• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت Euro-Piñata

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
بچه هایی که عضو شدن و از این سایت و ادمینش راضی هستن میتونن به این آدرس برن و با زدن دکمه فلش بالا به این سایت رای بدن و به بیشتر معرف تر شدنش کمک کنن :

eMoneySpace - Money Making Sites

موفق باشید :D

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان عزیز
یه مدت تو این تاپیک خبری نبود :دی
به همه دوستان عزیز اعلام میکنم که این سایت الان مرحله به روزرسانی نرم افزاری و سرور اختصاصی رو پشت سر گذاشته و همینطور پرداخت آنی (Instant) درگاه Liberty Reserve رو هم اضافه کرده و همچنین تبلیغ های روزانش هم از 5 تا به بیشتر از 15 تا تبلیغ تو روز افزایش پیدا کرده و روز به روز داره پیشرفت میکنه.

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان عزیز
دیشب ادمین سایت تو یه ایمیل که برای همه اعضا فرستاد اعلام کرد که تا یک هفته دیگه یک قابلیت جدید رو معرفی میکنه که ویژه و اختصاصی این سایت هست و که به درآمد کمک زیادی میکنه و همچنین اینکه تا یک هفته دیگه قابلیت انجام تسک ها (مثل مینی جاب ها در سایت نئوباکس ) رو به سایت اضافه میکنه :cool:
قبل از این هم یه ویژگی جدید به سایت اضافه شده که میتونید با دیدن ویدئو هایی که تو سایت گذاشته شده کسب درآمد کنید. نیازی هم نیست که ویدئو ها رو تا اخر ببینید تا اون مبلغ بهتون تعلق بگیره. فقط کافیه حداقل تا 45 ثانیه از هر ویدئو رو ببینید.
اگه هنوز عضو نشدین ، عضو شین و فعالیت خودتون رو شروع کنید.
بازم با خبرای جدید تاپیک آپدیت میکنم ;)

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267

asregsm

Registered User
لایک‌ها
20
منم عضو شدم به نظر خوب میاد . . .
بچه ها وب سایت های که با surveys پول میدن چطورن ؟ کسی چیز خوبی سراغ داره که مطمئن هم باشه ؟

بالا