• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از nima178 :
فكر نكنم بشه بش كمك كرد
بت مي گم چرا
حالا شايد نشود از طريق مالي كمك كرد . ولي براستي هيچ كاري نمي توان كرد ؟؟؟؟

nima178

Registered User
لایک‌ها
12
حالا شايد نشود از طريق مالي كمك كرد . ولي براستي هيچ كاري نمي توان كرد ؟؟؟؟
شايد بشه از لحاظ مالي كمك كرد از لحاظ پزشكي نمي شه كار زيادي كرد
يكي از اوقامه ما دو سال پيش تصادف كرد چند ماه تو كما بود
بعد بتدريج حرف زد و دستو پاشو تكون داد اما بسيار وضع اسف باري بريا خودش و خانودش به وجود آمده
كه خودش رنج مي كشه حالا كه حافظش كمك كم داره برمي گرده
در مورد پوپك
راحت بگم براي خودش راحت مي شه اگر بميره
اما من شخصا ناراحت مي شم چه برسه به خانوداش

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از ALBORZMOHAMMADI :
اصل خبر اینجا است از سینمای ما
بنده ی خدا 4 ماه و نیمه تو کما است هیچ کاری برایش نمی شود کرد
چون دکتر خوب پول می خواهد:( :( :(
بهترین دکترها ایران توی تهران و شیراز هستند و بهترین دکترهای دنیا توی اسرائیل(شارون را از گور برگردوندند)
حتماً باید یکی بمیره تا برایش دل بسوزنند و دل بسوزونیم!
حیف از این هنرمند مملکت که دارد جوان مرگ می شود :( :( :(
به خدا دارم از غم می میرم
فکر کنم بمباران گوگلی بتواند برای عدالتخواهی(یک مدل بمب ها برای عدالت است) خوب باشد شاید هم تونستیم یک وب سایت بزنیم با گوگل ادز پولی در بیاریم یک جورایی بهشون برسونیم
icon5.gif

بیایید ثابت کنیم ما ایرانیان وطن دوست و هنر پروریم و وب می تواند کمک کند
اطلاعات بیشتر در همین تاپیک;)

میدونی چقدر پشت شارون پول خوابیده!!!

عجب ماجراییه یه قاتل زنده میمونه اونوقت.....

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
امید وارم که هر چه سریعتر خوب بشه به نظر من ادم اگه فقط بتونه ببینه و دیگه تکون نخوره باز از مردن بهتره هیچ وقت نگید اگه بمیره براش خوبه .

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
نه بچه ها جریان اینجوری که فکر می کنید نیست
ما اتفاقا چند هفته پیش امام زاده طاهر بودیم و اتفاقی بابای پوپک اونجا بود و جریانی پیش اومد و خودشو معرفی کرد و کلی درباره وضع پوپک برای ما توضیح داد
و اتفاقا خودشم باورش نمی شد و می گفت اولین باره که مسولان صدا و سیما اینقدر به فکر هنرمندا افتادن
می گفت خود زرغامی رفته ملاقاتش و تمام هزینه هایی که تا اون موقع پرداخته بودن رو بهشون پس داده و گفته بوده از این به بعد تمام مخارج به عهده صدا و سیما می باشد
که اون روز می گفت تا حالا پتجاه میلیون تومن خرجش کردن و گفتم خودش هم باور نمی کرد اینجوری باشه
و می گفت قبل از زرغامی رسول خادم هم که عضو شورای شهر هست کلی براش دوندگی کرده

من خودم شخصا از هیچ کدومشون خوشم نمیاد ولی اینا رو همه رو خود پدر پوپک می گفت و چقدر هم تاکید داشت که توی سایتها این ذکر بشه
اتفاقا من می خواستم توی وبلاگم بنویسم که یکی از دوستانم که همراهمون بود این کار رو زودتر کرد و اینم آدرسشه

گله ها

وسطای پست آخر دربارش نوشته

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
در ضمن اینم بگم که می گفت ما همه مشکلمون با بیمارستان مهر بود و تا وقتی پول واریز نکردیم هیچ کاری برایش نکردن و اصلا هیچ اهمیتی هم باشان نداشت که چه بر سر پوپک خواهد آمد و فقط وقتی کارشونو شروع کردن و بردنش اتاق عمل که ما تونستیم پول جور کنیم و به حسابشون واریز کنیم

ولی خبر خوشی هم همان روز بهمون داد و کلی جریان داره ولی آخرش این بود که پوپک در همون حالت کما گریه کرده و اشک ریخته البته بعد از ملاقاتش با یک خانمی که گفتم جریانش خیلی مفصله ولی پیر مرد خیلی خوشحال بود و اینو یه نشونه می دونست که امیدوار باشن

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
به نقل از mbf :
در ضمن اینم بگم که می گفت ما همه مشکلمون با بیمارستان مهر بود و تا وقتی پول واریز نکردیم هیچ کاری برایش نکردن و اصلا هیچ اهمیتی هم باشان نداشت که چه بر سر پوپک خواهد آمد و فقط وقتی کارشونو شروع کردن و بردنش اتاق عمل که ما تونستیم پول جور کنیم و به حسابشون واریز کنیم

ولی خبر خوشی هم همان روز بهمون داد و کلی جریان داره ولی آخرش این بود که پوپک در همون حالت کما گریه کرده و اشک ریخته البته بعد از ملاقاتش با یک خانمی که گفتم جریانش خیلی مفصله ولی پیر مرد خیلی خوشحال بود و اینو یه نشونه می دونست که امیدوار باشن
خیلی از این اخبار خوشحال شدم ولی بد نیست بمبهای گوگل را بهتر بشناسیم
اولاً ضرغامی خیلی بهتر از لاریجانی است این را از حمایتش از هنر و هنرمند در چندین نمونه(تشییه جنازه منوچهر نوذری و ممیز و... دیدار از شبهای برره و...) باید فهمید
ولی با کمک بمبهای گوگلی و سئو می شود بازدید سایتی را میلیونی روزانه بالا برد
با کمک گوگل ادز می توان درآمد بسیاری بالایی داشت(ما فقط کلیک می کنیم دیگر پول نمی دهیم)
وظعیت پوپک در ایران از این بهتر نمی شود
ولی با کمک گوگل ادز و بمباران گوگلی من ایمان دارم می تونیم ببریمش خارج از کشور :rolleyes: :happy:

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
آخه البرز جان من می گم تا حالا پنجاه میلیون خرجش کردن
شما با بمبارون گوگلی چقدر مگه می خواین در بیارین؟

اینا که اینجوری دارن کمک می کنن خب اگر احتیاجی به خارج از کشو باشه فکر کنم اون کار رو هم بکنن
بهرحال همین که می خواین همچین حرکتی بکنید برای خودش قابل تقدیره

ولی هم برای من هم برای پدر پوپک سواله که چی شد که اینجوری شد
از اینا این کارا بعیده!

یعنی شب خوابیدن و صبح بلند شدن و دیدن باید به فکر ملت بود؟
من که سر در نمیارم؟

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
به نقل از mbf :
آخه البرز جان من می گم تا حالا پنجاه میلیون خرجش کردن
شما با بمبارون گوگلی چقدر مگه می خواین در بیارین؟

اینا که اینجوری دارن کمک می کنن خب اگر احتیاجی به خارج از کشو باشه فکر کنم اون کار رو هم بکنن
بهرحال همین که می خواین همچین حرکتی بکنید برای خودش قابل تقدیره

ولی هم برای من هم برای پدر پوپک سواله که چی شد که اینجوری شد
از اینا این کارا بعیده!

یعنی شب خوابیدن و صبح بلند شدن و دیدن باید به فکر ملت بود؟
من که سر در نمیارم؟
آقا حالا من را نزنید خواستم یک کمکی کرده باشم فکر بهتری به ذهنم خطور نکرد:blush: :lol: :wacko:
در مورد دوم هم این که ما تشنگان قدرتیم نه شیفتگان خدمت پس به خاطر قدرت مجبوریم خدمت کنیم :lol: :lol:
ولی خداییش ضرغامی از بد و بدتر بد است جای شکرش باقی است:cool: :rolleyes:
حالا بساط کمک کردن را جمع کنیم؟! پول از گوگل جمع نکنیم خرج ایتام کنیم؟ :rolleyes:

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند شب پیش یه فیلم گذاشت اسمش فکر کنم مجتمع مسکونی بود. همون که عزت الله انتظامی و اکبر عبدی توش بازی میکنن. وضعیت مملکت ما یه جورایی شده مثل داستان اون فیلم. مستاجرا هی به عزت الله انتظامی میگفتن خونه رو درست کن اون هی میگفت نه و من نمیدونم وکیل صابخونم و خشت خشتشو من گذاشتمو شما میخواید خونه رو بالا بکشید و این حرفا. خلاصه این شد که آخر سر خونه از هم پاشید و کلی از لوازمشونم از بین رفت تا آقا به فکر افتاد. تو مملکت ما هم یه عمره ملت دارن میگن هواپیمای درست حسابی بخرید , میگن نه تجملاته . ملت میگن وضع خیابونا خرابه اونا میگن نه خیلیم خوبه شما بلندگوهای دشمنید. بیا اینم میشه نتیجش . یه روز در میون هواپیماهامون تلپی میفته زمین و ملت باید عزادار بشن. سالیم 36000 نفر از مردم توی جاده ها کشته میشن آقایونم پشمشون نیست.

بهر حال........... من که از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم. امیدوارم حالش هر چه زودتر خوب بشه.
راستی فکر کنم شارون مرده و اینا علکی دارن فیلم بازی میکنن که اوضاشون بهم نریزه.

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
به نقل از ghizh :
چند شب پیش یه فیلم گذاشت اسمش فکر کنم مجتمع مسکونی بود. همون که عزت الله انتظامی و اکبر عبدی توش بازی میکنن. وضعیت مملکت ما یه جورایی شده مثل داستان اون فیلم. مستاجرا هی به عزت الله انتظامی میگفتن خونه رو درست کن اون هی میگفت نه و من نمیدونم وکیل صابخونم و خشت خشتشو من گذاشتمو شما میخواید خونه رو بالا بکشید و این حرفا. خلاصه این شد که آخر سر خونه از هم پاشید و کلی از لوازمشونم از بین رفت تا آقا به فکر افتاد. تو مملکت ما هم یه عمره ملت دارن میگن هواپیمای درست حسابی بخرید , میگن نه تجملاته . ملت میگن وضع خیابونا خرابه اونا میگن نه خیلیم خوبه شما بلندگوهای دشمنید. بیا اینم میشه نتیجش . یه روز در میون هواپیماهامون تلپی میفته زمین و ملت باید عزادار بشن. سالیم 36000 نفر از مردم توی جاده ها کشته میشن آقایونم پشمشون نیست.

بهر حال........... من که از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم. امیدوارم حالش هر چه زودتر خوب بشه.

آره قبول دارم کو گوش شنوا؟ :( کو یک ذره غیرت؟ :eek: :(
ولی هنرمند را نباید با بقیه مقایسه کرد ما از این یکی که هنرمند است و این مملکت خیلی برایش زحمت کشیده تا حالا به حصول بشینه و میوه اش را ملت استفاده کنند(مسخره نمی کنم) حالا باید اینجوری بشه:eek: :eek: :eek:
از این یکی شروع می کنیم یکم هم قدرت نت ایرانی را به رخ حکومت می کشیم فکر نکند کشک است:happy: :happy: :happy:
راستی شارون هم زنده است کم و بیش تکان می خورد(دیشب اومد به خوابم گفت زنده ام :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ghizh :

.

;)

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
05102005-ff-04-thumb.jpg

به گزارش ورايتي، استون اين جايزه را به علت فعاليت هاي بشردوستانه مختلفش از جمله تلاش و جمع آوري خيريه براي تحقيقات مرتبط با ايدز دريافت خواهد كرد. شارون استون كه هم اكنون مشغول بازي در يك فيلم جنايي است، اين جايزه را در افتتاحيه جشن خيريه اي كه در 13 فوريه سال جاري ( در طول جشنواره فيلم برلين ) در كونزرتائوس برلين برگزار خواهد شد، از جشنواره برلين دريافت خواهد كرد. امسال براي نخستين بار، سينما براي صلح جايزه اي نيز به يكي از فيلم هاي سال 2005 كه بيش از همه به ايده آل هاي اين انجمن در مورد تعهد اجتماعي براي گسترش صلح، بردباري وانسانيت در جهان پرداخته باش، خواهد داد. عايدات جشن خيريه امسال نيز، به يونيسف و بنياد آمريكايي پژوهش در زمينه ايدز داده خواهد شد.
سينما براي صلح، همچنين ميزبان نمايش ويژه اي از فيلم هاي Shooting Dogs به كارگرداني مايكل كاتن جونز درباره قتل عام رواندا و « تمام بچه هاي نامرئي » All The Invisible Children خواهد بود. « تمام بچه هاي نامرئي » فيلمي است مركب از چندين فيلم كوتاه كه نقش اصلي را در همه آنها كودكان برعهده دارند. از جمله كارگردانان اين فيلم هاي كوتاه مي توان از امير كاستاريتسا، جان وو، اسپايك لي و ريدلي اسكات نام برد.
منبع:باني فيلم

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
kb28uv.jpg

اريك بانا، درو بري مور، تيم مك گرو، گوئينت پالترو و رنه زلوگر نيز به فهرست اجراكنندگان شصت و سومين مراسم سالانه اهداي جوايز گلدن گلاب پيوستند.
فهرست مجرياني كه پيش از اين معرفي شده اند، شامل افراد مختلفي است، از جمله جسيكا آلبا، ماريا كري، كارتين دنو، لئوناردو دي كاپريو، كلينت ايست وود، هريسون فورد، جيمي فاكس و كوئين لطيفه. افراد ديگري كه حضور آنها در مراسم روز دوشنبه 16 ژانويه ( 26 دي ماه ) قطعي شده است، عبارتند زا اونگلين ليلي، ويرجينيا مدسن، توبي مگواير، ويليام پترسون، ناتالي پورتمن، كريس راك، امي رسام، نيكول شريدان، هيلاري سوانك، اما تامپسون، جان تراولتا و دنزل واشنگتن . اين مراسم در بورلي هيلتون هتل برگزار خواهد شد و شبكه تلويزيوني NBC پوشش خبري آن را برعهده خواهد داشت.
منبع:باني فيلم

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
News_16817.jpg

" امينم" ، خواننده رپ ، از سوي مقامات رسمي اجازه يافت دوباره با همسر سابقش ، " كيمبرلي مترز" ازدواج كند.
به گزارش گروه هنر ايلنا ، امينم كه نام اصليش " مارشال مترز سوم" است ، در ماه دسامبر گفت كه با همسر اسبقش آشتي كرده و قرار است ، دوباره با هم ازدواج كنند.
اين زوج نخستين بار در سال 1999 ازدواج كرده و دو سال بعد از هم جدا شدند . اين جدايي منجر به مناقشات آن ها براي سرپرستي" هايلي" ، دخترشان شد.
جزييات مربوط به ازدواج مجدد آن ها از جمله زمان و مكان آن هنوز مشخص نشده است.
" امينم "يكي از پرطرفدارين مجموعه هايش راه ماه گذشته در انگلستان منتشر كرد كه اين مجموعه بسيار پر فروش بود.
انتشار اين مجموعه هم زمان با بستري بودن وي در كلينيك براي ترك اعتياد به قرص هاي خواب آور بود.
منبع:ايلنا

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
60farhad.jpg

یکه مرد معترض ایران که دلش برای گنجشکک اشی مشی می‌سوخت، آنکه دلش می‌خواست وطنش را به مانند صندوق‌های بنفشه با خود ببرد. جوان بود اما از کودکی و کودکانه‌ها می‌خواند آنکه از برف می‌خواند اما هیچگاه دلسرد نشد.
به گزارش سرویس فرهنگی هنری ایسکانیوز، خانه هنرمندان ایران همزمان با سالروز تولد فرهاد مهراد، هنرمند و موسیقی‌دان بزرگ ایرانی در نظر دارد مراسم بزرگداشتی برای وی برگزار کند.
این مراسم روز چهارشنبه بیست و هشتم دی ماه در تالار ناصری خانه هنرمندان از ساعت 16 الی 20 برگزار خواهد شد.
021003_farhad.jpg

فرهاد مهراد در روز بیست و نهم دی ماه سال 1322 در تهران متولد شد در سه سالگی استعداد بسیارش در عرصه نواختن ویلن کشف شد. روح چند جانبه‌اش با ورود به دبیرستان معطوف به ادبیات و هنر شد. اما برای ادامه این رشته با مخالفت‌های بسیاری مواجه گشت و نهایتا مجبور به ادامه تحصیل در رشته طبیعی شد.
مدتی در گروه موسیقی ارمنی مشغول به کار بود اما پس از مدتی از گروه جدا شد و فعالیت انفرادی خود را آغاز کرد. در سال 42 وارد برنامه تلویزیونی واریته استودیو ب می‌شود و پس از آن در کنسرت‌های گوناگون می‌درخشد. در سال 48 فرهاد ترانه مرد تنها با شعر شهریار قنبری و موسیقی اسفندیار منفردزاده را برای فیلم رضا موتوری می‌خواند. پس از انقلاب فرهاد خواننده انقلابی، از ادامه کار منع می‌شود و تقاضای چند باره وی برای انتشار آثارش با مخالفت روبرو می‌گردد. سرانجام در سال 72 پس از 15 سال آلبوم جدید فرهاد، با عنوان خواب در بیداری مجوز انتشار می‌گیرد. در سال 1376 آلبوم برف را در ایالت متحده آمریکا ضبط و منتشر می‌کند و این آلبوم یک سال بعد به ایران می‌آید. پس از انتشار آلبوم برف، فرهاد در صدد تهیه آلبومی به نام آمین که ترانه‌هایی از کشورهای مختلف با زبان‌های گوناگون است برمی‌آید.
از مهرماه سال 79 بیماری فرهاد جدی می‌شود و پس از دو سال معالجه در ایران و فرانسه در سن 59 سالگی روز نهم شهریور ماه سال 1381 به علت بیماری هپاتیت جان می‌سپارد. پیکر وی در آرامگاه ‌Thiais پاریس خفته است.
همگی در روز بیست و نهم دی ماه به یادش ترانه باران سرمی‌دهیم. یادش خوش و گرامی باد.
منبع : ايسكا

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
فکر نکنم به غیر از این کار دیگه ای ازمون بر بیاد
ولی توی اون وبلاگی که آدرس دادم آدرس بیمارستان و ساعات ملاقات رو هم نوشته
می تونید با جمع شدن دور هم و رفتن به ملاقات اون حداقل خانواده اونو خوشحال کنید تا بفهمن که پوپک تنها نیست و امثال ماها هستند که به فکرشن و براش نگرانند.

نظر من اینه که یه گردهم آیی بزاریم و چند نفر جمع شیم بریم ملاقاتی
می تونیم یه تماس بگیریم که وقتی می ریم خانواده اش هم باشن تا خوشحالشون کنیم.
من شماره موبایل پوپک که الان دست پدرشه و خونشونو دارم ( خود پدر پوپک بهمون داد ) می تونم تماس بگیرم و هماهنگ کنم

Mahyar-6877

Registered User
لایک‌ها
0
اين خبر مال 4 روز پيشه.ولي من همين امروز توي يه سايت ديدمش:

Saturday, January 14, 2006
پوپك گلدره براي بهبودي به آلمان اعزام مي شود

يک پروفسور ايراني، طي عيادت و معاينه از پوپك گلدره نسبت به بهبود وضعيت او ابراز اميدواري كرده است.
پدر پوپك گلدره در گفت و گو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: بنا بر گفته‌ي پروفسور نعمتي در آلمان مراكز پيشرفته‌اي مخصوص بازيافت سلامتي چنين بيماراني وجود دارد.
:: وي با اشاره به واكنش‌هاي مختلف او و اينكه قلب و كليه او به خوبي كار مي‌كند گفت: بنا به گفته ي پرفسور نعمتي اگر پوپك به مدت 4 هفته در اين مراكز قرار بگيرد، نسبت به بهبود حال وي اميد زيادي وجود دارد.
پدر پوپك گلدره، در پايان از حمايت هاي رييس سازمان صدا و سيما تشكر كرد.:)

اميدوارم هر چي زودتر حالش كاملا خوب بشه.;)

براش دعا كنيم...

خدا رومونو زمين نميندازه.......:lol:

بالا