• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت Euro-Piñata

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان عزیز.
امروز می خوام یه سایت جدید رو که مدتی هست توش فعالیت می کنم معرفی کنم.
اولین چیز جالبی که این سایت رو نسبت به بقیه PTC ها متمایز می کنه ، این هست که درآمد شما به صورت یورو بهتون داده میشه که خیلی به صرفه تر از دلار هست و همین الان فکر کنم هر یورو حدودا 1.5 دلار هست. همچنین یکی دیگه از ویژگی های خوب این سایت ادمین سایت هست که هر روز تو سایت حضور داره و به همه مشکلات و سوالات و درخواست های کاربران به صورت شخصی رسیدگی میکنه. از این گذشته همه اطلاعات شخصی خودش رو هم تو سایت گذاشته ، که فکر می کنم احتمال اسکم بودن رو خیلی خیلی پایین ترمیاره;);)
طی صحبت هایی هم که با ادمین سایت داشتم ، یه بخش پارسی هم تو انجمنش زاه اندازی کردیم و بنده هم مدیر این بخش شدم تا عزیزان پارسی زبان با راحتی بیشتر بتونن تو این سایت و انجمن هاش فعالیت کنن..
این سایت در حال حاضر و به مناسبت تاسیس سایت به کاربرانی که جزو 5000 نفر اولی باشند که ثبت نام میکنن ، 2 سال یوزر Investor میده که مثل یوزر گلد تو بقیه PTC ها هست و حتی البته بهتر!
تا چند روز دیگه سایت به این تعداد کاربر میرسه و از این به بعد همه یوزرها استاندارد خواهند بود ، مگر اینکه بخوان یوزرشون رو با پرداختن پول ارتقا بدن...

برای اینکه بهتر تفاوت این دو نوع یوزر رو متوجه بشید ، به اینجا نگاه کنید :

این جدول قیمت های کلیک کردن روی تبلیغات برای یوزرهای استاندارد رو نشون میده. و این جدول :

قیمت های کلیک کردن روی تبلیغات برای یوزرهای Investor هست.

همچنین پرداخت های این سایت به صورت Instant ( لحظه ای) هست و در حال حاضر به Paypal و Payza پرداخت داره و به زودی پرداخت به Liberty Reserve رو هم اضافه میکنه.
یکی دیگه از ویژگی های خیلی خوبی هم که این سایت داره اینه که Autorecyle اون یعنی عوض کردن زیر مجموعه های اجاره ای که کلیک نمی کنن به صورت خودکار برای یوزرهای Investor دو روز هست که واقعا عالیه!! تو هیچ سایت دیگه ای من همچین چیزی رو ندیدم یعنی دیگه شما اصلا نیازی ندارید که پول زیادی رو برای عوض کردن زیر مجموعه هاتون بدید و وقتی یوزر Investor باشید و این ویژگی رو روشن کنید ، خودشون بعد از 2 روز کلیک نکردن تعویض میشن!

تو انجمن سایت هم چند نفر که برداشت کردن مدرک برداشتشن رو گذاشتن..

همچنین برای کسانی که میخوان تو این سایت سرمایه گذاری کنن هم موقعیت حیلی مناسبی هست چون این سایت مثل بفیه سایت ها تو خرید بسته های زیر مجموعه اجاره ای به 100 تا یا 200 تا محدود نیست و شما حتی میتونید در صورت تمایل بسته های 9000 تایی زیر مجموعه اجاره ای بگیرید!

در آخر هم من اصلا نمیگم این بهترین سایت هست یا جای سایت های معروف رو گرفته یا ... یه سایت هست که به نظرم خیلی پتانسیل بالایی داره و احتمال موفقیتش بالاست ، از اون گذشته به نظرم درآمد داشتن به یورو هم میتونه خیلی جالب و پرسود باشه و هم الان مخصوصا تا زمانی که هنوز به کاربران جدید یوزر Investor دو ساله مجانی تعلق میگیره زمان خیلی خوبی برای عضو شدن هست و وجود انجمن پارسی هم میتونه به بچه هایی که سوالی دارن یا زبانشون زیاد خوب نیست کمک زیادی بکنه.
برای عضویت هم رو این بنر کلیک کنید :

سوالی هم بود در خدمتم.
موفق باشید:D

Last edited:

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
رضا جون ایمیل فعالسازی نمیفرسته.آنی برای شما فرستاد؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان عزیز امتحان کنید ببینید وارد سایت هم نمیشه؟

نه متاسفانه
میگه شما باید وریفای کنید از طریق ایمیل
چندین بارم درخواست دوباره فرستادم زدم ولی هیچی نمیده.شاید با تاخیر بفرستن

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
نه متاسفانه
میگه شما باید وریفای کنید از طریق ایمیل
چندین بارم درخواست دوباره فرستادم زدم ولی هیچی نمیده.شاید با تاخیر بفرستن

یکم صبر کنید اگه نیودمد به ادمینش میگم رسیدگی کنه ;)

موفق باشید :D

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
برای منم الان اومد.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
منم ثبت نام کردم ولی هنوز ایمیل نیومده

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
Last edited:

eli190

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ثبت نام کردم ممنون :)

eli190

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خوبه که قسمت فارسی داره ......تو سایتهای مثل نئوباکس نمیشه این پیشنهادو بدین بلکهاونجا هم قسمت فارسی داشته باشه؟؟؟

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
خیلی خوبه که قسمت فارسی داره ......تو سایتهای مثل نئوباکس نمیشه این پیشنهادو بدین بلکهاونجا هم قسمت فارسی داشته باشه؟؟؟

سلام دوست عزیز.
ممنون. تو نئوباکس هم ولا خیلی به ادمینش گفتیم ، میگه برای تاسیس انجمن پارسی نیاز به یه حدنصاب داریم ( نمیگه هم که چی هست) که هنوز بهش نرسیدیم و به محض اینکه اماده اینکار بودیم اعلام می کنیم.

دوستان عزیز برای کسانی که میخوان کارخودشون رو تو این سایت با Investor و مزایای فوق العادش شروع کنن فقط کمتر از 100 تا جای خالی مونده!! فقط تا همین امشب فرصت دارید...

aalireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز.
ممنون. تو نئوباکس هم ولا خیلی به ادمینش گفتیم ، میگه برای تاسیس انجمن پارسی نیاز به یه حدنصاب داریم ( نمیگه هم که چی هست) که هنوز بهش نرسیدیم و به محض اینکه اماده اینکار بودیم اعلام می کنیم.

دوستان عزیز برای کسانی که میخوان کارخودشون رو تو این سایت با Investor و مزایای فوق العادش شروع کنن فقط کمتر از 100 تا جای خالی مونده!! فقط تا همین امشب فرصت دارید...

منم زیرمجموعت شدم که زودتر به اولین پرداختی برسین ببینیم چجوریه

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
منم زیرمجموعت شدم که زودتر به اولین پرداختی برسین ببینیم چجوریه

سلام دوست عزیز.
ممنونم ، البته من فعلا قصد برداشت پول از این سایت رو ندارم.

دوستان عزیز مهلت ساختن یوزر Investor تموم شد و از این به بعد همه یوزرهای جدید استاندارد خواهند بود.

مدیر سایت هم یه تاپیک جدید باز کرده و توش از اخبار جدید سایت گفته که از مهم ترین اونا میشه به مهاجرت به سرور اختصاصی ، اضافه کردن Liberty Reserve و عوض کردن نرم افزار سیستم سایت اشاره کرد.
هنوز تاریخ دقیقی برای اعمال این تغییرات اعلام نشده ، ولی به محض اینکه اعلام شد سعی میکنم اینجا هم اطلاع رسانی کنم.

aalireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز.
ممنونم ، البته من فعلا قصد برداشت پول از این سایت رو ندارم.

دوستان عزیز مهلت ساختن یوزر Investor تموم شد و از این به بعد همه یوزرهای جدید استاندارد خواهند بود.

مدیر سایت هم یه تاپیک جدید باز کرده و توش از اخبار جدید سایت گفته که از مهم ترین اونا میشه به مهاجرت به سرور اختصاصی ، اضافه کردن Liberty Reserve و عوض کردن نرم افزار سیستم سایت اشاره کرد.
هنوز تاریخ دقیقی برای اعمال این تغییرات اعلام نشده ، ولی به محض اینکه اعلام شد سعی میکنم اینجا هم اطلاع رسانی کنم.

اکانت من Investor هست ولی کلیک هایی که برام میاد همه 0.005 دلاریه ...

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
اکانت من Investor هست ولی کلیک هایی که برام میاد همه 0.005 دلاریه ...

سلام دوست عزیز.
این به این دلیل هست که فعلا بخاطر اینکه سایت جدیدا راه اندازی شده و زیاد تبلیغ دهنده نداره ، مدیر سایت چند تا تبلیغ Tiny و Micro رو خودش گذاشته که سایت راه بیفته و با ایجاد همون تغییرات که گفتم ، شاهد تبلیغات ثابت و طولانی تری هم خواهیم بود.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام به همه دوستان عزیز
به اطلاعتون میرسونم که از این لحظه Liberty Reserve هم به جمع درگاه های پرداخت این سایت اضافه شد.
البته فعلا فقط برای سرمایه گذاری تو سایت میشه ازش استفاده کرد ، نه برای برداشت ، ولی اون قابلیت هم به زودی فعال میشه و سعی می کنم اون رو هم خبررسانی کنم.

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
منم عضو شدم امیدوارم اسکم نشه.:)

بالا