اصلا هم اينطور نيست.
3250 داراي صداي بم عالي است.و كيفيتش هم كه فوق العاده است.حتي در بالاترين ميزان اكولايزر.
اينجا هم اصلا بحث برتري نوكيا يا سوني اريكسون نيست.
کی صحبت از برتری کرد؟
من میگم (خیلی ها تایید کردن) نوکیا صدای بلند داره ولی بی کیفیت
اصلا هم اينطور نيست.
3250 داراي صداي بم عالي است.و كيفيتش هم كه فوق العاده است.حتي در بالاترين ميزان اكولايزر.
اينجا هم اصلا بحث برتري نوكيا يا سوني اريكسون نيست.
کی صحبت از برتری کرد؟
کی صحبت از برتری کرد؟
3250 4 stars
n73 3 stars ( good output sound but poor in loudness and low bass )
6270 3 stars
n91 2 stars
-------------------
W800 3 stars ( loud enough but low quality and bass )
w810 3 stars ( not loud and not enought bass )
w550 3 stars (verrrrrry loud but worse quality , you can only hear the ssssssssssss sound )
w710 4 stars ( loud enough (not the loudest) , and good bass )
w850 5 stars ( good volume and great bass )
W900 5 stars ( the loudest phone and high bass )
------------------
Well in the end you can say W900 - W850 - 3250 is the best ever phones about the sound Quality\loudness .
ساژم X8 رو جا انداختید ...
در ضمن در مجموع صدای 900 خیلی خیلی بهتره و یه سر و گردن از بقیه بالاتره ...
اینو از روی تعصب نمی گم ... اکثر اون گوشی هایی که لیست کردید یا داشتم و یا دوستام داشتند ...
ولی 900 صداش خیلی متفاوته ... هم در صدای بم و هم زیر خوبه ... در ضمن تناژ صدا هم خیلی بالاتر از 3250 هست ...
پی990 بوده
نوکیا در فقط در زمینه سیستم عامل سیمبین خوب عمل نموده است تمام گوشی های نوکیا الخصوص ان73 با وجود داشتن لنز زایس آلمان تصاویر گرفته شده را غیر واقعی ثبت می نمایند یعنی دور از طبیعت اصلی تصویر
باز هم میگم نوکیا فقط توی سیستم عامل پیشرفت داشته و بس نه چیز دیگری
بله k750 صداش بلند نیست ولی کیفیت قابل قبولی دارهبحث بلندی و قدرت اسپیکر یه چیزه و بحث کیفیت یه چیزه دیگه.
برای کیفیت شما بهتره یک اهنگ شلوغ ( ترجیحا یک اهنگ راک! ) رو تو هر کدوم از این گوشیها پخش کنید. اصلا هم لازم نیست صدا رو زیاد کنید . یا ولوم کم یا متوسط حتی گوش کنید و ببینید در کدوم یکی صدای سازها قابل تفکیک شدن هست
مثلا k750 بر خلاف نظر شما اصلا در مقابل گوشیهای ذکر شده صداش بلند نیست ولی وقتی یک آهنگ پخش کنید آونقدر کیفیت داره که غیر از بیس اهنگ بقیه موارد به راحتی شنیده میشن .