Dark Knight
مدیر بازنشسته
خبریه (
سایت دنیای تصویر چی شد ؟ PictureWorld مدتی پیش دوباره به راه بود ولی الان نه 8-|
من واقعا برام جالبه که اون همیشه به این شکل فیلک ها علاقه نشون میده مثل چارلی و کارخانه شکلات سازی یا اون ناکجا آباد(اگه درست یادم باشه)...وقتی جواب میده چرا همکاری نکنن. 99% شون هم فیلمها خوبی بودن(حداقل). همین آخریه فوق العاده نبود ؟
ضمنا فکر نکنم چندان فروش یه فیلم در آمریکا ملاک باشه و بیشتر فروش جهانی مد نظره..(بنظر من)
لذا:
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull $744,425,626
The Dark Knight $596,251,065
یادمه سیمور یه حرف قشنگی زد...واین رو هم فراموش نکن که ایندی 22 می اکران شد و بتمن 18 جولای. یعنی حدودا 2 ماه جلوتر ! . پس منتظر باش و فروش نهایی دو فیلم رو مقایسه کن.
روزهای اکران بتمن : 17 روز - 596 میلیون
روزهای اکران ایندیانا جونز : 74 روز-744 میلیون
حالا اگه یه میانگین فروش بگیری به اختلاف زیادشون پی میبری
یادمه سیمور یه حرف قشنگی زد...
گفت فیلم الان شروع خوبی داشته ولی بتدریج به حالت معمولی برمیگرده..
اینو قبول داری؟
ضمنا من منظورم فقط فروش بود نه مقایسه اینها در اینده..
(ایشالله از 25 ام هستم خدمتت)
من نمیدونم چرا اینقد به فروش این فیلم گیر دادی؟بله، چرا قبول ندارم. ولی افت فروش هم یه درصدی داره که حالا باید ببینیم اون چند درصد از چه رقمی هست. فروش ایندی ظرف 3 هفته تو آمریکا 253 میلیون بوده(لینک جدول فروش 6-8 ژوئن)، ولی فروش بتمن در این مدت 393 میلیون دلار بوده.
حالا منظور من اینه که افت فروشی که شامل این فیلم میشه، خیلی کمتر از ایندیه. شما ببین این فیلم تو هفته سوم 42 میلیون فروش کرده، در صورتی که ایندی در هفته دومش اینقدر فروش کرده. تازه در شرایطی که بتمن رقیبی مثل مومیایی رو داره.
ایندی تو هفته سومش 22 میلیون دلار فروش کرده، یعنی نصف فروش بتمن تو هفته سومش. پس الان باید متوجه اختلاف زیاد اینها با هم شده باشی
منظور من هم مقایسه فروش اینها بود نه خود فیلم. چون برای مقایسه فیلمها نیازی به آینده نیست
من نمیدونم چرا اینقد به فروش این فیلم گیر دادی؟
ضمنا فکر نکنم چندان فروش یه فیلم در آمریکا ملاک باشه و بیشتر فروش جهانی مد نظره..(بنظر من)
لذا:
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull $744,425,626
The Dark Knight $596,251,065
لینک
خبریه () امروز هرچی زیرخاکی هست داره میاد بالا .... ()
سایت دنیای تصویر چی شد ؟ PictureWorld مدتی پیش دوباره به راه بود ولی الان نه 8-|
آدم هفتاد و خورده ای سالش باشه و ماشینش اونطوری بشه و جان بدر ببره ... بزن به تخته
آره - من اینو فقط توی فرشتگان چارلی 2 دیده بودم که مثلا قرار بود جای بازلی رو بگیره ... خیلی بانمک نبود ..اینم بخونید درگشت برني مك بلندد در اینجا... لینک
این خبر حسابی حالم رو بد کرددر پي رها كردن نيمهكاره درمان؛
«پل نيومن» ميخواهد در خانهاش بميرد
این لینک فیلم رو لطف میکنی بذاری؟خیلی برام اشناست..تلویزیون خودمون نشون نداده؟آره - من اینو فقط توی فرشتگان چارلی 2 دیده بودم که مثلا قرار بود جای بازلی رو بگیره ... خیلی بانمک نبود ..