javadyazdani
Registered User
- نوشتهها
- 5,465
- لایکها
- 10,633
سلام
من مست علی عشق علیم چه کنم
من مشتعل عشق علیم چه کنم
سلام
من مست علی عشق علیم چه کنم
اين جمله رو كه آ تقي رو خوش ركاب نوشته بودمن مشتعل عشق علیم چه کنم
من مشتعل عشق علیم چه کنم
خری با بار از روی پل می گذشته ناگهان پل خراب میشه و خر با بارش به درون رودخانه سقوط میکنه که خر و بارش هر دو خیس میشن بعد از چن دقیقه پشت خرشروع به سوختن میکنه...شما بگین بارش چی بوده؟؟؟
آهك بوده چون آهك رو بندازي تو آب توليد گرما ميكنهخری با بار از روی پل می گذشته ناگهان پل خراب میشه و خر با بارش به درون رودخانه سقوط میکنه که خر و بارش هر دو خیس میشن بعد از چن دقیقه پشت خرشروع به سوختن میکنه...شما بگین بارش چی بوده؟؟؟
عزیز من یه دونه تو پست 85 زدم فعلا کسی جوابشو نداده!!! این هم یکی دیگه:چه مسخره اینم شد تست هوش یا معما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی بگید منطقی باشه...
کی با خر مواد شیمیایی میبره این ور اونور اخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب ملتی داریم ها
علمشون علمه روزه ولی معماشون توش خر و الاغو پل چوبی داره........ خجالت بکشید....
یک کانگورو خرگوشی راتعقیب می کند.در زمانی که کانگورو 2 جست میزند خرگوش 3 جست میزند،ولی هر جست کانگورو به اندازه 2 جست خرگوش است.کانگورو به اندازه 10 جست خرگوش ازآن عقب است،چند جست بزند تا به او برسد؟(برگرفته از کتاب ریاضیات دوم دوره راهنمایی شاهنشاهی)
تو کتاب جواب نداره ،ولی من حل کردم جواب این نبود،من 20بدست آوردم2.5 جست
یا به عبارت بهتر اگه 2 جست بزنه عقب میمونه پس باید 3 جست بزنه
اگه جواب درسته بگو معادلاتش رو کامل اینجا بنویسم
يه سري معماي عير رياضي بذاريد سرگرم شيم لطفا .مردم از بي معمايي
درسته آفریندو پسر میرن یکی پیاده میشه یکی بر میگرده
اونی که برگشته پیاده میشه مرد سوار میشه میره اونطرف و پیاده میشه
اون پسر که بار اول اونور پیاده شده بود سوار قایق میشه قایق رو بر میگردونه واین عملیات 4 بار تکرار میشه تا کل مردا برن اونطرف
Sent from my Sony Ericsson x10 using Tapatalk 2
هر كدام از كليد هارو چند لحضه روشن ميكنيم بعد با توجه به گرم شدن لامپ ها ميفهميم كدام لامپ مربوط به كدام كليدهدو اتاق در مجاورت هم قرار دارند.هر کدام یک در دارند ولی هیچکدام پنجره.ندارند.
درهایشان که بسته باشد درون اتاقها کاملا تاریک است. در یک اتاق سه چراغ برق به توانهای ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد.
ما نمیدانیم کدام کلید کدام چراغ راروشن میکند( مثلا نمیدانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغهای دیگر اما بطور قطع میدانیم که هر کدام از کلید ها یکی از چراغها را روشن میکند. همچنین ترتیب چراغها را هم نمیدانیم ). شما معلوم کنید که هر کلید مربوط به کدام چراغ است.
راهنمایی:برای اینکار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید.
یکیشو روشن میکنیم و بعد از چند لحظه خاموش میکنیم،بعدی رو روشن میکنیم و روشن میذاریم و به آخری دست نمیزنیم
سریع به اتاق میریم ومیبینیم اونی که روشنه مال کلید روشن و اونیکه گرمه مربوط به کلیدی که یه لحظه روشن شد و اونیکه سرده مربوط به کلیدی که دست نزدیمه
به همین سادگی