• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت های آموزشی

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15
این سایت متعلق به پروفسور سلطان زاد متخصص کودکان و نوزادان می باشد در این سایت شما اطلاعات کاملی در زمینه قبل و پس از بارداری و نحوی مراقبت صحیح از کودک خود را بدست می آورید
http://www.professorsoltanzadeh.com

:):rolleyes::D
www.mpce.ir

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام به دوستان و تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان امروز سایت پارس قرآن را به شما معرفی می کنیم که در آن می توانید قسمت های مختلف قرآن را به سرعت جستجو نموده و دارای ترجمه فارسی نیز می باشد همچنین دارای امکانات مختلف دیگری چون تلاوت و مقالات و برسی موضوعات و ... نیز می باشد
http://www.parsquran.com

التماس دعا
www.mpce.ir

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
اینم سایت من

http://www.learnbb.com/
فیلم های آموزشی قرارمیدهم

یک سربزنید تبادل لینک هم میکنم

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15
این هم یک سایت واقعا عالی برای آموزش طراحی وب سایت واقعا دیدنیه حتما سر بزنید فقط سایت به زبان انگلیسی می باشد
W3Schools Online Web Tutorials

:blush::D:rolleyes:
www.mpce.ir

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15

temper

Registered User
لایک‌ها
1
این سایت مقالات آموزشی بسیار خوبی در زمینه طراحی و برنامه نویسی سایت دارد :
www.w3devzone.com

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15
این وب سایت مقالات حرفه‌ای درباره عملکرد هر پدیده و ابزار از رایانه‌ها و خودروها گرفته تا جزئی ترین ابزار و پدیده‌ها را ارائه کرده و دارای صدها فایل ویدیویی برای نمایش تجربیات مختلف علمی است لازم به ذکر است که سایت به زبان انگلیسی می باشد
HowStuffWorks - Learn How Everything Works!

آموزشگاه کامپیوتر مبتکران پاسارگاد

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام امروز یک سایت خبری را به شما معرفی میکنیم که جدیدترین اخبار را در زمینه دانش و فناوری و هنر و اقتصاد در اختیار دوستان قرار می دهد
پایگاه خبری سبد نیوز | اخبار اقتصادی | اخبار فناوری و دانش | اخبار فرهنگی و هنری | Economic | IT | Art & Culture | RSS

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
وبسايت داوطلبين با هدف كمك به تمامي كنكوريها راه اندازي شد.
در اين سايت تمامي اخبار كنكور، دانشگاهها، پذيرشها و ... كاملا به روز در سايت قرار خواهد گرفت.

داوطلبين

همچنين اين سايت داراي يك انجمن تخصصي كنكور بوده كه تمامي سؤالات عمومي و تخصصي داوطلبان توسط دانشجويان و فارغ التحصيلان رشته هاي مختلف پاسخگويي خواهد شد.

انجمن "داوطلبين"

علاوه بر اين، اقدام به برگزاري كنكورهاي آزمايشي آنلاين و رايگان براي مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد كرده ايم كه جهت ثبت نام ميتوانيد به سايت مراجعه فرماييد.

همه چيز براي برگزاري يك كنكور موفق مهياست.

منتظر ديدار شما عزيزان و دريافت نظرات و انتقاداتتون هستيم.

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15
تد نام سازمان بزرگی است که افراد مختلف را از سرتاسر جهان به کنفرانسی دعوت می‌کند تا نظریات خود را درباره جهان، فناوری، طراحی و دیگر حوزه های علمی و هنری با یکدیگر در میان بگذارند. آرشیو فیلمهای این کنفرانسها را می‌توان در وب سایت این سازمان مشاهده کرد. این وب سایت مطالب خود را در زبانهای مختلف از جمله فارسی ارائه می‌کند.
TED: Ideas worth spreading

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15
تصاویری از حیات بر روی زمین عنوان کلی اطلاعات و فایلهایی است که درباره حیات وحش و محیط زیست بر روی این وب سایت قرار گرفته است. گونه های منقرض شده جانوران در این سایت در اولویت قرار دارند و به گفته این سایت، این جانداران را تنها می‌توان در arkive زنده و سالم مشاهده کرد.لازم به ذکر است که این سایت به زبان انگلیسی می باشد
ARKive - Discover the world's most endangered species

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15

m_kiani

Registered User
لایک‌ها
15

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
من با اجازتون می خوام بخش متفاوتی از سایتم رو معرفی کنم که تو تاپیک خودم به این موارد اشاره نمی کنم معمولا (فقط به نقاشی دیجیتالی اشاره شده).

بخش فرووم شامل آموزشهای فتوشاپ, برنامه های گرافیک وکتوری (illustrator) و برنامه های سه بعدی (3d max, maya, zbrush modbox , ...) هستش و برای هر کدوم از این موارد منابع مورد نیاز هم قرار داده می شه مثلا برای بخش 3d کلی تکسچر قرار داده شده.
تقریبا می شه گفت تمرکز فرووم رو آموزش برنامه های گرافیکی هستش.

انجمن تخصصی هنرهای دیجیتال

بالا