بهله بند كفش هم ميتونه باشهبه نقل از Reza364 :این شماره سه خیلی چیزا میتونه باشه :
کتاب ، پنجره ، کیف ......
باید دید منظور پرسشگر چی بوده!به نقل از hwt :بهله بند كفش هم ميتونه باشه
به نقل از setareh2 :البته ممکن بود با هر دو مساوی کنه!!
حر کتهای هر کدوم رو در جواب اونیکی می ذاشت! جالب بود
یعنی یه جور واسطه بوده!
به نقل از ardeshir.a.m :سه معمای ساده :
1 - در یک بطری خالی ، چند سکه میتوان انداخت؟
2 - آن چیست که میتواند دور و نزدیک را بگیرد؟
3 - آن چیست که بستنی است؟
به نقل از Reza364 :اردشیر جان بهتر نیست به جای اینجور معماهایی که به نوعی بازی با کلمات هست از معماهای خلاقانه استفاده کنیم؟
به نقل از Reza364 :اردشیر جان بهتر نیست به جای اینجور معماهایی که به نوعی بازی با کلمات هست از معماهای خلاقانه استفاده کنیم؟
به نقل از ardeshir.a.m :این هم یه معمای خلاقانه برای شما :
سه نفر به نامهای نیما و پوریا و آذرخش در منزلی سکونت داشتند ، نامهای خانوادگی این سه نفر بدون ترتیب عبارتند از : معظمی ، قریشی و اسلامی ، این سه نفر نسبتهای زیر را با هم دارند.
پوریا پسرعمه آذرخش است ، نیما پسرخاله پوریا است ، آذرخش پسردایی نیما است ، معظمی پسرخاله اسلامی است. اکنون مشخص کنید که نام خانوادگی آذرخش چیست؟
موفق و پیروز باشید.
به نقل از ardeshir.a.m :این هم یه معمای خلاقانه برای شما :
سه نفر به نامهای نیما و پوریا و آذرخش در منزلی سکونت داشتند ، نامهای خانوادگی این سه نفر بدون ترتیب عبارتند از : معظمی ، قریشی و اسلامی ، این سه نفر نسبتهای زیر را با هم دارند.
پوریا پسرعمه آذرخش است ، نیما پسرخاله پوریا است ، آذرخش پسردایی نیما است ، معظمی پسرخاله اسلامی است. اکنون مشخص کنید که نام خانوادگی آذرخش چیست؟
موفق و پیروز باشید.
به نقل از Reza364 :اولا من اصلا قصد جسارت به شما رو نداشتم اگه بد گفتم ببخشید
دوما من از معماهای شما لذت میبردم منتها این آخریه به نظرم یخورده سرکاری اومد شما ببخشید
سوما هم نداریم ولی شما ببخشید
چهارما این معما رو هستم روش فکر ببینم چی در میاد
به نقل از Reza364 :اينكه فكر نداشت!
فامیل آذرخش قریشی هست
به نقل از ardeshir.a.m :میشه بفرمائید به چه دلیل؟
متشکرم
به نقل از Reza364 :طبق چیزی که شما گفتید :
تنها گزینه ای که میتونن با هم پسر خاله باشن نیما و پوریا هستن که در نتیجه فامیلیشون معظمی و اسلامی است در نتیجه نفر سوم قریشی میشه دیگه:happy:
به نقل از ardeshir.a.m :مردی که شاید اندکی دیوانه به نظر میرسید ، روزی گفت : من امروز با شوهر مادر زن پدرم و با ناپدری پسر برادرم و با پدرشوهر نامادری ام و نیز با پدربزرگم نهار خورده ام ، و با وجود این امروز هنگام صرف نهار ، تنهای تنها بودم. چطور چنین چیزی ممکن است؟
به نقل از Reza364 :والا از اونجا که یارو کمی مجنون بوده جواب سوال سخت میشه!