Kambiz7
Registered User
- نوشتهها
- 587
- لایکها
- 56
بررسی کردم، مشکلی نداره.ظاهرا لینک ثبت نامش مشکل داره
بررسی کردم، مشکلی نداره.ظاهرا لینک ثبت نامش مشکل داره
از وقتی هاست ایران گرفتم میخوام یه مطلبو تو گوگل فیچ کنم این خطارو میده
مشاهده پیوست 1174699
رو هاست فرانسه بود این خطارو نمیداد
حالا همش بگن برید هاست ایران خوبه
هنگام ثبت نام لینک ریجیستر فعال نمیشهبررسی کردم، مشکلی نداره.
اگر منظورت اینه که ایمیلی برایت ارسال نشده، قسمت spam رو هم یک سر بزن شاید رفته اون قسمت. ولی اگه ایمیل اومده و لینک درونش مشکل داره، ظاهرا باید یک روز دیگه دوباره اقدام کنی. ممکنه امروز سایت مشکلی داشته.هنگام ثبت نام لینک ریجیستر فعال نمیشه
خیر منظورم فرم ثبت نام داخل خود سایت هست وقتی کپچا را وارد می کنی و اطلاعات را تکمیل می کنی کلید Register غیر فعاله و فعال نمیشه . یعنی نمی شه روش کلیک کرد .اگر منظورت اینه که ایمیلی برایت ارسال نشده، قسمت spam رو هم یک سر بزن شاید رفته اون قسمت. ولی اگه ایمیل اومده و لینک درونش مشکل داره، ظاهرا باید یک روز دیگه دوباره اقدام کنی. ممکنه امروز سایت مشکلی داشته.
من دوباره چک کردم و برای من، دکمه ثبت نام فعال میشه!خیر منظورم فرم ثبت نام داخل خود سایت هست وقتی کپچا را وارد می کنی و اطلاعات را تکمیل می کنی کلید Register غیر فعاله و فعال نمیشه . یعنی نمی شه روش کلیک کرد .
ظاهرا شما یک عدد زیاد میذاری. این کپتچا 8 کاراکتر داره ولی شما 9 تا مینویسی. کاراکتر پنجم یا ششم اضافه است. به نظر میاد که درستش این باشه: 292J4805 و یا ممکنه 2927A805 باشه.برای آزمون این کپچا را داده هر چی وارد می کنم می گه غلطه
Your answer 292JA4805 is incorrect.
Your answer 2927A4805 is incorrect.
ده درصد از چی کمیسیون می ده من یک نفر را اد کردم و مراحل تایید را هم رد کرده ولی چیزی اضافه نشده به اکانت !؟بستگی به دید شخص داره که واسش می ارزه یا نه. اتفاقا دلیل معتبر بودن و اطمینان به دریافت پول این سایت، اینست که وعده پرداخت قیمتهای بالا را نمیدهد و در آخر هیچی دست آدمو نمیگیره. همچنین اینم اینجا بگم که 10 درصد هم کمیسیون برای معرفی هر شخص، خواهد داد.
هر چقدر که زیرمجموعهات کار کنه به اندازه ده درصد آن، کمیسیون میگیری. به طور مثال اگر زیرمجموعهات روزی 1 دلار کار کنه علاوه بر اینکه اون 1 دلارش را تمام و کمال دریافت میکنه، در این میان به اندازه ده درصد آن که میشه 10 سنت، به حساب شما بابت کمیسیون اضافه میشه. حتما زیرمجموعه شما هنوز کاری نکرده، برای همین چیزی به حسابت اضافه نشده.ده درصد از چی کمیسیون می ده من یک نفر را اد کردم و مراحل تایید را هم رد کرده ولی چیزی اضافه نشده به اکانت !؟