seductionmaster
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 0
lol ، اگر از جهت مطالب علمیش باشه باید edu. می شد. 
دات کام ===>برای کام گرفتن!(البته دات ناکام بهتره!! چون همیشه یا ناکام میشید یا ناکارتون می کنندبه نقل از seductionmaster :lol ، اگر از جهت مطالب علمیش باشه باید edu. می شد.![]()
ايول بابابه نقل از seductionmaster :سلام
یه نگاهی بندازید به این وبلاگ در آدرسه جدیده : http://www.dokhtarbaz.com
نظر ، پیشنهاد و انتقاد می پذیریم. از انتقادهای ویرانگر شما در وقت مناسبتری پذیرایی خواهد شد![]()
آره مردم ×× شهر دوست دارنبه نقل از hwt :به به هنوز هيچي نشده دات كام شدي :lol:
مثل اينكه حسابي كارت گرفته![]()
داش نيما بابا خوش تيپ تو ديگه چرا؟به نقل از nima178 :آره مردم ×× شهر دوست دارن
همين مسولين اينجا هر شهري رو جواب مي دن
ما اينجا تاپيك علمي مي زنين يكي جواب نمي ده
پي مي زنينم جواب نمي دن
اينا همه برنامه ساختم اينهمه مقاله نوشتن يه نظر يكي نداد
حج آقا احسان هم كه مسي كه اطلاعاتش فقط در همين زمينه هاست
رو مسخرگي پيشه كن و
از خودشون دفاع كنن؟! شمايين كه احمقين و به آموزش احتياج دارين !! برين آموزش ببينين بلكه دوست دختراتون يه خيرى ببينن!خاك تو سره دختراي پي تي كنم كه نميان از خودشون دفاع كنند!!
من هميشه براي دختربازي پايم شايان. هر وقت خواستي بگو در خدمتم.به نقل از شايان :آقاي seductionmaster ... پايه ام يه برنامه بذاريم با هم بريم دختر بازي !!!
كلاس هاي عملي نداري ؟!
اي آقا اسپانسر كجا بودبه نقل از davidmors :ايول بابا
يكي دو هفته اي دات كام شدي؟
اسپانسر هم داري؟
از خودشون دفاع كنن؟! شمايين كه احمقين و به آموزش احتياج دارين !! برين آموزش ببينين بلكه دوست دختراتون يه خيرى ببينن!
به نقل از كم پشت :باشه آموزشو ديدم ياد گرفتم حالا بيا دوست دختر من شو:wacko: :wacko:
![]()
![]()
:blush:
![]()
:wacko:
مردك !!!!! سرت رو بيخ تا بيخ ميبرم !!!!! كچل وا مونده !!!!به نقل از كم پشت :باشه آموزشو ديدم ياد گرفتم حالا بيا دوست دختر من شو:wacko: :wacko:
![]()
![]()
:blush:
![]()
:wacko:
برو matchmaking.com !!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: اينجا مرحله دو رو نشون مى ده !! اگه هنوز مرحله يك هستى بيخيال !!منم دوست دختر ميخوام