david_sh
Registered User
- نوشتهها
- 334
- لایکها
- 5
سلام بچه ها واقعاً دلم براتون تنگ شده بود دوست داشتم وقتی میام با دست پر بیام همونطور که میدونید مخصوصاً بچه های قدیمی ما از قدیم سیستمهای زیادی رو کار کردیم و تجربه های گرانقیمتی رو در این مدت کسب کردیم که البته هزینه های زیادی به خاطر کسب این تجربه ها دادیم از سورف و هایپ و .. بگیر تا انواع تجارتهای آنلاین نظیر بورس و ارز و .. که البته تجارتهای آنلاین قابل مقایسه با بقیه نبودند اما در این نوع تجارتها هم نیاز به سرمایه بالا بود البته خود من نا امید نشدم و دست از اینکار بر نداشتم باز هم سیستمهای مختلفی رو بررسی کردم که آخریش پالینور بود که اونهم از نظر من نقصهای زیادی داشت که بالاخاره در این اواخر با سایتی بنام گمبیت آشنا شدم که البته فراتر از یک سایت بود و باید بگم یک کمپانی قوی با سابقه درخشان و تأیید شده توسط دولت انگلستان بود بعد از تحقیقات زیاد در مورد کمپانی متوجه شدم کاری که به من پیشنهاد شده بسیار فراتر از کارهایی بوده که تا الان انجام دادم و حالا اومدم اینجا که بقیه بچه ها رو در جریان اینکار قرار بدم امیدوارم این کار روزنه ای برای فعال شدن بچه های قدیم و جدید این فروم بشه
اطلاعات کلی کمپانی:
:: دارای مجوز e-Payment licence
کمپانی بوسیله این مجوز قادر به پرداخت سود شما به سراسر بانکهای دنیا از جمله ایران میباشد
:: دارای نماینده رسمی (dealer) در ایران
:: شروع به کار بصورت همزمان در ۱۰ کشور
( انگلستان ، ایران ،امارات ، فرانسه ، آلمان ،هند ، مالزی ، ایتالیا ، اسپانیا ، آمریکا )
:: توضیح کامل و شفاف پلن ، قوانین ، سیاست های کاری ، سوابق ، رزومه مدیران شرکت
و..... در سایت گمبیت**
:: ترکیب سیستم های سرمایه گزاری و مارکتینگ در یک پلن بی نظیر و بی سابقه
:: ترکیب سیستم باینری (Binery) و مولتی لول (Multi Level) و فعالیت همزمان
:: فروشگاه اینترنتی با بیش از 7000 محصول ( کلیه محصولات از برندهای معروف و به قیمت بازار می باشند ) ( ۱۰۰٪ محصول بدون هیچ گونه شرط؟؟؟!!! )
( موبایل ، لوازم خانگی ، لوازم الکترونیکی ،تورهای تفریحی و مسافرتی ، اتومبیل ، صنایع دستی ،ساعت ، پوشاک ، لوازم هنری ، قطعات و لوازم کامپیوتری ، آرشیو کامل کتاب های الکترونیکی،کفش، کیف ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، لوازم مهندسی، جواهر آلات ،اسباب بازی ، مواد غذایی و ........... و هر محصولی که شما بخواهید !!!!!! )
:: پیش بینی و شرط بندی مسابقات ورزشی
:: سیستم بازی آنلاین (Online Game)
:: نمایشگاه و فروشگاه آنلاین اتومبیل با برند های BMW - Audi -Land rover -Lexus
:: Vacation(پکیج هتل های 3 ستاره - 4ستاره - تور های خانوادگی - تور های زمستانی )
:: قابلیت لغو قرارداد سرمایه گذاری و باز پس گیری پول پرداختی
:: سود ماهیانه سرمایه گذاری عاقلانه و منطقی(۱۴٪ - ۱۸٪) اصل + سود پول
:: نقد شدن سود پول شما به وسیله کلیه بانک های ایرانی و خارجی بدون هیچ قید و شرط
:: ارائه پورسانت بالا ، عاقلانه و منطقی بر اساس حجم فروش محصولات و سرمایه گذاری
:: ضمانت کامل اصل سرمایه تمامی سرمایه گذاران
(برای سرمایه گزاری بالاتر از ۵۰۰ یورو ارسال ضمانت نامه کتبی با امضای مدیران و مهر برجسته از طرف کمپانی گمبیت )
و ... هر آنچه که شما از یک شرکت واقعی می خواهید!
کافیست یک نگاه به سایت های زنجیره ای کمپانی بیاندازید و بعد ...!!
www.gambitco.com
www.gambitinvestments.com
www.gambitmarket.com
. مدارکی از قبیل :
استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی وزارت امور خارجه انگلستان
استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلستان
استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی سفارت انگلستان در ایران
گواهی و تاییدیه سابقه فعالیت درخشان کمپانی گمبیت توسط دولت انگلستان
خوب دوستان میتونید در وبلاگ من اطلاعات بیشتری کسب کنیدhttp://gambit-hamedan.blogfa.com و یا در این قسمت سوالاتتون رو بپرسید
اطلاعات کلی کمپانی:
:: دارای مجوز e-Payment licence
کمپانی بوسیله این مجوز قادر به پرداخت سود شما به سراسر بانکهای دنیا از جمله ایران میباشد
:: دارای نماینده رسمی (dealer) در ایران
:: شروع به کار بصورت همزمان در ۱۰ کشور
( انگلستان ، ایران ،امارات ، فرانسه ، آلمان ،هند ، مالزی ، ایتالیا ، اسپانیا ، آمریکا )
:: توضیح کامل و شفاف پلن ، قوانین ، سیاست های کاری ، سوابق ، رزومه مدیران شرکت
و..... در سایت گمبیت**
:: ترکیب سیستم های سرمایه گزاری و مارکتینگ در یک پلن بی نظیر و بی سابقه
:: ترکیب سیستم باینری (Binery) و مولتی لول (Multi Level) و فعالیت همزمان
:: فروشگاه اینترنتی با بیش از 7000 محصول ( کلیه محصولات از برندهای معروف و به قیمت بازار می باشند ) ( ۱۰۰٪ محصول بدون هیچ گونه شرط؟؟؟!!! )
( موبایل ، لوازم خانگی ، لوازم الکترونیکی ،تورهای تفریحی و مسافرتی ، اتومبیل ، صنایع دستی ،ساعت ، پوشاک ، لوازم هنری ، قطعات و لوازم کامپیوتری ، آرشیو کامل کتاب های الکترونیکی،کفش، کیف ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، لوازم مهندسی، جواهر آلات ،اسباب بازی ، مواد غذایی و ........... و هر محصولی که شما بخواهید !!!!!! )
:: پیش بینی و شرط بندی مسابقات ورزشی
:: سیستم بازی آنلاین (Online Game)
:: نمایشگاه و فروشگاه آنلاین اتومبیل با برند های BMW - Audi -Land rover -Lexus
:: Vacation(پکیج هتل های 3 ستاره - 4ستاره - تور های خانوادگی - تور های زمستانی )
:: قابلیت لغو قرارداد سرمایه گذاری و باز پس گیری پول پرداختی
:: سود ماهیانه سرمایه گذاری عاقلانه و منطقی(۱۴٪ - ۱۸٪) اصل + سود پول
:: نقد شدن سود پول شما به وسیله کلیه بانک های ایرانی و خارجی بدون هیچ قید و شرط
:: ارائه پورسانت بالا ، عاقلانه و منطقی بر اساس حجم فروش محصولات و سرمایه گذاری
:: ضمانت کامل اصل سرمایه تمامی سرمایه گذاران
(برای سرمایه گزاری بالاتر از ۵۰۰ یورو ارسال ضمانت نامه کتبی با امضای مدیران و مهر برجسته از طرف کمپانی گمبیت )
و ... هر آنچه که شما از یک شرکت واقعی می خواهید!
کافیست یک نگاه به سایت های زنجیره ای کمپانی بیاندازید و بعد ...!!
www.gambitco.com
www.gambitinvestments.com
www.gambitmarket.com
. مدارکی از قبیل :
استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی وزارت امور خارجه انگلستان
استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلستان
استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی سفارت انگلستان در ایران
گواهی و تاییدیه سابقه فعالیت درخشان کمپانی گمبیت توسط دولت انگلستان
خوب دوستان میتونید در وبلاگ من اطلاعات بیشتری کسب کنیدhttp://gambit-hamedan.blogfa.com و یا در این قسمت سوالاتتون رو بپرسید
Last edited: