• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی معتبرترین سایت پیشبینی فوتبال در ایران(winiran)

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اصلا چه بحثیه سر حرام و حلالش؟
هرکس میگه حرامه سمتش نره حرفشم نزنه خودشم قاطی بحثهاش حتی نکنه
هرکسی هم فکر میکنه حلاله بزنه و کار خودشو بکنه
اگه بخوای ریز بشی به جزییات همین کاری که اقا یوسف هم میکنه حرامه
چون مولتی یوزر کار کردن در سایتها عین دروغگوییه و پولی که شما با دروغ و کلک و حقه دربیاری هم حرامه
تموم شد و رفت
عجب حالا توپو داری میندازی تو زمین من
مولتی یوزر توی اینجا هم وجود داره یعنی اونایی که چندتا اکانت دارن کار حرامی انجام دادن؟ خ خ
قضیه غیرقانونی بودن با غیر شرعی بودن فرق میکنه عزیز من
ما به لحاظ محدودیت و تحریما سایتای امریکایی و غیره رو دور میزنیم در مقابل پول مفتی که ازشون نمیگیریم فعالیتی انجام میدیم همین
حالا شما این قضیه رو بگرد ببین میشه با کفار شرطبندی کرد یا خیر
من گشتم اینو پیدا کردم

برگزاری قمار بین کفار توسط مسلمان
سؤال: قمار بین کفار توسط مسلمان چه حکمی دارد؟
جواب: اشکال دارد

سؤال: سلام علیکم تعریف کلمه قمار چیست؟
جواب: قمار نوعی بازی است با آلات مخصوص که در آن برد و باخت مالی وجود دارد

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
مولتی یوزر توی اینجا هم وجود داره یعنی اونایی که چندتا اکانت دارن کار حرامی انجام دادن؟ خ خ
ما به لحاظ محدودیت و تحریما سایتای امریکایی و غیره رو دور میزنیم در مقابل پول مفتی که ازشون نمیگیریم فعالیتی انجام میدیم همین
من گشتم اینو پیدا کردم

خوب همین دور زدن مگه یه جور دورغ گویی نیست.

منم وقتی بت میزنم یه بازی رو یک ساعت انالیز میکنم شرایط رو در نظر میگیرم 90 دقیقه بازی رو دنبال میکنم در زمان مناسب بت رو میبندم سود میکنم در قبال کاری که کردم سود میکنم از همه مهمتر ارز اوری به کشور میکنم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من گشتم اینو پیدا کردم

من نگفتم چندتا اکانت داشتن کار حرامیه
گفتم شما وقتی مولتی یوزر میشی توی یک سایت پس درواقع به سایت دروغ گفتی
و پولی که با دروغگویی به دست بیاد حرامه

سؤال: اگر کسی با دستکاری در مدارک خود ، مشغول به کار شود درآمد حاصله چه حکمی دارد؟
جواب: اشکال دارد مگر اینکه به مسؤول مربوطه، حقیقت را بگوید

بجای توجیه کردن برو تحقیق کن و دنبال کلاه شرعی هم نگرد

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

منم وقتی بت میزنم یه بازی رو یک ساعت انالیز میکنم شرایط رو در نظر میگیرم 90 دقیقه بازی رو دنبال میکنم در زمان مناسب بت رو میبندم سود میکنم در قبال کاری که کردم سود میکنم از همه مهمتر ارز اوری به کشور میکنم
مولتی یوزر بودن یعنی اینکه به سایت دروغ بگی
اشکان باشی ولی بگی محمدم
یعنی دروغ گفتی
کار هم براشون انجام بدی فایده نداره
چون شما دروغ گفتی به سایت و هویتت رو جعل کردی
پس بنابراین پولی که درمیاری اشکال داره
چه بابتش کار کرده باشی و چه زحمت نکشیده باشی (فرقی نمیکنه) اصل قضیه اینه که شما به واسطه ی دروغی که به سایت گفتی باعث شدی سایت بهت اجازه فعالیت مضاعف بده
تموم شد و رفت

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

کی گفته دور زدن دروغ گوییه از اسمش معلومه به جای اینکه از مسیر اصلی وارد سایت و کار بشی از مسیر فرعی وارد میشی که همین تغییر مشخصات و ایپی هستش
در مقابل محدودیت و تحریمها لازمه
خب ارز آوری به چه قیمت به قیمت اینکه مال حروم وارد شکم خودت با خانوادت میشه؟
قبلا گفتم اگه فتوایی میشناسی که بگه این کار حلاله خودم هم استقبال میکنم میام زیرمجموعت هم میشم
من نگفتم چندتا اکانت داشتن کار حرامیه
گفتم شما وقتی مولتی یوزر میشی توی یک سایت پس درواقع به سایت دروغ گفتی
و پولی که با دروغگویی به دست بیاد حرامه

سؤال: اگر کسی با دستکاری در مدارک خود ، مشغول به کار شود درآمد حاصله چه حکمی دارد؟
جواب: اشکال دارد مگر اینکه به مسؤول مربوطه، حقیقت را بگوید

بجای توجیه کردن برو تحقیق کن و دنبال کلاه شرعی هم نگرد
خب یکی از ملزومات درامد از سایتا همین تغییر اسم و ایپی و ... هستش
حالا بیا بگو تغییر ایپی و استفاده از قندشکنها حرام است خ خ
چرا که داری به سایت مقابل دروغ میگی که کاربر امریکایی هستی راستشو بگو که ایرانی هستی و درجا حسابتو ببندن
این ابزارها از ملزومات دور زدن هستن اونوقت کشور اومده نفت رو با دور زدن تحریما فروخته پس پولش حرامه؟
فکرت ناقصه دوستم والبته تا حدودی خشکی مذهبی

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
کی گفته دور زدن دروغ گوییه از اسمش معلومه به جای اینکه از مسیر اصلی وارد سایت و کار بشی از مسیر فرعی وارد میشی که همین تغییر مشخصات و ایپی هستش
در مقابل محدودیت و تحریمها لازمه
خب ارز آوری به چه قیمت به قیمت اینکه مال حروم وارد شکم خودت با خانوادت میشه؟
قبلا گفتم اگه فتوایی میشناسی که بگه این کار حلاله خودم هم استقبال میکنم میام زیرمجموعت هم میشم

خب یکی از ملزومات درامد از سایتا همین تغییر اسم و ایپی و ... هستش
حالا بیا بگو تغییر ایپی و استفاده از قندشکنها حرام است خ خ
چرا که داری به سایت مقابل دروغ میگی که کاربر امریکایی هستی راستشو بگو که ایرانی هستی و درجا حسابتو ببندن
این ابزارها از ملزومات دور زدن هستن اونوقت کشور اومده نفت رو با دور زدن تحریما فروخته پس پولش حرامه؟
فکرت ناقصه دوستم والبته تا حدودی خشکی مذهبی
انسانها برای خودشون به هر شکلی توجیه میارن
من نمونه سوال و جواب رو اوردم
دور زدن تحریمها در مثالی که زدی نمونه مصداق این مثال نیست ما در اون کار میایم نفت رو به یه واسطه میفروشیم و اون میره میفروشه
از واسطه استفاده کردیم ، نه اینکه خودمون بریم مدارکمون رو جعل کنیم و هویت و تابعیتمون رو به دروغ اعلام کنیم
اما شما خودت با اعلام دروغ و جعل در مشخصات هویتی خودت رو به نام دیگه و ساکن جای دیگه به سایت معرفی میکنی
استفتای این موردم که برات نوشتم و دیدی جوابش چی بود
پولی که درآوردی به واسطه دروغی بوده که به سایت گفتی و فریبی که دادی وگرنه نمیتونستی اون پول رو دربیاری پس این درامد اشکال داره
لزومی به ادامه بحث با شما نمیبینم
شما از اون دست مذهبی هایی هستی که هرچی به نفعت باشه قبول میکنی اونجا که شرع به ضررته کر و کور میشی

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
انسانها برای خودشون به هر شکلی توجیه میارن
من نمونه سوال و جواب رو اوردم
دور زدن تحریمها در مثالی که زدی نمونه مصداق این مثال نیست ما در اون کار میایم نفت رو به یه واسطه میفروشیم و اون میره میفروشه
از واسطه استفاده کردیم ، نه اینکه خودمون بریم مدارکمون رو جعل کنیم و هویت و تابعیتمون رو به دروغ اعلام کنیم
اما شما خودت با اعلام دروغ و جعل در مشخصات هویتی خودت رو به نام دیگه و ساکن جای دیگه به سایت معرفی میکنی
استفتای این موردم که برات نوشتم و دیدی جوابش چی بود
پولی که درآوردی به واسطه دروغی بوده که به سایت گفتی و فریبی که دادی وگرنه نمیتونستی اون پول رو دربیاری پس این درامد اشکال داره
لزومی به ادامه بحث با شما نمیبینم
شما از اون دست مذهبی هایی هستی که هرچی به نفعت باشه قبول میکنی اونجا که شرع به ضررته کر و کور میشی
حرفای اصلی که لازم بود گفته شد حالا با واسطه بی واسطه هدف دور زدنه یکی با ادم واسطه چیزی رو دور میزنه یکی با قندشکن و تغییر هویت
هیچ اشکالی شرعی هم ندارن
حالا شرطبندی که تکلیفش روشنه حرفی بیارید که بنده هم وارد این شغل بشم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
حرفای اصلی که لازم بود گفته شد حالا با واسطه بی واسطه هدف دور زدنه یکی با ادم واسطه چیزی رو دور میزنه یکی با قندشکن و تغییر هویت
هیچ اشکالی شرعی هم ندارن
حالا شرطبندی که تکلیفش روشنه حرفی بیارید که بنده هم وارد این شغل بشم
شما همونطور که وارد اون کار شدی وارد اینم بشو (البته اگه دوست داری)

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
هر چیزی که برای بدن ضرر داره حرامه
شرطبندی هم حالت اعتیاد داره و هم باختش هم بردش برای بدن ضرر داره
باختش باعث عصابیت تا حد خودکشی
بردش طمع بیشتر به برد و اعتیاد بهش طوری که برداتم که ببازی با اینکه برد بوده بازم عضبانی میشی
اینم دلیل علمیش
شما فقط فکر می کنید حرام یک کلمست نه عزیز هر حرامی دلیلی داره
هر کیم پول و عقل خودشه دوست داشت بازی می کنه دوست نداشت نه به ما چه از جیب ما که نمیره

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
دور زدن سایت هم پس حرامه اصلا بحث تحریم نیست سایت اقا قانون گذاشته شما داری قانون رو دور میزنی پس 100 درصد خلاف انجام دادی و به سایت دروغ گفتی و سرشون رو کلاه گذاشتی و مدیر سایت هم بفهمه راضی نیست از پولی که بهت داده پس حرومه!!
در کل اقا اگر از نظر شما حرومه کار نکن نظر هم نده هر کسی میاد شرطبندی انجام میده خودش خبر داره با عقل خودش تصمیم گرفته
به کسی هم ربطی نداره
قدیم میگفتن شرطبندی روی تیراندازی و سوار کاری مشکلی نداره اون زمان که بارسا و رئال نبودن مسی و رونالدو هم نبودن!!
همون زمان قدیم هم میگفتن شرطبندی رو برده داری و سگ بازی و ... حرامه
-
یه زمانی خوردن قند بدوت غسل دادنش حرام بود-تلویزون هم حرام بود باعث میشد جوونا نماز صبحشون قضا بشه- ماشین لباس شویی هم حرام بود لباسا نجس میشد!
-
الان هم میلی به ازاد کردن شرطبندی روی فوتبال مثلا نیست ولی عقل من میگه مشکلی نداره
تمام

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
هر چیزی که برای بدن ضرر داره حرامه
شرطبندی هم حالت اعتیاد داره و هم باختش هم بردش برای بدن ضرر داره
باختش باعث عصابیت تا حد خودکشی
بردش طمع بیشتر به برد و اعتیاد بهش طوری که برداتم که ببازی با اینکه برد بوده بازم عضبانی میشی
اینم دلیل علمیش
شما فقط فکر می کنید حرام یک کلمست نه عزیز هر حرامی دلیلی داره
هر کیم پول و عقل خودشه دوست داشت بازی می کنه دوست نداشت نه به ما چه از جیب ما که نمیره
خب پس ازنظر شما استرس برای بدن ضرر داره پس هر کاری استرس داره حرامه؟!
طمع تو هر کاری هست هیچ کس از درامدش راضی نیست و میخواد روز به روز بیشترش کنه و خیلیا وقتا جواب میگیرند خیلی وقتا هم همون درامدشون هم از دست میره فقط این رویه تو پیشبینی بیشتر به چشم میاد
ذات انسان پیروزی خواه هست پس در صورت شکست ناراحت میشه طبیعی هست
اتفاقا من وقتی روی یک مسابقه فوتبال بت میزارم هیجانش تماشاش برای دو چندان میشه
البته اینکه بیای کل زندگیت رو بزاری اشتباه هست باید پولی که بهش نیاز نداری رو بزاری

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
درضمن این نکته رو هم اضافه بکنم
هر کاری قوانین خودش رو داره که باید رعایت بشه و وقتی که رعایت نمیشه نمیشه گفت اون کار اشتباه هست
در بت زدن نباید کل سرمایت رو بزاری
در بت زدن نباید طمع زیادی کنی
در بت زدن نباید پس از شکست بخوای همون روز جبران کنی چون باعث میشه بدتر ببازی
باید وقتش رو بدونی که کی بکشی کنار چه هنگام پیروزی چه شکست
وقتی اینا رو رعایت نمیکنی باعث شکستت میشه
و نکته اخر شخص خود من این رو به چشم تفریح نگاه میکنم نه منبع کسب درامد مثل وسیله شهر بازی که پول میدیم استفاده میکنیم
برای همین اگر ببازم هم فقط لذتم رو بردم ( یکم هم ناراحت از اینکه چرا اشتباه کردم زود تموم شد مهلتم!)
هر کاری درست انجام دادنش خوبه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
عجب
حالا که روی مساله دروغ زوم کردید عرض کنم که این مساله اصلا در حکم دروغ نیست بلکه از اسمش معلومه دور زدن
شما که انقدر تاکید به دروغ دارید بفرمایید
پیامبر اکرم (ص) به حضرت على(ع) وصیت فرمود: همانا خداوند دروغ به مصلحت و خیر را دوست دارد و از راستى که فساد در پى‏داشته باشد، متنفر است[6].

پرسش
آیا دروغ گفتن به کافر حربی یا کسی که در کشور کافر حربی زندگی می کند و قصد ضربه زدن در آینده را دارد، جایز است؟ مثلا اگر در رشته ای لازم باشد که در کشور آمریکا تحصیل کنیم و آن رشته جزو رشته های با کاربرد نظامی و مورد نیاز کشور باشد، اما بدون دروغ نشود برای تحصیل به آنجا رفت و یا با دروغ راحت تر بتوان رفت چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی
دروغ گفتن حتی به کافر جایز نیست، مگر در صورتی که ضرورتی اقتضا کند و ضروری بودن در این سؤال ثابت نیست.

ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
دروغ جایز نیست مگر برای دفع ضرر
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
در فرض سوال در صورت ضرورت مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
موارد و احکام آنها مختلف است لذا حکم کلی نمی توان داد.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شرکت در مسابقات سایت های شرط بندی فوتبال، جایز نیست
با توجه به حرکت سایت های مربوطه که شباهت زیادی به همان شرط بندی و قمار دارد و با توجه به رد و بدل شدن پول در ازای برد یا باخت از لحاظ شرعی، این کار چه حکمی دارد و آیا شرکت کردن در این سایت ها و کسب درآمد از این راه حلال است؟»

متن پاسخ از سوی مرکز پاسخگویی به پرسش های شرعی دفتر مقام معظم *****:

«بسمه تعالی
این عمل که افرادی با پرداخت پول در مسابقه شرکت نموده و به افرادی که صحیح پاسخ داده اند، مبلغی پرداخت شود، حکم برد و باخت را دارد و جایز نیست.»

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
درضمن این نکته رو هم اضافه بکنم
هر کاری قوانین خودش رو داره که باید رعایت بشه و وقتی که رعایت نمیشه نمیشه گفت اون کار اشتباه هست
در بت زدن نباید کل سرمایت رو بزاری
در بت زدن نباید طمع زیادی کنی
در بت زدن نباید پس از شکست بخوای همون روز جبران کنی چون باعث میشه بدتر ببازی
باید وقتش رو بدونی که کی بکشی کنار چه هنگام پیروزی چه شکست
وقتی اینا رو رعایت نمیکنی باعث شکستت میشه
و نکته اخر شخص خود من این رو به چشم تفریح نگاه میکنم نه منبع کسب درامد مثل وسیله شهر بازی که پول میدیم استفاده میکنیم
برای همین اگر ببازم هم فقط لذتم رو بردم ( یکم هم ناراحت از اینکه چرا اشتباه کردم زود تموم شد مهلتم!)
هر کاری درست انجام دادنش خوبه
داداش من قصد ندارم کسیو متقاعد کنم بله هر چیزی که استرس بیاره برای ادم بده من آرایشگرم استرس وامونده ایام امتحانات مدرسه چیزی جر یک مدرک چرت با لرزش درستو ضعیفی چشم برام نذاشت قیچی تو دستم میلرزه روزی سه تا امتحان بود ای کاش ترک تحصییل می کردم زود تر....

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
عجب
حالا که روی مساله دروغ زوم کردید عرض کنم که این مساله اصلا در حکم دروغ نیست بلکه از اسمش معلومه دور زدن
شما که انقدر تاکید به دروغ دارید بفرمایید
پیامبر اکرم (ص) به حضرت على(ع) وصیت فرمود: همانا خداوند دروغ به مصلحت و خیر را دوست دارد و از راستى که فساد در پى‏داشته باشد، متنفر است[6].

پرسش
آیا دروغ گفتن به کافر حربی یا کسی که در کشور کافر حربی زندگی می کند و قصد ضربه زدن در آینده را دارد، جایز است؟ مثلا اگر در رشته ای لازم باشد که در کشور آمریکا تحصیل کنیم و آن رشته جزو رشته های با کاربرد نظامی و مورد نیاز کشور باشد، اما بدون دروغ نشود برای تحصیل به آنجا رفت و یا با دروغ راحت تر بتوان رفت چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی
دروغ گفتن حتی به کافر جایز نیست، مگر در صورتی که ضرورتی اقتضا کند و ضروری بودن در این سؤال ثابت نیست.

ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
دروغ جایز نیست مگر برای دفع ضرر
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
در فرض سوال در صورت ضرورت مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
موارد و احکام آنها مختلف است لذا حکم کلی نمی توان داد.

توجیه تا کجا؟؟ تا به کی؟؟
شما وقتی توی سایت داری رجیستر میکنی آیا اطلاعات دروغ در فرم عضویت سایت ثبت میکنی یا نه؟
اسمت محل زندگیت و مشخصاتت رو جعل میکنی
شما جعل کردی
شما به سایت دروغ گفتی
سر سایت کلاه میذاری و پولی که از این راه بدست میاری حرامه
خودتم خوب میدونی ولی نمیخوای قبول کنی برات سخته
حالا برای اینکه خودتو آروم کنی هی برا خودت توجیه و کلاه شرعی بساز

اصلا اینا به من ربطی نداره اقا
دروغه یا دروغ نیست حلاله یا حرومه هر چی هست نوش جونت به من چه
همونطور که به تو ربطی نداره که من و سایر دوستان چه میکنیم
اگه امر به معروف و نهی از منکر بود که یه بار گفتی تموم شد رفت وظیفه شرعیتو انجام دادی دمت گرم
منم دیدم داری میگی لازم دونستم برا شما هم بگم
پیشنهاد میکنم بجای دخالتهای بیجا و فضولیهای بی مورد بری یه مقدار هم به خودت و کار خودت نگاه کنی و در موردش تحقیق کنی
شما اسمشو هرچی که بذاری کاری که میکنی چعل و دروغگویی هست و پولی که از این راه بدست میاد دقیقا و کاملا حرامه
حاضرم بیام باهات حضوری بریم پیش یکی از مراجع تا اینو بهت ثابت کنم
خیالتو راحت کنم
کسی که میاد بت میزنه میدونه داره چه کار میکنه و نیازی به گفتن این احکام و مسائل نیست همه واقف هستن حکم علما در مورد این کار چیه
ضمنا
فراموش نکنید همه اعضای این انجمن الزاما مسلمون نیستن پس بهتره برای اقلیت های دینی هم احترام قائل بشید دین اسلام دین دوستی و مودت هستش و اقلیتهای دینی کشور هم حق و حقوق خودشون رو دارن پس باید مورد احترام قرار بگیرن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
توجیه تا کجا؟؟ تا به کی؟؟
شما وقتی توی سایت داری رجیستر میکنی آیا اطلاعات دروغ در فرم عضویت سایت ثبت میکنی یا نه؟
اسمت محل زندگیت و مشخصاتت رو جعل میکنی
شما جعل کردی
شما به سایت دروغ گفتی
سر سایت کلاه میذاری و پولی که از این راه بدست میاری حرامه
خودتم خوب میدونی ولی نمیخوای قبول کنی برات سخته
حالا برای اینکه خودتو آروم کنی هی برا خودت توجیه و کلاه شرعی بساز

اصلا اینا به من ربطی نداره اقا
دروغه یا دروغ نیست حلاله یا حرومه هر چی هست نوش جونت به من چه
همونطور که به تو ربطی نداره که من و سایر دوستان چه میکنیم
اگه امر به معروف و نهی از منکر بود که یه بار گفتی تموم شد رفت وظیفه شرعیتو انجام دادی دمت گرم
منم دیدم داری میگی لازم دونستم برا شما هم بگم
پیشنهاد میکنم بجای دخالتهای بیجا و فضولیهای بی مورد بری یه مقدار هم به خودت و کار خودت نگاه کنی و در موردش تحقیق کنی
شما اسمشو هرچی که بذاری کاری که میکنی چعل و دروغگویی هست و پولی که از این راه بدست میاد دقیقا و کاملا حرامه
حاضرم بیام باهات حضوری بریم پیش یکی از مراجع تا اینو بهت ثابت کنم
خیالتو راحت کنم
کسی که میاد بت میزنه میدونه داره چه کار میکنه و نیازی به گفتن این احکام و مسائل نیست همه واقف هستن حکم علما در مورد این کار چیه
ضمنا
فراموش نکنید همه اعضای این انجمن الزاما مسلمون نیستن پس بهتره برای اقلیت های دینی هم احترام قائل بشید دین اسلام دین دوستی و مودت هستش و اقلیتهای دینی کشور هم حق و حقوق خودشون رو دارن پس باید مورد احترام قرار بگیرن
خسته نباشی
اصل کلام: هر حرف نباید گفت هر راست نشاید گفت
مگه در سایتها گفتن حرف راست واجبه؟
کجاش گفته وقتی نگفته پس لزومی نداره
در ضمن اینجا حرف به اکثریته نه اقلیت
بنده برای این مساله کلی حرف و دلیل محکم اوردم شما برای کارت چه دلیل درست حسابی داری؟
استاد بزرگوار درست گفت که در آخرالزمان مردم علمشون زیاده اما عقلشون کم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خسته نباشی
اصل کلام: هر حرف نباید گفت هر راست نشاید گفت
مگه در سایتها گفتن حرف راست واجبه؟
کجاش گفته وقتی نگفته پس لزومی نداره
در ضمن اینجا حرف به اکثریته نه اقلیت
بنده برای این مساله کلی حرف و دلیل محکم اوردم شما برای کارت چه دلیل درست حسابی داری؟
استاد بزرگوار درست گفت که در آخرالزمان مردم علمشون زیاده اما عقلشون کم
کسی که خواب هست میشه بیدار کرد
اما کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد

طبق استدلال شما تا به ادمها نگن راست بگو میتونن دروغ بگن
جمله ای که گفتی رو برای سایر دوستان اصلاح میکنم
جز راست نباید گفت ، هر راست نشاید گفت!
اون جمله ای که نوشتی صحیحش اینه
بله
جز راست نباید گفت یعنی کلامی بجز حقیقت نباید گفته بشه و بعدشم میگه هر راست نشاید گفت خب بعضی واقعیتها را نگی بهتره
ولی کمی عقل نیازه که ادم بفهمه نگفتنه واقعیت و دروغ گفتن دوتا چیز مجزا و متفاوتن!!!
بگذریم
واقعا استاد بزرگوار درست گفتن.....

بالا