• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مغز گردوی تازه و خوشمزه تویسرکان (بهترین مغز گردوی ایران)

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
شما میتونید به همین بازار بزرگ تهران مراجعه کنید: جایی که قیمت محصولات و اجناس آن بمراتب پائین تر از مغازه های سطح شهر است! قیمت یک کیلو مغز گردوی ایرانی (و نه مغز گردوی تویسرکان!) امسال آن هم با کیفیت متوسط حدود کیلویی 88 هزار تومان است!

دوست عزیز استارتر لطفا جو ندهید.
شما دوست داری با هر قیمتی جنس خود رو بفروشی ولی اینکه تو یک تاپیک عمومی بیای اعلام کنی قیمتهای تهران 88 هزار تومان شده و ... کار خلافی هست.
اگر تهران هستید یک سر به بازار گلوبندک بزنید و قیمتها رو ببینید.
اصلا این قیمتهایی که شما میگید نیست.
هایپراستار گردوی خوبی رو داره میده 58800 هر کیلو.
من همین هفته پیش گردوی خورشتی یکی دهاتهای قم رو گرفتم 35 تومان با یک وجب روغن.
گردوی سفید هم میداد 55.
ضمنا تره بار هم گردو رو با قیمتهایی بسیار پایین تر از این داره میده.

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز استارتر لطفا جو ندهید.
شما دوست داری با هر قیمتی جنس خود رو بفروشی ولی اینکه تو یک تاپیک عمومی بیای اعلام کنی قیمتهای تهران 88 هزار تومان شده و ... کار خلافی هست.
اگر تهران هستید یک سر به بازار گلوبندک بزنید و قیمتها رو ببینید.
اصلا این قیمتهایی که شما میگید نیست.
هایپراستار گردوی خوبی رو داره میده 58800 هر کیلو.
من همین هفته پیش گردوی خورشتی یکی دهاتهای قم رو گرفتم 35 تومان با یک وجب روغن.
گردوی سفید هم میداد 55.
ضمنا تره بار هم گردو رو با قیمتهایی بسیار پایین تر از این داره میده.
قبل از هر چیز پیشنهاد میکنم پست های این وبلاگ رو که وبلاگ خودم هست دقیق بخونید:
http://gerdu.blogfa.com/
این پست رو حتما بخونید گزارشی از همون بازار مغز گردوی تهران تو بازار بزرگ تهران (گلوبندک)
http://gerdu.blogfa.com/post/22
مغز گردوهایی که تو رنج قیمت 40 تا 60 هزار تومانه همشون خارجی هستند و اغلب اکراینی هستند.
شما هنوز فرق مغز گردوی ایرانی و اکراینی رو نمیدونید بعد میاین میگین مغز گردو کیلویی 55 هزار تومان! مغز گردو رو از باغدار زیر کیلویی 55 هزار تومان نمیشه خرید بعد چطور همین مغز گردو تو تهران با وجود این همه دلال و واسطه به همون قیمت فروخته میشه؟
این استدلال شما اصلا قابل قبول نیست! میدونی چرا؟ چون هر محصولی بسته به کیفیت و برندش قیمت گذاری میشه. مثلا تو هایپر استار عسل کیلویی 20 هزار تومن هست. درسته؟ ولی آقای برزویان تو همین پی تی عسل رو کیلویی 40 تا 70 هزار تومن میفروشه.
http://forum.persiantools.com/threads/█▓▓█-150-گرم-عسل-رایگان-█▓▓█-█▓█▐فروش-مرغوبترین-عسل-طبیعی-عسل-ممتاز-خارشتر-آویشن-بهارنارنج-▌█▓█.422095/
آیا میشه گفت ایشون داره گرون میده؟! طبعا عسلی که ایشون میدن خاص و منحصربفرده.
تره باره چی اش بدرد میخوره که مغز گردوش خوب باشه؟! یکی از دوستان من هم دو ماه پیش مغز گردو از تره بار گرفته بود کیلویی 50 هزار تومن. چر اینقد ارزون؟ دلیل داره جناب. چون مغز گردو اولا کهنه و مال پارسال بود که ما اصلا اونو نمیخوریم ثانیا زرد بود و به قهوه ای میزد!
حداقل خوبه حرف که میزنید دو تا عکس و سند هم ضمیمه اش کنید نه اینکه بگید من مغز گردوی خوب گرفتم کیلویی 55 هزار تومان. دیدین این شمائید که فقط بلدین جو بدین و تاپیک رو بهم بریزین.
از مدیران گرامی درخواست میشه با کاربرانی که قصد ایجاد تشنج تو تاپیک رو دارند برخورد بشه. فقط کسانی پیام بدند که قصد خرید دارند.

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
اطلاع نداری اطلاعات غلط نده.

عزیز تاپیکت عمومی هست و اگر قصد داری خصوصی باشه اینجا نزار.
تو اینجا جنس برای فروش عمومی گذاشتی دوست داری با هر قیمتی بدی.ولی نباید اطلاعات خلاف واقع بدی.
شما داری قیمت تهران رو میدی در حالیکه اشتباه هست.
همانطور که نفر قبلی هم گفت تواضع که جز بهترین هاست بازم قیمت گردوش این نیست
همچین میگی بازار تهران قیمت 88 تومانه هر کی ندونه فکر میکنه مثلا الان تواضع 150 تومان گردوشه.

تازه تو داری به بقیه فروشنده ها تهمت میزنی که دارند گردوی اوکراینی میفروشن و فقط مال تو تویسرکانی هست.
اصلا روی چه حسابی به بقیه آجیل فروشها تهمت میزنی که گردوی چینی یا اوکراینی میفروشن؟

بازم میگم من گردوی یکی از دهات های قم رو خورشتی 35 خردیدم یک وجب روغن انداخت سفیدش هم میداد 55.
شما داری به اینگونه افراد تهمت میزنی.

راستی محض اطلاع:
هایپرستار عسل داره 80 هزار تومان.(عسل بهار نارنج)

بازم میگم اطلاع نداری اطلاعات غلط نده.

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی محض اطلاع:
هایپرستار عسل داره 80 هزار تومان.(عسل بهار نارنج)
بازم میگم اطلاع نداری اطلاعات غلط نده.
عسل از کیلویی 10 هزار تومن هست تا کیلویی 80 هزار تومن و حتی بالاتر. قطعا کیفیت این دو عسل با هم متفاوته. همونطور که نمیشه عسل کیلویی 10 هزار تومن رو با عسل کیلویی 80 هزار تومن مقایسه کرد شما نمیتونی گردوی دهات های قم رو با گردوی تویسرکان مقایسه کنی. به قول معروف هر گردی گردو نیست. حداقل از گردوی چند شهر دیگه نام میبردی که گردوشون معروفه: مثل گردوی پاوه کردستان، دماوند تهران، آذرشهر تبریز، شهمیرزاد سمنان و بافت کرمان. تا اونجایی که همه میدونن قم فقط سوهان اش معروفه.

تازه تو داری به بقیه فروشنده ها تهمت میزنی که دارند گردوی اوکراینی میفروشن و فقط مال تو تویسرکانی هست.
اصلا روی چه حسابی به بقیه آجیل فروشها تهمت میزنی که گردوی چینی یا اوکراینی میفروشن؟
من حرفی که میزنم با سند و مدرکه نه مثل حرف شما که فقط یه چیز رو میگی "گردوی دهات های قم".
این لینک رو ببین: این مربوط به حدود یکماه پیش و مربوط به بازار تهرانه. عکسها رو همه خودم گرفتم.
http://gerdu.blogfa.com/post/22
اگه راست میگی حداقل یه عکس از اون مغز گردوت اینجا میذاشتی! در ضمن مغز گردوی تویسرکان به دلیل کیفیت بالا به خارج از کشور و مخصوصا کشورهای عربی صادر میشه. دلیل بالا بودن قیمتش از همین جا مشخص میشه!

همانطور که نفر قبلی هم گفت تواضع که جز بهترین هاست بازم قیمت گردوش این نیست
همچین میگی بازار تهران قیمت 88 تومانه هر کی ندونه فکر میکنه مثلا الان تواضع 150 تومان گردوشه.
بله چون گردوش گردوی ایرانی و نه گردوی تویسرکان. طبیعی هم هست گردوی تویسرکان بدلیل بالا بودن کیفیت و طبعا قیمت آن مشتری خاص خودشو داره. این مغازه ها هم ترجیح میدن مغز گردویی بیارن که از نظر قیمتی خریدش برای مردم مقرون به صرفه باشه!

شما تا در مورد موضوعی اطلاع نداشته باشی نمیتونی در موردش اظهار نظر کنی و قضاوت کنی. من خودم بچه تویسرکانم. پدر بزرگ پدری و مادری همه باغدار هستند. تو تمام بلوارهای شهر درخت گردو کاشته شده. پس وقتی مغز گردو رو ببینم و تست کنم میفهمم مغز گردو کهنه است یا تازه، خارجی یا ایرانی! ولی در مورد عسل هیج ادعایی ندارم و چند بار هم عسل بی کیفیت رو بجای عسل خالص بهم فروختن! شما هم بهتره در مورد موضوعی که اطلاعات کامل ندارید اینقد صریح نظر ندین!

شما که اینقد دلسوزی و دلت برای کاربرای پی تی میسوزه پیشنهاد میکنم همون مغز گردوی دهات قم کیلویی 55 هزار تومن رو تو بازارچه بفروش. مطمئنا اگه عمده ازش خرید کنی کیلویی 40 تومن هم بهت میده!!!

پ.ن: در پایان دوست عزیز اگر احساس میکنی این قیمت برای شما بالاست خب خرید نکن ولی حق هم نداری تاپیک رو خراب کنی. من از شما و اون کاربر دیگه نمیگذرم.

Last edited:

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
بنده تهران هستم و گردو ایرانیی نزدیک خونمون کیلویی 58 تومان هست.قیمتتون یمقدار بالاست

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بهترین گردو ایران برای منطقه ای به نام سهرورد (قره قوش) هست از توابع شهرستان قیدار!

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بنده تهران هستم و گردو ایرانیی نزدیک خونمون کیلویی 58 تومان هست.قیمتتون یمقدار بالاست
خب بنظرم بهتره شما هم از همون مغازه خرید کنید! آخه دو تا مصحول رو میشه با هم مقایسه کرد که از نظر کیفیت بهم شبیه باشن! مغز گردوی تازه امسال درشت و سفید و با طعم عالی محصول باغات تویسرکان که اکثرا صادر میشه رو چطور با مغز گردوی دم خونتون مقایسه میکنید؟
یه مثال ساده میزنم: شما قطعا بازار رفتین تی شرت از 20 هزار تومن هست تا حدود 400 هزار تومن و حتی بالاتر! آیا مثلا وقتی میری نمایندگی jean west و تیشرت رو زده 150 میتونی بگی چقدر گرون میدین شما سمت پلاسکو میدن 20 تومن!
اگه فقط یکبار مغز گردوی تویسرکان رو خورده باشید این حرفو نمیزنید.
شما هم میتونید حرفتون رو با یک عکس ثابت کنید!

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین گردو ایران برای منطقه ای به نام سهرورد (قره قوش) هست از توابع شهرستان قیدار!
یعنی کشته این تعصب های ایرانی و وطنی ام! دوست عزیز شما هم برید از همونجا مغز گردو بخرید. اگه میخواین بدونین بهترین مغز گردو برای کجاست 10 تا خشکبار فروشی سوال کنید همشون قطعا بهتون میگن تویسرکان!
شما هم میتونید حرفتون رو با یک عکس ثابت کنید!

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
خب بنظرم بهتره شما هم از همون مغازه خرید کنید! آخه دو تا مصحول رو میشه با هم مقایسه کرد که از نظر کیفیت بهم شبیه باشن!
مغز گردوی تازه امسال درشت و سفید و با طعم عالی محصول باغات تویسرکان که اکثرا صادر میشه رو چطور با مغز گردوی دم خونتون مقایسه میکنید؟
یه مثال ساده میزنم: شما قطعا بازار رفتین تی شرت از 20 هزار تومن هست تا حدود 400 هزار تومن و حتی بالاتر! آیا مثلا وقتی میری نمایندگی jean west و تیشرت رو زده 150 میتونی بگی چقدر گرون میدین شما سمت پلاسکو میدن 20 تومن!
اگه فقط یکبار مغز گردوی تویسرکان رو خورده باشید این حرفو نمیزنید.
اولا شما چرا باهمه دعوا دارید
بعد اینکه من نگفتم گردوی دم خونمون تویسرکانیه گفتم ایرانیه چون از مزش ما متوجه میشیم و چینی یا بقول شما اوکراینی نیست! طعم بسیار خوبی هم داره خواستم یک کیلو از ماله شما رو بگیرم ولی دیدم هم گرونه منصرف شدم

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اولا شما چرا باهمه دعوا دارید
بعد اینکه من نگفتم گردوی دم خونمون تویسرکانیه گفتم ایرانیه چون از مزش ما متوجه میشیم و چینی یا بقول شما اوکراینی نیست! طعم بسیار خوبی هم داره خواستم یک کیلو از ماله شما رو بگیرم ولی دیدم هم گرونه منصرف شدم
من حرفم اینه که هر محصول و کالای با کیفیت قیمت خودشو داره. اولا من بالا بودن قیمت مغز گردوی تویسرکان رو که در این تاپیک اعلام کردم قبول ندارم. چون خیلی چیزها تو قیمت مغز گردو دخیله که شما اطلاع ندارید: میزان درشتی مغز، میران سفیدی مغز، دو پر بودن مغز، پر بودن مغز، مزه و طعم مغز، سالم بودن مغز
فقط کافیه یکبار مغز گردوی تویسرکان رو خریداری کنید تا فرق اونو با مغز گردوهایی که تا حالا میل کردین متوجه بشین.
ثانیا برخی از کاربران اسپم میدن! یکی میگه 2 کیلو برای من بفرست تا بعد تست پولشو بهت بدم! اون یکی هم اصرار داره که مغز گردوی شهرشون بهترین مغز گردو. خب عزیز اگه اینقدر مطمئنی برای چی پست میدی خب برو همونو بخر.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
من حرفم اینه که هر محصول و کالای با کیفیت قیمت خودشو داره. اولا من بالا بودن قیمت مغز گردوی تویسرکان رو که در این تاپیک اعلام کردم قبول ندارم. چون خیلی چیزها تو قیمت مغز گردو دخیله که شما اطلاع ندارید: میزان درشتی مغز، میران سفیدی مغز، دو پر بودن مغز، پر بودن مغز، مزه و طعم مغز، سالم بودن مغز
فقط کافیه یکبار مغز گردوی تویسرکان رو خریداری کنید تا فرق اونو با مغز گردوهایی که تا حالا میل کردین متوجه بشین.
من که گفتم میخوام ولی نه به این قیمت.اگه روی قیمتتون تجدید نظر کردید بنده خریدارم و اگه خوب بود هم باز میخرم هم تبلیغتونو میکنم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
شما که اینقد دلسوزی و دلت برای کاربرای پی تی میسوزه پیشنهاد میکنم همون مغز گردوی دهات قم کیلویی 55 هزار تومن رو تو بازارچه بفروش. مطمئنا اگه عمده ازش خرید کنی کیلویی 40 تومن هم بهت میده!!!

پ.ن: در پایان دوست عزیز اگر احساس میکنی این قیمت برای شما بالاست خب خرید نکن ولی حق هم نداری تاپیک رو خراب کنی. من از شما و اون کاربر دیگه نمیگذرم.

دوست عزيز چرا اينقدر ناراحت ميشي
من يعني حق ندارم نظر بدم؟
من شغلم چيز ديگه اي و نه فروشنده گردوي قم.
ديگه هم من ادامه نميدم.
بنده فقط خواستم به شما بگم اگر قيمت رو پايين تر بياريد( به دليل نبود دلال در ميان كار) قطعا بنده و خيليها از شما ميخريم.
دوست عزيز اميدوارم از دست من ناراحت نباشي:)
و فكر نكني كه من اسپمرم و قصد خراب كردن دارم.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
خدمت استارتر عرض کردم که صرف نظر از قیمت، که در نگاه اول به نظر میرسه مقداری بالاست حاضر به خرید بودم به دو دلیل
1- همیشه برام اولویت داره داد و ستد در پی تی نه بخاطرصرفا ارزون و گرونیش بلکه بخاطر بی واسطه بودن و اجناس با کیفیت تر
2-اشنا شدن با دوستان جدید در سایر نقاط ایران عزیز

و دیگه اینکه سایر دوستان هم خدمتتون نظر دادن در مورد قیمت و یا کیفیت ،بایستی به نظرشون احترام گذاشت و محترمانه برخورد کرد( هر چند شاید مخالف نظر شما باشه )
این فروم و دوستایی که اینجا هستن یکی از یکی گلتر و عزیز تر هستن و شما هم که به تازگی عضو اینجا شدین و به سلامتی فروش خودتون رو شروع میکنین و دستتون میاد .
استارتر محترم گویا خانم هستن و محترم مثل سایر دوستان.

(قبلا هم گفتم جنس شما اگه به قیمت و کیفیت مناسب باشه می تونید فروش خوبی داشته باشید )

walnut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با تشکر از همگی
بنده از مدیران فروم میخوام این تاپیک رو برای همیشه ببندند و در صورت امکان حذفش کنند.
با آرزوی شادی و سلامتی برای همه دوستان

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
استارتر محترم
دلسرد نشین از فروش
اگه براتون مقدوره تو قیمت کمی تعدیل کنید و اگر نه که بازم خودتون صاحب اختیارین ولی در هر صورت رفتن علاج نیست .
بنده بازم حاضرم برا تست هم که شده ازتون خرید کنم

بالا