• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
Just_Cuz_06.gif

خبریه (
129fs409511.gif
) امروز هرچی زیرخاکی هست داره میاد بالا .... (
biggrin.gif
)
سایت دنیای تصویر چی شد ؟ PictureWorld مدتی پیش دوباره به راه بود ولی الان نه 8-|

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
وقتی جواب میده چرا همکاری نکنن. 99% شون هم فیلمها خوبی بودن(حداقل). همین آخریه فوق العاده نبود ؟
من واقعا برام جالبه که اون همیشه به این شکل فیلک ها علاقه نشون میده مثل چارلی و کارخانه شکلات سازی یا اون ناکجا آباد(اگه درست یادم باشه)...

ضمنا فکر نکنم چندان فروش یه فیلم در آمریکا ملاک باشه و بیشتر فروش جهانی مد نظره..(بنظر من)

لذا:
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull $744,425,626

The Dark Knight $596,251,065

لینک

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ضمنا فکر نکنم چندان فروش یه فیلم در آمریکا ملاک باشه و بیشتر فروش جهانی مد نظره..(بنظر من)

لذا:

واین رو هم فراموش نکن که ایندی 22 می اکران شد و بتمن 18 جولای. یعنی حدودا 2 ماه جلوتر ! . پس منتظر باش و فروش نهایی دو فیلم رو مقایسه کن.

روزهای اکران بتمن : 17 روز - 596 میلیون
روزهای اکران ایندیانا جونز : 74 روز-744 میلیون

حالا اگه یه میانگین فروش بگیری به اختلاف زیادشون پی میبری

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
واین رو هم فراموش نکن که ایندی 22 می اکران شد و بتمن 18 جولای. یعنی حدودا 2 ماه جلوتر ! . پس منتظر باش و فروش نهایی دو فیلم رو مقایسه کن.

روزهای اکران بتمن : 17 روز - 596 میلیون
روزهای اکران ایندیانا جونز : 74 روز-744 میلیون

حالا اگه یه میانگین فروش بگیری به اختلاف زیادشون پی میبری
یادمه سیمور یه حرف قشنگی زد...
گفت فیلم الان شروع خوبی داشته ولی بتدریج به حالت معمولی برمیگرده..

اینو قبول داری؟

ضمنا من منظورم فقط فروش بود نه مقایسه اینها در اینده..:)
(ایشالله از 25 ام هستم خدمتت)

راستی کسی این خبر صمه دیدن مورگان فریمن رو خونده؟

nyet13012151937.jpeg

Morgan Freeman injured in car accident in Miss

اوضاعش گویا وخیمه...
روی لینکش کلیک کنید.:)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یادمه سیمور یه حرف قشنگی زد...
گفت فیلم الان شروع خوبی داشته ولی بتدریج به حالت معمولی برمیگرده..

اینو قبول داری؟

بله، چرا قبول ندارم. ولی افت فروش هم یه درصدی داره که حالا باید ببینیم اون چند درصد از چه رقمی هست. فروش ایندی ظرف 3 هفته تو آمریکا 253 میلیون بوده(لینک جدول فروش 6-8 ژوئن)، ولی فروش بتمن در این مدت 393 میلیون دلار بوده.

حالا منظور من اینه که افت فروشی که شامل این فیلم میشه، خیلی کمتر از ایندیه. شما ببین این فیلم تو هفته سوم 42 میلیون فروش کرده، در صورتی که ایندی در هفته دومش اینقدر فروش کرده. تازه در شرایطی که بتمن رقیبی مثل مومیایی رو داره.

ایندی تو هفته سومش 22 میلیون دلار فروش کرده، یعنی نصف فروش بتمن تو هفته سومش. پس الان باید متوجه اختلاف زیاد اینها با هم شده باشی ;)

ضمنا من منظورم فقط فروش بود نه مقایسه اینها در اینده..:)
(ایشالله از 25 ام هستم خدمتت)

منظور من هم مقایسه فروش اینها بود نه خود فیلم. چون برای مقایسه فیلمها نیازی به آینده نیست :)

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
Dark Knight روز دوشنبه 6 میلیون دلار فروخته تا مجموع فروشش به 400 میلیون دلار برسه. بتمن که تنها ظرف 3 خفته به این فروش دست پیدا کرده تونست عنوان Fastet To $400 Milion رو هم به دست بیاره.

فروش جهانی هم تا به حال 202 میلیون بوده تا در مجموع بتمن 602 میلیون فروخته باشه.​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0323217.jpg

توسط كاركنان چند بيمارستان‌ لس‌آنجلس صورت گرفت،

انتشار غيرقانوني اسرار پزشكي ده‌ها ستاره‌ هاليوود

خبرگزاري فارس: 120 نفر از كاركنان چند بيمارستان‌ لس‌آنجلس طي اقدامي غيرقانوني، اسرار پزشكي مربوط به ده‌ها ستاره‌ هاليوودي را منتشر كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه اينديپندنت، كاركنان چند بيمارستان در لس‌آنجلس از جمله مركز پزشكي دانشگاه كاليفرنياي اين شهر از سيستم كامپيوتر اداري خود براي دسترسي به اسرار پزشكي ستاره‌هاي هاليوودي تحت درمان از جمله «بريتني اسپيرز»، «فرح فاوست» و «ماريا شرايور»، همسر «آرنولد شواتزنگر» استفاده كرده‌اند.

انتشار اسرار پزشكي ستاره‌هاي هاليوود در حالي همچنان ادامه دارد كه در ماه آوريل با عده‌ زيادي از كاركنان بيمارستان‌ها از جمله «لاواندا جكسون» برخورد قانوني بسيار شديدي شد، «جكسون» در آنزمان در ازاي دريافت 4 هزار و 600 دلار، اسرار يكي از بيماران را در اختيار يك فروشگاه وسايل پزشكي قرار داده بود.​

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بله، چرا قبول ندارم. ولی افت فروش هم یه درصدی داره که حالا باید ببینیم اون چند درصد از چه رقمی هست. فروش ایندی ظرف 3 هفته تو آمریکا 253 میلیون بوده(لینک جدول فروش 6-8 ژوئن)، ولی فروش بتمن در این مدت 393 میلیون دلار بوده.

حالا منظور من اینه که افت فروشی که شامل این فیلم میشه، خیلی کمتر از ایندیه. شما ببین این فیلم تو هفته سوم 42 میلیون فروش کرده، در صورتی که ایندی در هفته دومش اینقدر فروش کرده. تازه در شرایطی که بتمن رقیبی مثل مومیایی رو داره.

ایندی تو هفته سومش 22 میلیون دلار فروش کرده، یعنی نصف فروش بتمن تو هفته سومش. پس الان باید متوجه اختلاف زیاد اینها با هم شده باشی ;)

منظور من هم مقایسه فروش اینها بود نه خود فیلم. چون برای مقایسه فیلمها نیازی به آینده نیست :)
من نمیدونم چرا اینقد به فروش این فیلم گیر دادی؟:D

خب خیلی زوده که در مورد پرفروش ترین فیلم حرف یزنیم...

فکر نکنم مومیایی حریف خوبی برای بتمن باشه...

در مورد احواب مورگان فریمن.....

Freeman in 'good spirits' after car crash surgery

گویا حالش مساعده با جراحی که روی دست چپش و غیره شده....:)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من نمیدونم چرا اینقد به فروش این فیلم گیر دادی؟:D

خب خودت اول گیر دادی :D ;)

لذا:

لینک

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این خبر تصادف مورگان فریمن رو اول توی بوق کردن و اومده بود جزو اخبار مهم یاهو و اینا ... من فکر کردم رفته تو کما و دارن برنامه ریزی می کنن واسه مراسم ختمش ... بعد دیدیم که نه بابا ، خوبه حالش ..

آدم هفتاد و خورده ای سالش باشه و ماشینش اونطوری بشه و جان بدر ببره ... بزن به تخته
clapping.gif

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
خبریه (
129fs409511.gif
) امروز هرچی زیرخاکی هست داره میاد بالا .... (
biggrin.gif
)
سایت دنیای تصویر چی شد ؟ PictureWorld مدتی پیش دوباره به راه بود ولی الان نه 8-|

نه خبری نیست ... فقط خواستم بگم چه راحت یه مجله 15 ساله معروف رو بستن و کسی اعتنا یا اعتراض
به دربخوری نکرد... حتی خود مدیر مسئولش ! :D خیلی مسخره اس .. و تاسف برانگیز :(

یادش بخیر با اون روی جلدهای جنجالیش ... و اون ویژه نامه های بازیگری و مطالب تند و تیزش.
این ماهنامه فیلم عینهو شیربرنج .. همش روی جلدهای تکراری و ایرانی .

pw41208613056big.jpg

Last edited:

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
آدم هفتاد و خورده ای سالش باشه و ماشینش اونطوری بشه و جان بدر ببره ... بزن به تخته
clapping.gif

بابا ماشین های خارجی یه چیز دیگه اس ... ایمنی شون تضمین شده اس

نه مثل پژو-405 یا RD و سمند ماست که وقتی تصادف می کنه راننده اش میشه موشک بالستیک .

head.jpg

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فروش روز سه شنبه Dark Knight 5 میلون دلار بوده تا فروشش در آمریکا به 405 میلیون دلار برسه. با احتساب این 5 میلیون بتمن رکورد قسمت اول مرد عنکبوتی رو شکست و پرفروشترین Superhero تاریخ لقب گرفت. همچنین در لیست 10 فیلم پرفروش تاریخ به رده 7 صعود کرد.
در مجموع فروش Worldwide هم رقم فروش بتمن به 609 میلیون دلار رسیده و در اون لیست در رده 39 قرار داره.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
stiller_cruise.jpg

اولین مصاحبه بن استیلر در مورد بازی کوتاه تام کروز در Tropic Thunder رو اینترنت اومده. میتونید اینجا ببینید.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0291943.jpg

بعد از 8 روز نمايش در تهران؛

«هميشه پاي يك زن...» 265 ميليوني شد

خبرگزاري فارس: فروش فيلم سينمايي «هميشه پاي يك زن در ميان است» ساخته «كمال تبريزي» پس از 8 روز نمايش، به 265 ميليون تومان رسيد.

ه گزارش خبرگزاري فارس، اين فيلم طي روزهاي 4 شنبه 16 مرداد و 5 شنبه 17 مرداد به ترتيب 20 ميليون تومان و 37 ميليون تومان فروخته است و فروش كل آن پس از 8 روز نمايش در تهران، به 265 ميليون تومان رسيده است ضمن اين كه احتمالا با فروش امروز (جمعه)، اين فيلم فروش 300 ميليون توماني را در روز نهم نمايش پشت سر خواهد گذاشت.

بنا بر اين گزارش، به گفته «داريوش بابائيان» پخش كننده «هميشه پاي يك زن در ميان است» اين فيلم توانسته است در شهرستا‌نها هم اكران موفقي داشته باشد و تاكنون در 53 مركز استان، بالغ بر 150 ميليون تومان فروخته است.​

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
A0048255.jpg

در پي رها كردن نيمه‌كاره درمان؛

«پل نيومن» مي‌خواهد در خانه‌اش بميرد

خبرگزاري فارس: «پل نيومن»، بازيگر مشهور هاليوود، دوره شيمي‌درمانيش را در بيمارستان نيويورك نيمه‌كاره رها كرد و اعلام كرد كه مي‌خواهد در خانه‌اش بميرد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت خبري كانتكت ميوزيك، «پل نيومن»، بازيگر برنده اسكار هاليوود كه بيش از يك سال است كه بيماري سرطان مبتلا شده است، چند روز پيش در حاليكه هنوز دوره شيمي درمانيش به پايان نرسيده بود، از خانواده‌اش خواست تا او را از بيمارستان نيويورك هرچه زودتر به خانه ببرند چون مي‌خواهد تا در خانه خودش بميرد.

بنا براين گزارش، روز گذشته خبر اينكه نيومن 83 ساله تنها چند هفته ديگر زنده خواهد ماند در سراسر آمريكا منتشر شد.

منبعي كه خواست نامش فاش نشود به اين سايت خبري گفت: پل نمي‌خواست كه در بيمارستان بميرد، به همين خاطر او كه وضعيت سلامتي‌ خوبي نداشت به همراه همسرش جوآني و دخترانشان در حاليكه روي ويلچر نشسته بود، بيمارستان را ترك كرد.

اين شخص كه خود را از دوستان خانوادگي نيومن معرفي كرد، گفت: اين ستاره سينما طي هفته‌هاي اخيرا به كارهاي خود سر و سامان داده است ولي برخي از كارهاي او باعث ايجاد نگراني و تنش ميان فرزندانش شده است، از جمله اينكه او اخيرا اتومبيل فراري خود را بدون اطلاع خانواده‌اش بخشيده است.

بنا براين گزارش، «نيومن» سال 1958 با «وودوارد» ازدواج كرد و از او صاحب سه دختر شد، اين در حالي بود كه او از ازدواج اولش با «جكي ويت» دو دختر داشت.​

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خبری از بازیگران هالیوودی...

«داستين هافمن» همچنان به صداپيشگي ادامه مي‌دهد

wh120-403.jpg

«داستين هافمن» بعد از حضور در انيميشن پرفروش‌ «پانداي كونگ فويي» در يك پروژه سينمايي پويانمايي ديگر با عنوان «قصه دسپريوكس» به عنوان صداپيشه، همكاري خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين پروژه سينمايي كه توسط «سام فل» و «روبرت استيون هاگن» كارگرداني مي‌شود، توسط شركت فيلم‌سازي يونيورسال آماده نمايش مي‌شود.

فيلم‌نامه‌ي «قصه دسپريوكس» در ژانر كمدي، فانتزي براساس كتابي از‌ «كيت ديكاميلو» توسط «ويل مك روب» به نگارش درمي‌آيد.

اين داستان ماجراجويانه از حضور سه قهرمان فانتزي بهره مي‌برد، اولي موشي كوچك با گوش‌هاي بزرگ است كه ترجيح مي‌دهد به جاي خواندن كتاب‌ها آن‌ها را بخورد، دومي يك موش صحرايي افسرده است كه سعي دارد با ترك دنياي تاريك زيرزمين وارد دنياي آدم‌ها شود و ديگري يك دختر پيشخدمت كه با گل‌كلم‌هايش مشغول است. اين سه سعي دارند يك شاهزاده خانم را از دست يك پادشاه نجات دهند.

از ديگر صداپيشگان اين پروژه مي‌توان به «اما واستون»، «جاستين لانگ»، «كوين كلاين»، «كريستوفر ليود» و «روبي كولتران» نام برد.

«داستين هافمن» بازيگر 71 ساله هاليوودي تاكنون در بيش از 60 فيلم حضور داشته كه از جمله آن‌ها مي‌توان به «پاپيون»، «كابوي نيمه‌شب»، «ماراتن» و «كريمر عليه كريمر» اشاره كرد.

«جورج كلوني» وكيل‌مدافع راننده‌ «اسامه بن‌ لادن» مي‌شود

wh120-483.jpg

«جورج كلوني»، ستاره برجسته‌ هاليوود در يكي از جنجالي‌ترين پروژه‌هاي سينمايي‌اش، قصد دارد فيلمي درباره‌ي راننده‌

«اسامه بن‌ لادن» بسازد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شركت فيلم‌سازي «جورج كلوني» با نام «اسموك‌هاوس» اخيرا حق اقتباس سينمايي از كتابي درباره‌ «سالم حمدان»، زنداني گوانتانامو و راننده «اسامه بن‌ لادن» را خريداري كرده است.

به گزارش روزنامه‌ گاردين، اين كتاب باعنوان «چالش» نوشته‌ «جاناتان ماهلر»، روزنامه‌نگار انگليسي است كه دستگيري و محاكمه‌ «حمدان» را نشان مي‌دهد. اين كتاب از سوي منتقدين با استقبال قابل توجهي همراه شده است.

هفته‌ گذشته اين زنداني اهل يمن به دليل همكاري با گروه «اسامه بن ‌لادن» تنها به ‌٥/٥ سال زندان محكوم شد كه سروصداي بسياري به‌وجود آورد. «جورج كلوني» بسيار علاقه‌مند است تا در اين فيلم نقش «چارلز سوئيفت»، وكيل مدافع «حمدان» را بازي كند.

اینم بخونید درگشت برني مك بلندد در اینجا... لینک

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
آره - من اینو فقط توی فرشتگان چارلی 2 دیده بودم که مثلا قرار بود جای بازلی رو بگیره ... خیلی بانمک نبود ..
این لینک فیلم رو لطف میکنی بذاری؟خیلی برام اشناست..تلویزیون خودمون نشون نداده؟

بالا