• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مغازه موبایل فروشی..

afoadi

Registered User
لایک‌ها
86
البته کاهش قیمت تدریجی مدل ها ، نوسان دلار رو هم در نظر بگیرید
به جرات میتونم بگم برای وارد شدن به این کار به سرمایه حدود 50 میلیون نیاز داری تا در نهایت با روزی 10-12 ساعت کار کردن و نداشتن هیچ تعطیلی و دلخوشی شاید هزینه در رفته ماهی 700-600 دستتو بگیره تازه به شرطی که گیر تعزیرات و اماکن و و دزدی و خراب در اومدن جنس و ضررهای این چنینی نشی- من 4 سال مغازه در یکی ازبورس های موبایل داشتم که این ها رو برات میگم - البته اگر سرمایه خیلی خیلی بیشتری داشته باشی جواب بهتری میگیری

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون بابت راهنمایی

ولی خوب بابد کاری شروع کرد من الان چند سال کافی نت دارم واولاش بازار کاری خوبی داشتم چون زیاد مردم به نت وصل نبودن وسر درنمی اوردن برای هرچیزی میومدن کافی نت ولی الان نه همه برای خوش استاد شده
بنا به این دلیل میخوام کارو عوض کنم گفتم موبایل فروشی از همش بهتره ..یعنی فکر خودمه شاید اینطوری نباشه .....برای همین میخوام دوستان راهنمایی کنن که اینده داره من برم دمبالش
درضما تنها موبایل فروشی نیس میخوام تعمراتم حرفه ای یاد بگیرم ...کنار گوشی فروشی تعمیراتم بکنم

grive

Registered User
لایک‌ها
364
بازار کار موبایل و تعمیرات و .... اوایل بسیار خوب بود
ولی الان کلا دست زیاد شده هر کی تو فامیلش دو سه تا موبایلی داره
مگر اینکه واقعا خبره باشید و منصف
نصیحت بنده اینه که اگر میتونید کاری جز موبایل بزنید بهتره
به عنوان کسی میگم که ده ساله تو این کارم

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
حرف شما صحیح ولی من چند ساله کارم با کامپیوتر اینا هست کاری جز اینا با این سرمایه از دستم برنمیاد.........

خودمم موندم نمیدونم جیکار کنم ...

بالا