چرا اینقد ازش دفاع میکنی اگه مدیرش نیستی؟
شما یه سایت معرفی کردی هرکی خواست استفاده میکنه هر کی نخواست هم میاد نظرشو میگه.
به نظر من سایت کلاهبرداری هست.
دلیلشم اینه که شما اومدی گفتی این سایت خارجی بود و بخاطر استفاده فارسی زبان ها اومدن سایتی فارسی راه اندازی کردن در صورتی که دروغ گفتی و ثابت هم شد اون سایت خارجی که معرفی کردی اصلا هیچ ربطی به این نداره.
حالا شما بیا بگو اگه کلکی تو کار نیست چرا از اول دروغ گفتی؟ یا اصلا شما نه چرا خود سایت اومده دروغ گفته؟
دوست عزیز من دفاع میکنم به دو علت:
یک اینکه تاپیک رو من زدم و هر گونه توهینی مستقیم داره به من میشه که خب من اجازه این مورد رو به کسی نمیدم
مورد دوم اینکه من بیشترین تیپ رو از این سایت گرفتم. دوستان دیگه هم گرفتن. کسی که باهاش کار نکرده چطور متوجه درست یا غلط بودن موضوع میشه؟
در مورد اینکه شما هم تهمت دروغگوشش میزنید. دوست عزیز ابتدا ادبیاتتون ور ویرایش کنید . چون من نه با شما دعوا داشته و نه دعوا دارم. اون دوستی که به راحتی تهمت زد و توهین کرد هم حرف من رو گوش نکرد. من براش توضیح دادم. وقتی آرشیو مسابقات این سایت شباهت زیادی داره. وقتی دیشب توی نیمه اول بازی من عکس تیپ دیروز رو دادم و دیدین که درست هم شد و جالبه که اون سایت خارجی و این سایت فارسی هر گذاشتنش.و... نشان از چیه؟ یکی از دوستان بت زن حرفه ایی همین انجمن توی خصوصی مفصل صحبت کردیم و اصل قضیه رو ایشون میدونه. به هر حال لزومی نمیبینم که توضیح بیشتری بدم. چون قضیه کاملا مشخصه. اصل قضیه این هست که پیش بینی های خوب و پر سودی برای من و برخی دوستان داشته. حالا شما دوست دارید باور کنید و استفاده کنید یا دوست ندارید. این که دعوا نداره.
اما نکته دیگه
خواهش میکنم این بحث رو در تاپیک پایان بدیم و اگر موردی بود در خصوصی بفرمایید در خدمتتون هستم