• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی وب سایت های دریافت وام و خرید اعتباری

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
تارا گفتم اعتبارش رو فعال نکردم .. از اعتبار باجت توی تارا استفاده کردم.
دیجی پی اون خرید قسطیه (وام) که چک می خواد. یه اعتبار هم داره اون معلوم نیست چطوره.
بلو بانک گفت 4 درصد کارمزد داره. سودش هم 20 درصده.
تیام جان شما از اعتبار باجت داخل تالی استفاده کردید نه تارا (فارغ از تشابه در کل اسم های احمقانه ای انتخاب کردند)
دیجی پی احتمالا مدیرعاملش هم نمیدونه چی به چی هست / یکی دو سال پیش داخل دیجی کالا کیف سفارش دادم شُرت فرستادند. (شوخی نمیکنم)
بلو بانک رو تست نکردم / چک بنفش و صورتی نیاز نداره ؟ مثل ویپاد هست ؟
کلا عزیز جایی نیست یکی دو میلیارد تومان اعتبار بده, بریم :ROFLMAO:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تیام جان شما از اعتبار باجت داخل تالی استفاده کردید نه تارا (فارغ از تشابه در کل اسم های احمقانه ای انتخاب کردند)
دیجی پی احتمالا مدیرعاملش هم نمیدونه چی به چی هست / یکی دو سال پیش داخل دیجی کالا کیف سفارش دادم شُرت فرستادند. (شوخی نمیکنم)
بلو بانک رو تست نکردم / چک بنفش و صورتی نیاز نداره ؟ مثل ویپاد هست ؟
کلا عزیز جایی نیست یکی دو میلیارد تومان اعتبار بده, بریم :ROFLMAO:
از اعتبار باجت داخل تارا استفاده کردم. اگر قبلا گفتم تالی، اشتباه لفظی بوده. توی خود باجت نوشته از لِندتک های تارا و از کی وام میشه استفاده کرد

بلو بانک بر اساس موجودی 3 ماهه اعتبار می دن ، کارمزدش هم زیاده، 4 درصد. (بجز سود 20 درصد سالیانه).

یکی دو میلیارد که نه ولی ده ها میلیارد تومن میدن اونم بدون وثیقه و دریافت مدارک ، فقط به نور چشمی ها. ما که برای 2 میلیون باید 2 بار اعتبارسنجی بشیم، مدام اس ام اس می فرستن اگر سر وقت اون 2 میلیون رو ندیم اسم مون میره جز اسامی بدهکاران بانک مرکزی

Last edited:

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
از اعتبار باجت داخل تارا استفاده کردم. اگر قبلا گفتم تالی، اشتباه لفظی بوده. توی خود باجت نوشته از لِندتک های تارا و از کی وام میشه استفاده کرد

بلو بانک بر اساس موجودی 3 ماهه اعتبار می دن ، کارمزدش هم زیاده، 4 درصد. (بجز سود 20 درصد سالیانه).

یکی دو میلیارد که نه ولی ده ها میلیارد تومن میدن اونم بدون وثیقه و دریافت مدارک ، فقط به نور چشمی ها. ما که برای 2 میلیون باید 2 بار اعتبارسنجی بشیم، مدام اس ام اس می فرستن اگر سر وقت اون 2 میلیون رو ندیم اسم مون میره جز اسامی بدهکاران بانک مرکزی
بلوبانک و چند سیستم اعتباری دیگه رو سعی میکنم امروز تست کنم ببینم داخلشون چی به چی هست.
متاسفانه همشون کارمزد زیادی داردند و از طرفی مبلغ تسهیلات کم.
ای کاش حداقل مبلغ تسهیلات مناسب بود مثلا 50 الی 100 ت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
جدیدا گفتن، وام و تسهیلات نقد ندید
سعی کنید تسهیلات خُرد (زیر دویست میلیون تومان) بصورت اعتبار خرید (کالا و خدمات) باشه و قابل رهگیری... :D

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
جدیدا گفتن، وام و تسهیلات نقد ندید
سعی کنید تسهیلات خُرد (زیر دویست میلیون تومان) بصورت اعتبار خرید باشه و قابل رهگیری... :D
خوش خبر باشید :ROFLMAO: پرویز جان همین که بنده خواستم شروع کنم تمومش کردند 🙁
------
ممنونم از اطلاع رسانی 🙏 هفته خوبی پیش رو داشته باشید.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
کارت اعتباری خرید به پشتوانه سهام عدالت

بانک ملی : از طریق اپلیکیشن ایوا

بانک تجارت : از طریق اپلیکیشن زمرد
30) موردی که پرویز جان محبت کردند به لحاظ شمارش و نظم این تاپیک وب سایت شماره 30 است.
با یک توضیح ساده یعنی تا به حال 30 وب سایت در این تاپیک که فعلا شامل 2 صفحه است معرفی شده.

-------
پرویز جان احتراما نظم رو رعایت نفرمودید و لطفا خود را 1 دقیقه و 20 ثانیه بَن نمایید.
با سپاس 🙏

Last edited:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بَن، بِن، بُن... :D

31) کارت اعتباری بانک سامان

32)کارت اعتباری کردیتا

33) کارت اعتباری بانک پاسارگاد (کاپ کارت)

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
بَن، بِن، بُن... :D

31) کارت اعتباری بانک سامان

32)کارت اعتباری کردیتا

33) کارت اعتباری بانک پاسارگاد (کاپ کارت)

پرویز جان کاپ کارت پاسارگاد رو بررسی کردم و جالب شد و البته پیچیده
داخل وب سایت (لینکی که محبت کردید) نوشته از طریق اپلیکیشن ویپاد باید اقدام کرد :
متقاضیان جهت بهره‌مندی از مزایای طرح فوق، می‌توانند پس از ثبت درخواست خود از طریق برنامه کاربردی (اپلیکیشن) بانکداری دیجیتالی بانک پاسارگاد با نام «ویپاد»، جهت اعتبارسنجی و بررسی شرایط خود به شعبه عامل مراجعه نمایند تا پس از گذشت حداقل 3ماه از ثبت درخواست و احراز شرایط اعتباری لازم، تسهیلات در قالب کارت‌اعتباری به متقاضیان تعلق گیرد.
داخل اپلیکیشن ویپاد قسمت درخواست کاپ کارت نوشته نیاز به افتتاح حساب حضوری در شعبه هست :
در حال حاضر این طرح کلیه مشتریان حقیقی بانک پاسارگاد که دارای سپرده‌های سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت‌عادی یا قرض‌الحسنه جاری (شامل سپرده‌های با دسته‌چک و بدون دسته‌چک) هستند را در بر می‌گیرد.

یعنی در عمل مُشتری در سطحی گیج خواهد شد که از دریافت کاپ کارت منصرف شود.
اگر مِلاک امتیاز حساب است که مشتری چه نیازی به افتتاح حساب در شعبه دارد ؟!
یعنی در عمل مشتری برای دریافت امتیاز باید هم با حساب بانکی که در شعبه ایجاد کرده کار کرده باشد و هم با ویپاد ؟!
یا حسابی که در شعبه ایجاد میکند همان حساب ویپاد است ؟!
یا چی ؟!
پناه بر خُدا / فُرمول باید حل کنیم برای یه کاپ کارت برای همین اسمش رو گذاشتن کاپ کارت :ROFLMAO:
من اگر در این سطح باهوش بودم که نیازی به کاپ کارت نداشتم ثروتمند بودم :rolleyes:
پناه بر خُدا
پناه بر خُدا
پناه بر خُدا
پناه بر خُدا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یکی توی نظرات مایکت نوشته بود "از کسی نزول بگیر باصرفه تر و بهتر هست"
😀

ویپاد اگه تسهیلات رو تمدید کنیم، باز باید کارمزد بدیم. مثلا 30 هزار تومن دیگه 2 میلیون
برای 2 ماه سود و کارمزد تسهیلات 2 میلیونی اینطوری میشه. کارمزد 30 هزار تومن ماه اول 30 هزار تومن ماه دوم، اعتبار سنجی 10 هزار تومن سود 80 هزار تومن. جمعاً 150 هزار تومن، 7.5 درصد 2 ماه

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
یکی توی نظرات مایکت نوشته بود نزول کنین هم به بصرفه تره هم راحت تر

ویپاد اگه تسهیلات رو تمدید کنیم، باز باید کارمزد بدیم. مثلا 30 هزار تومن دیگه 2 میلیون
برای 2 ماه سود و کارمزد تسهیلات 2 میلیونی اینطوری میشه. کارمزد 30 هزار تومن ماه اول 30 هزار تومن ماه دوم، اعتبار سنجی 10 هزار تومن سود 80 هزار تومن. جمعاً 150 هزار تومن، 7.5 درصد 2 ماه
تیام جان متوجه منظور شما در خصوص نزول و در کل این مسائل هستم به ویژه بحث راحتی موضوع.
منتها هدف بنده و احتمالا هدف شما پیدا کردن راه خوبی برای پرداخت مبالغ خُرد در موارد اضطراری هست.
متاسفانه برای بنده بسیار پیش آمده که مشکل پرداخت خُرد داشتم از پرداخت هزینه اینترنت تا غیره
در کل فکر میکنم به دلیل تغییر قوانین بانک مرکزی و غیره این سیستم ها مثل ویپاد پایدار و دائمی نباشند یعنی مشخص نیست در کل ویپاد سال آینده یا حتی ماه آینده فعال باشد و یا خیر.

بهترین ایده ای که دارم کسب امتیاز به لحاظ اعتبار سنجی است که فردی مثلا از ویپاد استفاده کند که باعث افزایش رتبه و نمره اعتبار بانکی شود و حاصل اینکه برای دریافت وام از بانک مشکلات کمتری پیش رو داشته باشد. (حداقل مثل بنده نمره اعتبار بانکی 0 نباشد :ROFLMAO: )
این مشکل را به دلیل عدم آگاهی دارم و به همین دلیل این تاپیک را استارت زدم که دیگران همانند بنده گرفتار اعتبار 0 و پرداخت مبالغ خُرد نشوند.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ماهیت این اعتبارهای خرد خوبه ...
منم بعضی وقتا نقدینگی ام کم بوده، حالا یا به خاطر خرید سهام یا خرید اینترنتی، مثلا یه دفعه برای خرید اینترنت 6 ماهه، 50 هزار تومن کم آوردم از یکی از بچه ها خواستم برام انتقال بده. این جور مواقع این اعتبارهای خرد به درد می خوره

بحث سر سود و کارمزد زیادشون بود.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
ماهیت این اعتبارهای خرد خوبه ...
منم بعضی وقتا نقدینگی ام کم بوده، حالا یا به خاطر خرید سهام یا خرید اینترنتی، مثلا یه دفعه برای خرید اینترنت 6 ماهه، 50 هزار تومن کم آوردم از یکی از بچه ها خواستم برام انتقال بده. این جور مواقع این اعتبارهای خرد به درد می خوره

بحث سر سود و کارمزد زیادشون بود.
متوجه هستم و شما بسیار بهتر از بنده شرح و توصیف کردید به ویژه مثال (در خواست از دوستان که بنده از این دوست ها متاسفانه ندارم)
در خصوص کارمزد هم متاسفانه نه دانش ریاضی خوبی دارم (درصد ها) نه دانش بانکی و تجاری منتها ظاهرا ویپاد کارمزد زیادی دارد و به لطف شما متوجه شدم 🙏 🌷
از صمیم قلبم عرض میکنم که باعث خوشحالیست هنوز هم دوستان خوبی هرچند اینترنتی و مجازی مثل شما و @parviz_r پرویز عزیز میتوان یافت که بسیاربا ارزش تر از بررسی این سیستم ها و استفاده از اعتبارات خواه خُرد و خواه کلان است.
هفته خوبی پیش رو داشته باشید

Last edited:

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
34) خرید اعتباری مخصوص بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
35) ویژنو : https://www.visiono.app
---------------------
36) اوانو : https://ewano.app/
تخصیص اعتبار از سوی همراه اول به کاربران این اپراتور برای استفاده در کیف پول و بازپرداخت آن در بازه‌های زمانی مشخص به همراه اول
خوشبختانه نه اعتبار بانکی دارم و نه همراه اول :ROFLMAO:
بعد از خدا فقط یک اکانتِ پی تی دارم که احتمالا از خوش شانسی بنده یکی از مدیران به اشتباه بَن خواهد کرد.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بالا