• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی و نظرسنجی راجب تبلت Axtrom Axpad 7E01 Plus

salam123q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آیا با این تبلت میشه sms هم فرستاد و دریافت کرد؟

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
گفتم یه کمکی به اونایی که میخوان بخرن بکنم
من دیشب یدونه فکر کنم دست دومه یا در حد نو
چون آشناست فقط از ویترینش ورداشتم آوردم خونه
دوربینش بدرد اوسکول کردن تو جمع میخوره چون خیلی ضایعه
سرعت تاچش خوبه من راضی بودم
بعضی اصطلاحات رو نمیدونم چی میگین شماها
ولی شیک ویچتش خوبه 3 ثانیه طول میکشه طرف رو پیدا کنه فاصله رو هم میزنه از نظر نصب نرم افزار یه کم اذیتم کرد الانم که اکسس پوینت اینترنتم حذف شده هرکاری میکنم اد کنم نمیشه یه سولاخ داره برا ریست زدم درست نشد 3 بار هم ریست فکتوری کردم بازم نشد
یه چیزی هم که هست مموری 4 گیگ بهش وصل کردم خودمو کشتم توی فایل منیجرش رفتم نتونستم ببینمش هیچ جا نبود
شارژ زود فول میشه و تقریبا مثه من خوره باشی و هفت هشت انگشته بچسبی بهش تقریبا یه 3-4 ساعتی طول میکشه خالی بشه
سر عت وای فای هم ما وصل کردیم خوب بود بدی ندیدیم
اگه ویچت باز باشه تبلت خوبیه ویچت روش نباشه از نظر من بدرد نمیخوره
راستی قیمتش چنده اینا هرکی هرچی دلش خاسته تو نت زده

قسمت روتیشن که صفحه رو میچرخونه رو چه فعال میکردم چه غیر فعال صفحه اتومات خودش میچرخه
یه چیز جالب هم بود شاید همه تبلتها داشته باشن سیستم امنیتشه که چهره نگار داره که صورتتو میگیری جلوش تشخیص میده
لول بعدی امنیتیش چشمک در همون حالته یعنی چهرتو فیکس میکنه میگه چشمک بزن بعد اگه خودت بودی آنلاکت میکنه

سیستمهای فرمان صوتی و متن به صوت و ازین چیزام داره بدرد من نخورد

قیمتم زدن 515 تومن تو سایت زیر میزی برای روز یکشنبه اس قیمتش من اینو تلفنی گفتن 500 تومن دارم میرم پسش بدم
چون کلی لوازم از روش ورداشتن و این معایبم داره
چند تا عکس هم برای اونایی که گفتن عکس بذار میذارم
اوه اینم بگم الان با گوشی دیگم هرچی فایل براش بلوتوث میکنم ریجکت میکنه همه چیزاشم اوکیه ولی قبول نمیکنه
اینم یادم رفت بگم وقتی کدهای موجودی یا بقیه ی کدهای اپراتور رو میزنم صفحه هنگ میکنه باید کلک رشتی بزنی تا ببندیمش
و بعد اگه بعد از هنگی زنگ بزنی به تبلت بوق انتظار میزنه ولی تب زنگ نمیخوره
بعدشم یه پیغام میده میگه پردازشگر دقیق یادم نیست اسمش اولش کام بود وسطش فکر کنم انروید آخرشم فون بود میگفت این پردازنده پاسخ نمیدهدت وقتی ببندیش فقط میتونی باهاش بازی کنی سیستم تلفنیش از کار میوفته

20131209130.jpg20131209127.jpg20131209128.jpg20131209129.jpg

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
خب من برگشتم
اون اکستروم رو که پس دادم و یه مارشال ام ای 700 گرفتم روز سوم چهارمه فکر کنم دارمش ازش راضیم فقط نمیدونم چرا روش بلوتوس رو نذاشتن اگه میذاشت خیلی بهتر بود سرعتش خوبه در حالت یه خوره ی اینترنت و نرم افزار همون شارژ اولیه اش که حدودا فکر کنم هفتاد هشتاد درصد بود دو ساعت بکوب کار کرد زود شارژ میشه هنوز خالیش نکردم روش کیبورد فارسی نیست و باید کیبورد فارسی گوگجل رو نصب کنین ولی زبان فارسی داره
دوربینشم مثل بقیه ضایعه قیمتشم 320 تومن خریدیم
یه کیف داره کابل یو اس بی یه محافظ ضد خش روش نصبه و یدونه زاپاس داره یه کابل او تی جی
سایز 191.2 میلیمتر در 115.8 میلیمتر در 11.2 میلیمتر
7 اینچ
480در800
5 نقطه تاچیبل
1گیگاهرتز
اندروید4.0
رم 512
وایفای
هارد 8 گیگی

Hoseinrezaee98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
من قصدخریداین تبلتودارم امااطلاعات کاملی ندارم کسایی که این تبلتودارن ببیینیدبازیasfalt8وبازی های سنگینی مثل اینابازمیکنه؟سرعت چجوره

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
کسی روتش کرده؟میخوام بدونم به چچه طریقی؟

بالا