• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه تبلتAinol Novo 7 Venus با HYUNDAI HOLD X

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان.
مشخصات این تبلتها رو در پایین مشاهده می کنید.لطفا اگر تجربه استفاده از هر کدام را داشته اید آنها در این تاپیک قرار دهید.
البته چون قیمت هر دو یکسان است کمی انتخاب سخت تر می شود.

[h=1]HYUNDAI HOLD X Wi-Fi 16GB[/h]
صفحه نمایش: 7 اینچ خارنی- 600x1024 پیکسل

پردازنده: Dual Core-Cortex-A9 1.6GH

حافظه داخلی: 16 گیگابایت - 1 گیگابایت DDR3 RAM
سیستم عامل: اندروید 4.1 با پشتیبانی کامل از زبان فارسیابعاد: 114× 175 × 9.6 mm وزن: 290 گرم
پردازنده گرافیک:Mail 400

[h=1]Ainol Novo 7 Venus Wi-Fi 16GB[/h]
- پردازنده: ATM7029 Quad-Core ARM Cortex A9 1.5GHZ- پردازنده گرافیکی: +Quad Core Vivante GC1000 - حافظه رم: 1GB DDR3 DDR3 - 1333 Mhz- حافظه داخلی: 16 گیگابایت قابل ارتقا از طریق کارت حافظه MicroSD تا 32 گیگابایت- صفحه نمایش: 7 اینچ با کیفیت IPS، با رزولوشن 1280x800 پیکسل، مولتی تاچ- امکانات دیگر: Wi-Fi - HDMI - کارت خوان - وب کم- حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - قطب نما- سیستم عامل: Google Android 4.1 Jelly Bean
از همه دوستانی که نظرات خود را در اینجا مطرح می کنند متشکرم.

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تقریبا یک هفته است ونوس دارم اندروید اولیه4.1.1 بود ارتقاش دادم به 4.2.2
کیفیت صفحه نمایش عالی
عمر باتری مناسب
کیفیت صدای اسپیکر مناسب
خوش دست و بسیار شیک(من سفیدش رو دارم)
کار سنگین باهاش کنید پشتش داغ میکنه که طبیعیه
بدنه اش ظریف ساخته شده.یک بار از گوشه تبلت گرفتمش و از روی میز برداشتمش صفحه اش قاطی کرد.باید با احتیاط حمل ونقل شود!
همه میگن وای فای ضعیفی داره اما من ازش راضیم:مودم طبقه پایین من طبقه بالا و راحت کانکت میشم
برای کتاب خوندن بسیار عالیه آخه خوش دسته سبکه عمر باتری خوب و صفحه نمایش عالی داره

مزیتش نسبت به هیوندا بنظر من در باتری قویتر ونوس هست و صفحه نمایش با کیفیت تر که مزیتهای کمی نیست
اما هیوندا پردازنده گرافیکی مالی400 داره یعنی بازی براش بیشتر پیدا میشه تا ونوس و پردازنده گرافیکی ویوانته

snkinec

Registered User
لایک‌ها
73
تقریبا یک هفته است ونوس دارم اندروید اولیه4.1.1 بود ارتقاش دادم به 4.2.2
کیفیت صفحه نمایش عالی
عمر باتری مناسب
کیفیت صدای اسپیکر مناسب
خوش دست و بسیار شیک(من سفیدش رو دارم)
کار سنگین باهاش کنید پشتش داغ میکنه که طبیعیه
بدنه اش ظریف ساخته شده.یک بار از گوشه تبلت گرفتمش و از روی میز برداشتمش صفحه اش قاطی کرد.باید با احتیاط حمل ونقل شود!
همه میگن وای فای ضعیفی داره اما من ازش راضیم:مودم طبقه پایین من طبقه بالا و راحت کانکت میشم
برای کتاب خوندن بسیار عالیه آخه خوش دسته سبکه عمر باتری خوب و صفحه نمایش عالی داره

مزیتش نسبت به هیوندا بنظر من در باتری قویتر ونوس هست و صفحه نمایش با کیفیت تر که مزیتهای کمی نیست
اما هیوندا پردازنده گرافیکی مالی400 داره یعنی بازی براش بیشتر پیدا میشه تا ونوس و پردازنده گرافیکی ویوانته

خیلی ممنون از شما به خاطر قرار دادن تجربیاتتون.پس در کل آینول برای استفاده روزمره و عادی انتخاب بهتری هستش.ولی هیوندای برای بازی بهتره.

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تقریبا فرمایش شماصحیحه.روی ونوس هم بازی زیادنصب کردم جهت تست.بخصوص یک بازی سه بعدی خیلی هم خوب جواب داد امامصرف باتری درزمان بازی خیلی زیادمیشه بخصوص بازی سه بعدی.

ارسال شده از Novo7 Venus با استفاده از تپاتالک 2

majed_ooo

Registered User
لایک‌ها
15
البته دوستان با توجه به قیمت گزاری شرکتها این دو تبلت به نظر من دیگر تو یک رده نیستند چون تقریبا 100 تومان اختلاف قیمت دارند که پول کمی نیست
و به نظر من هم ainol novo 7 venus از هیوندای خوش دست تره و عمر باتریش بیشتر و صفحه نمایش با کیفیت تری داره

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
الان که ونوس به 560 هم رسیده فکر کنم.
خوشبختانه بشدت دچار افت قیمت شده.
بعلاوه اینکه یکسال هم گارانتی داره.البته نمیدونم گارانتی معتبری هست یانه(گارانتی یسنا)

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

emilvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه تبلت ainol رو خریدم، اما نتونستم بازیهای دیتا دار رو بازی کنم، از دوستان میشه راهنمایی کنن؟
من دیتا بازی رو در فولدر android/data
می ریزم اما بازی درست اجرا نمیشه
نمونه بازی هایی که نصب کردم و اجرا نشدن اینا بود :
Despicable Me
Pur_Chess

بازی اولی پیغام خطا داد که فضای کافی در مموری نداری و 76 مگابایت رو باید حذف کنی با اینکه من رم دستگاه کاملا خالی بود و روی sd هم حدود 15 گیگ فضا هستش.

ممنون میشم دوستانی که این تبلت رو دارن نحوه اجرای بازیهای دیتا دار رو توضیح بدن

siava70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستای گلم اگه مشکلی با تبلت Venus دارن پیام بدید خوشحال میشم راهنماییتون کنم.

بااحترام

Sent from my Novo7 Venus using Tapatalk 2

بالا