راستی محض اطلاع:
هایپرستار عسل داره 80 هزار تومان.(عسل بهار نارنج)
بازم میگم اطلاع نداری اطلاعات غلط نده.
عسل از کیلویی 10 هزار تومن هست تا کیلویی 80 هزار تومن و حتی بالاتر. قطعا کیفیت این دو عسل با هم متفاوته. همونطور که نمیشه عسل کیلویی 10 هزار تومن رو با عسل کیلویی 80 هزار تومن مقایسه کرد شما نمیتونی گردوی دهات های قم رو با گردوی تویسرکان مقایسه کنی. به قول معروف هر گردی گردو نیست
. حداقل از گردوی چند شهر دیگه نام میبردی که گردوشون معروفه: مثل گردوی پاوه کردستان، دماوند تهران، آذرشهر تبریز، شهمیرزاد سمنان و بافت کرمان. تا اونجایی که همه میدونن قم فقط سوهان اش معروفه.
تازه تو داری به بقیه فروشنده ها تهمت میزنی که دارند گردوی اوکراینی میفروشن و فقط مال تو تویسرکانی هست.
اصلا روی چه حسابی به بقیه آجیل فروشها تهمت میزنی که گردوی چینی یا اوکراینی میفروشن؟
من حرفی که میزنم با سند و مدرکه نه مثل حرف شما که فقط یه چیز رو میگی "گردوی دهات های قم".
این لینک رو ببین: این مربوط به حدود یکماه پیش و مربوط به بازار تهرانه. عکسها رو همه خودم گرفتم.
http://gerdu.blogfa.com/post/22
اگه راست میگی حداقل یه عکس از اون مغز گردوت اینجا میذاشتی! در ضمن مغز گردوی تویسرکان به دلیل کیفیت بالا به خارج از کشور و مخصوصا کشورهای عربی صادر میشه. دلیل بالا بودن قیمتش از همین جا مشخص میشه!
همانطور که نفر قبلی هم گفت تواضع که جز بهترین هاست بازم قیمت گردوش این نیست
همچین میگی بازار تهران قیمت 88 تومانه هر کی ندونه فکر میکنه مثلا الان تواضع 150 تومان گردوشه.
بله چون گردوش گردوی ایرانی و نه گردوی تویسرکان. طبیعی هم هست گردوی تویسرکان بدلیل بالا بودن کیفیت و طبعا قیمت آن مشتری خاص خودشو داره. این مغازه ها هم ترجیح میدن مغز گردویی بیارن که از نظر قیمتی خریدش برای مردم مقرون به صرفه باشه!
شما تا در مورد موضوعی اطلاع نداشته باشی نمیتونی در موردش اظهار نظر کنی و قضاوت کنی. من خودم بچه تویسرکانم. پدر بزرگ پدری و مادری همه باغدار هستند. تو تمام بلوارهای شهر درخت گردو کاشته شده. پس وقتی مغز گردو رو ببینم و تست کنم میفهمم مغز گردو کهنه است یا تازه، خارجی یا ایرانی! ولی در مورد عسل هیج ادعایی ندارم و چند بار هم عسل بی کیفیت رو بجای عسل خالص بهم فروختن! شما هم بهتره در مورد موضوعی که اطلاعات کامل ندارید اینقد صریح نظر ندین!
شما که اینقد دلسوزی و دلت برای کاربرای پی تی میسوزه پیشنهاد میکنم همون مغز گردوی دهات قم کیلویی 55 هزار تومن رو تو بازارچه بفروش. مطمئنا اگه عمده ازش خرید کنی کیلویی 40 تومن هم بهت میده!!!
پ.ن: در پایان دوست عزیز اگر احساس میکنی این قیمت برای شما بالاست خب خرید نکن ولی حق هم نداری تاپیک رو خراب کنی. من از شما و اون کاربر دیگه نمیگذرم.