spiral
Registered User
- نوشتهها
- 1,411
- لایکها
- 347
بیشتر از 2 سال هست که من سایت teaserfast معرفی کردم بیشتر از 2000 نفر هم رفرال دارم تا همین امشب که پرداختش منظم بوده . بله دوست عزیز منم قبول دارم هر سایتی یه روزی داون میشه ولی از همون 2 سال پیش مثل شما میومدن میگفتن هر روبل اینقدر میشه یا 1 روبل به تومن چقدر میشه ؟ ارزش نداره وقت بزارین و فلان و.........هر ۶ روبل میشه 0.1 دلار
اونوقت ارزش داره اصلا ؟؟؟
تازه اگر اینترنتون مجانی باشه
به نظرم اینا همش وقت تلف کردنه
بعد این سایت دامنشا گزاشته برای فروش اصلا
ولی هیچوقت دقت نکردین که این سایت اصلا هیچ وقتی از شما نمیگیره و شما در طول کار روزمره فقط بعضی وقتا یک کلیک ok باید بزنین اونم بعضی وقتا ! یا هیچوقت نخواستین قبول کنین که بله روبل شاید نسبت به دلار خیلی رقم درشتی نباشه ولی اینجا که آمریکا نیست دوست عزیز ایرانه هر روز ارزش ريال میاد پایین تورم زیاد میشه . منم به همه گفتم روبل جمع کنین به ارز دیجیتال تبدیل کنین . کاری که خودم میکنم !
اون موقع که چند هزار روبل جمع کردم از همین سایت و اتریوم رو 350 دلار بود بازم شما و امثال شما میخندیدین ولی من داشتم روبل به اتریوم تبدیل میکردم الان هم به ترون تبدیل میکنم بازم شما بخند .
خلاصه این سایت نه وقت کسی رو گرفته
نه نیاز به سرمایه داشته
2 سال هم تا همین امشب پرداخت داشته حالا فردا داون بشه یا نشه نمیدونم !! ولی خیالم راحت کسی ازش ضرر نکرده