• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مغز گردوی تازه و خوشمزه تویسرکان (بهترین مغز گردوی ایران)

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مژده مژده!;)
در این تاپیک قصد داریم برای اولین بار مغز گردوی تویسرکان را خدمت دوستان عزیز ارائه کنیم.

b5a3-DSC-3074.jpg

درباره مغز گردوی تویسرکان:
"پروفسور اریک ژرمن (محقق آلمانی) تویسرکان را بهشت ژنوتیپ های گردوی جهان می داند. تویسرکان متنوع ترین ژنوتیپ های گردوی دنیا را دارد که برخی از آنها طعم هایی به یاد ماندنی دارند. او ژنوتیپ هایی از گردوی تویسرکان را معرفی کرده است که در هیچ کجای دنیا نظیر ندارد"

تویسرکان از شهرستان های استان همدان واقع در جنوب کوه الوند است که با پنج هزار هکتار باغات زیر کشت گردو دارای رتبه اول کشوری از نظر مرغوبیت محصول گردو است. مغز گردوی پرورش یافته در این شهرستان از شهرتی جهانی بهره می برد.

گردوی تویسرکان در رسانه ها:
تویسرکان پایتخت گردوی ایران
صادرات گردوی تویسرکان
گردوی تویسرکان، محصول جهانی
کیفیت بالای گردوی تویسرکان

تضمین کیفیت و اصالت مغز گردو:
به شما اطمینان میدهیم آنچه ارائه میکنیم مغز گردوی اعلاء و با کیفیت باغات تویسرکان است. این مغز گردو تازه و برداشت امسال است و از کیفیت بالایی برخوردار است. همچنین قیمت کاملا منصفانه ای برای آن در نظر گرفته ایم که با قیمت بازار اختلاف قابل ملاحظه ای دارد.

b5a3-DSC-3076.jpg

چرا باید از ما مغز گردوی تویسرکان را خریداری کنید؟
1- اطمینان خاطر از خرید گردوی تویسرکان:
(متاسفانه در چند سال اخیر گردوهای بی کیفیت خارجی که اکثرا از اکراین و چین وارد می شود به نام مغز گردوی تویسرکان بفروش میرسد. این مغز گردوها با قیمتی بسیار ارزان وارد شده و با نام گردوی ایرانی قیمتی در حدود کیلویی 50 تا 60 هزار تومان به فروش می رسند!)
2- اطمینان از تازگی مغز گردو:
(مناسفانه بسیاری از مغازه داران و خشکبار فروشی ها بدلیل عدم آگاهی مردم مغز گردوی کهنه را بجای مغز گردوی تازه و با همان قیمت عرضه می کنند)
3- خرید با قیمت مناسب (از تولید به مصرف):
(بدلیل عرضه مستقیم مغز گردو و حذف واسطه مغز گردو با قیمتی مناسب و پائین تر از قیمت بازار بفروش می رسد، مغز گردوی تویسرکان با کیفیت خوب در بازار تهران کیلویی 88 هزار تومان بفروش میرسد!!)

---------------------------------------------------------------------------
پروسه سفارش و خرید:
1- انتخاب کیفیت مغز گردو
جهت ایجاد تنوع و برآورده کردن نیاز خریداران مغز گردوی تویسرکان را با سه کیفیت ارائه میکنیم:

• مغز گردو با کیفیت خوب (یا قیمت کیلویی 60 هزار تومان): مغز گردو ی دو پر نسبتا سفید و متوسط
  • مغز گردو با کیفیت عالی (یا قیمت کیلویی 70 هزار تومان):مغز گردو ی دو پر سفید و نسبتا درشت
  • مغز گردو با کیفیت ممتاز (با قیمت کیلویی 75 هزار تومان): مغز گردوی دو پر سفید و درشت
2- انتخاب نحوه تحویل سفارش:
هزینه ارسال مرسوله خود را از طریق لینک زیر حساب کنید:
http://www.frotrace.ir/post/index.php

مثالی از محاسبه قیمت سفارش:
فرض کنید شما قصد خرید 1 کیلوگرم مغز گردوی با کیفیت خوب را دارید. شما ساکن شهر ساری هستید. با توجه به اینکه پس از بسته بندی وزن مرسوله شما بیش از 1 کیلوگرم می شود وزن مرسوله را به ازای هر یک کیلوگرم 200 گرم اضافه تر در نظر بگیرید. مبلغ کالا و خدمات را همان قیمت یک کیلو مغز گردوی متوسط یعنی 60 هزار تومان درج کنید. استان مبداء حتما همدان و شهر مبداء تویسرکان می باشد. استان مقصد و شهر مقصد را در اینجا مثلا مازندارن و ساری انتخاب میکنیم. نوع پرداخت را حتما نقدی کارتی انتخاب کنید. نوع ارسال را بسته به نظرتان می توانید سفارشی یا پیشتاز انتخاب کنید. سپس محاسبه هزینه را کلیک کنید. سیستم هزینه کل سفارش (مغز گردو + هزینه پست) را نمایش میدهد. شما باید همین مبلغ را واریز کنید.

3- ارسال مشخصات سفارش از طریق پیغام خصوصی:
شامل نوع مغز و وزن سفارش داده شده، مبلغ واریز شده به همراه شماره پیگیری و تاریخ واریز، آدرس کامل به همراه کد پستی، نام و شماره همراه.

جهت دریافت شماره کارت و اطلاعات بیشتر از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستانی که قصد خرید مغز گردو دارن زودتر اقدام کنن چون هر چقدر از فصل برداشت گردو (مهرماه) بگذره بدلیل کاهش عرضه قیمت مغز گردو افزایش می یابد.

miskoolak

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
قيمتتون بالاست!
مگه شما توليد كننده نيستيد؟
اين قيمت قيمت فروش مغازه هست كه بهش هزينه حمل ، هزينه مغازه ، ماليات سود + .... اضافه شده
به نظر يه تجديد نظر در قيمت بفرماييد
چون به اضاي هر كيلو حدودا ٥ تومان هم هزينه پست اضافه ميشه
اين در حاليه كه بهترين گردوي ايراني و در بهترين آجيل فروشي ها در شمال تهران مثل تواضع و ... حدود ٧٠ تومان هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
قيمتتون بالاست!
مگه شما توليد كننده نيستيد؟
اين قيمت قيمت فروش مغازه هست كه بهش هزينه حمل ، هزينه مغازه ، ماليات سود + .... اضافه شده
به نظر يه تجديد نظر در قيمت بفرماييد
چون به اضاي هر كيلو حدودا ٥ تومان هم هزينه پست اضافه ميشه
اين در حاليه كه بهترين گردوي ايراني و در بهترين آجيل فروشي ها در شمال تهران مثل تواضع و ... حدود ٧٠ تومان هست
دوست عزیز ابتدا پست های وبلاگ ام رو هم بخونید بعد قضاوت کنید:
http://gerdu.blogfa.com/post/22
http://gerdu.blogfa.com/post/21
همانطور که در این پست ها هم توضیح داده شده مغز گردوهای 50 تا 60 هزار تومانی موجود در بازار همگی مغز گردوی خارجی (اغلب اوکراینی) و مغز گردوی کهنه است که بنام مغز گردوی ایرانی بفروش میرسد! قیمت مغز گردوی ایرانی برداشت امسال در بازار بزرگ تهران که از سایر مغازه ها پائین تر است فعلا در رنج کیلویی 80 تا 90 هزار تومان است! حتما سری به بازار بزرگ تهران بزنید و تاکید کنید مغز گردوی تازه ایرانی میخواین نه مغز گردوی خارجی و کهنه!
براتون یه مثالی هم میزنم که برای دوستان دیگه هم جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمونه:
الان عسل رو میتونید با قیمت های مختلف از کیلویی 15 هزار تومان به بالا تا قیمت هایی حتی حدود 100 هزار تومان هم خریداری کنید. آیا شما میتونید تشخیص بدین عسلی که یک فروشنده با قیمت کیلویی 30 هزار تومان میفروشه چه فرقی با عسل کیلویی 45 هزار تومن فروشنده دیگه داره؟ فقط در صورتی میتونید فرق این دو رو متوجه بشید که عسل شناس باشید. تو همین بازارجه یکی از دوستان داره عسل طبیعی رو کیلویی حدود 40 تا 70 هزار تومن میفروشه، آیا میشه گفت چون تو مغازه های سطح شهر عسل کیلویی 30 هزار تومن هم میشه خرید، قیمت ایشون بالاست؟

http://forum.persiantools.com/threa...عسل-ممتاز-خارشتر-آویشن-بهارنارنج-▌█▓█.422095/

برای خود بنده مهمترین فاکتور در خرید یک محصول ابتدا اطمینان از کیفیت و سپس قیمت اونه. من در این تاپیک مغز گردوی تویسرکان رو که بهترین مغز گردوی ایرانی است و برداشت همین امسال می باشد رو با قیمتی بسیار مناسب به دوستان عرضه میکنم. برای تست میتونید نیم کیلو خرید کنید در صورت عدم رضایت بی قید و شرط میتونید عودت دهید.
موفق باشید

miskoolak

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز ابتدا پست های وبلاگ ام رو هم بخونید بعد قضاوت کنید:
http://gerdu.blogfa.com/post/22
http://gerdu.blogfa.com/post/21
همانطور که در این پست ها هم توضیح داده شده مغز گردوهای 50 تا 60 هزار تومانی موجود در بازار همگی مغز گردوی خارجی (اغلب اوکراینی) و مغز گردوی کهنه است که بنام مغز گردوی ایرانی بفروش میرسد! قیمت مغز گردوی ایرانی برداشت امسال در بازار بزرگ تهران که از سایر مغازه ها پائین تر است فعلا در رنج کیلویی 80 تا 90 هزار تومان است! حتما سری به بازار بزرگ تهران بزنید و تاکید کنید مغز گردوی تازه ایرانی میخواین نه مغز گردوی خارجی و کهنه!
براتون یه مثالی هم میزنم که برای دوستان دیگه هم جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمونه:
الان عسل رو میتونید با قیمت های مختلف از کیلویی 15 هزار تومان به بالا تا قیمت هایی حتی حدود 100 هزار تومان هم خریداری کنید. آیا شما میتونید تشخیص بدین عسلی که یک فروشنده با قیمت کیلویی 30 هزار تومان میفروشه چه فرقی با عسل کیلویی 45 هزار تومن فروشنده دیگه داره؟ فقط در صورتی میتونید فرق این دو رو متوجه بشید که عسل شناس باشید. تو همین بازارجه یکی از دوستان داره عسل طبیعی رو کیلویی حدود 40 تا 70 هزار تومن میفروشه، آیا میشه گفت چون تو مغازه های سطح شهر عسل کیلویی 30 هزار تومن هم میشه خرید، قیمت ایشون بالاست؟

http://forum.persiantools.com/threa...عسل-ممتاز-خارشتر-آویشن-بهارنارنج-▌█▓█.422095/

برای خود بنده مهمترین فاکتور در خرید یک محصول ابتدا اطمینان از کیفیت و سپس قیمت اونه. من در این تاپیک مغز گردوی تویسرکان رو که بهترین مغز گردوی ایرانی است و برداشت همین امسال می باشد رو با قیمتی بسیار مناسب به دوستان عرضه میکنم. برای تست میتونید نیم کیلو خرید کنید در صورت عدم رضایت بی قید و شرط میتونید عودت دهید.
موفق باشید
كلا همونجوري كه شما نميتونيد بگيد فلان فروشگاه حتما گردوي خارجي مياره من هم نميتونم بگم حتما ايرانيه
ولي مغازه اي مثل تواضع كه سالهاست بهترين هست و چندين و چند شعبه در آمريكا ، كانادا اروپا داره هميشه بهترين هارو عرضه ميكنه و به همين علت هست كه قيمتي هم كه داره تقريبا بالاترين هست
چنين برندي كه تمام سودشو از رضايت مشتري نسبت به كيفيت محصولاتش بدست مياره بعيد هست به گفته شما گردوي نامرغوب، مانده و خارجي عرضه كنه
هرچند اگر گردو شناس هم كه نباشي طعم گردوي ايراني خاص و كاملا متفاوت تر از ساير كشورهاست
در مورد تازه بودن هم يه كودك هم ميتونه تشخيص بده اين گردو مال امسال هست يا سال گذشته
مخصوصا كه الان اول فصل هست
در مورد قيمت باز هم با فرضيات شما يعني قيمت ٨٠ تومان در بازار قيمت گردوي شما هم همين قيمت در مياد.
اين در حاليه كه شما بسياري از هزينه هارو نداريد و اين به نظر مياد كه اگه شما اجاره يك مغازه در بازار تهران + هزينه كارمند+ ماليات تكليفي+ ٨٪ ارزش افزوده+ پول برق+ بيمه+ هزارتا فاكتور ديگرو كم كنيد قيمت شما خيلي بالاست
در كل من نظرمو دادم
اگر فكر ميكنيد قيمت شما مناسبه شما صاحب جنس هستيد و صاحب اختيار
اگر تاپيك و به بيراهه كشوندم عذرخواهي ميكنم و هدفم تنها كمك به شما براي رونق كسب كار و كمك به دوستان براي تهيه كالا با قيمت توليد كننده بود و از اونجا كه ديدم تاپيك شما يك هفته اي هست ايجاد شده و بازخوردي نداشته گفتم كمك كرده باشم
يا علي

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كلا همونجوري كه شما نميتونيد بگيد فلان فروشگاه حتما گردوي خارجي مياره من هم نميتونم بگم حتما ايرانيه
ولي مغازه اي مثل تواضع كه سالهاست بهترين هست و چندين و چند شعبه در آمريكا ، كانادا اروپا داره هميشه بهترين هارو عرضه ميكنه و به همين علت هست كه قيمتي هم كه داره تقريبا بالاترين هست
چنين برندي كه تمام سودشو از رضايت مشتري نسبت به كيفيت محصولاتش بدست مياره بعيد هست به گفته شما گردوي نامرغوب، مانده و خارجي عرضه كنه
هرچند اگر گردو شناس هم كه نباشي طعم گردوي ايراني خاص و كاملا متفاوت تر از ساير كشورهاست
در مورد تازه بودن هم يه كودك هم ميتونه تشخيص بده اين گردو مال امسال هست يا سال گذشته
مخصوصا كه الان اول فصل هست
در مورد قيمت باز هم با فرضيات شما يعني قيمت ٨٠ تومان در بازار قيمت گردوي شما هم همين قيمت در مياد.
اين در حاليه كه شما بسياري از هزينه هارو نداريد و اين به نظر مياد كه اگه شما اجاره يك مغازه در بازار تهران + هزينه كارمند+ ماليات تكليفي+ ٨٪ ارزش افزوده+ پول برق+ بيمه+ هزارتا فاكتور ديگرو كم كنيد قيمت شما خيلي بالاست
در كل من نظرمو دادم
اگر فكر ميكنيد قيمت شما مناسبه شما صاحب جنس هستيد و صاحب اختيار
اگر تاپيك و به بيراهه كشوندم عذرخواهي ميكنم و هدفم تنها كمك به شما براي رونق كسب كار و كمك به دوستان براي تهيه كالا با قيمت توليد كننده بود و از اونجا كه ديدم تاپيك شما يك هفته اي هست ايجاد شده و بازخوردي نداشته گفتم كمك كرده باشم
يا علي

اولا: اطلاعاتی که بنده در مورد قیمت مغز گردو در این تاپیک مطرح کردم مربوط به همین دو هفته پیش است، شما میتونید به همین بازار بزرگ تهران مراجعه کنید: جایی که قیمت محصولات و اجناس آن بمراتب پائین تر از مغازه های سطح شهر است! قیمت یک کیلو مغز گردوی ایرانی (و نه مغز گردوی تویسرکان!) امسال آن هم با کیفیت متوسط حدود کیلویی 88 هزار تومان است! چطور شما میگید که قیمت کیلویی 60 هزار تومن ما خیلی بالاست؟!
ثانیا: دلالان مغز گردوی تویسرکان با کیفیت معمولی را کیلویی 55 هزار تومان از باغدار خریداری میکنند، شما خودتون حساب کنید چقدر این واسطه ها و دلال ها روی مغز گردو سود میکنند! بعد چطوری تواضع مغز گردوی رو کیلویی 60 هزار تومن میده؟ حتما میدونید تو ایران سود اصلی فروش محصولات باغی و کشاورزی به جیب دلالان میره. مثلا سیب زمینی رو از کشاورز کیلویی 700 تومن میخرن و دست من و شمای مصرف کننده کیلویی 2 هزار تومان میرسه. این قضیه در مورد مغز گردو هم قطعا صادقه! چطور ممکنه مغز امسال گردوی تویسرکان رو از باغدار کیلویی 55 هزار تومان خریداری کنند و کیلویی 60 هزار تومان بدست شما برسه اون هم تو تواضع که قیمت هاش خیلی بالاست؟!
ثالثا: مغز گردوی ایرانی هم انواع و اقسام مختلف دارد. قیمت مغز گردوی تویسرکان بدلیل طعم منحصر بفرد و کیفیت فوق العاده همواره بیشتر از قیمت مغز گردوی سایر شهرهاست.
جهت آگاهی تون عرض میکنم مسافران زیادی از اواخر شهریورماه همزمان با فصل برداشت گردو با هدف خرید مغز گردوی تویسرکان به شهر ما میان اما متاسفانه در چند سال اخیر با ورود گردوهای سایر شهرها و نیز گردوی خارجی، مغز گردوی مخلوط و خارجی را به نام مغز گردوی تویسرکان خریداری میکنند!
ما در این تاپیک مغز گردوی تویسرکان را با کیفیت عالی و با قیمتی بسیار مناسب عرضه میکنیم.
به یه بنده خدایی گفتن چرا قیمت گوجه امسال کیلویی 3000 تومن شده؟ برگشت گفت بیاین از سرکوچه ما بگیرین ارزون تره! اینم شده حکایت شما.
نمیدونم واقعا هدف شما از این بحث ها چیه! به هر حال کارتون اصلا جالب نیست. بهتره قبل از درج پست ابتدا قوانین بازارچه رو بخونین!

f22raptor2014

Registered User
لایک‌ها
88
بهترین گردویی که دیدم برای یکی از دهات های نزدیک قم هست که کیلویی 58 تومن بود واقعا عالی بود

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین گردویی که دیدم برای یکی از دهات های نزدیک قم هست که کیلویی 58 تومن بود واقعا عالی بود
طبیعیه چون مغز گردوی تویسرکان رو نخوردی!:D;)
همانطور که بهترین پسته برای رفسنجان و بهترین زعفران برای قائنات بهترین مغز گردو برای تویسرکانه. تو اینترنت سرچ کنید:)

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از مدیران بازارچه درخواست میکنم پست های اسپم رو پاک کنند! لطفا فقط دوستانی که قصد خرید دارند پست بدهند.

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قابل توجه دوستان عزیز
دیروز تهران سمت م فاطمی یه خشکبار فروشی معمولی مراجعه کردم براتون از گردو و قیمت اش عکس گرفتم.

3d97-khareji.jpg

مغز گردوی خارجی کیلویی 66 هزار تومان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3d97-irani2.jpg

مغز گردوی ایرانی با کیفیت پائین کیلویی: 60 هزار تومان
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3d97-irani1.jpg

مغز گردوی ایرانی با کیفیت خوب کیلویی 78 هزار تومان!

پ.ن: از دوستان درخواست میشه که مستدل در مورد قیمت مغز گردو صحبت کنن. تازه این قیمت مغز گردوی ایرانیه و نه مغز گردوی تویسرکان!

error500

Registered User
لایک‌ها
7
گردو پوست کاغذی ! تویسرکانی کیلویی چند

arm4n

Registered User
لایک‌ها
20
گردو برای مصارف صنعتی چی دارین؟
یه سری فروشنده دیدم قیمت شما چنده؟

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
استارتر عزیز به نظر میرسه قیمتتون در بهترین حالت نزدیک قیمت مغازه داره
ولی بنده حاضرم در صورتی که واقعا کیفیتی تضمینی خوبی داشته باشه ازتون خرید کنم.
2 کیلو ممتاز میخوام منتهی چون سابقه ندارین تو فروم, مبلغ رو بعد دریافت و تست واریز میکنم

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استارتر عزیز به نظر میرسه قیمتتون در بهترین حالت نزدیک قیمت مغازه داره
ولی بنده حاضرم در صورتی که واقعا کیفیتی تضمینی خوبی داشته باشه ازتون خرید کنم.
2 کیلو ممتاز میخوام منتهی چون سابقه ندارین تو فروم, مبلغ رو بعد دریافت و تست واریز میکنم
دوست عزیز ابتدا ازتون درخواست میکنم پست های تاپیک رو بخونید.
من یک سوال ازتون دارم: چطور دوستان برای عسل آقای برزویان تا کیلویی 75 هزار تومان پول میدن در حالی که خودتون هم میدونید عسل از کیلویی 15 تا 20 هزار تومن هم تو مغازه ها هست؟ اینجا میشه گفت قیمت عسل ایشون 2 تا 3 برابر مغازه است؟ خب پاسخ واضحه کیفیت محصول ایشون بالاست برای همین با قیمت بالا عرضه میشه.
قیمت اعلام شده برای مغز گردوی تویسرکان هم با توجه به قیمت مغز گردو در بازار تهران کاملا منصفانه است. قیمت یک کیلو مغز گردوی ایرانی با کیفیت عالی تو بازار تهران 88 هزار تومان است (گردوی ایرانی و نه گردوی تویسرکان!) در حالی که ما مغز گردوی با کیفیت عالی تویسرکان رو با قیمت 70 هزار تومن عرضه میکنیم. مطمئن باشید ظاهر و طعم مغز گردو کاملا رضایت خاطر شما رو برآورده خواهد کرد.
دوست عزیز اگر توجه کرده باشید بنده فروشنده معتبر هستم پس با خیال راحت میتونید خرید کنید.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
دوست عزیز ابتدا ازتون درخواست میکنم پست های تاپیک رو بخونید.
من یک سوال ازتون دارم: چطور دوستان برای عسل آقای برزویان تا کیلویی 75 هزار تومان پول میدن در حالی که خودتون هم میدونید عسل از کیلویی 15 تا 20 هزار تومن هم تو مغازه ها هست؟ اینجا میشه گفت قیمت عسل ایشون 2 تا 3 برابر مغازه است؟ خب پاسخ واضحه کیفیت محصول ایشون بالاست برای همین با قیمت بالا عرضه میشه.
قیمت اعلام شده برای مغز گردوی تویسرکان هم با توجه به قیمت مغز گردو در بازار تهران کاملا منصفانه است. قیمت یک کیلو مغز گردوی ایرانی با کیفیت عالی تو بازار تهران 88 هزار تومان است (گردوی ایرانی و نه گردوی تویسرکان!) در حالی که ما مغز گردوی با کیفیت عالی تویسرکان رو با قیمت 70 هزار تومن عرضه میکنیم. مطمئن باشید ظاهر و طعم مغز گردو کاملا رضایت خاطر شما رو برآورده خواهد کرد.
دوست عزیز اگر توجه کرده باشید بنده فروشنده معتبر هستم پس با خیال راحت میتونید خرید کنید.

عرض بنده اینه اگه قیمت شما متعادل تر باشه فروش بهتری خواهید داشت
حالا این وسط هم اشکالی نداره سودی که واسطه یا دلال میخوره نصیب تولید کننده بشه
بنده بحثی سر قیمت ندارم اگه محصول درجه یک باشه
در مورد فروشنده معتبر و اعتماد سازی و این حرفا , عرف بازارچه به این هست در فروش اگه کم سابقه باشی برا جلب اعتماد عموم، محصول رو به افراد با سابقه ارسال و سپس مبلغ رو دیافت نمایید و صرف بودن عنوان فروشنده معتبر کافی نیست ( البته منظورم بی اعتمادی به شما نیست )

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مغز گردوی اعلاء و تازه تویسرکان موجود است.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
بعید بدونم با این رویه شما ، بتونی فروش موفقی داشته باشین
با این حالا فروش خوبیو ارزو دارم براتون
انصراف از خرید , از بازار ازاد خرید کردم قیمت مناسب و کیفیت مناسب

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بعید بدونم با این رویه شما ، بتونی فروش موفقی داشته باشین
با این حالا فروش خوبیو ارزو دارم براتون
انصراف از خرید , از بازار ازاد خرید کردم قیمت مناسب و کیفیت مناسب
اول از اینکه شما دارید فضای این تاپیک رو متشنج میکنید تعجب میکنم. کیفیت مغز گردوی تویسرکان خاص و منحصربفرد است. اینکه شما میگید من با کیفیت و قیمت مناسب خریدم اصلا توصیف مناسب برای کاربران نیست! بگید مغز گردوی کجا رو با چه کیفیتی و با چه قیمتی خریداری کردید؟ لطفا مستند بگید. از مغز گردویی که خریداری کردید عکس بذارید اینجا. البته اگه هدف تون صرفا اطلاع رسانی و نه چیز دیگه ...
این عکس ها از مغز گردوی ممتاز تویسرکان است:
http://up.persianscript.ir/uploads/c4e5-گردو.rar
این مغز گردو رو کیلویی 90 هزار تومن هم نمیتونید تهیه کنید!

بالا