• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مـــهـــریه و شیـــربها و...

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
راه فرار خیلی سادست اول اینکه به هیچ وجه حق طلاق رو به زن ندید در غیر این صورت رسما دخل خودتون رو آوردید دوم اینکه تو دوران عقد یه کمی خویشتن دار باشید تا حداقل اگه تو عقد به مشکل خوردید نصف بیشتر پاتون نیفته :دی

بعد اولین چیزی که تو دادگاه و امثال اون بگید اینه که بگید من زنم رو دوست دارم و طلاقش نمیدم و دادگاه هم زن رو مجبور میکنه که تمکین کنه در کل احتمالش کمه باهاتون زندگی کنه و در این حالت شمما هم یه برگ برنده هر چند ضعیف تر دستتون هست اگه چیزی به نامتون هست سعی کنید به نام مادر یا پدرتون بکنید تا دادگاه نگیردش همیشه مجبورش کنید که باهاتون زندگی کنه و این رو از راه قانونی پیگیری کنید شاید این جوری کوتاه بیاد اگه به احتمال کم حاظر شد برا مدتی باهاتون زندگی کنه زندگی رو بهش سخت بگیرید اگه هم مقاومت کرد و باهاتون زندگی نکرد که این احتمال بیشتره مثل بچه مثبت ها سر ماه نرید مهریه رو بپردازید بزارید وقتی مجبور شدید این کارو بکنید و وقتی بعد از چند ماه یک سکه دادید دوباره معطل کنید تا مجبور بشه دوباره بره دادگاه بعد از چند بار خودش خسته میشه این رو هم بگم وقتی دادگاه احضارتون کرد پشت هم بگید من دوسش دارم و باید باهام زندگی کنه تا برگ برندتون حفظ بشه در کل اولش چشماتون رو باز کنید تا تو حچل نیفتید
این الآن راه حل بود دادی دوست عزیز؟
زندگی رو بهش سخت بگیریم و ال و بل؟
خب این‌جوری هم که باز باید پول رو بدیم و ضمناً باید نفقه هم بدیم و ضمنآ کسی که باهاش احساس راحتی نمی‌کنیم رو در زندگی‌مون تحمل کنیم. تازه این کارها موجب افزایش نفرت میشه که معلوم نیست نتیجه‌اش چی باشه!!

ضمنآ زنه که چلاق نیست. پا میشه میره خونه باباش...

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
اصلا نرو خواستگاری مگه مجبوری؟

یعنی زن نگیرم؟؟؟؟ پس خدا وکیلی چجوری آدم باید تو این مملکت خودشو خالی کنه؟ استمنا هم مال آدمهای بدبخته! ما که نمیکنیم از این کارها!

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
نه,مگه حتما باید خودتو خالی کنی؟یک چند سالی مجردی زندگی کنی عادت میکنی.

ممنون... من که متوجه شدم! ایشالا کوچولوم هم متوجه شده باشه آخه معمولا حرف گوش نمیده ! چند سالیه که خیلی یاغی شده! :rolleyes:

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
یعنی زن نگیرم؟؟؟؟ پس خدا وکیلی چجوری آدم باید تو این مملکت خودشو خالی کنه؟ استمنا هم مال آدمهای بدبخته! ما که نمیکنیم از این کارها!
با یک فرد با فهم و شعور برو ازدواج کن که دنبال مهریه و شیربها گزاف و عروسی مجلل نباشه
با زنت هم درست رفتار کن تا در زندگی مشترک به مشکل بر نخورید

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خیلی ببخشید این رسم خریدو فروش کردن تو عروسی منو یا یه جا دیگه می ندازه که اونجا هم پول می دی برای چیز انجام دادن حالا بیتربیتیه نمی گم ... یکی فرقشو برا من باز کنه لطفا ... :eek:

بسیار قشنگ گفتی عمو جان، و خدمتت هم باید عرض کنم که یک دنیا سفسطه و مغلطه و خزعبلات وجود داره که داره توجیه می کنه که: "فرق می کنه! این هدیه است اون پول کثیفه! تو رو خدا باور کنید! جون مادرتون قبول کنید! خوب فرق می کنه دیگه!"

ولی در نهایت باید خدمتت عرض کنم که: هیچ فرق مهمی نمی کنه...

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
دوستان یک مطلب فوق العاده مهمی را که چند وقته متوجه شده ام این:
مهریه واجب الپرداخت است.
واجب الپرداخت بودن مهریه یعنی اینکه از همان لحظه که خانم بله را میگوید ان مهریه حقی است به گردن مرد که باید پرداخت کند و به اجرا گذاشتن یا نذاشتن مهریه توسط خانم چیزی را تغییر نمیدهد.برای اطلاعات بیشتر از اینترنت یا دفاتر مراجع کسب اطلاعات کنید.مهریه همانند قرضی که از دیگران میگیرید دِینی است به گردنتان که باید پرداخت شود و به اجرا گذاشتن یانذاشتن مهریه توسط خانم چیزی را تغییر نمی دهد و این دِین حق الناس است که با توبه کردن پاک نمیشود بلکه باید دِین را پرداخت کرد یا اینکه ان شخص این دِین را ببخشد امیدوارم متوجه اهمیت موضوع شده باشید.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

در مورد مهریه و شیربها اگر اطلاعاتی دارین به ما کمک کنید..

مثلا مهریه هر چی که باشه باید همه رو کامل پرداخت کنیم..؟

اگر به اندازه سال تولد طرف مثلا 1360 سکه بهار آزادی باشه فکر کنم با یک رقم نجومی 600 میلیونی طرف هستیم که اگر بخوایم این رو بدیم دهنمون صاف میشه..!

اگر مهریه رو نتونیم بدیم چه اتفاقی می افته..؟

سکه رو خیلی ارزون حساب میکنی (ماشین حسابت 9 رقمی است آیا؟)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تو شهرها هم شیربها رسمه ؟

Last edited:

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اشتباه شد . نوشهر نه . توی شهرها ....

یا فقط مال روستاها و شهرهای کوچولو هست ؟

نه ربطی به بزرگی کوچیکی نداره یه جا میگیرن یه جا نه تو یه روستا نمیگیرن بعضیا تو شیراز یا تهران میگیرن کلا مساله برمیگرده به فرهنگ اون خونواده ولی الان خیلی کم هست چون من اصلا ندیدم تا حالا

بالا