lonodn
Registered User
ای بابا من صبح نبودمچندتا مقاله اومد برا گرفتن لول خوبه
اگه باز کوییز اومد خبر بدین
ای بابا من صبح نبودمچندتا مقاله اومد برا گرفتن لول خوبه
اره هنوز بانوس ندادهدوستان اون 8سنتی دیروز اکسفوردو کسی زد؟
اگه جفتش مال یه سایت باشه مشکل داره. الان شما جفتش مال نئوباکسه، طبق قوانین کراودفلاور این خلافه و اگه بفهمن اکانت رو میبندن، بهتره نذاری بفهمن!دوستان اگه چند تا از این contributor id داشته باشی مشکلی واست پیش میاد توی کراود ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اکانت رو ساسپند کنن ؟ کسی تجربه ای داره
مشاهده پیوست 807667
اگه جفتش مال یه سایت باشه مشکل داره. الان شما جفتش مال نئوباکسه، طبق قوانین کراودفلاور این خلافه و اگه بفهمن اکانت رو میبندن، بهتره نذاری بفهمن!
دوستان چطوری میشه ID نئو رو به کلیک افیکس وصل کرد دوستانی که بلدن لطفا جواب بدن اکانت نئو پاک شده میخام تسکاشو توی سایت دیگه بزنم
اره ممنون میشم فکر نکنم فرقی با کلیک افیکس داشته باشهمن اینکارو واسه الایت کردم میتونم کمکتون کنم ؟ یا واسه کلیک افیکس میخاین ؟
اره ممنون میشم فکر نکنم فرقی با کلیک افیکس داشته باشه
ممنون از زحمتت لول توش ندارم فقط تعدادی فیشر توش موندهمن یک اکانت جدید الایت ساختم بعد آیپی آمریکا هم فعال بود که این آیپی همون آیپی بود که توی نئو تسک میزدم بعد وارد صفحه تسکها شدم روی یکی از جابها کلیک کردم که صفحه لوگین کراود باز میشه بعد یه گزینه داره sign up wiith facebook که روی اون کلیک کردم حالا باید وارد فیسبوک بشیم که خودت واردی دیگه و همون اکانت فیسبوکی که توی نئو واسه کراود ساختم رو واردش شدم و خود کراود صفحه داشبرد رو واست میاره و باید توی قسمت edit profile تیک کلیک آفیکس رو بزنی و سیو کنی بعد یه چند ساعت طول میکشه که لول های اون اکانت بیاد توی این chanel و من نتونستم فیشر واردش کنم ولی اگه لول داری همه تسک های لول دار واست میاد اینکارو واسه اکانت نئو جدید هم کردم و مشکلی نداشتم
بانوس تسک اکسفورد رسید ولی زیادشو اهدا کرده بودم
Congratulations, you were bonused 30.26 cents for your work on Oxford University Research Survey - 1.00 USD BONUS! Thank you for participating!
یادمه از ده تا 5تاشو درست زدماون 10 تا سوالش رو باید درست بزنی ؟