• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
من دوربین نبرده بودم.....خیلی هم شلوغ بود....پیدا کردم میذارم.....جایه همه خالی بود....

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
جام‌جم آنلاين: «هالو» در خدمت پيتر جكسن قرار مي‌گيرد. براساس گزارش BBC، اين فيلمساز اسكار گرفته سينما و گروه همكار او در سه گانه «ارباب حلقه‌ها»، بازي معروف ويدئويي «هالو» را تهيه و توليد مي‌كنند.
جكسن كه يكي از طرفداران اين بازي ويدئويي پرفروش است، امكانات فيلمسازي خود در نيوزيلند را در خدمت توليد نسخه سينمايي «هالو» قرار مي‌دهد. كل صحنه‌هاي فيلم هم در اين كشور فيلمبرداري خواهد شد. آلكس گارلند نويسنده سرشناس كه كتاب «ساحل» او (با بازي ليوناردو دي كاپريو) تبديل به يك فيلم سينمايي شد، فيلمنامه «هالو» را نوشته است. با وجود آن كه جكسن تهيه كننده اصلي فيلم است، ولي آن را كارگرداني نخواهد كرد. كارگردان و بازيگران نقش‌هاي اصلي فيلم تا چند هفته ديگر مشخص مي‌شوند.
«هالو» توسط پيتر جكسن و كمپاني يونيورسال تهيه مي‌شود.
دانا لانگلي از مسوولان كمپاني يونيورسال مي‌گويد: «اين بازي ويدئويي يكي از محبوب‌ترين بازي‌هاي چند سال اخير بوده است، به همين خاطر ما متوجه سنگيني بار مسووليت كار خويش هستيم.» قصه آينده‌نگرانه «هالو» حال و هوايي فانتزي و ماجراجويانه دارد و درباره يك استاد خبره به نام «مستر چيف» و شاگردان اوست. آنها وظيفه دفاع از كره زمين را در قبال حمله موجودات بيگانه فضايي به عهده دارند.
--------------------------
گفته شد که به پیشنهاد ماکروسافت ساخته میشه این فیلم ولی من هیچ جا ندیدم اسمی ازش ببرن.
در ضمن سال اکرانش هم 2007 .
وقتی از تلویزیون داشت این خبر رو پخش میکرد یارو میگفت بازی هالوو
58.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
استودیوی وارنر فیلم‌هایش را روی اینترنت می‌فروشد

استودیوی فیلمسازی برادران وارنر درصدد فروش تعدادی از فیلم‌های سینمایی ساخت خود و همچنین سریال‌های محبوب از طریق شبکه‌های P2P است.
زمان اجرای این طرح ماه مارس و کشورهای محل اجرای آن آلمان، اتریش و سوئیسی هستند.
در قالب این سرویس که In2Movies نام دارد و از همان فناوری به اشتراک‌گذاری فایل استفاده می‌شود که در دیگر شبکه‌های P2P اعم از کازا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مقامات وارنر می‌گویند در نیمه اول سال 2005 نزدیک به 7/1 میلیون نفر از کاربران اینترنت 9/11 میلیون فیلم سینمایی را در آلمان بارگذاری کرده‌اند و فروش قانونی این فیلم‌ها از طریق اینترنت شیوه‌ای موثر برای مقابله با این روند است.

Last edited by a moderator:

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با اجازه دوستان عزیز برای عدم پراکندگی خبرهای هنری جالب (نه روزمره) این تاپیک رو باز میکنم:)

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
" الويس پريسلي" مشهور ترين هنرمند فقيد دنيا معرفي شد
elvisp.jpg

در يك نظر سنجي كه مجله فوربس براي انتخاب ده فرد برتر مشهور، پولدار و مرده انجام داد" الويس پريسلي" ستاره مشهور راك درصدر قرار گرفت.
به گزارش گروه هنر ايلنا، فوربس اين نظر سنجي را سالانه انجام مي دهد و امسال براي پنجمين بار متوالي" الويس پريسلي" با درآمد سالانه 45 ميليون دلار براي كشورش درصدر قرار گرفت.
" چارلز شولز"، كاريكاتوريست نشريه" پنتاتس" با 35 ميليون دلار درآمد در رده دوم قرار گرفت "جان لنون" عضو اسبق بيتل ها با 22 ميليون دلار درآمد در رده چهارم و جلوتر از ستارگاني همچون" مارلون براندو" و" مرلين مونرو" قرار گرفتند.
طبق بررسي هاي اين نشريه هر چند پريسلي كه در 1977 مرده هنوز آثارش مخاطبان زيادي دارد اما تا رسيدن به شكسپير كه با گذشت 400 سال از مرگش هنوز بيشترين اجراها را به روي صحنه مي برد راه درازي در پيش دارد.
فوربس همچنين محاسبه كرده است كه اگر آثار شكسپير هنوز تحت قانون كپي رايت بود با پنج هزار اجرا از آثارش و صدها هزار كتابي كه سال گذشته از وي به چاپ رسيد درآمدش حدود 15 ميليون دلارمي شد.
لازم به ذكر است، كه ليست منتخبين امسال بيانگر تاثير بسيار زياد هاليود بر درآمد هنرمنداني همچون" جاني كش" و "ري چارلز" بود كه بر اساس داستان زندگي آنها فيلم هاي سينمايي ساخته شده است.

منبع : ايلنا

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
link.madonna.jpg

مدونا, خواننده پاپ از علاقه اش به تعاليم فرقه يهودي كابالا دفاع كرد .
به گزارش گروه هنر ايلنا ،" مدونا " طي يك مصاحبه مطبوعاتي اين توصيفات را نشانه عدم آگاهي درباره اين مذهب دانست و در مصاحبه اش با نيويورك ديلي نيوز گفت: فكر كنم اگر به حزب نازي مي پيوستم جنجال كمتري برپا مي شد. او همچنين در ادامه سخنانش گفت مي تواند توصيفات توهين آميز مطبوعات از كابالا را به تام كروز مربوط بداند كه اخيرا نظريات علمي اش براي ستون هاي بسياري از جرايد جذاب بوده است.
گزارش ديلي نيوز همچنين حاكي از آن است كه مدونا گفته ديگر به بازيگري علاقه اي ندارد و نيز افزوده كه از اين به بعد به همراه همسرش, گاي ريچي, به كارگرداني خواهد پرداخت.

منبع:ايلنا

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
charlize-theron-22.jpg

«شارليز ترون» هنرپيشه نامى سينما عنوان كرد به حدى از كليشه شدن در يك نقش خاص بيمناك است كه مدت ها است فيلمنامه اى مطالعه نكرده است. اين هنرپيشه كه در حال حاضر با فيلم «نورث كانترى» در عرصه رقابت ها حضور دارد سال گذشته تنديس اسكار بهترين هنرپيشه زن را به پاس ايفاى نقش در فيلم «هيولا» از آن خود كرد. چنين موفقيتى براى هنرپيشه تازه كار سينما به حدى تاثيرگذار بود كه وى را دچار وسواس كرد و او از بيم اينكه نتواند موفقيت هاى پيشين را تكرار كند از پذيرفتن پروژه هاى جديد سرباز مى زند. «ترون» در اين مورد مى گويد: «از زمانى كه تنديس اسكار را دريافت كردم فيلمنامه را مطالعه نكرده ام. پيشنهاد بازى در فيلم هاى نورث كانترى و آئون فلاكس را پيش از برگزارى مراسم اسكار پذيرفتم و يقين داشتم كه اين دو فيلم مدت زمان دو سال مرا سرگرم نگه مى دارند. زمانى كه شما نسبت به دو پروژه سينمايى احساس تعهد مى كنيد ديگر نمى توانيد به پيشنهادات ديگر بينديشيد.» اين هنرپيشه در ادامه صحبت هايش گفت: «زندگى من اين گونه است و هرگز دوست ندارم نقش يك ماشين پول ساز را در آن بازى كنم. در اين بين پيشنهادات بسيارى را دريافت كردم اما دوست نداشتم كه آنها را بپذيرم چرا كه در اين صورت ناگزير بودم كه مدت زمان هشت ماه را در صحنه فيلمبردارى بگذرانم. من به همان ميزان به زندگى ام مهر مى ورزم كه كارم را دوست دارم و دوست ندارم كه يكى از آنها بر ديگرى سايه بيفكند.»
منبع:شرق

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
w.jpg

مجله نيواستيتس من، فهرست ده شخصيت برجسته را كه در زمينه هاى مختلف جهان را تغيير خواهند داد، منتشر كرد. به نوشته ميدل ايست آن لاين، اين فهرست تنها محدود به سياستمداران و دانشمندان نمى شود و تعدادى از ورزشكاران، موسيقيدانان و سينماگران را نيز دربرمى گيرد. سميرا مخملباف كارگردان 25ساله، دختر محسن مخملباف كارگردان مشهور ايرانى است. وى با وجود سن كم، تاكنون شش فيلم درباره زنان ساخته است. تحليلگران مى گويند وى به دليل توانايى ها و جسارتش توانسته بسيارى از محدوديت ها را بشكند.

منبع:شرق

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
B00005R2M3.01.LZZZZZZZ.jpg

شكيرا, خواننده كلمبيايي گفت به ميراث عربي اش مفتخر است و از نظراتي كه برخي مردم درباره خاورميانه دارند تاسف مي خورد.
به گزارش گروه هنر ايلنا, اين بازيگر 28 ساله كه پدرش لبناني تبار است در مراسم اهدا جوايز ام تي وي پس از دريافت جايزه اش به عنوان بهترين خواننده زن طي مصاحبه اي با تلويزيون پرتغال گفت: بسياري از حركات من به فرهنگ عرب تعلق دارد.
وي همچنين افزود: مهم است اين را بدانيم كه فقط تعداد كمي از مردمان خاورميانه رفتارهاي خشونت آميز دارند. در حالي كه مردم هميشه به تعميم دادن مايلند و قادر نيستند با قوه تفكر مثبت و منفي را از هم جدا كرده و همه را به يك چوب نرانند.
شكيرا كه نام كاملش" شكيرا ايزابل مبارك ريپولي" است در سال 1977 در كلمبيا متولد شد. او حركات موزون ويژه اش را از مادر بزرگ لبناني اش فرا گرفت.
اواخر اين ماه نخستين آلبوم انگلسيي زبان او بعد از" سرويس خشكشويي در 2002," منتشر مي شود.
اين آلبوم تثبيت زباني نام دارد و نسخه اسپانيايي آن در ماه ژوئن منتشر شده است.

ايلنا

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بر اساس گفته هاي سخنگوي مايكل جكسون ، اين خواننده مطرح در حال اتمام ترانه اي براي قربانيان حادثه "كاترينا " است .
به گزارش گروه هنر ايلنا, ريمون بين, سخنگوي مايكل جكسون, در ادامه اظهاراتش گفت مايكل از محل اقامتش در خاورميانه با استفاده از ارتباطات ماهواره اي و تلفني با 12 هنرمند ديگري كه در خلق اين اثر شركت دارند همكاري مي كند.
ريمون همچنين گفت: بعد از پايان يافتن همكاري دو يا سه هنرمند ديگر كه قمتي از تكميل پروژه توسط آنها باقي مانده است ، مايكل ترانه نهايي اين اثر را كه " ديگر از صميم قلب نيست " نام دارد را مي خواند.
اين گزارش حاكي است كليه درآمد حاصل از فروش اين پروژه به بنيادي كه توسط انجمن ملي علوم و هنرهاي موسيقي تاسيس شده تعلق مي گيرد.
لازم به ذكر است در اين پروژه خيرخواهانه خوانندگاني چون" مارياكري"," آركلي"," جيمزبراون"," اسنوپ داگ"," جي زد"," لني كراوتيس", "ويكليف ژان" و" ميسي اليوت" از جمله هنرمنداني هستند كه در اين پروژه شركت دارند.

ايلنا

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
cloney_4581.jpg

فستيوال فيلم لندن با نمايش فيلم" شب بخير"(جورج كلوني) به كار خود پايان داد.
به گزارش گروه هنر ايلنا , در مراسم اختتاميه اين فستيوال كه 49 دوره از برگزاري آن مي گذرد ، بيش از 180 فيلم از 50 كشور مختلف به نمايش درآمد.
جرج كلوني كه با كارگرداني فيلم "شب بخير در اين جشنواره حضور داشت پس از نمايش فيلم در مراسم پاياني به خبرنگاران گفت : كارگرداني از بازيگري لذت بخش تر است. به علاوه در اين حوزه مي توان مدت بيشتري كار كني به طوريكه در زمان پيري نيز مي توان در سينما ماند و فعاليت كرد.
وي همچنين در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر صحت خبر اجراي مراسم ازدواج" برادپيت" و" آنجليا جولي" گفت : همه از من اين سوال را مي پرسند اما من هنوز چيزي نمي دانم.
لازم به ذكر است كه فستيوال فيلم لندن روز 19 اكتبر (27 مهر) با فيلم باغبان وفادار افتتاح شد.

ايلنا

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
batmanbegins22io.jpg

بتمن شروع مى كند با بازى كريستيان بيل در نقش اصلى از سوى پانزده هزار خواننده نشريه معتبر توتال فيلم به عنوان بهترين فيلم سال 2005 انتخاب شد. عنوان بهترين فيلم سال از نگاه نشريه بريتانيايى توتال فيلم در حالى به بتمن شروع مى كند كريستوفر نولان رسيد كه اپيزود سوم جنگ هاى ستاره اى يا «انتقام سيت» جدى ترين رقيب آن بود. براساس همين نظرسنجى، ميكى رورك براى بازى در نقش يك مبارز خيابانى به نام مارو در فيلم جريان ساز «شهر گناه» لقب مرد سال سينما را از آن خود كرد. يان مك ديارميد اسكاتلندى هم براى بازى در نقش صدراعظم پالپاتين در «انتقام سيت» به عنوان بهترين چهره شيطانى سال برگزيده شد. اين عنوان سال گذشته به جورج دبليو بوش براى بازى در «فارنهايت 11/9» مايكل مور رسيده بود. داكوتا فنينگ يازده ساله هم براى بازى در «جنگ دنياها»ى استيون اسپيلبرگ لقب بهترين بازيگر خردسال را به خود اختصاص داد و سنجاب هاى دوست داشتنى فيلم «چارلى و كارخانه شكلات سازى» تيم برتن بهترين حيوانات سينما لقب گرفتند. فهرست سيزده برگزيده سال سينماى جهان از نگاه خوانندگان توتال فيلم در آخرين شماره اين نشريه تخصصى منتشر شده است. نيو پيرس، جانشين سردبير توتال فيلم، درباره برگزيدگان امسال گفت: «فيلم بتمن شروع مى كند پروژه اى بسيار زيبا است كه يك شخصيت سينمايى را به خوبى احيا كرده است. ضمن اينكه بازى هاى بسيار درخشانى هم دارد و به زيبايى توسط كريستوفر نولان كارگردانى شده. علاقه مندان بتمن از «بتمن و رابين» خاطره خوبى در ذهن نداشتند و بتمن شروع مى كند شيرينى اين نماد سينمايى را در ذهن آنها ماندگار كرد. امسال تعداد راى دهندگان ما بيشتر از سال گذشته بود و به نظر مى رسد سال آينده بهتر از امسال باشد.»

SharghOnline

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
bradpitt_150x200.jpg

صداى براد پيت را معمولاً با فيلم هايى چون «تروا» و «يازده يار اوشن» مى شناسيم، اما اين ستاره سرشناس هاليوودى به زودى صداى خود را به يك مجموعه مستند شش ساعتى درباره بهداشت جهانى وام مى دهد. پخش مجموعه «چالش بهداشت جهانى» از امشب در شبكه تلويزيونى PBS آغاز مى شود و تا پنجشنبه شب ادامه خواهد يافت. اين مجموعه كه صداى براد پيت را روى تصاوير خود دارد، درباره كارمندان و محققانى است كه براى مهار بيمارى در ميان فقراى جهان تلاش مى كنند. پيت در مصاحبه اى تلفنى با خبرنگار AP در اين باره گفت: «من درگير مسئله فقر بوده ام و الان حدود يك سال و نيم است كه درباره اين موضوع جهانى تحقيق و بررسى مى كنم. به نظر من فقر يكى از عوامل تاثيرگذار در بهداشت جهانى است.» ستاره فيلم «آقا و خانم اسميت» در طول دو سال اخير سفرهاى متعددى به كشورهاى فقير آفريقايى كرده كه از آن جمله مى توان به سفر به اتيوپى در تابستان گذشته به همراه آنجلينا جولى اشاره كرد. پيت 41 ساله مدتى پيش گفته بود قصد دارد بخشى از توجه رسانه ها به خود را معطوف به فقر در آفريقا كند. او در ادامه به خبرنگار AP گفت: «به عقيده من فقر و بهداشت جهانى يكى از مسائل عمده قرن حاضر است. دو چيز در اينجا اهميت دارد: يكى منافع انسانى و ديگرى منافع شخصى. ما به اين نتيجه رسيده ايم كه هيچ پناهگاه امنى در برابر بيمارى هاى واگير نداريم و اين هواپيمايى است كه مدت ها است از پرواز آن مى گذرد. واقعيت اين است كه هر سال ميليون ها نفر به واسطه ابتلا به بيمارى هاى قابل درمان و پيشگيرى از بين مى روند و اين نشان مى دهد كه اگر به منافع انسان ها توجه كافى نمى شود، عقل ايجاب مى كند كه احتراز از خطر چاره كار است.» اما چه چيز باعث توجه پيت به مسئله فقر شده است؟ او به اين پرسش چنين پاسخ داد: «نمى دانم. براى من شخصاً، مسئله به تمايل به دانستن آنچه نمى دانم بازمى گردد. بنابراين مى خواهم تا جايى كه مى توانم درك شرايط و راه حل ها را به خودم بياموزم. من با گران ترين وسايل به آفريقا سفر كرده و در آنجا ديده ام كه هزينه درمان فقرا فقط به اندازه چند سنت از دارايى ثروتمندترين كشور جهان است.»

SharghOnline

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
180px-ClaudiaCardinale.jpg
polanski_roman_cp_4389405.jpg
abrilvictoria1.jpg

كلوديا كارديناله ايتاليايى، رومن پولانسكى لهستانى و ويكتوريا آبريل اسپانيايى ازجمله ستارگانى هستند كه هفته آينده به درون جنگل هاى آمازون مى روند تا به عنوان مهمان ويژه در يك جشنواره سينمايى شركت كنند. دومين دوره جشنواره جهانى فيلم هاى ماجراجويانه از چند روز ديگر در شهر مانائوس برزيل در دل جنگل هاى آمازون آغاز مى شود و برنامه ريزان اين رويداد سينمايى نوظهور در تلاش هستند با كشاندن پاى ستارگان بزرگ سينما به جشنواره خود، نام و آوازه آن را در جهان مطرح كنند. در اين جشنواره كه به «روح ماجراجوى انسان ها» تقديم شده، هشت فيلم بين المللى با موضوع ماجراجويى در بخش مسابقه حضور دارند. علاوه بر بخش مسابقه فيلم هاى داستانى، هشت فيلم مستند با موضوع حيات وحش و نژادهاى مختلف بشرى و فيلم هاى كوتاهى از برزيل و كشورهاى حاشيه آمازون هم به رقابت با هم مى پردازند. نورمن جيوسن، فيلمساز نامدار كانادايى و خالق فيلم «حادثه تامس كراون»، رئيس هيات داوران بخش مسابقه است. قرار است فيلم هاى شركت كننده در جشنواره از چهارم تا دهم نوامبر در خانه اپراى آمازوناس به نمايش درآيند. اين عمارت در سال 1896و هنگامى كه حرص دست يافتن به كائوچو پاى پولدارها را به آمازون باز كرد، به شيوه معمارى دوره رنسانس ساخته شد.دومين دوره جشنواره جهانى فيلم هاى ماجراجويانه با نمايش فيلم «زندگى ناتمام» به كارگردانى لاسه هالستروم و بازى ستارگانى چون رابرت ردفورد و جنيفر لوپز آغاز مى شود.

SharghOnline

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
1928-20050515172430.jpg

شركت فيلمسازي Signature قصد دارد براي توليد فيلمي به نام « آمازون » سرمايه گذاري كند.
در اين فيلم، اسكارلتجواهانسون نقش يك گلادياتور مونث را بازي خواهد كرد كه 200 سال قبل از ميلاد مسيح، تلاش مي كند از ارتشي كه سرزمينآبا و اجدادش را ويران كرده، انتقام بگيرد.
به گزارش ورايتي، ديرك بلك من و هاوارد مك كين سرگرم نوشتن فيلمنامه هستند. گفته مي شود خود جواهانسون پشنهاد بازي در فيلم « آمازون » را هنگامي كه با آلكس كورتزمن و باب اوركي، هنگام توليد فيلم « جزيره » آشن شده بود، مطرح كرد. اين دو، فيلم را با همكاري مرني جواهانسون، ژيل آروندو و آلكساندرا ميلكان - لمبرت تهيه خواهند كرد.
توليد فيلم تابستان آينده در نيوزلند آغاز خواهد شد.
بلك من و مك كين اخيراً فيلمنامه Outlander را يك فيلم اسطوره اي وايكينگي است نوشته اند و خود مك كين آن را براي شركت واينشتاين نين كارگرداني خواهد كرد.

باني فيلم

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
_40624004_kilmer_afp.jpg

وال كيلمر بزودي در تريلر رواشناسانه « مسكو، نقطه سفر » با آليشيا سيلوراتون و وينسنت گالو همبازي خواهد شد.
كيلمر كه ان اواخر كمدي سياه Kiss Kiss Bang Bang را روي پرده داشت، نقش **** گروهي از آدم هاي خانه به دوش را بازي مي كند كه در سرداب هاي زير شهر مسكو زندگي مي كنند. ويسنت گالو نقش باستان شناسي را بازي خواهد كرد كه از كيلمر براي يافتن دوستش كه مدتي است مفقود شده، كمك مي خواهد.
اين فيلم را شركت فيلمسازي اسپانيايي والنتينا توليد مي كند و خبر همكاري كيلمر با پروژه ، در جشنواره سالانه فيلم سانتامونيكا اعلام شد. هنوز هيچ شركتي توزيع فيلم در آمريكاي شمالي را تقبل نكرده است.

باني فيلم

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
sideways.jpg

شركت سوني اعلام كرد، توماس هيدن چرچ، بازيگر كمدي تحسين شده Sideways قرار است نقش يكي از شخصيتهاي منفي و دشمنان مرد عنكبوتي را در قسمت سوم اين مجموعه كه تابستان آينده روي پرده خواهد رفت، بازي كند.
سام ريمي كارگرداني « مرد عنكبوتي 3 » را به تهيه كنندگي لورا زيسكين و آدي آراد، مدير شركت مارول به عهده دارد. توبي ماگواير، كريستين دانست و جيمز فرانكو طبق معمول نقش هاي اصلي را بازي مي كنند و چرچ و توفر گريس در نقش هاي منفي ظاهر خواهند شد.
دو فيلم قبلي مجموعه در مجموع 5/1 ميليارد دلار در سطح جهان فروخته اند. فيلمبرداري قسمت سوم براساس فيلمنامه اي از آلوين سار جنت، اوايل سال آينده ميلادي آغاز مي شود.

باني فيلم

بالا