• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من وقتی شنیدم بسی تعجب کردم واقعا عجیب و ناراحت کنندست

من کلی باش خاطره داشتم همه ی عکسای مجله های قدیمی رو تکه تکه کرده بودم تو البوم گذاشتم و دارمشون واقعا حیف

واقعا حیف چنین نشریه ای افسوس !!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
«اسماعيل داورفر» درگذشت
خبرگزاري فارس: «اسماعيل داورفر» يكي از پيشكسوتان عرصه بازيگري درگذشت.

A0428451.jpg

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، «اسماعيل داورفر» در سال 1311 در تهران متولد شد و فارغ التحصيل هنرستان هنرپيشگي بود.
مرحوم «داور‌فر» امروز در سن 76 سالگي بر اثر سكته قلبي درگذشت. او بازي در تئاتر را از سال 1335 و همچنين بازي در سينما را از سال 1348 با فيلم «گاو» به كارگرداني «داريوش مهرجويي» شروع كرد.
از جمله كارهاي او در سينما مي‌توان به تعطيلات تابستاني (1374)، تحفه هند (1373)، روزهاي خوب زندگي (1373)، مهريه بي بي (1373)، پادزهر (1372)، عيالوار (1371)، آقاي بخشدار (1370)، زير بامهاي شهر (1368)، افسون (1367)، لنگرگاه (1367)، وكيل اول (1365)، تاتوره (1363)، سرايدار (1355)، غبار نشينها (1353)، صادق كرده (1351) و آقاي هالو اشاره كرد.
در زمينه كارهاي تلويزيوني نيز مي‌توان به «آژانس دوستي»، «خانه شماره 13» و «آقاي دلار» اشاره كرد.

//
خبر از Elend در BMC

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، براساس این نظر سنجی كه ... «جك نیكلسون» 71 ساله به‌عنوان بداخلاق‌ترین ستاره هالیوود معرفی شد.

......

بنا براین گزارش، در بخش ستاره‌های زن هالیوود نیز «درو باریمور» با كسب 10 درصد از آراء در ردیف پنجم بداخلاق‌ترین‌های هالیوود قرار گرفته است.

سی نگاه
توی ترجمه اش ضعیف عمل کردن البته (طبق معمول اینطور خبرها) ... عنوان اصلی خبر هست : top 10 Hollywood Hellraisers ... یعنی "دردسرساز و ناآرام" ... بداخلاق آدم رو یاد یه بازیگری میندازه که سر صحنه اذیت می کنه و با کسانی که میخوان ازش امضا بگیرن بدرفتاری می کنه ، اینجا بیشتر منظور این بوده که طرف چقدر واسه خودش دردسر درست می کنه ، نه واسه دیگران ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
توی ترجمه اش ضعیف عمل کردن البته (طبق معمول اینطور خبرها) ... عنوان اصلی خبر هست : top 10 Hollywood Hellraisers ... یعنی "دردسرساز و ناآرام" ... بداخلاق آدم رو یاد یه بازیگری میندازه که سر صحنه اذیت می کنه و با کسانی که میخوان ازش امضا بگیرن بدرفتاری می کنه ، اینجا بیشتر منظور این بوده که طرف چقدر واسه خودش دردسر درست می کنه ، نه واسه دیگران ...

آره فکر کنم شما درست میگی. چون توی لیست قبلی بریتنی و رنه زیلوگر اول و چهارم بودن فکر کنم. حالا اینجا نیست جایه تعجبه. البته اسم اصلی رو گذاشتی دیگه. حرفی توش نیست​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من فکر میکنم مشکل اصلیه اینا با خود علی معلم بود. خوب قاعدتا با بسته شدن مجله دنیایی تصویر جشن سالیانش هم برگزار نمیشه . معمولا هم توی جشنش هم خبری از رعایت حجاب و این حرفا نیست. در کل حیف شد.​

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
خدا رحمتش کنه! :( من از این فیلم "آقای دلار" خاطره های خیلی خوبی دارم!
بازیگرای قدیمی دارن میرن..................!!!

به نظرتون عجیب نیست که تلوزیون برا ایشون برنامه ویژه پخش نکرد؟ اصلا خبرش رو تو کدوم بخش خبری پخش کرده؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
«اسماعيل داورفر» درگذشت
خبرگزاري فارس: «اسماعيل داورفر» يكي از پيشكسوتان عرصه بازيگري درگذشت.

A0428451.jpg

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، «اسماعيل داورفر» در سال 1311 در تهران متولد شد و فارغ التحصيل هنرستان هنرپيشگي بود.
مرحوم «داور‌فر» امروز در سن 76 سالگي بر اثر سكته قلبي درگذشت. او بازي در تئاتر را از سال 1335 و همچنين بازي در سينما را از سال 1348 با فيلم «گاو» به كارگرداني «داريوش مهرجويي» شروع كرد.
از جمله كارهاي او در سينما مي‌توان به تعطيلات تابستاني (1374)، تحفه هند (1373)، روزهاي خوب زندگي (1373)، مهريه بي بي (1373)، پادزهر (1372)، عيالوار (1371)، آقاي بخشدار (1370)، زير بامهاي شهر (1368)، افسون (1367)، لنگرگاه (1367)، وكيل اول (1365)، تاتوره (1363)، سرايدار (1355)، غبار نشينها (1353)، صادق كرده (1351) و آقاي هالو اشاره كرد.
در زمينه كارهاي تلويزيوني نيز مي‌توان به «آژانس دوستي»، «خانه شماره 13» و «آقاي دلار» اشاره كرد.

//
خبر از Elend در BMC

روحش شاد

خدا رحمتش کنه! :( من از این فیلم "آقای دلار" خاطره های خیلی خوبی دارم!
بازیگرای قدیمی دارن میرن..................!!!

به نظرتون عجیب نیست که تلوزیون برا ایشون برنامه ویژه پخش نکرد؟ اصلا خبرش رو تو کدوم بخش خبری پخش کرده؟

اسماعيل داورفر از جمله بازیگران کم کار (شاید گزینه کار) سینما - تئاتر و تلویزیون ایران بود
اما چهره و صدای اون برای اکثر ایرانی ها آشناست
نسل قبل از انقلاب با سریالی مثل دایی جان ناپلئون و نسل بعد از انقلاب با آژانس دوستی
من هم ندیدم ویژه برنامه ای برای اون بذارن! فقط دیشب در برنامه دو قدم مانده به صبح در این مورد صحبت کردند
و تلفنی با جمشید مشایخی دوست صمیمی اون صحبت کردن
که البته کاملآ مشخص بود که مشایخی هم حال و روز خوبی نداره!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
واقعا تک نقش های موندگاری تو کارنامه 'ش داشت
خدا رحمت'ش کنه

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
من فکر میکنم مشکل اصلیه اینا با خود علی معلم بود. خوب قاعدتا با بسته شدن مجله دنیایی تصویر جشن سالیانش هم برگزار نمیشه . معمولا هم توی جشنش هم خبری از رعایت حجاب و این حرفا نیست. در کل حیف شد.​

مشکل جناب معلم مگه چی بود ؟!

رعایت نکردن حجاب هم فک نکنم به برگزار کننده های همایش ربطی داشته باشه

ولی بهرحال اگه بخاطر درگیری با یه فرد اون نشریه رو بستن واقعا کار غیر معقولی بوده!!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مشکل جناب معلم مگه چی بود ؟!

رعایت نکردن حجاب هم فک نکنم به برگزار کننده های همایش ربطی داشته باشه

ولی بهرحال اگه بخاطر درگیری با یه فرد اون نشریه رو بستن واقعا کار غیر معقولی بوده!!!

نمیدونم. شاید هم شما درست بگی. ولی این رو که این آخرا علی معلم با مسئولان ارشاد چندان رابطه خوبی نداشت رو من مطمئن هستم. چند بار برای برگزاری اون جشن هم بهشون تذکر داده بودن که برای مهمان ها بعد از ارسال دعوت نامه در مورد رعایت حجاب هم توضیح بدین.( دقیقا کاری که مسئولان خانه سینما کردند). البته با این مسئولانی که ما داریم تا هزار سال دیگه دلیل منطقی این قضیه مشخص نمیشه!!!​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اولین عکسها از X-Men Origins: Wolverine​

X-Men_Origins_Wolverine_1.jpg

X-Men_Origins_Wolverine_2.jpg

X-Men_Origins_Wolverine_3.jpg

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
دلیلش رو که اطلاعیه خود ارشاد گفته :

1- استفاده ابزاری از تصاویر زنان

2- اشاره به جزئیات زندگی مفسده انگیز بازیگران فاسد غربی

3- انتشار زندگینامه زنان و جزئیات مفسده برانگیز زندگی آنها

4- اشاعه فرهنگ مبتدل و منحط غربی و فیلم های غیر اخلاقی

-----------------------
تفسیر موارد بالا:

1= از بدن زن میشه استفاده ابزاری و تفریحی کرد اما من یکی هر چی فکر کردم نفهمیدم چطور میشه
از عکسش استفاده کرد. لطفا اگر کسی فهمید به ما هم خبر بده چون من کلی عکس زن خوشکل
دارم.

2= مثل اینکه براد پیت و آنجلینا جولی گو گوری مگوری کردن یا جنیفر لوپز هم بله ... و اینا ... خب راست
میگه ارشاد بیچاره ... به شما چی که لباس های زیر نیکول کیدمن رو در جشنی دزدیدن .. استغفرالله .

3= منظورش چاپ زندگینامه خانم نیکول کیدمن بوده و بس ... خب راست می گن برادران ارشاد دیگه ...
ای علی نامعلم یا فقط زندگینامه مرد ها رو چاپ کن یا برو زرنگی رو از مجله "فیلم" یاد بگیر که در دروان
خاتمی زندگینامه اینگرید برگمن رو چاپ کرد اونهم در 28 قسمت و کسی جیک نزد ... یاد بگیر .

4= آخه علی جون . تو خودت ناسلامتی معلمی . تو باید الگوی بچه های این کشور باشی . چرا به جای عکس
ائمه و بزرگان دین و وطنت همش عکس این غربی ها رو روی جلدت چاپ می کنی اونهم خوشکلاشون رو .
مگه نمی بینی اینقدر دختر ایرانی روی دست ننه و باباشون باد کردن . همش به خاطر اینه که جوون ها رو
تو هوایی کردی ... ای نامسلمان ... بترس .. از عذاب روز قیامت بترس ...

donya1.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

به گزارش خبرگزاری فارس، طی یكی دو روز گذشته چند مجله، روزنامه و سایت اینترنتی، با تیترهای مختلف، موضوع موقعیت زنان در هالیوود را مورد بررسی قرار داده‌اند كه از آن جمله می‌توان به روزنامه نیویورك تایمز اشاره كرد.

این روزنامه آمریكایی ضمن اشاره به این مطلب كه موقعیت زنان در صنعت سینمای هالیوود به هیچ وجه خوب نیست، نوشت: گذشته از فیلم‌هایی چون «Invasion» با بازی «نیكول كیدمن»، «Brave One» با بازی «جودی فاستر» و چند فیلم جدید دیگر، كمتر فیلم‌های هالیوودی را می‌بینیم كه نقش اول آن را یك بازیگر زن به عهده داشته باشد.

نیویورك تایمز می‌افزاید: اندیشه حاكم بر صنعت سینمایی هالیوود این است كه زنان نمی‌توانند كارگردانی كنند، زنان نمی‌توانند یك فیلم را افتتاح كنند و در كل زنان نمی‌توانند در راس قرار گیرند.

به گفته این روزنامه، هم‌اكنون زنان زیادی در این صنعت سینمایی مشغول به كارند ولی متاسفانه شما آنها را از روی فیلمی كه روی پرده است نمی‌شناسید، ما هم‌اكنون به شدت كمبود كارگردان زن داریم، تا آنجا كه این آمار تنها حدود 6 درصد است.

مجله نیویورك نیز با این سؤال كه آیا زنان در موفقیت مردان در گیشه‌ سینماهای هالیوود سهیم‌اند هم عقیده با روزنامه نیویورك تایمز، با اشاره به چندین پروژه سینمایی، به این نكته اشاره می‌كند كه زنان در هالیوود زمانیكه كمی سنشان بالا می‌رود، به راحتی از بسیاری از پروژه‌ها كنار گذاشته می‌شوند.

سایت سینمایی «سینماتیكال» نیز با طرح این سوال كه آیا هالیوود یك صنعت سینمایی زن گریز است، به سراغ این سوژه می‌رود و پس از طرح مسائلی مشابه به آنچه كه در نیویورك تایمز و مجله نیویورك بدان‌ها اشاره گفت، می‌افزاید: هم‌اكنون نقش زن در سینما، توسط استودیوهای هالیوود بی‌ارزش شمرده می‌شود.​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این هفته 4 فیلم در جدول نمایش سینمای آمریکا قرار دارند. فیلم Redbelt که هفته گذشته به صورت محدود اکران شده بود، این هفته در 1000 سینما روی پرده میرود. همچنین فیلم Fall هم در 5 سالن نمایش داده میشود. اما دو فیلم اصلی این هفته Speed Racer ساخته برادران وانچفسکی(سازندگان ماتریکس) و What Happens In Vegas با بازی کامرون دیاز و استون کاچر خواهند بود.

Speed Racer بعد از اکران آخرین قسمت از سه گانه ماتریکس جدیدترین فیلم سینمایی برادران وانچفسکی است. آنها همچنین در سال 2005 Animatrix را هم ساخته بودند. اما Speed Racer مانند ماتریکس ها محصول شرکت برادران وارنر است، ولی بر خلاف آنها برای اکران درجه PG گرفته که مناسب یک اکران تابستانی است.

با توجه به تیزر به ابن نکته پی میبریم که با فیلم بسیار متفاوتی طرف هستیم. فیلم بسیار فانتزی است وبه همین خاطر برخی منتقدان احتمال داده اند برخی تماشاگران از دیدن فیلم زده شوند. فضای بسیار عجیب و پر از رنگ فیلم این نکته را تایید میکند. ولی با تمام این اوصاف برادران وارنر بسیار به فروش Speed Racer امیدوارند. فیلمی که 100 میلیون دلار برای ساختش هزینه داشته است. فیلم قرار است در 3600 سالن نمایش در آمریکا به روی پرده برود.

اطلاعات، خلاصه داستان و عکسهای فیلم Speed Racer

What Happens In Vegas با بازی کامرون دیاز و اشتون کاچر فیلمی کمدی است که در نظرسنجی ها زیاد مورد توجه قرار نگرفته. کاربران خیلی به دیدن این فیلم در سینما علاقه نشان نداده اند و بیشتر به دیدن این فیلم به صورت DVD اشاره داشته اند.

What Happens In Vegas محصول شرکت فاکس است که برای اکران درجه PG-13 گرفته و قرار است در 3200 سینما به نمایش در بیاید. البته شرکت فاکس از افزایش احتمالی سینماهای این فیلم خبر داده است.

اطلاعات، خلاصه داستان، عکسها و تیزر فیلم What Happens In Vegas

و اما بمب فروش هفته گذشته Iron Man بود که با افتتاحیه 100 میلیون دلاریش یخ چندماه اخیر گیشه های آمریکا را شکست. امتیازهای این فیلم هم از طرف منتقدان و هم از طرف کاربران آنقدر بالاست که صدر نشینی مجددش در این هفته خیلی دور از دسترس نیست.

به صورتی که در نظر سنجی ها با اختلاف بسیار کمی نسبت به Speed Racer در رده دوم قرار گرفته. ولی این احتمال وجود دارد که بعد از روز اول نمایش در روز جمعه اگر نمره ها به Speed Racer پایین بود، Iron Man میتواند در این هفته هم در صدر جدول قرار بگیرد. در زمان مشابه سال قبل Spider-Man 3 در هفته دوم حدودا 60 میلیون دلار فروخت که به نظر نمیرسد فیلم اول این هفته بتواند از مرز 60 میلیون دلار عبور کند. ولی احتمالا در مجموع رکورد زمان مشابه سال قبل را فیلمهای این هفته ترقی خواهند داد. در سال گذشته رده دوم فیلم 28 هفته بعد با فروشی 20 میلیون دلاری در رده دوم قرار گرفت و بقیه فیلمها هم آمار جالبی نداشتند. ولی این هفته احتمالا 3 فیلم اول فروش خوبی خواهند داشت.

حسام طباطبایی / سی نگاه

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
1
missioniii10.jpg

سینمای ما - تام كروز، ستاره هاليوودی در چهارمين قسمت از فيلم پرطرفدار «عمليات غيرممكن» هم حضور خواهد يافت.
مجموعه فيلم سه قسمتي «عمليات غيرممكن» كه يكي از پرفروش‌ترين فيلم‌هاي تاريخ هاليوود نام گرفته است، با حضور دوباره تام كروز، چهارمين قسمت خود را نيز به روي پرده خواهد برد.
به گزارش خبرگزاري شين‌هوا، قسمت اول «عمليات غيرممكن» در سال 1996 ساخته شد و كروز نقش سربازرس اتان هانت را در آن بازي كرد.
فروش جهاني قسمت اول اين فيلم به 467 ميليون دلار رسيد. قسمت چهارم «عمليات غيرممكن» را استوديو فيلم‌سازي «پارامونت پيكچرز» خواهد ساخت.

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ironman10.jpg

كمپاني مارول روز گذشته اسامي چندين پروژه سينمايي جديد خود از جمله ادامه فيلم «مرد آهني» را كه قرار است تا سال 2011 جلوي دوربين ببرد، منتشر كرد.

سخنگوي كمپاني مارول درباره پروژه جديد مرد آهني گفت: قرار است تا اين فيلم را تا 30 آوريل سال 2010 آماده نمايش كنيم.

به گزارش ورايتي، فيلم «مرد آهني» طي پنج روز اكران، فروش جهاني خود را به بيش از 201 ميليون دلار رسانده است.

اين فيلم با اين ميزان فروش در جايگاه دهم پرفروشترين افتتاحيه‌هاي تاريخ سينماي جهان قرار گرفته است.

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلیلش رو که اطلاعیه خود ارشاد گفته :

1- استفاده ابزاری از تصاویر زنان

2- اشاره به جزئیات زندگی مفسده انگیز بازیگران فاسد غربی

3- انتشار زندگینامه زنان و جزئیات مفسده برانگیز زندگی آنها

4- اشاعه فرهنگ مبتدل و منحط غربی و فیلم های غیر اخلاقی

-----------------------
تفسیر موارد بالا:

1= از بدن زن میشه استفاده ابزاری و تفریحی کرد اما من یکی هر چی فکر کردم نفهمیدم چطور میشه
از عکسش استفاده کرد. لطفا اگر کسی فهمید به ما هم خبر بده چون من کلی عکس زن خوشکل
دارم.

2= مثل اینکه براد پیت و آنجلینا جولی گو گوری مگوری کردن یا جنیفر لوپز هم بله ... و اینا ... خب راست
میگه ارشاد بیچاره ... به شما چی که لباس های زیر نیکول کیدمن رو در جشنی دزدیدن .. استغفرالله .

3= منظورش چاپ زندگینامه خانم نیکول کیدمن بوده و بس ... خب راست می گن برادران ارشاد دیگه ...
ای علی نامعلم یا فقط زندگینامه مرد ها رو چاپ کن یا برو زرنگی رو از مجله "فیلم" یاد بگیر که در دروان
خاتمی زندگینامه اینگرید برگمن رو چاپ کرد اونهم در 28 قسمت و کسی جیک نزد ... یاد بگیر .

4= آخه علی جون . تو خودت ناسلامتی معلمی . تو باید الگوی بچه های این کشور باشی . چرا به جای عکس
ائمه و بزرگان دین و وطنت همش عکس این غربی ها رو روی جلدت چاپ می کنی اونهم خوشکلاشون رو .
مگه نمی بینی اینقدر دختر ایرانی روی دست ننه و باباشون باد کردن . همش به خاطر اینه که جوون ها رو

donya1.jpg

ولش کنین بابا اینا یه جماعتین که نه تنها حماقت از سر و روشون می باره بلکه مصرانه می خوان بگن شما نمی فهمین واقعیت مملکت همینه .آدم هر چیو بخواد توجیه می تونه بکنه از دریچه چشمش بحث راجع به اینام فایده نداره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

نامزدها دریافت جوایز این دوره مراسم MTV Movie Awards اعلام شدند.

بهترین بازیگر نقش کمدی :

1- Amy Adams برای فیلم Enchanted
2- Johnny Depp برای فیلم Pirates Of The Caribbean : At World’s End
3- Jonah Hill برای فیلم Super Bad
4- Seth Rogen برای فیلم Knocked Up
5- Adam Sandler برای فیلم I Now Pronounce Chuck And Larry

بهترین بازیگر زن :

1- Amy Adams برای فیلم Enchanted
2- Jessica Biel برای فیلم I Now Pronounce Chuck And Larry
3- Katherine Heigl برای فیلم Knocked Up
4- Keira Knightley برای فیلم Pirates Of The Caribbean : At World’s End
5- Ellen Page برای فیلم Juno

بهترین مبارزه :

1- Alien vs. Predator برای فیلم Aliens vs. Predator: Requiem
2- Hayden Christensen vs. Jamie Bell برای فیلم Jumper
3- Matt Damon vs. Joey Ansah برای فیلم The Bourne Ultimatum
4- Sean Faris vs. Cam Gigandet برای فیلم Never Back Down
5- Tobey Maguire vs. James Franco برای فیلم Spider-Man 3

بهترین بوسه:

1- Amy Adams and Patrick Dempsey برای فیلم Enchanted
2- Briana Evigan and Robert Hoffman برای فیلم Step Up 2 the Streets
3- Shia LaBeouf and Sarah Roemer برای فیلم Disturbia
4- Ellen Page and Michael Cera برای فیلم Juno
5- Daniel Radcliffe and Katie Leung برای فیلم Harry Potter and the Order of the Phoenix

بهترین بازیگر مرد :

1- Michael Cera برای فیلم Juno
2- Matt Damon برای فیلم The Bourne Ultimatum
3- Shia LaBeouf برای فیلم Transformers
4- Will Smith برای فیلم I Am Legend
5- Denzel Washington برای فیلم American Gangster

بهترین فیلم

1- I Am Legend به کارگردانی Francis Lawrence
2- Juno به کارگردانی Jason Reitman
3- National Treasure: Book of Secrets به کارگردانی Jon Turteltaub
4- Pirates of the Caribbean: At World’s End به کارگردانی Gore Verbinski
5- Superbad به کارگردانی Greg Mottola
6- Transformers به کارگردانی Michael Bay

بهترین فیلم دیده نشده در تابستان :

1- The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian به کارگردانی Andrew Adamson
2- Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skul به کارگردانی Steven Spielberg
3- Iron Man به کارگردانی Jon Favreau
4- Sex And The City: The Movie به کارگردانی Michael Patrick King
5- Speed Racer به کارگردانی Andy & Larry Wachowski

بهترین نقش منفی :

1- Javier Bardem برای فیلم No Country for Old Men
2- Johnny Depp برای فیلم Sweeney Todd
3- Topher Grace برای فیلم Spider-Man 3
4- Angelina Jolie برای فیلم Beowulf
5- Denzel Washington برای فیلم American Gangster

بهترین نقش مکمل :

1- Nikki Blonsky برای فیلم Hairspray
2- Chris Brown برای فیلم This Christmas
3- Michael Cera برای فیلم Superbad
4- Zac Efron برای فیلم Hairspray
5- Megan Fox برای فیلم Transformers
6- Jonah Hill برای فیلم Superbad
7- Christopher Mintz-Plasse برای فیلم Superbad
8- Seth Rogen برای فیلم Knocked Up

سی نگاه

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142

باشد كه بخود اييم و از خود برويم

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
1
LoveCinema-George-Clooney.JPG

LoveCinema - جرج كلونی، بازیگر برنده اسكار هالیوود در مصاحبه اخیر خود با رادیو صدای آمریكا گفت: آرزو دارم كه هر چه سریعتر به ایران سفر كنم.
جورج كلونی، از جمله بازیگران هالیوودی علاقمند به كشور ایران و رسم و رسوم این مرز بوم در یكی از مصاحبه‌های اخیر خود با رادیو صدای آمریكا نسبت به ایران ابراز علاقه كرده و گفت: آرزو دارم كه به ایران سفر كنم كه به احتمال زیادی بخشی از ماموریت جدید من بعنوان سفیر صلح سازمان ملل سفر به این كشور خواهد بود.
وی ضمن اشاره به این مطلب كه یكی از دوستانی صمیمی او یك فرد شیرازی است، افزود: شیراز یكی از مهمترین شهرهای ایران با شاعرانی فرهیخته و ستودنی است،كه این شاعران در شعرهای خود از زیبایی شیراز الهام گرفته‌اند، این شهر همچنین در بردارنده اماكن تاریخی بسیار قدیمی و زیبا از جمله بنای تاریخی پرسپولیس است.
كلونی همچنین در این مصاحبه از علاقه خود به غذاهای لذیذ ایرانی از جمله آش رشته، قورمه سبزی و باقالی پلو اشاره كرد.
جورج كلونی، ۶ می سال ۱۹۶۱ در آمریكا متولد شد، وی فعالیت خود در عرصه بازیگری را از سال ۱۹۷۸ با بازی در یك سریال تلویزیونی آغاز كرد، او در مجموع، ۶۳ اثر تلویزیونی و سینمایی در كارنامه خود دارد .

منبع : LoveCinema

بالا