بعنوان درآمد نباید بهش نگاه کنی تفریحی باید بزنی تا جمع بشه شما با یه سایت به هیچ جا نمیرسین باید چنتا سایت خوب انتخاب کنین و تفریحی بزنین مثلا سایت Freebitco شما هر یک ساعت یکبار یه کد وارد میکنین و ساتوشی جمع میکنین همینطور سایت moonbitco خود سایت به شما ساتوشی میده شما زحمت جمع کردنشو به خودتون باید بدین
من با همین کارا ساتوشی جمع کردم و حالا زدم تو کار سرمایه گذاری همون ساتوشی ها .
داش چرا وقتتون رو تلف می کنید . من الان حدود 1 ماه تو سایتی ثبت نام و سرمایه گذاری کردم . و تا به امروز اصل سرمایم 2 برابر شده و سودم هم جدا واریز حسابم شده . میرید یک جا سرمایه می ریزید که به روز نکشیده جم می شه . این سایتی که توشم بیش از 100 روزه واریزی داره و می تونید خودتون همه چیز رو ببینید بنده با همین ساتوشی های ذره ذره جمع شده اومدم تو این کار . می تونید با بقیه سرمایه گذار ها چت کنید . حتی با ادمین سایت چت کنید . نه این که می گید حتی جواب ایمیلتون رو هم نمی دن. می تونید از این لینک ثبت نام کنید و سرمایه گذاری . هر جا هم سوال داشتید من در خدمتم .
دوستانی که می خوان سرمایه گذاری کنن حتما این رو بدونن که اولین واریزی تون 25 درصد بانوس داره و مبالغ بالای 500 میلی بیت کوئین 35 درصد بیشتر واریز حساب سرمایه گذاری تون می شه . 2 تا حساب دارید یکیش قابل برداشته که سود میاد توش و یکیش فقط قابل سرمایه گذاری است . پول واریزی شما در مدت 1 ساعت میاد تو حساب سرمایه گذاری تون و پس از خرید سیستم شروع به سود دهی می کنه .
هر سوالی دارید یا همینجا بگید و یا با ایدی یاهو بنده fararysat3 در تماس باشید . امروز درخواست برداشت سوم خودم رو زدم و تا یکی دو ساعت دیگه با سند اینجا ارائه می کنم . لینک ثبت نام