• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی یک کار متفاوت و بی نظیر

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
سلام بچه ها واقعاً دلم براتون تنگ شده بود دوست داشتم وقتی میام با دست پر بیام همونطور که میدونید مخصوصاً بچه های قدیمی ما از قدیم سیستمهای زیادی رو کار کردیم و تجربه های گرانقیمتی رو در این مدت کسب کردیم که البته هزینه های زیادی به خاطر کسب این تجربه ها دادیم از سورف و هایپ و .. بگیر تا انواع تجارتهای آنلاین نظیر بورس و ارز و .. که البته تجارتهای آنلاین قابل مقایسه با بقیه نبودند اما در این نوع تجارتها هم نیاز به سرمایه بالا بود البته خود من نا امید نشدم و دست از اینکار بر نداشتم باز هم سیستمهای مختلفی رو بررسی کردم که آخریش پالینور بود که اونهم از نظر من نقصهای زیادی داشت که بالاخاره در این اواخر با سایتی بنام گمبیت آشنا شدم که البته فراتر از یک سایت بود و باید بگم یک کمپانی قوی با سابقه درخشان و تأیید شده توسط دولت انگلستان بود بعد از تحقیقات زیاد در مورد کمپانی متوجه شدم کاری که به من پیشنهاد شده بسیار فراتر از کارهایی بوده که تا الان انجام دادم و حالا اومدم اینجا که بقیه بچه ها رو در جریان اینکار قرار بدم امیدوارم این کار روزنه ای برای فعال شدن بچه های قدیم و جدید این فروم بشه

اطلاعات کلی کمپانی:

:: دارای مجوز e-Payment licence
کمپانی بوسیله این مجوز قادر به پرداخت سود شما به سراسر بانکهای دنیا از جمله ایران میباشد

:: دارای نماینده رسمی (dealer) در ایران

:: شروع به کار بصورت همزمان در ۱۰ کشور

( انگلستان ، ایران ،امارات ، فرانسه ، آلمان ،هند ، مالزی ، ایتالیا ، اسپانیا ، آمریکا )

:: توضیح کامل و شفاف پلن ، قوانین ، سیاست های کاری ، سوابق ، رزومه مدیران شرکت

و..... در سایت گمبیت**

:: ترکیب سیستم های سرمایه گزاری و مارکتینگ در یک پلن بی نظیر و بی سابقه

:: ترکیب سیستم باینری (Binery) و مولتی لول (Multi Level) و فعالیت همزمان

:: فروشگاه اینترنتی با بیش از 7000 محصول ( کلیه محصولات از برندهای معروف و به قیمت بازار می باشند ) ( ۱۰۰٪ محصول بدون هیچ گونه شرط؟؟؟!!! )

( موبایل ، لوازم خانگی ، لوازم الکترونیکی ،تورهای تفریحی و مسافرتی ، اتومبیل ، صنایع دستی ،ساعت ، پوشاک ، لوازم هنری ، قطعات و لوازم کامپیوتری ، آرشیو کامل کتاب های الکترونیکی،کفش، کیف ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، لوازم مهندسی، جواهر آلات ،اسباب بازی ، مواد غذایی و ........... و هر محصولی که شما بخواهید !!!!!! )

:: پیش بینی و شرط بندی مسابقات ورزشی

:: سیستم بازی آنلاین (Online Game)

:: نمایشگاه و فروشگاه آنلاین اتومبیل با برند های BMW - Audi -Land rover -Lexus

:: Vacation(پکیج هتل های 3 ستاره - 4ستاره - تور های خانوادگی - تور های زمستانی )

:: قابلیت لغو قرارداد سرمایه گذاری و باز پس گیری پول پرداختی

:: سود ماهیانه سرمایه گذاری عاقلانه و منطقی(۱۴٪ - ۱۸٪) اصل + سود پول

:: نقد شدن سود پول شما به وسیله کلیه بانک های ایرانی و خارجی بدون هیچ قید و شرط

:: ارائه پورسانت بالا ، عاقلانه و منطقی بر اساس حجم فروش محصولات و سرمایه گذاری

:: ضمانت کامل اصل سرمایه تمامی سرمایه گذاران
(برای سرمایه گزاری بالاتر از ۵۰۰ یورو ارسال ضمانت نامه کتبی با امضای مدیران و مهر برجسته از طرف کمپانی گمبیت )

و ... هر آنچه که شما از یک شرکت واقعی می خواهید!

کافیست یک نگاه به سایت های زنجیره ای کمپانی بیاندازید و بعد ...!!

www.gambitco.com

www.gambitinvestments.com

www.gambitmarket.com

. مدارکی از قبیل :

استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی وزارت امور خارجه انگلستان

استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلستان

استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی سفارت انگلستان در ایران

گواهی و تاییدیه سابقه فعالیت درخشان کمپانی گمبیت توسط دولت انگلستان

خوب دوستان میتونید در وبلاگ من اطلاعات بیشتری کسب کنیدhttp://gambit-hamedan.blogfa.com و یا در این قسمت سوالاتتون رو بپرسید

Last edited:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خیلی خوش اومدی دیوید جان
کجایی پسر تو ؟
دلمون برات تنگ شده بود !
بیشتر بیا و بیشتر سر بزن ! ضمنا اگه میشه این مدارکی که گفتیو به من بگو از کجا میشه دید ؟

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
خیلی خوش اومدی دیوید جان
کجایی پسر تو ؟
دلمون برات تنگ شده بود !
بیشتر بیا و بیشتر سر بزن ! ضمنا اگه میشه این مدارکی که گفتیو به من بگو از کجا میشه دید ؟

به سلام رییس خداییش وقتی وارد فروم شدم از طرفی دلم گرفت چون یاد خاطراتی که در گذشته اینجا داشتیم افتادم یه جورایی این فروم و این بخش قسمتی از خاطرات خوش زندگی من رو تشکیل میده واقعاً یادش بخیر امیدوارم دوباره این بخش رونق بگیره من که خیلی دلم روشنه دوست دارم بچه ها بیان و کارو ادامه بدیم در این قسمت میتونیم شروع کنیم .

خدمت دوست عزیزم عرض کنم که مدارک شرکت همه بصورت اورژینال هستند از ضمانتنامه کتبی بگیر تا نامه های سفارتی و .. در دفتر تهران نگهداری میشوند البته ضمانتنامه کتبی رو هر شخصی میتونه درخواست بده و ظرف 7 - 10 روز بدستش خواهد رسید همچنین این کمپانی استیتمنت کارش در بازارها رو در اختیار مشتریان قرار میده منتهی این استیتمنت و دیگر مدارک رو نمیشه در وب قرار داد چون باعث سو استفاده میشه مثلاً یک اسکم میاد و مدارک رو دستگاری میکنه و در سایت خودش قرار میده .

اگر سوالی هست در خدمتم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
در ضمن شماره ثبتی شرکت در سایت دولتی انگلستان و سایتهای دیگر رو میتونید از طریق وبلاگ بررسی کنید که البته شرط لازم ولی شرط کافی نیست

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
واقعا خنده داره که شما به عنوان کاربر فعال درآمد اینترنتی معرفی شدی !!!!
و جالب تر اینکه یه جا میگی توی هایپ ها سرمایه گذاری نکنید اما بعدش میای این شرکت های هرمی که سر تا تهشون همه کلاه بردارن و میلیون ها میلیون تومان پول مردم رو قبلا بالا کشیدن رو تبلیغ می کنی !!!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
در حیطه اختیارات شما نیست که اظهار نظر کنید که کی کاربر فعال باشه و کی نباشه !

و جالب تر اینکه یه جا میگی توی هایپ ها سرمایه گذاری نکنید اما بعدش میای این شرکت های هرمی که سر تا تهشون همه کلاه بردارن و میلیون ها میلیون تومان پول مردم رو قبلا بالا کشیدن رو تبلیغ می کنی !!!
من شرکت های هرمی رو قبول ندارم اما چیزی که هست بازاریابی آنلاین و کسب پورسانت چیز معقولیه !
فکر نمیکنم جایی از قوانین فروم ممنوع کرده باشه معرفی سیستم های جدید رو !
ضمنا بحث تخصصی خواستید بکنید ، حرفی نیست !
اما من با چنین بحث هایی برخورد میکنم !

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5

دوست عزیز معرفی من بعنوان یک کاربر فعال یه مقولس و و ربطی به من نداره این رو با مدیران بخش در میان بگذارید معرفی کمپانی یه مقوله دیگس در ضمن من به شما حق میدم انقدر بدبین باشید من هایپها رو صد در صد کلاهبردار میدونم و سر حرفمم هستم در ضمن انقدر هم بی انصاف نیستم که بیام اینجا بخوام سیستم هرمی یا هایپ و امثالهم معرفی کنم نمیگم شما و بقیه دوستان هم به من اعتماد کنید و میگم خودتون تحقیق کنید سوالی هم اگر براتون پیش اومد من در خدمتم

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوست عزیز معرفی من بعنوان یک کاربر فعال یه مقولس و و ربطی به من نداره این رو با مدیران بخش در میان بگذارید معرفی کمپانی یه مقوله دیگس در ضمن من به شما حق میدم انقدر بدبین باشید من هایپها رو صد در صد کلاهبردار میدونم و سر حرفمم هستم در ضمن انقدر هم بی انصاف نیستم که بیام اینجا بخوام سیستم هرمی یا هایپ و امثالهم معرفی کنم نمیگم شما و بقیه دوستان هم به من اعتماد کنید و میگم خودتون تحقیق کنید سوالی هم اگر براتون پیش اومد من در خدمتم
خیلی ممنون که برخورد می کنید اما اگه جامع باشه بهتره ، نه فقط برای بعضی تاپیک ها ....
در ضمن بازم میگم ، این شرکت هرمی هست و مبنای کار اینجور شرکت ها گرفتن زیر مجموعه و پورسانت هست ، حال در کنارش یه سودی هم به شما میدن که این خودش یعنی یه هایپ !
حالا چرا ؟
هایپ میاد یه سود تعیین شده به شما میده و به ازا هر نفری که معرفی می کنید هم یه مبلغی میده ....
حالا شما بگو فرق اینی که شما معرفی و تبلیغ کردی با هایپ چیه ؟
فقط چون مثلا میگن ما تو انگلیس هستیم ؟؟!
در ضمن گلدکوئست و امثالهم رو که هنوز یادتون نرفته ؟
بازم خدا برای هایپ و سرف ها خوب بخواد که مینیمم پولی که میتونی بذاری بیشتر مواقع 1 دلار هست نه 1 میلیون و بیشتر !!!

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
خیلی ممنون که برخورد می کنید اما اگه جامع باشه بهتره ، نه فقط برای بعضی تاپیک ها ....
در ضمن بازم میگم ، این شرکت هرمی هست و مبنای کار اینجور شرکت ها گرفتن زیر مجموعه و پورسانت هست ، حال در کنارش یه سودی هم به شما میدن که این خودش یعنی یه هایپ !
حالا چرا ؟
هایپ میاد یه سود تعیین شده به شما میده و به ازا هر نفری که معرفی می کنید هم یه مبلغی میده ....
حالا شما بگو فرق اینی که شما معرفی و تبلیغ کردی با هایپ چیه ؟
فقط چون مثلا میگن ما تو انگلیس هستیم ؟؟!
در ضمن گلدکوئست و امثالهم رو که هنوز یادتون نرفته ؟
بازم خدا برای هایپ و سرف ها خوب بخواد که مینیمم پولی که میتونی بذاری بیشتر مواقع 1 دلار هست نه 1 میلیون و بیشتر !!!

لطفاً خودتون تحقیق کنید و تفاوتها رو ببینید درضمن شیوه کاری کمپانی همانطور که در سایت هم اعلام کرده با سیستمهای مانی بای مانی و هرمی نامحدود که همه آنها بازی کوتاه مدتی با پول هستند تفاوت داره چون این سیستمها در تمام دنیا غیر قانونی هستند در ضمن این کمپانی آفشور نیست و باطبع غیر قانونی هم نیست چون دولت نظارت داره یکی از تفاوتهاش با هایپها هم همینه خود هایپها سیستمهای تقلیدی از این سیستمها هستند که بطور غیر قانونی کار میکنند و البته تفاوتهای عمده زیادی وجود داره که خواهش میکنم خودتون در مورد سیستمها تحقیق کنید و این تفاوتها رو در بیارید در اینجا فقط در مورد کار صحبت کنیم متشکرم

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
من هم توسط ایمیلی که برام ارسال شده بود گمبیت رو بصورت اینترنتی و بعد توی دفترشون پرزنت شدم
اما دیدم مثله بچه ها فقط میخوان جو بدن و با دروغ ورودی بگیرن
امروز داشتم وبلاگاشونو میخوندم
این وبلاگ و دیدم http://gambit.blogfa.com
توش نوشته :
بعد از خوش آمد گویی و ورود به صفحه ی اول نام ۱۰ کشوری که گمبیت همزمان فعالیت خود را در آنجا آغاز کرده دیده می شود:
امارات متحده عربی
فرانسه
آلمان
هند
ایران
ایتالیا
مالزی
اسپانیا
انگلستان
آمریکا
گمبیت یعنی توی همه این کشورها داره کار میکنه ؟ و با هم شروع به کار کرده ؟
http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/gambitinvestments.com
پس چرا همه بازدید کننده هاش از ایرانه ؟ Laughing
سمت راست دو تا نظر سنجی داره
گمبیت را در مقایسه با سیستم های دیگر چکونه ارزیابی می کنید؟
1- خیلی بهتر
35رای - 28%.
2- بهتر
4رای - 3.2%.
3- بدتر
0رای - 0%.

4- خیلی بدتر
81رای - 64.8%.

5- همه سر و ته یه کرباسن
5رای - 4%.

و رای گیری دوم :
با توجه به تجربیات گذشته، آیا می توان به گمبیت اعتماد کرد؟
1- آری
35رای - 29.6%.

2- نه
83رای - 70.3%.

فکر میکنم به زودی این رای گیری رو یا بر میدارن یا اینقدر دست کاریش میکنن که این آبرو ریزی رو مخفی کنن

کانتکت گمبیت رو دیدید ؟
Tel: +44 (0)208 819 3002
(We are available to help Wednesday and Friday from 2pm to 4pm).
یه شماره انگلیس که فقط روزهای 4شنبه و جمعه از ساعت 2 تا 4 بعد از ظهر پاسخ گو هست بماند که 4شنبه توی این سایت (به وقت انگلیس) زنگ زدیم و کسی جواب نداد . (شاید هم منظورشون به وقت ایران بوده). 4 ساعت در هفته این نهایت ساپورت یه کمپانی اونم توی استارت Razz Laughing
آدرس دفترش کجاس ؟ نیست آقا نداره

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
موضوع بالا رو من از یکی از فرومها کپی برداشتم و گذاشتم فقط برای اطلاع رسانی چون خودم هیچ اطلاعی در این مورد ندام فقط رفتم یک مقدار تحقیق کردم و به این نوشته ها رسیدم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
موضوع بالا رو من از یکی از فرومها کپی برداشتم و گذاشتم فقط برای اطلاع رسانی چون خودم هیچ اطلاعی در این مورد ندام فقط رفتم یک مقدار تحقیق کردم و به این نوشته ها رسیدم

دوست عزیز ما گفتیم دیلر ها در 10 کشور مشخص شده اند دیلرها همون نماینده های کمپانی هستند که وظیفشون فقط رساندن محصولات و واریز پول مشتریان است اما لگ ها بغیر از ایران مشخص نشده اند و لگ ایران که خانوم افشار هستند در ایران شروع کردند و لگ بقیه کشورها مشخص نشده و کمپانی قراره از مهر ماه استارتش رو بزنه در ضمن 12% بازدیدکننده های گمبیت از دیگر کشورها هستند همچنین برای تماس با کمپانی 2 تا 4 بعد از ظهر به وقت انگلیس باید تماس بگیرید .

کلیه مدارک گفته شده را میتوانید حضوراً مشاهده کنید مدارک با مهر برجسته سفارتی هستند .

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
عده ای از دوستان در مورد هرمی بودن این سیستم ابهام دارند مقالات زیادی در مورد سیستمهای هرمی وجود دارد که در نت میتونید اونها رو ببینید و با این سیستم مقایسه کنید همچنین در کتاب علم بازاریابی شبکه ای رندی گیج که ترجه فارسی آن نیز موجود است در مورد اینکه چه سیستمهایی هرمی و غیر قانونی هستند توضیح داده میتونید این کتاب رو هم مطالعه کنید اگر سوالی هست در خدمتم

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
دوست گرامي شما نمي تونين بگين كه سيستم هاي هرمي كلاهبردار هستن

همين گلدكويست كه همه ازش بدش مي ياد

كلاهبردار نيست

شما كلاهبرداري رو با سود كم اشتباه گرفتيد

درسته سود زياد رو سيستم هاي هرمي بر مي دارن ولي خوب به شما هم پولي ميدن

اگه اون پولو نمي دادن كلاهبردار بودن

و درباره هايپ ايد بگم كه خيلي تفاوت دارن با هم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
اين سايت اينوست هم داره؟

ماهيانه چند درصد مي ده؟

مينيموم سرمايه چقدره؟

بله مطمئناً اینوست داره نمونه دریافتی مستقیم رو هم میتونید توی وبلاگ ببینید .

پلنهای سرمایه گذاری:

مبلغ سرمایه گذاری سود ماهانه (سود+اصل پول)
از 100 تا 10000 یورو 14%
از 10000 تا 20000 یورو 16%
بيش از 20000 یورو 18%

همانطور که گفته شد قرارداد های کمپانی 10 ماهه و سود+اصل پول می باشد البته سرمایه گذاریهای 500 یورو به بالا بعنوان پلنر شناخته خواهند شد و میتوانند علاوه بر دریافت سود ماهیانه بعنوان بازاریاب کمپانی نیز درآمد داشته باشند

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آره شرکت هرمی کلاه بردار نیست-> بزرگترین دروغ !
من راجع به این شرکت نمیدونم ولی تاحالا هر شرکتی که تو ایران اومده بستنش! شماها که میگید کلاه بردار نیستین چرا عمومی کار نمیکنید؟ من موندم همه میگند ما مجوز داریم ال داریم بل داریم برو انگلستان برو فلان جا و...ولی یه دفتر ثابت ندارند همه کسانی که من دیدم و دوستانم باهاشون مواجه شدند هر روز تو یه خونه ای خودشون رو قایم میکنند

دوستانی ام که فکر میکنند اگه میتونن زیر مجموعه پیدا کنند و ... بهتر برند بازار یاب بشند چون وقتی شرکت پول همه رو خرد اولین شکایتی که میاد از اونهاست نه شرکت
به هر حال این ها رو گفتم تا روشن سازی بشه...

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه چیز دیگه ام باید بگم اگه هر کمپانی یا جایی میتونست همچین پول با % بده دیگه نیازی نبود کسی کار کنه...
من موندم شما خودت اسکمی ولی اسکم لیست درست میکنی هاها ..

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
یه چیز دیگه ام باید بگم اگه هر کمپانی یا جایی میتونست همچین پول با % بده دیگه نیازی نبود کسی کار کنه...
من موندم شما خودت اسکمی ولی اسکم لیست درست میکنی هاها ..

دوست عزیز در آمریکا از هر 4 آمریکایی یک نفر توی میوچل فاندها سرمایه گذاری کرده در سایت www.mfea.com میتونید در مورد میوچل فاندها تحقیقل کنید در این سایت اطلاعات کاملی در مورد میوچل فاندها وجود داره

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
آره شرکت هرمی کلاه بردار نیست-> بزرگترین دروغ !
من راجع به این شرکت نمیدونم ولی تاحالا هر شرکتی که تو ایران اومده بستنش! شماها که میگید کلاه بردار نیستین چرا عمومی کار نمیکنید؟ من موندم همه میگند ما مجوز داریم ال داریم بل داریم برو انگلستان برو فلان جا و...ولی یه دفتر ثابت ندارند همه کسانی که من دیدم و دوستانم باهاشون مواجه شدند هر روز تو یه خونه ای خودشون رو قایم میکنند

دوستانی ام که فکر میکنند اگه میتونن زیر مجموعه پیدا کنند و ... بهتر برند بازار یاب بشند چون وقتی شرکت پول همه رو خرد اولین شکایتی که میاد از اونهاست نه شرکت
به هر حال این ها رو گفتم تا روشن سازی بشه...

بله شرکتهای هرمی 100% کلاهبردارند ما هم این رو در این بخش گفتیم در مورد بقیه صحبتهاتون من چیزی نفهمیدم بیشتر توضیح بدید فقط یه جا گفتید چرا عمومی کار نمیکنید من نفهمیدم منظورتون چیه مگه ما الان داریم خصوصی کار میکنیم؟! تمام کسانی که وارد این کار میشن صد در صد مورد حمایت تیم هستند اگر آبجکشنی دارید لطفاً واضح مطرح کنید

بالا