niloo_net
Registered User
- نوشتهها
- 74
- لایکها
- 4
مرسي دارك نايت جون.خداحفظت كنه
به هر حال با توجه به اینکه مجموعه سر هم ( یک دست ) هست بد نیست
وگرنه تیک فیلمهارو اگر داشته باشی ( یا حتی در YouTube ببینی ) و عکس هارو هم که میشه راحت گیر اورد
بیوگرافی همه شون هم که در نت موجود هست
در صورتی که مجموعه ای یک پارچه نیاز باشه بد نیست !!
-
5 سال پیش قاعدتا ارزشش بیشتر بود!
بسیار ممنون.
نه هم کلی میگیره و هم تکی
این نمونه تصویر از فایل html که درست کرده
اینم فایل txt خروجی
احتمالا سال ساخت (و سایر مشخصات - کارگردان، بازیگر ها و ...).این نرم افزارها چه جوری میتونن از بین فیلمهایی با اسمهای مشابه اونی که مد نظر شما هست رو تشخیص بدن؟!
احتمالا سال ساخت (و سایر مشخصات - کارگردان، بازیگر ها و ...).
خب اینها رو تو قرار هست از اون بگیری!!!!
فقط اسم رو میدی ، کل مشخصاتش رو میده! درسته دیگه؟!
حالا اگر قرار باشه کل مشخصاتش رو بدی! چی میخوای بگیری!؟
البته من لیستهایی که با این برنامه ها درست میشه رو دیدم اکثرآ تو تمام فیلمهایی که شباهت اسمی دارند اشتباه شده
البته بدون شک مربوط به یوزر هست اما کلآ پدیده جالبی هست
سلام رفیق...گفتی ایرانی یاد مجموعه " گالری بازیگران سینمای جهان " افتادم
قدیمی هست, 4-5 سال پیش از نمایشگاه گرفتم, 3 سیدی 6900 تومان
هنوز فروش میره گویا ( سایتش )
4 عکس از برنامه رو اتچ کردم, به طور کلی شامل بیوگرافی / فیلموگرافی / تکه ای فیلم از بازیگر / تعدادی عکس هست . امکان جست و جو بر اساس نام / تصویر بازیگر مورد نظر هم وجود داره
سلام رفیق...
آقا من طالب این شدم، ولی سایتش گویا فروش نداره! فقط قیمت زده...!
شما هنوز داریشون؟ :blush:
سلام
آقا علیرضا چون دیدم جای این برنامه برای خیلی از دوستان خالی است و خیلی از دوستان با زحمت بسیار سرگرم کامل کردن لیست اطلاعات خود هستند ، گفتم که با اجازه شما یک فقره برنامه جهت دانلود بگذارم
برنامه Movie COllectorz
که عزیزان همه آشنا هستند ولی برای دوستان جدید التبادل (کلمه رو عشق است) و راهنمایی ایشان جهت حرفه ای تر شدن این برنامه لازم است:
به این آدرس بروید و برنامه را دانلود کنید
http://behrang1980ir.googlepages.com/programs
لیست اکسل خود را که دارای فقط یک ستون نام فیلم است را به صورت text (tab delimited) ، Save as کنید
سپس وارد برنامه مووی کلکتورز شده و از قسمت File
Import from
text
فایل خود را Browse نموده و در انتها ok را بزنید
حال اسامی فیلمهای شما درون برنامه وارد شده است
با گرفتن کلیدهای Ctrl + U و تیک زدن نام سایت imdb.com ابتدا فیلمهای خود را جستجو نموده و در باکس Search Result و با استفاده از کلیک ماوس فیلم خود را تیک کرده و سپس Update را بفشارید.
شما موفق شدید کلیه اطلاعات فیلم خود را از سایت Imdb دانلود کرده و لیستی حرفه ای داشته باشید
پ.ن: میدانم که توضیح کمی در باره این برنامه قدرتمند بود ولی تشنگان را جرعه ای بس باشد.
علیرضا جان اگر امکان دارد این توضیحات را ببر جایی که دوستان بخوانند و دعای خیر نمایند هم شما را و هم مارا.
آقا ممنون خیلی جالب بود ...نسخه 2.9.3.1433 Kmplayer
دارای Open Album Art برای ساختن آلبوم!
کد:http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=11351
آقا ممنون خیلی جالب بود ...
فقط نمیشه تو این آلبوم که میسازی دی وی دی هایی که کپی کردی روی هارد(ویدئو دی وی دی )رو لود کنی ؟!
دنبال برنامه هستم كه بشه قسمتي از فيلم رو زد يا به قولي سانسور كرد اصلا از سانسور خوشم نمياد ولي برادر كوچيكم اصرار به ديدن فيلمي داره كه براي سنش چندان مناسب نيست ، ممنون ميشم اگه كمكم كنيد !