• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت فارسی معرفی لاین فوتبال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
به نظر سایت مزخرفی میاد:general706:

mojtaba29

Registered User
لایک‌ها
49
به نظر منم مهم نیست اصلا چیز پیچیده ای نیست که ادم بهش مشکوک باشه جالبه شما بچه ها به اونی که باید شک کنید نمیکنید و کلاه سرتون مزاره به خاطر طمع و این سایت که اصلا چیز مهمی نداره برا شک شک میکنید من اگر حرفه ای بودم میومدم یک وبلاگ میزدم و میگفتم پیشنهادات منو بت بزارید و ببینید که من بهترین پیشنهادات بر بهتون میدم و هر پیشنهاد رو 5 دلار میفروشم اگر هم باختید 5 دلار رو پس میدم در هر صورت ضرری نکردم شما ببری من 5 دلار گیرم میاد نبره 5 دلارتو پس میدم یعنی چیز پیچیده و مهمی نیست که قابل شک باشه نهایت کسی 5 دلار هم سر من کلاه بزاره یک سوم درامد یک روزم هست که برا من مهم نیست فکر نکنم برا دیگران هم 15 هزار تومن این روزا پولی باشه

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
اصلا موضوع اصلی تاپیک در مورد خود وبسایت نیست بلکه در مورد سرویسش هست، خود وبسایت که بر اساس whcms هست به خاطر داشتن سیستم تیکت و ارتباط مستقیم. کلا سیستم واریز و اعلام تیپ هم دستی هست که همه ی اینها با تیکت دادن میاد دستتون.

نمیدونم شاید انتظار دارین یه سایت به ظاهر بت365 ببینین؟!!!!! یا یه سری سایتهای ظاهرا تیپستر که هر تیپ رو 100 یورو به بالا میفروشن؟[emoji2]

لطفا اگر پستی در مورد این موضوع میخواید بدید در مورد خود سرویس باشه نه وبسایتش، ممنون

jadoogar8000

Registered User
لایک‌ها
102
کلی ازین وبسایتا نمونه خارجیش هست و همشون هم اسکمن مثل 24hoursbetting که الان جمع کرده رفته گول این کلاهبردارو نخورین !!!!!!

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
کلی ازین وبسایتا نمونه خارجیش هست و همشون هم اسکمن مثل 24hoursbetting که الان جمع کرده رفته گول این کلاهبردارو نخورین !!!!!!
وقتی سایتی داره درست پیش بینی میکنه. برای چی باید جمع کنه؟
دلیلی برای حرفتون دارید؟

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
وقتی سایتی داره درست پیش بینی میکنه. برای چی باید جمع کنه؟
دلیلی برای حرفتون دارید؟
چرا اینقد ازش دفاع میکنی اگه مدیرش نیستی؟
شما یه سایت معرفی کردی هرکی خواست استفاده میکنه هر کی نخواست هم میاد نظرشو میگه.
به نظر من سایت کلاهبرداری هست.
دلیلشم اینه که شما اومدی گفتی این سایت خارجی بود و بخاطر استفاده فارسی زبان ها اومدن سایتی فارسی راه اندازی کردن در صورتی که دروغ گفتی و ثابت هم شد اون سایت خارجی که معرفی کردی اصلا هیچ ربطی به این نداره.
حالا شما بیا بگو اگه کلکی تو کار نیست چرا از اول دروغ گفتی؟ یا اصلا شما نه چرا خود سایت اومده دروغ گفته؟
درضمن پیش بینی کردن دو تا بازی در روز با ضریب 1.5 کار شاقی نیست عزیزم.

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
چرا اینقد ازش دفاع میکنی اگه مدیرش نیستی؟
شما یه سایت معرفی کردی هرکی خواست استفاده میکنه هر کی نخواست هم میاد نظرشو میگه.
به نظر من سایت کلاهبرداری هست.
دلیلشم اینه که شما اومدی گفتی این سایت خارجی بود و بخاطر استفاده فارسی زبان ها اومدن سایتی فارسی راه اندازی کردن در صورتی که دروغ گفتی و ثابت هم شد اون سایت خارجی که معرفی کردی اصلا هیچ ربطی به این نداره.
حالا شما بیا بگو اگه کلکی تو کار نیست چرا از اول دروغ گفتی؟ یا اصلا شما نه چرا خود سایت اومده دروغ گفته؟

دوست عزیز من دفاع میکنم به دو علت:
یک اینکه تاپیک رو من زدم و هر گونه توهینی مستقیم داره به من میشه که خب من اجازه این مورد رو به کسی نمیدم
مورد دوم اینکه من بیشترین تیپ رو از این سایت گرفتم. دوستان دیگه هم گرفتن. کسی که باهاش کار نکرده چطور متوجه درست یا غلط بودن موضوع میشه؟
در مورد اینکه شما هم تهمت دروغگوشش میزنید. دوست عزیز ابتدا ادبیاتتون ور ویرایش کنید . چون من نه با شما دعوا داشته و نه دعوا دارم. اون دوستی که به راحتی تهمت زد و توهین کرد هم حرف من رو گوش نکرد. من براش توضیح دادم. وقتی آرشیو مسابقات این سایت شباهت زیادی داره. وقتی دیشب توی نیمه اول بازی من عکس تیپ دیروز رو دادم و دیدین که درست هم شد و جالبه که اون سایت خارجی و این سایت فارسی هر گذاشتنش.و... نشان از چیه؟ یکی از دوستان بت زن حرفه ایی همین انجمن توی خصوصی مفصل صحبت کردیم و اصل قضیه رو ایشون میدونه. به هر حال لزومی نمیبینم که توضیح بیشتری بدم. چون قضیه کاملا مشخصه. اصل قضیه این هست که پیش بینی های خوب و پر سودی برای من و برخی دوستان داشته. حالا شما دوست دارید باور کنید و استفاده کنید یا دوست ندارید. این که دعوا نداره.
اما نکته دیگه
خواهش میکنم این بحث رو در تاپیک پایان بدیم و اگر موردی بود در خصوصی بفرمایید در خدمتتون هستم

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
یه سری مثل اینکه بازم حرفهای من رو متوجه نمیشن
تاپیک بسته شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا