من البته هيچ کدوم از اين گوشی ها رو نداشتم اما خوب اين i-mate smartphone که دارم خيلی از لحاظ ظاهر شبيهه به اين
pocket pc phone ها هست...و چون دنبال نوشتن برنامه و اين کرا واسه اينها بودم زياد در موردشون خوندم...
و تا جايی که فهميدم اين pocket pc phone ها خيلی خيلی خفن هستند و خيلی امکانات ميدن....
حالا ميخواستم بدونم p900 در برابر اينها گوشی خوبی هست يا نه؟
خودم چيزی که ميتونم بگم در اين مورد اينه:
p900 خيلی بيشتر شبيهه گوشی هست و راحت تر در دست و جيب جا ميشه تا اکثر اين pocket pc phone ها چون i-mate و يا xda ها...
البته يک گوشی جديد هم از اين نسل امده به اسم everex که اونم خيلی خيلی خوب شبيه به گوشی هست...
تا جايی که ميدنم امکان تعويض rom در symbian ها نيست اما همين الان پروژه linux نصب کردن بر روی xda ها در جريان هست...که خوب اين قابليت بسيار بالا اين گوشی ها رو نشون ميده..
فکر کنم در کل سرعت اکثر pocket pc ها بيشتر از p900 بايد باشه...
در مورد برنامه ها هم خوب طبيعتاً بايد خيلی بيشتر برنامه موجود باشه واسه pocket pc ها چون تقريباً بدون کمترين تقييری در برنامه pc ميشه اون رو واسه pocket pc کامپايل کرد اما خوب symbian نه...
در مورد تعداد رنگ نميدونم اما من گوشی خودم رو که با p800 مقايسه کردم خيلی کيفيت رنگش بيشتر بود فکر کنم p800 تعداد رنگش 4096 بايد باشه..p900 رو هم نميدونم...
برنامه divx player هم دوستم که p800 داشت پيدا نکرد و کلاً هيچ player ديگه اي جز همون که رو خود گوشی بود..طبيعتاً اگه پيدا نشده واسه p900 هم نبايد باشه...اما واسه pocket pc ها همه اينها هستند....من خودم هم مشقول تبديل و ساختن realplayer واسه smartphone ها هستم!
اينها اطلاعات ناقص من بود...حالا ديگران...
فکر کنم در ضمن sony dua memery stick ها هم محدوديت 128mg دارن..اما خوب sd card 1 gig هم امده...