که خودت واردی دیگه و همون اکانت فیسبوکی که توی نئو واسه کراود ساختم رو واردش شدم و خود کراود صفحه داشبرد رو واست میاره و باید توی قسمت edit profile تیک کلیک آفیکس رو بزنی و سیو کنی بعد یه چند ساعت طول میکشه که لول های اون اکانت بیاد توی این chanel و من نتونستم فیشر واردش کنم ولی اگه لول داری همه تسک های لول دار واست میاد اینکارو واسه اکانت نئو جدید هم کردم و مشکلی نداشتم

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من یک اکانت جدید الایت ساختم بعد آیپی آمریکا هم فعال بود که این آیپی همون آیپی بود که توی نئو تسک میزدم بعد وارد صفحه تسکها شدم روی یکی از جابها کلیک کردم که صفحه لوگین کراود باز میشه بعد یه گزینه داره sign up wiith facebook که روی اون کلیک کردم حالا باید وارد فیسبوک بشیم که خودت واردی دیگه و همون اکانت فیسبوکی که توی نئو واسه کراود ساختم رو واردش شدم و خود کراود صفحه داشبرد رو واست میاره و باید توی قسمت edit profile تیک کلیک آفیکس رو بزنی و سیو کنی بعد یه چند ساعت طول میکشه که لول های اون اکانت بیاد توی این chanel و من نتونستم فیشر واردش کنم ولی اگه لول داری همه تسک های لول دار واست میاد اینکارو واسه اکانت نئو جدید هم کردم و مشکلی نداشتم
ممنون از زحمتت لول توش ندارم فقط تعدادی فیشر توش مونده

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
فیشر فکر نکنم بیاد من اینکارو کردم ولی هر چی منتظر بودم 100 تا فیشری که توی اکانت قبلیم توی نئو بود توی این اکانت جدیدم منتقل نشد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بانوس تسک اکسفورد رسید ولی زیادشو اهدا کرده بودم
Congratulations, you were bonused 30.26 cents for your work on Oxford University Research Survey - 1.00 USD BONUS! Thank you for participating!

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
بانوس تسک اکسفورد رسید ولی زیادشو اهدا کرده بودم
Congratulations, you were bonused 30.26 cents for your work on Oxford University Research Survey - 1.00 USD BONUS! Thank you for participating!

اون 10 تا سوالش رو باید درست بزنی ؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوتا 13 سنتی کویز اسون اومده صفحه اول چیزی رو تغییر ندید فقط باکس رو تیک بزنید صفحه دوم هم مهم نیست هر چی بزنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا