• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقايسه :: P800 - P900 - P910i

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
نكته بعدي اينكه آيا پرداخت چنين مبلغي براي اين گوشي عاقلانه است در صورتي كه مي توان با 100 هزار تومان كمتر يك نوكيا6630 تهيه كرد كه هم پردازنده قويتري دارد و هم به يك دوربين 1.3 مجهز شده ونيز سيستم عامل ورژن بالاتري دارد و از نسل سوم ميباشد.
سوم اينكه در خيلي از سايتها ديدم از جنس بدنه 6630 تعريف ميكردند .ولي وجود آن فليپ در p910 كمي آدم را به شك مي اندازد.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از PHA1 :
نكته بعدي اينكه آيا پرداخت چنين مبلغي براي اين گوشي عاقلانه است در صورتي كه مي توان با 100 هزار تومان كمتر يك نوكيا6630 تهيه كرد كه هم پردازنده قويتري دارد و هم به يك دوربين 1.3 مجهز شده ونيز سيستم عامل ورژن بالاتري دارد و از نسل سوم ميباشد.
سوم اينكه در خيلي از سايتها ديدم از جنس بدنه 6630 تعريف ميكردند .ولي وجود آن فليپ در p910 كمي آدم را به شك مي اندازد.
اگر نظر من را بخواهيد واقعا ارزش پرداخت چنين مبلغي رو داره ... ولي هركسي سليقه اي داره . ممكنه شما نوكيا رو بيشتر بپسنديد. ولي من اگر نوكيا گوشي با دوربين 5 مگاپيسل و با امكانات معادل پي 910 هم ارائه كنه بازهم سراغش نميرم چون گوشي هاي نوكيا تابحال راحتي و امكانات سوني اريكسون رو نداشتند و هركدام داراي نقص هايي بوده اند. اميدوارم در آينده نوكيا گوشي كاملي ارائه بده و محدوديتهاي بي موردش رو حذف كنه. ( اين نظر من بود :cool: )
- در مورد نسل سوم هم بايد بگم كه اگر در ايران هستيد ، بدردتون نمي خوره
- در مورد فليپ : تمامي گوشي هاي سري پي داراي فليپ هستند و تابحال كسي رو نديدم كه با فليپشون مشكل داشته باشه . به علاوه اين فليپ قابل حذف بوده و از امكانات گوشي كم نمي كنه. در مورد گوشي هاي نوكيا من خيلي ها رو ديدم كه با فليپ مدلهاي 7270 و 7200 ( كه واقعا همه چيزش افتضاحه الا ظاهرش) و 6800 مشكلات عديده! داشتند.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
در ابتدا از اينكه ديگران رو در دانسته هاي خودتون سهيم مي كنيد تشكر مي كنم.
شما در اين رنج قيمت چه گوشي هاي ديگه اي رو پيشنهاد ميدين ؟ البته وجود keypad براي من الزامي است چون دائم در حركتم و نميتوانم از دو دست استفاده كنم.و بدليل اينكه به حومه شهر و خارج شهر سفر ميكنم آنتن دهي قوي گوشي نيز از ملزومات كار من است.همينطور است وجود يك باطري قوي.
فرقي نميكند يك اسمارت فون باشد يا يك پاكت پي سي فون.
وجود دوربين خوب است اما ضروري نيست.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از PHA1 :
در ابتدا از اينكه ديگران رو در دانسته هاي خودتون سهيم مي كنيد تشكر مي كنم.
شما در اين رنج قيمت چه گوشي هاي ديگه اي رو پيشنهاد ميدين ؟ البته وجود keypad براي من الزامي است چون دائم در حركتم و نميتوانم از دو دست استفاده كنم.و بدليل اينكه به حومه شهر و خارج شهر سفر ميكنم آنتن دهي قوي گوشي نيز از ملزومات كار من است.همينطور است وجود يك باطري قوي.
فرقي نميكند يك اسمارت فون باشد يا يك پاكت پي سي فون.
وجود دوربين خوب است اما ضروري نيست.
دوست عزيز ، اين سوال خارج از موضوع اين تاپيك هستش، لطفا در تاپيك جديد اين سوال رو مطرح كنيد

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ataasgari :
دوست عزيز ، اين سوال خارج از موضوع اين تاپيك هستش، لطفا در تاپيك جديد اين سوال رو مطرح كنيد
بله درسته .اشتباه من رو ببخشين .من يكي دو روزه عضو شدم.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از ataasgari :
اگر نظر من را بخواهيد واقعا ارزش پرداخت چنين مبلغي رو داره ... ولي هركسي سليقه اي داره . ممكنه شما نوكيا رو بيشتر بپسنديد. ولي من اگر نوكيا گوشي با دوربين 5 مگاپيسل و با امكانات معادل پي 910 هم ارائه كنه بازهم سراغش نميرم چون گوشي هاي نوكيا تابحال راحتي و امكانات سوني اريكسون رو نداشتند و هركدام داراي نقص هايي بوده اند. اميدوارم در آينده نوكيا گوشي كاملي ارائه بده و محدوديتهاي بي موردش رو حذف كنه. ( اين نظر من بود :cool: )
- در مورد نسل سوم هم بايد بگم كه اگر در ايران هستيد ، بدردتون نمي خوره
- در مورد فليپ : تمامي گوشي هاي سري پي داراي فليپ هستند و تابحال كسي رو نديدم كه با فليپشون مشكل داشته باشه . به علاوه اين فليپ قابل حذف بوده و از امكانات گوشي كم نمي كنه. در مورد گوشي هاي نوكيا من خيلي ها رو ديدم كه با فليپ مدلهاي 7270 و 7200 ( كه واقعا همه چيزش افتضاحه الا ظاهرش) و 6800 مشكلات عديده! داشتند.
به زودي با 3230 مفهوم يك گوشي كامل از طرف نوكيا رو ميبينيم :D
خيلي كامل تر از گوشي هاي SE :p

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
اين گوشي قابليت اپديت به UIQ 3 رو داره ؟ اگر جواب مثبته آيا احتياج به سخت افزار خاصي داره ؟
نرم افزار سيستم عامل رو از كجا ميشه پيدا كرد ؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از mori :
به زودي با 3230 مفهوم يك گوشي كامل از طرف نوكيا رو ميبينيم :D
خيلي كامل تر از گوشي هاي SE :p

اميدوارم ! اين چند دهمين " بزودي " در مورد گوشي هاي كامل نوكياست ! اميدوارم اين يكي مثل قبلي ها نباشه :D

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از PHA1 :
سلام
اين گوشي قابليت اپديت به UIQ 3 رو داره ؟ اگر جواب مثبته آيا احتياج به سخت افزار خاصي داره ؟
نرم افزار سيستم عامل رو از كجا ميشه پيدا كرد ؟

هنوز نسخه جديد و نهايي 3 UIQ ارائه نشده و در مرحله بتا هست ولي طبق Whitepaper اين نسخه گوشي هاي پي 900 و پي 910 قابليت ارتقاء را دارند.
سيستم عامل هاي موبايل بر روي ROM گوشي كپي مي شوند و شما امكان نصب اين سيستم عامل را بدون تجهيزات خاص نداريد .

بالا