به نقل از mazoolagh :خیلی خیلی زیباست
میدونیم که 120 = !5
حالا کافیه که با 5 تا صفر به عدد 5 برسیم.
طبق تعریف داریم 1 = !0 پس
!(!0 + !0 + !0 + !0 + !0) = 120
به نقل از mazoolagh :خیلی خیلی زیباست
میدونیم که 120 = !5
به نقل از mazoolagh :Originally Posted by setareh2
با 5 تا 0 و چند عمل ریاضی برسید به 120...
خیلی خیلی زیباست
میدونیم که 120 = !5
به نقل از athar :چند روز نبودم. ببین اینجا چه خبر شده!
من به خاطر درس ریاضی6 و فیزیک استاتیک از دانشگاه زدم بیرون.
اونوقت اینجا مشتقات و ایکس و ایگرگ و .. جزو معماهای ریاضی محسوب مبشه! (چشمانی از حدقه بیرون زده. کد اسمایلش الان یادم نیست)
به نقل از ardeshir.a.m :کی میتونه موارد زیرو ثابت کنه؟
1=1- و 5=2 * 2 و 3=2 و 2=1 و نیز ثابت کنید مشتق توان دوم x برابر است با x ( و نه 2x )
موفق باشید.
به نقل از athar :اردشیر جان ممنونم از جوابت. من جسارتی به صحت شما یا بقیه دوستان نکردم. ریاضی یکی از شیرین ترین علوم هست ولی نه برای من. هر کسی یه طوری هست. توی مطرح کردن تاپیک ها هم کاملا حق با شماست.
اگر من جای شاه باشم با همون شمشیر سرش رو هم میبرم .به نقل از ardeshir.a.m :ممنونم دوست خوبم ، خیلی بامعرفتی ، باز هم به این تاپیک سر بزن ، شاید ( شاید که چه عرض کنم ، حتما" ) معاهای مد نظر شما هم مطرح شود.
آهان ، یکیش یادم اومد ، ببینم کی میتونه جواب بده ، شما هم فکر کن.
پادشاهی یکی از جنگجویانش را که در جنگ یکی از دستهایش را از دست داده بود به نزد خود فرا خواند و به او گفت :
به خاطر رشادتها و دلاوریهایی که در جنگ از تو دیدم ، این کیسه پر از سکه های نقره را به تو میدهم تا از تو تشکر کرده باشم ، جنگجو گفت که ای پادشاه ، اگر من هر دو دستم را از دست میدادم به من چقدر پاداش میدادی؟ پادشاه گفت ، در آن صورت یک کیسه پر از سکه های طلا به تو میدادم ، جنگجو با شنیدن این جمله فورا" دست به شمشیر برد و دست دیگرش را هم برید و قطع کرد. اکنون آیا میتوانید بگوئید که با کاری که این جنگجو کرد ، مردی شجاع و دلیر بوده یا شخصی طماع و پول دوست؟ و آیا پادشاه به او سکه های طلا را داد؟
موفق باشی.
وقتی یه دست نداره چجوری تونسته دستشو ببره؟به نقل از athar :به نظر من هم شجاع و دلیر بوده و هم طماع و پول دوست!
ولی پادشاه سکه ها رو بهش نمیده.
رضا جون میشه . بیا من یادت بدم خودت دست خودتو ببری.به نقل از Reza364 :وقتی یه دست نداره چجوری تونسته دستشو ببره؟با همون دستی که شمشیر گرفته که نمیشه !
به نقل از athar :آفرین رضا
ولی من میتونم یه دستی دستم رو قطع کنم. شمشیر رو پرت میکنم هوا و بعد دستم رو میگیرم زیرش.
ضریب هوشی من پارسال طی تستی که گرفتم خیلی بالا بود. یادم نیست چند. چرا الان اینجوری شدم؟! لازم شد اینجا بیشتر سر بزنم. lol
به نقل از amirhoman :رضا جون میشه . بیا من یادت بدم خودت دست خودتو ببری.
به نقل از athar :آفرین رضا
ولی من میتونم یه دستی دستم رو قطع کنم. شمشیر رو پرت میکنم هوا و بعد دستم رو میگیرم زیرش.
ضریب هوشی من پارسال طی تستی که گرفتم خیلی بالا بود. یادم نیست چند. چرا الان اینجوری شدم؟! لازم شد اینجا بیشتر سر بزنم. lol
به نقل از mazoolagh :راستی اردشیر خان
لطفا بگذار این تاپیک به معماهایی اختصاص داشته باشه که دید ریاضی نخواد
یک تاپیک دیگه ویژه همین معماهای ریاضی داریم
ممنون
به جمله اردشیر خان دقت کن: " دست به شمشیر برد و دست دیگرش را هم برید و قطع کرد."به نقل از amirhoman :نیازی به پرتاب شمشیر نیست .
دسته شمشیر رو بگیر تو دستت. و تیغش رو بذار زیر بغلت . و با یه حرکت ببرش.
تازه یه راه حل دیگه هم داره . راحت تره .