SATpt
Registered User
- نوشتهها
- 541
- لایکها
- 0
6 تا چوب کبریت داریم - آنها رو طوری قرار بدین که هر چوب کبریت با هر پنج تای دیگه در تماس باشه
اگر جوابش ستاره است. یعنی اینطوری : *
معلوم میشه ما را دست کم گرفتی.
6 تا چوب کبریت داریم - آنها رو طوری قرار بدین که هر چوب کبریت با هر پنج تای دیگه در تماس باشه
خیلی عالی بودبه نقل از SATpt :اگر جوابش ستاره است. یعنی اینطوری : *
به نقل از SATpt :اگر جوابش ستاره است. یعنی اینطوری : *
دوستان یه بار دیگه ام میگم.اون جواب اشتباه بود. لطف کنید اگر جواب درست رو بلدید بگید. من رو از نگرانی بیارین بیرون.به نقل از Annapaquin :تا حالا چند بار مطرح شده بود.
این سوال 5 باری تا حالا طرح شده. توی اون یکی تاپیک جستجو کنیدبه نقل از SATpt :دوستان یه بار دیگه ام میگم.اون جواب اشتباه بود. لطف کنید اگر جواب درست رو بلدید بگید. من رو از نگرانی بیارین بیرون.
اما در رابطه با * من که نفهمیدم چرا اشتباهه. مگه اینکه شما بخواین خیلی دقیق شین.
به نقل از HendeseH :این سوال 5 باری تا حالا طرح شده. توی اون یکی تاپیک جستجو کنید
n سال.چون سن من جزء اسرارهبه نقل از keyvan_itman :سلام
اجازه بدید یکی هم من بگم که به فکر زیاد نیاز نداره
فرض کنید که راننده اتوبوسی شما هستید
این راننده ایستگاه اول, پنج نفر رو سوار میکنه
ایستگاه بعدی 4 نفرو پیاده میکنه
ایستگاه بعدی 3 نفرو سوار میکنه
ایستگاه بعدی 2 نفرو پیاده میکنه
و ایستگاه آخر 10 نفرو سوار میکنه
حالا بگین سن راننده چقدره
به نقل از keyvan_itman :سلام
اجازه بدید یکی هم من بگم که به فکر زیاد نیاز نداره
فرض کنید که راننده اتوبوسی شما هستید
این راننده ایستگاه اول, پنج نفر رو سوار میکنه
ایستگاه بعدی 4 نفرو پیاده میکنه
ایستگاه بعدی 3 نفرو سوار میکنه
ایستگاه بعدی 2 نفرو پیاده میکنه
و ایستگاه آخر 10 نفرو سوار میکنه
حالا بگین سن راننده چقدره
شوخی میکنی ؟:blink:به نقل از the_patriot :آقا سن راننده رو نتونستم پیدا کنم
اگه به لجبازیه پس اینو بگین :فیلو با سه حرکت بکنین تو یخچالبه نقل از SATpt :حالا که اینجوریه. من بعدی رو طرح میکنم.
یه قایق تو یه رودخونه است که ظرفیت حمل دو چیز رو بیشتر نداره. سمت چپ رودخونه: یه چوپان یه گرگ یه گوسفند یه بسته علف. که آقا چوپانه باید همه رو ببره سمت راست در ضمن اگر آقا چوپانه بالا سر اینها نباشه گرگه گوسفند رو میخوره و گوسفنده هم علفهارو. حالا چه جوری همه اینها رو ببره اون سمت؟
کی گفت به لجبازیه. شما پست قبلی رو نخوندین:به نقل از us lover :اگه به لجبازیه پس اینو بگین :فیلو با سه حرکت بکنین تو یخچال
این جمله شما :حالا که اینطوریه....!!! !به نقل از SATpt :کی گفت به لجبازیه.
خوندم ولی همچین چیزی ندیدم!:blink:به نقل از SATpt :شما پست قبلی رو نخوندین:
من گفتم اگر کسی جواب معمای قبل رو نمیده و راهنمایی هم نمیکنه، من بعدی رو مطرح کنم.
به نقل از us lover :این جمله شما :حالا که اینطوریه....!!! !
خوندم ولی همچین چیزی ندیدم!:blink:
معمای قبلی هم در مورد کبریتها بوداما در مورد کبریتها آقا اگر راهنمایی نمیکنین من بعدی رو مطرح کنم.
خيلي ساده استبه نقل از SATpt :حالا که اینجوریه. من بعدی رو طرح میکنم.
یه قایق تو یه رودخونه است که ظرفیت حمل دو چیز رو بیشتر نداره. سمت چپ رودخونه: یه چوپان یه گرگ یه گوسفند یه بسته علف. که آقا چوپانه باید همه رو ببره سمت راست در ضمن اگر آقا چوپانه بالا سر اینها نباشه گرگه گوسفند رو میخوره و گوسفنده هم علفهارو. حالا چه جوری همه اینها رو ببره اون سمت؟
حالا پاسخ رو بلدی چرا ما رو ضایع میکنی؟!!!خيلي ساده است
من منظور شما را درست متوجه نشدم .به نقل از mazoolagh :6 تا چوب کبریت داریم - آنها رو طوری قرار بدین که هر چوب کبریت با هر پنج تای دیگه در تماس باشه
به نقل از mazoolagh :6 تا چوب کبریت داریم - آنها رو طوری قرار بدین که هر چوب کبریت با هر پنج تای دیگه در تماس باشه