• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت های سینمایی

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اول میخواستم این پستو اینجا بزنم بعد تصمیم گرفتم یه تاپیک دیگه ایجاد کنم. به هر حال مدیران اگه صلاح میدونن مرج کنن.
یه اسکریپت برای گرفتن اطلاعات فیلم ها از IMDb نوشتم (البته بخش fetching اش رو دانلود کردم :D) و تو این آدرس قرار دادم.
این اسکریپت لیست فیلم های شما رو میگیره و اطلاعات مورد نظر شما رو در مورد اون فیلم ها از سایت IMDb می گیره و در یک فایل در اختیار شما قرار میده. این کارو برای دوستانی که میخوان مثلن یه لیست از فیلمهاشون با مشخصات بازیگر ها و ... تهیه کنن آسون می کنه.
البته فعلن مشکلاتی داره که در حال تصحیحشون هستم.
- خروجی اسکریپت فعلن روی براوزر هست. برای بردن خروجی به Excel کل دیتا رو کپی کنید تو Notepad و بعد از اونجا کپی کنید تو Excel.
- اسکریپت اطلاعات فیلم هایی رو که میگیرید در دیتابیس ذخیره می کنه و برای نفر بعدی اون ها رو از دیتابیس می گیره که وقت کمتری بگیره و در صورتی که فیلم مورد نظر شما تو دیتابیسش نباشه اطلاعاتشو از IMDb میگیره.
- فعلن اسکریپت برای نام فیلمی که وارد می کنید اولین نتیجه ی سرچ در IMDb رو در نظر میگیره. مثلا اگه بنویسید Scarface نسخه ی جدیدتر با بازی آل پاچینو رو به شما میده نه نسخه ی Howard Hawks رو.
- فعلن اسم اریژینال فیلم ها برگردونده میشه. یعنی اگه شما وارد کنید Life is Beautiful به شما عبارت La vita e Bella رو تحویل میده. دنبال الگوریتمی هستم برای تشخیص نام هایی که انگلیسی نیستن تا با استفاده از AKA این مشکلو حل کنم...
سوالی مشکلی پیشنهادی چیزی بود بفرمایید.

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اول میخواستم این پستو اینجا بزنم بعد تصمیم گرفتم یه تاپیک دیگه ایجاد کنم. به هر حال مدیران اگه صلاح میدونن مرج کنن.
یه اسکریپت برای گرفتن اطلاعات فیلم ها از IMDb نوشتم (البته بخش fetching اش رو دانلود کردم :D) و تو این آدرس قرار دادم.
این اسکریپت لیست فیلم های شما رو میگیره و اطلاعات مورد نظر شما رو در مورد اون فیلم ها از سایت IMDb می گیره و در یک فایل در اختیار شما قرار میده. این کارو برای دوستانی که میخوان مثلن یه لیست از فیلمهاشون با مشخصات بازیگر ها و ... تهیه کنن آسون می کنه.
- خروجی اسکریپت فعلن روی براوزر هست. برای بردن خروجی به Excel کل دیتا رو کپی کنید تو Notepad و بعد از اونجا کپی کنید تو Excel.
- اسکریپت اطلاعات فیلم هایی رو که میگیرید در دیتابیس ذخیره می کنه و برای نفر بعدی اون ها رو از دیتابیس می گیره که وقت کمتری بگیره و در صورتی که فیلم مورد نظر شما تو دیتابیسش نباشه اطلاعاتشو از IMDb میگیره.
- فعلن اسکریپت برای نام فیلمی که وارد می کنید اولین نتیجه ی سرچ در IMDb رو در نظر میگیره. مثلا اگه بنویسید Scarface نسخه ی جدیدتر با بازی آل پاچینو رو به شما میده نه نسخه ی Howard Hawks رو.
- فعلن اسم اریژینال فیلم ها برگردونده میشه. یعنی اگه شما وارد کنید Life is Beautiful به شما عبارت La vita e Bella رو تحویل میده. دنبال الگوریتمی هستم برای تشخیص نام هایی که انگلیسی نیستن تا با استفاده از AKA این مشکلو حل کنم...

بسیار عالی است

من مدتهاست دنبال سایتی بودم که بصورت گروهی بتواند امتیاز فیلم‌های imdb را نمایش بدهد (چند تا برنامه را امتحان کرده بودم اما برنامه شما به وضوح بهتر است ) ممنون!

چند پیشنهاد :

1. در صفحه اصلی مربع گزینه‌های انتخابی در سمت چپ هر گزینه قرار بگیرد و نه سمت راست
تیک داخل مربع بصورت کامل مربع را پر کند و یا حالت تیک داشته باشد و نه بصورت '

2. نتایج به هم چسبیده نمایش داده می شوند و هر نتیجه زیر ستون مربوطه نمایش داده نمی شود بهتر است تغییراتی در آن بدهید

3. بهتر است لینک فیلم‌ها در نتایج بصورت لینک نمایش داده شود

4. سرعت اجرای اسکریپ بیشتر شود

5. زمانی‌که دکمه submit را می‌زنیم به صفحه نتایج برویم و نه به صفحه‌ایی که لینک نتایج وجود دارد

من فکر می‌کنم اگر اشکالات برنامه‌تان را اصلاح کنید حتی بتوانید روزانه صدها بازدید کننده خارجی از سایت‌تان داشته باشید

اگر عنوان تاپیک را تغییر بدهید بهتر باشد من فکر کردم در این تاپیک قرار است سایت های سینمایی معرفی شود

Last edited:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
دستت درد نکنه کاره خیلی جالبی کردی

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26

با سلام
لطف ميكنيد PM رو چك كنيد؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
در صفحه اصلی مربع گزینه‌های انتخابی در سمت چپ هر گزینه قرار بگیرد و نه سمت راست
انجام شد.
تیک داخل مربع بصورت کامل مربع را پر کند و یا حالت تیک داشته باشد و نه بصورت '
به صورت تیکه دیگه. مگه شما به چه شکلی می بینید؟
نتایج به هم چسبیده نمایش داده می شوند و هر نتیجه زیر ستون مربوطه نمایش داده نمی شود بهتر است تغییراتی در آن بدهید
خروجی html رو برای این قرار دادم که کاربر هر جا دوست داشت کپی کنه. مثلا اگه خروجیو تو اکسل کپی کنی مرتب میشه. ولی الان علاوه بر خروجی html خروجی اکسل هم قرار دادم.
بهتر است لینک فیلم‌ها در نتایج بصورت لینک نمایش داده شود
انجام شد.
سرعت اجرای اسکریپ بیشتر شود
این یکی به سرعت سرور ما و سرور IMDb بستگی داره و فعلن راه حلی براش پیدا نکردم.
زمانی‌که دکمه submit را می‌زنیم به صفحه نتایج برویم و نه به صفحه‌ایی که لینک نتایج وجود دارد
فعلن برای اینکه کاربر یه Log مشاهده کنه و بیکار منتظر نمونه ترجیح میدم همینطور باشه.

با تشکر از شما دوست عزیز برای راهنماییتون

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
از اینجا میتونین برای کمک به تکمیل دیتابیس سایت استفاده کنید. با تکمیل دیتابیس سرعت سایت بالا میره و دیگه نیاز به دریافت اطلاعات از IMDb نیست. تا الان حدود 50000 عنوان از IMDb گرفته و به دیتابیس اضافه شدن.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
به بهانه ی تشخیص انگلیسی یا غیر انگلیسی بودن اسم ها امکانی در سایت برای ترجمه ی عنوان فیلم ها اضافه شد. از این پس برای ترجمه ی نام فیلم ها میتونین به این آدرس مراجعه کنید. به محض اینکه دیتابیس به اندازه ی کافی تکمیل بشه امکان اضافه کردن نام فارسی فیلم ها در قسمت لیست کردن فیلم ها اضافه میشه.
اگر میخواهید کمک کنید لطفن دقیق ترجمه کنید حتی اگه تو فارسی قشنگ در نیاد. اگه ترجمه ای را بلد نبودید جلوی آن را خالی بگذارید و اگر اسم مورد نظر انگلیسی نبود جلوی آن را تیک بزنید.
با تشکر

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یک مشکل عجیب :

وقتی فیلم Armored را در این سایت جستجو می‌کنم فیلم Bronenosets Potyomkin را پیدا می‌کند

وقتی فیلم G-Force را در این سایت جستجو می‌کنم فیلم Transformers را پیدا می‌کند

پیشنهاد 1: یک قسمت در سایت قرار بده تا با دادن لینک فیلم‌هایی که مشابه دارد اطلاعات لازم را از آن لینک برداشت کند

پیشنهاد 2: تاریخ اکران (Release Date) را هم در Check the details you want قرار بده

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
پیشنهاد 1: یک قسمت در سایت قرار بده تا با دادن لینک فیلم‌هایی که مشابه دارد اطلاعات لازم را از آن لینک برداشت کند
مشکل اینجاست که تقریبن همه ی فیلم ها مشابه دارن. اگه کاربر بخواد مثلا برای 100 تا فیلم هر کدوم 10 تا نتیجه ی مشابه رو ببینه و یکیشو انتخاب کنه پیرش در میاد ! دنبال راه حل بهتری هستم...

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مشکل اینجاست که تقریبن همه ی فیلم ها مشابه دارن. اگه کاربر بخواد مثلا برای 100 تا فیلم هر کدوم 10 تا نتیجه ی مشابه رو ببینه و یکیشو انتخاب کنه پیرش در میاد ! دنبال راه حل بهتری هستم...

منظور من این بود که با توجه به تعداد پایین فیلم‌هایی که فیلم مشابه آن‌ها نمایش داده می‌شود قسمتی باشد که کاربر لینک imdb آنرا submit کند و سایت اطلاعات فیلم را از آن بگیرد

می‌توانید علاوه بر نام فیلم نام کارگردان و یا فیلمنامه‌نویس‌ آنرا در قسمت advanced search قرار دهید چون خیلی بعید به نظر می‌رسد که دو فیلم وجود داشته باشد که اسم آن و اسم کارگردانانش و اسم فیلمنامه‌نویسانش یکی باشد!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منظور من این بود که با توجه به تعداد پایین فیلم‌هایی که فیلم مشابه آن‌ها نمایش داده می‌شود قسمتی باشد که کاربر لینک imdb آنرا submit کند و سایت اطلاعات فیلم را از آن بگیرد

می‌توانید علاوه بر نام فیلم نام کارگردان و یا فیلمنامه‌نویس‌ آنرا در قسمت advanced search قرار دهید چون خیلی بعید به نظر می‌رسد که دو فیلم وجود داشته باشد که اسم آن و اسم کارگردانانش و اسم فیلمنامه‌نویسانش یکی باشد!
با تشکر از راهنمایی شما. به زودی انجامش میدم.

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

با تشکر از راهنمایی شما. به زودی انجامش میدم.

برای صفحه http://amin.fallahi.ir فکری کن

می‌رود به قسمت

Index of /
cgi-bin/
history/
images/
imdb/
movielister/
movies/
semsari.htm
up/
Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at amin.fallahi.ir Port 80​

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
امین جان چرا دیگه سفارش قبول نمیکنی؟!
297.gif

uc.jpg

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
امین جان چرا دیگه سفارش قبول نمیکنی؟!
دیتابیس رو گذاشتم رو سرور داره 24 ساعته آپدیت میشه برای همین فعلن بستمش که رو کارش پارازیت نیفته. البته یه نفر زیاد مشکلی ایجاد نمی کنه. شما پی ام بزن تا آدرس موقتی رو بهت بدم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دیتابیس رو گذاشتم رو سرور داره 24 ساعته آپدیت میشه برای همین فعلن بستمش که رو کارش پارازیت نیفته. البته یه نفر زیاد مشکلی ایجاد نمی کنه. شما پی ام بزن تا آدرس موقتی رو بهت بدم.
6qaxgjn.gif

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
چند تا مشکل :

من اسامی این فیلم‌ها را در سایت شما وارد کردم :
The 11th Hour
War inc
The Final Cut
نتیجه‌ایی که داد برای این فیلم‌ها بود :
Breach
Once Upon a Time in America
Blade Runner

ضمناً اگر در نام فیلم علامت ' و یا & باشد در نتیجه نام فیلم را بصورت &#x22 و مشابه آن نشان می‌دهد
مثلاً برای فیلم‌هایی مثل
Caché
Charlie Wilson's War
Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit
Don't Say a Word
WALL·E

با این حال برای ایجاد این سایت مفید از شما متشکرم.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ضمناً اگر در نام فیلم علامت ' و یا & باشد در نتیجه نام فیلم را بصورت &#x22 و مشابه آن نشان می‌دهد
درسته. اتفاقا خواستم این رو بگم ولی فراموش کردم!
امین عزیز این مورد رو اگر بتونی تصحیح کنی واقعا عالی میشه...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اون مشکل تو نسخه ی اکسل هست و تو Html مشکلی نداره. میتونید محتوا رو از Html به Notepad و بعد به اکسل کپی پیست کنید. اینجوری مشکلی نخواهد داشت. فعلن به خاطر مشکلات درس و کنکور و ... وقت سرو کله زدن با این رو ندارم.
با تشکر

بالا