hamid_206
کاربر تازه وارد
دوستان لطف کنید توی پست ها حرفی از راه های عبور از فیلترینگ مخابرات به هیچ شکل و نوعش نباشه. وگرنه مجبور میشیم کلا تاپیک رو حذف کنیم و جلوی بحث های آتی در این مورد رو هم بگیریم.
باشه جناب ادمین
دوستان لطف کنید توی پست ها حرفی از راه های عبور از فیلترینگ مخابرات به هیچ شکل و نوعش نباشه. وگرنه مجبور میشیم کلا تاپیک رو حذف کنیم و جلوی بحث های آتی در این مورد رو هم بگیریم.
فقط وقت تلف کردنه و بس ...
شما داری از روش های دیگه بد میگی که کسب درآمد از فروش کارت شارژ رو تبلیغ کنی. هر کس هر جور دلش میخواد وقتش رو میگذرونه، چه کلیک کردن یا هر روش دیگه ای!
شما که داری هی تبلیغ میکنی برای این کار، این که پولی هست! فرض کنیم که هزینه کردیم و فروشگاه رو راه انداختیم، چه تضمینی هست که اونقدر بازدید داشته باشه که فروش بالا باشه؟ مثلا یه کارت شارژ بفروشیم چقدر سود میکنیم؟ الان که این همه روش برای شارژ هست (مثل تلفن 8734-021) آدم باید دیوونه باشه بیاد 261 هزار تومن بده این کارو کنه!
مشاهده پیوست 324235
فقط وقت تلف کردنه و بس ...
من کاری به شارژ آنلاین و... ندارم. اما تا حدودی حرف ایشون صحیح است. چرا؟فقط وقت تلف کردنه و بس ...
سلام دوستان تبریک میگم سال نو رو به همتون
دیروز و امروز نئوباکس دیگه مینی جاب نمیده واسه من این پیغامو میده
Tasks available
There are no tasks currently available, please check back later!
واسه شماها میاد؟
دیروز پروباکس گذاشت مینی جاب اما همه کم شدن.. 4 سنتی و 10 سنتی شدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با دود به همه عزیزان و تبریک سال نو
دوستانی که براشون مینی جاب نمیاد از چه چی چی انی استفاده میکنن؟
ببینید اگر مثلا از آمریکا سرورهای چند شهر رو دارن یه شهر که مینی جاب نداشت از یکی دیگه استفاده کنن. کشورای دیگه هم همینطور
برای همین من به جای چی چی ان های ایرانی چی چی ان hma رو پیشنهاد دادم چون نزدیک 130 تا سرور داره و اگه یکی کار نمیکرد یا مینی جاب نداشت از یکی دیگه استفاده میکنید.
اگه مشکل این نباشه باید خودتون ببینید چیکار کردین این یکی دو روز که اینجوری شده
سلام سال نو شمام مبارک دادا
من دیروز یه کامنت دادم واسه دوستم تو نئو نکنه ازون باشه!!!!!!!
من با هر سرور و کشوری امتحان کردم نمیده!!!
درست میشه به نظرتون؟
سلام دوستان
سال نو مبارک
منم الان رفتم توی نئوباکس دیدم مینی جاپ ندارم.نه ایران.نه امریکا نه انگلیس و فنلاند
حالا میخواستم بدونم مینی جاپهای کازینو هم نمی آن؟
ممنون
دوست عزيز اين موقع شب ميخواي ميني جاب بده ؟؟؟
ميني جابها به وقت گرينويچ ميان و معمولا چند تا دونه تا عصر ميمونن ولي نه ديگه تا 9 شب