• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی یک کار متفاوت و بی نظیر

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بیا برو داداش ..من خودم ختم اینجور کارها هستم تو آمریکا بانک ها سالیانه 7% سود میدند اگه کمپانی MFEA واقعآ 18% میتونست بده آمریکا الآن بانک نداشت
موندم چطوری شما کاربر فعال شدی...فکر کردی ملت آمریکا مثل بقیه جاهای کور دنیا شوت هستند؟ این کمپانی رفته یه دامین قدیمی خریده گفته آره ما از سال 96 کار میکنیم ...HAHA بعدشم نه شماره تلفنی نه آدرسی:
http://www.mfea.com/Website/ContactUs.asp
فکر کردی ملت خردند؟ که بیاند به یه جایی که نه شماره داره نه چیزی پول بریزند؟

البته شما که بچه ای بیش نیستی تو این زمینه ها ولی یه سرچ تو گوگل بکن من که دروغ میگم (حتمآ) ولی بقیه چی میگند؟
اگه خیلی سخت بود بنویس:
mutual fund scammed me
mutual fund is scam
mutual fund scam
mfea.com scam

خوش باشی با این چرندیاتی که هم خودت توش افتادی هم بقیه رو میخوای بندازی

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
علي جون من نه مي گم اينجا اينوست كن نه از اينجا وسيله اي بخر چون نه مال منه نه توش عضوم

ولي خب من شركتهايي ديدم كه ماهيانه 20% ميدن

و واقعا هم مي دن

چون خودم با چشم خودم ديدم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
بیا برو داداش ..من خودم ختم اینجور کارها هستم تو آمریکا بانک ها سالیانه 7% سود میدند اگه کمپانی MFEA واقعآ 18% میتونست بده آمریکا الآن بانک نداشت
موندم چطوری شما کاربر فعال شدی...فکر کردی ملت آمریکا مثل بقیه جاهای کور دنیا شوت هستند؟ این کمپانی رفته یه دامین قدیمی خریده گفته آره ما از سال 96 کار میکنیم ...HAHA بعدشم نه شماره تلفنی نه آدرسی:
http://www.mfea.com/Website/ContactUs.asp
فکر کردی ملت خردند؟ که بیاند به یه جایی که نه شماره داره نه چیزی پول بریزند؟

البته شما که بچه ای بیش نیستی تو این زمینه ها ولی یه سرچ تو گوگل بکن من که دروغ میگم (حتمآ) ولی بقیه چی میگند؟
اگه خیلی سخت بود بنویس:
mutual fund scammed me
mutual fund is scam
mutual fund scam
mfea.com scam

خوش باشی با این چرندیاتی که هم خودت توش افتادی هم بقیه رو میخوای بندازی

mfea میوچل فاند یا کمپانی نیست فقط یک سایت اطلاعاتی در این مورد است در این سایت لیستی از کمپانی ها نیز وجود دارد این سایت در کتاب اینترنت هارلی هان در انتهای کتاب به همراه لیست دیگری از سایتهای اطلاعاتی در مورد میوچل فاندها در انتهای کتاب معرفی شده در برخی میوچل فاندها 100 بیلیون دلار اینوست شده میدونی یعنی چی؟! درضمن سایت مورد صحبت ما گمبیت هست که آدرس و شماره ثبتیش رو میتونید در بیارید + بقیه استعلامها که موجودند

من خواهش میکنم اینقدر راحت و بدون اطلاع و آگاهی نیاید به مردم تهمت بزنید شما در پستهاتون چندین بار به بنده تهمت زدید اگر سوالی دارید بفرمایید من جواب میدم ولی اگر بیای و تهمت بزنی مجبورم گزارش شما رو بدم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام خدمت بچه های فروم
در حالی که حجم عظیمی از ایپوینتها روی دست اینوستورهای دیگر سیستمها مانده است گمبیت سود پنجمین ماه سرمایه گذاران را به حساب بانکیشان واریز میکند در این سیستم واقعاً تفاوتها احساس میشود و روز به روز بر صحت این موضوع که گمبیت تحولیست در سیستمهای سرمایه گذاری و مارکتینگ بر خانواده گمبیت آشکارتر میشود.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
برخی از مزایای گمبیت

:: ثبت رسمی شرکت در کشور های انگلستان ، ایران و پاناما

:: ثبت رسمی شرکت در انگلستان بصورت سهامی عام ( LLP )

:: دارای تائیدیه از وزارت امور خارجه انگلستان

:: دارای تائیدیه از سفارت ایران در لندن

:: دارای تائیدیه از سفارت انگلستان در تهران

:: گواهی نامه ی سابقه ی فعالیت درخشان از نهادهای مذکور

:: دارای مجوز e-Payment licence

:: دارای نمایندگی رسمی(Dealer ) در ایران

:: قابلیت لغو قرارداد سرمایه گذاری (cancelation) و باز پس گیری پول پرداختی

:: ارائه سود سرمایه گذاری عاقلانه و منطقی

:: ارائه ی ریز معاملات و اسناد مربوط به کارکرد با پول به صورت ماهانه

:: ارائه ی اساسنامه ی اورجینال

:: واریز سود پول شما به حساب کلیه بانک های ایرانی و خارجی و کلیه کارتهای اعتباری

:: ضمانت کامل اصل سرمایه تمامی سرمایه گذاران

:: ترکیب سیستم های سرمایه گذاری و مارکتینگ در یک پلن بی نظیر و بی سابقه

:: فروشگاه اینترنتی با بیش از 10000 محصول(موبایل ، لوازم خانگی ، لوازم الکترونیکی ،تورهای تفریحی و مسافرتی ، اتومبیل ، صنایع دستی ،
ساعت ، پوشاک ، لوازم هنری ، قطعات و لوازم کامپیوتری ، آرشیو کامل کتاب های الکترونیکی،کفش،
کیف ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، لوازم مهندسی، جواهر آلات ،اسباب بازی ، مواد غذایی و .....)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
دوستانی که مایل هستند در این کمپانی سرمایه گذاری کنند میتونند در همین تاپیک اعلام کنند در ضمن یک نکته خدمت دوستان عرض کنم اونم اینه که من بیشتر نظرم اینه که هدف فقط گرفتن سود از کمپانی نباشه بلکه علاوه بر دریافت سود ماهیانه بیشتر هدفم اینه که با هم کار کنیم و از راه پورسانت و plb هم همه کسایی که وارد سیستم میشن درآمد داشته باشند و فکر میکنم این تاپیک میتونه به این کار کمک کنه البته این نیاز به همکاری شما داره و همونطور که میدونید اکثر بچه های این بخش به کسب درآمد از نت و بازاریابی شبکه ای علاقه مند هستند و اینجا میتونه بستر مناسبی برای این کار باشه

Last edited:

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
دیوید دیگه اون اطمینان قبلی به کسب درآمد دیگه حاکم نیست
من تلاشتو وصداقتتو تحسین میکنم
از اون موقع که تورو میشناسم حد اقل اینو فهمیدم که با حداقل ریسک کار میکنی
و بهت اطمینان دارم
ولی خوب بعضی از دوستان هنوز تو جو خراب بازار تحریف شده هستند
من به صداقت کوئست اینتر نشنال و یا شرکت های اععم از اون شک ندارم
به بازاریاباش نمیشه دیگه اطمینان کرد
مشکل ایران اینه

Last edited:

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
دیوید دیگه اون اطمینان قبلی به کسب درآمد دیگه حاکم نیست
من تلاشتو وصداقتتو تحسین میکنم
اگه یادت باشه من 2FUN هستم
از اون موقع که تورو میشناسم حد اقل اینو فهمیدم که با حداقل ریسک کار میکنی
و بهت اطمینان دارم
ولی خوب بعضی از دوستان هنوز تو جو خراب بازار تحریف شده هستند
من به صداقت کوئست اینتر نشنال و یا شرکت های اععم از اون شک ندارم
به بازاریاباش نمیشه دیگه اطمینان کرد
مشکل ایران اینه

سلام آقای 2FUN حالتون چطوره . صحبتهای شما کاملاً درسته اما باید خدمتتون عرض کنم که بیشتر بحث علاقه مطرحه . خود من همیشه دنبال کارهای اینچنینی بودم و هستم و معتقدم که بچه های ایران هم میتونن در موج سوم مطرح باشند و باید ما هم سهمی در دنیا چه در صنعت و بهتره بگم مکتب نتوورک ، چه در تجارتهای موج سومی باشیم در کل من تحقیقات زیادی در زمینه این نوع تجارت کردم و میکنم و هنوز معتقدم در ابتدای راه قرار دارم اما باور دارم نتیجه بسیار عالی بهمراه دارد خوب درسته که در ایران متأسفانه خیلی چیزا بد جامیافته ام اما این وظیفه ماست کاری بکنیم حداقل باید مطالعمون رو بیشتر کنیم هر چیزی که تو گوشمون فرو میکنند رو نپذیریم .

Last edited:

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
من خوشحال شدم بچه های قدیم رو دیدم
گفته شما کاملا درست
کاری که از اول بد جا بیوفته خیلی سخته بتونیم اشتباهات رو جبران کنیم
من خودم توی pts , pts , forex, offer, beeting, hyip, surf, adverstise,....تجربه دارم
من اینو فهمیدم اساس کار توی اینترنت صداقت هستش
ولی بعضی از دوستان با یکسری اعمال همه چیزو خراب می کنن
من خودم به همین خاطر فعلا دنبال کسب تجربه روی بازار فارکسم

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
تاییدیه و استعلام کمپانی گمبیت از مراجع معتبر ایرانی

باز هم برای اولین بار در تاریخ سیستم های سرمایه گذاری و نتورک ایران

کمپانی گمبیت موفق به اخذ موارد زیر گردید :

استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

استعلام و تاییدیه کمپانی گمبیت از سوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران

این مدارک در کنار تائیدیه های وزارت امور خارجه انگلستان، سفارت ایران در لندن و سفارت انگلستان در تهران در اختیار شماست

نکته: این مدارک نیز همچون اساسنامه ی اورجینال کمپانی و ریز معاملات فارکس کمپانی

گمبیت به خاطر جلوگیری از هر گونه سوء استفاده ی احتمالی، بر روی هیچ وبلاگی قرار نمی گیرد

و تنها در مشاوره های حضوری ارائه می شود.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
من خوشحال شدم بچه های قدیم رو دیدم
گفته شما کاملا درست
کاری که از اول بد جا بیوفته خیلی سخته بتونیم اشتباهات رو جبران کنیم
من خودم توی pts , pts , forex, offer, beeting, hyip, surf, adverstise,....تجربه دارم
من اینو فهمیدم اساس کار توی اینترنت صداقت هستش
ولی بعضی از دوستان با یکسری اعمال همه چیزو خراب می کنن
من خودم به همین خاطر فعلا دنبال کسب تجربه روی بازار فارکسم

ببخشید این پست شما رو ندیده بودم بله شما درست میفرمایید من هم این سیستمها رو امتحان کردم فارکس خیلی خوبه بشرطی که سرمایه زیادی داشته باشی اون موقع است که میتونی در بازارهای بورس خودت فعالیت کنی گرچه فارکس بازار بشدت پر ریسکی حتی کسانی که سالها در این بازار فعالیت دارند این بازار رو خطرناک میدونند میتونید در فروم سرمایه نظر خیلی از حرفه ای ها رو در مورد این بازار ببینید خود من توی این بازار فعالیت داشتم و یه مدت خوب بود اما خیلی زود حسابم رو شارژ کردم و همه چیز رو از دست دادم . نمیخوام منفی بافی کنم اما بهتره شغل بهتری انتخاب کنید بازم میگم این نظر منه

O-(-<

Registered User
لایک‌ها
0
دیوید جان شما درست می گی ولی اگه کار بر اساس منطق باشه میشه ریسک رو آورد پایین
خطرناکترین حس توی بازار فارکی طمع اگه کنترل شه جلوی خیلی از ضرر های احتمالی رو میشه گرفت
درضمن من به عنوان کار دوم بهش فکر میکنم نه کار اصلی

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
میشه مطالب کاملی از نحوه کار در این شرکت و ... را ارسال کنید
یکی از دوستام توضیحاتی در مورد این شرکت داده و من یکم شک دارم برم یا نرم
میگه یه جزوه داره که توش همه چی را توضیح داده
PM یا ایمیل بزنید
Mail: [email protected]

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
میشه مطالب کاملی از نحوه کار در این شرکت و ... را ارسال کنید
یکی از دوستام توضیحاتی در مورد این شرکت داده و من یکم شک دارم برم یا نرم
میگه یه جزوه داره که توش همه چی را توضیح داده
PM یا ایمیل بزنید
Mail: [email protected]

گمبیت هم یکی مثل گالف تو زرد از آب در میاد ... منتظر باشین

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گمبیت هم یکی مثل گالف تو زرد از آب در میاد ... منتظر باشین

سلام

شدیدا تائید میشه:happy:

یا حق

پ . ن : من همیشه به این دوستان که تبلیغ اینگونه شرکت ها رو میکنند میگم آیا حاضرید به اتفاق بریم

دادگستری و اونجا سوال کنیم آیا فعالیت در این شرکتها از نظر قوانین جمهوری اسلامی ایران کاری قانونیه ؟!!!:lol:

hamoon99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی از دوستان از آخرین وضعیت این نتورک اطلاع جدیدی داره؟

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید من یکم گرفتارم زیاد نمیرسم پست بزنم اما میتونید گمبیت رو در وبلاگ http://www.gambitllp.blogfa.com/دنبال کنید ولی در مورد گمبیت اتفاقات جالبی افتاده که توی وبلاگ میتونید این برخی از این اتفاقات رو ببینید :happy:

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
یه چند تا نکته هست که آدمو نسبت به این سایت مشکوک میکنه. یکی اینکه ثبت شرکت تو انگلستان و ایران صورت گرفته!! این دو تا کشور هر شرکتی رو با پول به ثبت میرسونن!! یکی اینکه اگر شرکت انگلیسی هست چرا قیمت ها به یورو هست و چرا به پوند نیست؟ یک نکته خیلی مهم و اینکه شاید کسی بهش توجه نکنه طراحی سایتش هست. معمولا فروشگاههای حرفه ای طراحی خیلی سبکی دارن و اینقدر با فلش کار نمیکنن. بطور مثال آمازون یا shopping.com یا overstock.com یاebay یا هر فروشگاهی که نگاه کنید همینطوره. من به احتمال 90% فکر میکنم این سایت کار نتورک کارای ایرانیه چون فقط ایرانیا یه همچین سایت هایی رو طراحی میکنن . مگر طرف برند باشه. مثلا آدیداس یا اوکلی این کارو کردن. به هر حال من فکر نمیکنم از لحاظ قانونی تا الان مشکل خاصی رو داشته باشه و این شیوه کار با اصول بازاریابی مطابقت میکنه. قیمتاشون کمی فرق داره با آمازون به طور مثال من یه دوربین سونی قیمت ش رو مقایسه کردم : Code: GE320055
Name: Digital camera
Brand: Sony
Model: DSC-H50
Origination:Korea, south

Price:€357.00
Shipping:€39.00

ولی تو آمازون داره همونو به 300 تا 305 دلار میفروشه.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
اين تفاوت قيمت البته مهم نيست چون تمام سايت ها که بريد اگه چيزی در امريکا x دلار باشه تو سايت المان يا اروپاش x يورو هست اگه بيشتر نباشه
حالا يه مدته بعضی سايت ها قيمت اروپا رو يکم پايين اوردن که بازم اگه تبديل اون قيمت يورو رو به دلار بکنی، باز تو امريکا ارزون تر، آگه مشکلی اين سايت داشته باشه ماهيت شرکته و بس !

بالا