حالا شايد نشود از طريق مالي كمك كرد . ولي براستي هيچ كاري نمي توان كرد ؟؟؟؟به نقل از nima178 :فكر نكنم بشه بش كمك كرد
بت مي گم چرا
حالا شايد نشود از طريق مالي كمك كرد . ولي براستي هيچ كاري نمي توان كرد ؟؟؟؟به نقل از nima178 :فكر نكنم بشه بش كمك كرد
بت مي گم چرا
شايد بشه از لحاظ مالي كمك كرد از لحاظ پزشكي نمي شه كار زيادي كردحالا شايد نشود از طريق مالي كمك كرد . ولي براستي هيچ كاري نمي توان كرد ؟؟؟؟
به نقل از ALBORZMOHAMMADI :اصل خبر اینجا است از سینمای ما
بنده ی خدا 4 ماه و نیمه تو کما است هیچ کاری برایش نمی شود کرد
چون دکتر خوب پول می خواهد![]()
![]()
![]()
بهترین دکترها ایران توی تهران و شیراز هستند و بهترین دکترهای دنیا توی اسرائیل(شارون را از گور برگردوندند)
حتماً باید یکی بمیره تا برایش دل بسوزنند و دل بسوزونیم!
حیف از این هنرمند مملکت که دارد جوان مرگ می شود![]()
![]()
![]()
به خدا دارم از غم می میرم
فکر کنم بمباران گوگلی بتواند برای عدالتخواهی(یک مدل بمب ها برای عدالت است) خوب باشد شاید هم تونستیم یک وب سایت بزنیم با گوگل ادز پولی در بیاریم یک جورایی بهشون برسونیم![]()
بیایید ثابت کنیم ما ایرانیان وطن دوست و هنر پروریم و وب می تواند کمک کند
اطلاعات بیشتر در همین تاپیک![]()
خیلی از این اخبار خوشحال شدم ولی بد نیست بمبهای گوگل را بهتر بشناسیمبه نقل از mbf :در ضمن اینم بگم که می گفت ما همه مشکلمون با بیمارستان مهر بود و تا وقتی پول واریز نکردیم هیچ کاری برایش نکردن و اصلا هیچ اهمیتی هم باشان نداشت که چه بر سر پوپک خواهد آمد و فقط وقتی کارشونو شروع کردن و بردنش اتاق عمل که ما تونستیم پول جور کنیم و به حسابشون واریز کنیم
ولی خبر خوشی هم همان روز بهمون داد و کلی جریان داره ولی آخرش این بود که پوپک در همون حالت کما گریه کرده و اشک ریخته البته بعد از ملاقاتش با یک خانمی که گفتم جریانش خیلی مفصله ولی پیر مرد خیلی خوشحال بود و اینو یه نشونه می دونست که امیدوار باشن
آقا حالا من را نزنید خواستم یک کمکی کرده باشم فکر بهتری به ذهنم خطور نکرد:blush: :lol: :wacko:به نقل از mbf :آخه البرز جان من می گم تا حالا پنجاه میلیون خرجش کردن
شما با بمبارون گوگلی چقدر مگه می خواین در بیارین؟
اینا که اینجوری دارن کمک می کنن خب اگر احتیاجی به خارج از کشو باشه فکر کنم اون کار رو هم بکنن
بهرحال همین که می خواین همچین حرکتی بکنید برای خودش قابل تقدیره
ولی هم برای من هم برای پدر پوپک سواله که چی شد که اینجوری شد
از اینا این کارا بعیده!
یعنی شب خوابیدن و صبح بلند شدن و دیدن باید به فکر ملت بود؟
من که سر در نمیارم؟
به نقل از ghizh :چند شب پیش یه فیلم گذاشت اسمش فکر کنم مجتمع مسکونی بود. همون که عزت الله انتظامی و اکبر عبدی توش بازی میکنن. وضعیت مملکت ما یه جورایی شده مثل داستان اون فیلم. مستاجرا هی به عزت الله انتظامی میگفتن خونه رو درست کن اون هی میگفت نه و من نمیدونم وکیل صابخونم و خشت خشتشو من گذاشتمو شما میخواید خونه رو بالا بکشید و این حرفا. خلاصه این شد که آخر سر خونه از هم پاشید و کلی از لوازمشونم از بین رفت تا آقا به فکر افتاد. تو مملکت ما هم یه عمره ملت دارن میگن هواپیمای درست حسابی بخرید , میگن نه تجملاته . ملت میگن وضع خیابونا خرابه اونا میگن نه خیلیم خوبه شما بلندگوهای دشمنید. بیا اینم میشه نتیجش . یه روز در میون هواپیماهامون تلپی میفته زمین و ملت باید عزادار بشن. سالیم 36000 نفر از مردم توی جاده ها کشته میشن آقایونم پشمشون نیست.
بهر حال........... من که از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم. امیدوارم حالش هر چه زودتر خوب بشه.
راستی فکر کنم شارون مرده و اینا علکی دارن فیلم بازی میکنن که اوضاشون بهم نریزه.
به نقل از ghizh :چند شب پیش یه فیلم گذاشت اسمش فکر کنم مجتمع مسکونی بود. همون که عزت الله انتظامی و اکبر عبدی توش بازی میکنن. وضعیت مملکت ما یه جورایی شده مثل داستان اون فیلم. مستاجرا هی به عزت الله انتظامی میگفتن خونه رو درست کن اون هی میگفت نه و من نمیدونم وکیل صابخونم و خشت خشتشو من گذاشتمو شما میخواید خونه رو بالا بکشید و این حرفا. خلاصه این شد که آخر سر خونه از هم پاشید و کلی از لوازمشونم از بین رفت تا آقا به فکر افتاد. تو مملکت ما هم یه عمره ملت دارن میگن هواپیمای درست حسابی بخرید , میگن نه تجملاته . ملت میگن وضع خیابونا خرابه اونا میگن نه خیلیم خوبه شما بلندگوهای دشمنید. بیا اینم میشه نتیجش . یه روز در میون هواپیماهامون تلپی میفته زمین و ملت باید عزادار بشن. سالیم 36000 نفر از مردم توی جاده ها کشته میشن آقایونم پشمشون نیست.
بهر حال........... من که از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم. امیدوارم حالش هر چه زودتر خوب بشه.
راستی فکر کنم شارون مرده و اینا علکی دارن فیلم بازی میکنن که اوضاشون بهم نریزه.