• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه دوربین K800 و N80 >>>پايان بحث و جدل و برتری مطلق سونی اریکسون K800 ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
توی سایت gsmarena یه مقایسه ای بین K800 سونی و N80 نوکیا انجام شده:

http://www.gsmarena.com/3mp_test_nok...-review-79.php

و البته عکسهای زیادی مقایسه شده . توضیح همش مفصله ولی یه پاراگراف از نتیجه گیری به این شرح هست:

So, which camera is better? In our opinion Sony Ericsson K800 takes overall better pictures even with the beta firmware. The pictures taken with K800 look more natural and the camera gives reliable results under various lighting conditions.

ترجمه:

خب کدوم دوربین بهتره؟ به نظر ما K800 سونی اریکسون کلا عکسهای بهتری میگیره با وجود اینکه فریم ویرش نسخه بتا ( آزمایشی- در حال تکمیل) هست. عکسهای گرفته شده با K800 به نظر خیلی طبیعی تر میان و دوربین نتایج واقعی تری توی حالتهای مختلف نور بدست میده.

البته اشاره شده که فیلمهای N80 بهتر هستن ولی توی عکس واقعا هیچ شانسی نداره N80

قابل توجه طرفداران نوکیا.... تسلیت میگم:p :p

فلش دوربین در K800 فلش واقعی هست و توی review به صراحت گفته شده که تا 3 متر رو راحت با کیفیت عالی برای عکس روشن میکنه.....N80 تو این قسمت هم ول معطله:p

برای ماکرو اشاره شده K800 از اجسام 5 سانتی متری هم میتونه تصاویر شفاف بگیره ولی N80 حداکثر 20 سانتی متر....جالب اینه که ماکرو توی N80 به صورت دستی و مکانیکی باید عوض بشه با دکمه ای که پایین دوربین هست( آدم یاد دوربین های دهه 70 میوفته....همه چیش دستی بود:p ) ولی مال K800 اتوماتیک

و خیلی خیلی از موارد دیگه که توی همه K800 خیلی سرتر بوده :cool: :cool:

تازه ورژن K800 هنوز تکمیل نشده ولی N80 کامل شده و اومده تو بازار....منتظر ورژن نهایی K800 تا 1-2 ماه اینده باشید که همون طوری که گفتم تا 1 سال بعد از ورودش به بازار رقیب نخواهد داشت :happy: :happy:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
توی سایت gsmarena یه مقایسه ای بین K800 سونی و N80 نوکیا انجام شده:

http://www.gsmarena.com/3mp_test_nok...-review-79.php

و البته عکسهای زیادی مقایسه شده . توضیح همش مفصله ولی یه پاراگراف از نتیجه گیری به این شرح هست:

So, which camera is better? In our opinion Sony Ericsson K800 takes overall better pictures even with the beta firmware. The pictures taken with K800 look more natural and the camera gives reliable results under various lighting conditions.

ترجمه:

خب کدوم دوربین بهتره؟ به نظر ما K800 سونی اریکسون کلا عکسهای بهتری میگیره با وجود اینکه فریم ویرش نسخه بتا ( آزمایشی- در حال تکمیل) هست. عکسهای گرفته شده با K800 به نظر خیلی طبیعی تر میان و دوربین نتایج واقعی تری توی حالتهای مختلف نور بدست میده.

البته اشاره شده که فیلمهای N80 بهتر هستن ولی توی عکس واقعا هیچ شانسی نداره N80

قابل توجه طرفداران نوکیا.... تسلیت میگم:p :p

فلش دوربین در K800 فلش واقعی هست و توی review به صراحت گفته شده که تا 3 متر رو راحت با کیفیت عالی برای عکس روشن میکنه.....N80 تو این قسمت هم ول معطله:p

برای ماکرو اشاره شده K800 از اجسام 5 سانتی متری هم میتونه تصاویر شفاف بگیره ولی N80 حداکثر 20 سانتی متر....جالب اینه که ماکرو توی N80 به صورت دستی و مکانیکی باید عوض بشه با دکمه ای که پایین دوربین هست( آدم یاد دوربین های دهه 70 میوفته....همه چیش دستی بود:p ) ولی مال K800 اتوماتیک

و خیلی خیلی از موارد دیگه که توی همه K800 خیلی سرتر بوده :cool: :cool:

تازه ورژن K800 هنوز تکمیل نشده ولی N80 کامل شده و اومده تو بازار....منتظر ورژن نهایی K800 تا 1-2 ماه اینده باشید که همون طوری که گفتم تا 1 سال بعد از ورودش به بازار رقیب نخواهد داشت :happy: :happy:

جالبه روی عکس مانور میدید ولی به فیلم که میرسید جمله ای کوتاه میگید ولی اشاره ای به مقایسه نمیکنید که ان 80 کیفیتی برابر 288*352 داره در حالی که کا 800 کیفیتی برابر 144*176 رو داره که کیفیت در ان 80 چهار برابر نسبت به کا 800 هست .. چه خوبه شما که مقایسه ان 80 با دوربینای دهه 70 میکنین اشاره ای هم کنین که کیفیت فیلم در کا 800 با اون ادعا برابر با ضعیف ترین فیلمهایی که در گوشی های 100 تومنی خود سونی هم یافت میشه .. اقلا مقایسه هم میکنید یه مقدار کاملتر انجام بدید!! شایدم فیلم رو مهم ندونستید!! یا ضعف خاصی ندوستید که اشاره یه خطی رو کافی دونستید!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از alireza_juve :
جالبه روی عکس مانور میدید ولی به فیلم که میرسید جمله ای کوتاه میگید ولی اشاره ای به مقایسه نمیکنید که ان 80 کیفیتی برابر 288*352 داره در حالی که کا 800 کیفیتی برابر 144*176 رو داره که کیفیت در ان 80 چهار برابر نسبت به کا 800 هست .. چه خوبه شما که مقایسه ان 80 با دوربینای دهه 70 میکنین اشاره ای هم کنین که کیفیت فیلم در کا 800 با اون ادعا برابر با ضعیف ترین فیلمهایی که در گوشی های 100 تومنی خود سونی هم یافت میشه .. اقلا مقایسه هم میکنید یه مقدار کاملتر انجام بدید!! شایدم فیلم رو مهم ندونستید!! یا ضعف خاصی ندوستید که اشاره یه خطی رو کافی دونستید!
6230 با فریم ریت 15 میگیره ولی خیلی از گوشی های بعدش مثل 6630 و 7610 و 6670 و .. با فریم ریت حداکثر 10 می گیرن
البته سایز تصاویر 6230 کوچکتر و 128*96 هست ولی بقیه 176*144 هستند

خوب چرا اینجوریه؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
همین طور که سال قبل رقابت اصلی بین K750 و N90 بود و N70 جایی نداشت من فکر می کنم که امسال هم رقابت اصلی بین K800 و N73 باشه. N80 در زمینه ی عکاسی که خب از ابتدا هم ادعایی نداشت.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از xPlod :
همین طور که سال قبل رقابت اصلی بین K750 و N90 بود و N70 جایی نداشت من فکر می کنم که امسال هم رقابت اصلی بین K800 و N73 باشه. N80 در زمینه ی عکاسی که خب از ابتدا هم ادعایی نداشت.

با توجه به تغییرات گسترده در زمینه عکاسی در ان 73 و نیز کیفیت فیلم همانند ان 80 فکر میکنم باید پذیرفت که رقابتی نخواهد بود و از الان کا 800 تو باقالیا میباشد!! .. کیفیت فیلمی که جناب سونی اریکسون مهم ندونستنش بزرگترین و افتضاحترین ضعفیه که کا 800 رو در مقابل ان 73 به یه شکست خورده واقعی تبدیل میکنه حداقل به خودشون زحمت ندادن اینهمه مگا پیکسل گذاشتن رو عکسش یه دو تا دونه پیکسل هم بذارن رو فیلمش که حداقل یه ابسیلون بهتر از گوشیای 100 تومنیش کپچر کنه!!... ببینیم اون موقه که ان 73 با 3 برابر زوم اپتیکال برتری سونی رو تو عکاسی هم به هیچ میکشه .. پایان دلخوشیهای مولتی مدیایی سونی هم نزدیکه! اندکی صبر!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نظر من که اصلا هیچی از ارزشهای n80 کم نمیشه خب شما بدون خوندن این مطلب هم فقط با دیدن علامت Carl Zeiss روی k800 میتونی بفهمی که دوربینه خیلی خوبی داره نباید انتظار داشت که دوربینی که توش از تکنولوژی Cyber-shot سونی استفاده شده یه دوربین معمولی گوشی موبایل باشه البته نباید این نکته رو هم فراموش کرد شاید کیفیت دوربین n80 کمتر از k800 باشه ولی با این حال دوربین n80 کیفیت قابل قبولی داره و کیفیتش از k750 خیلی بهتره حداقل منو که راضی میکنه
21.gif
با این حال من فکر میکنم دوربین n93 میتونه خیلی بهتر از n80 باشه مخصوصا کیفیت فیلمش که دیوانه کنندس( 640x480 at 30 fps)
293.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
من که واقعا از کل کل کردن بین هوادارهای سونیاریکسون و نوکیا خسته شدم این چه وضعیه خوب وقتی یه قابلیت گوشی را یکی معرفی میکنه یکی دیگه هم بیاد از برندی که دوست داره یه گوشی انتخاب کنه و قابلیت هاشو توضیح بده با کل کل کردن به جایی نمیرسید.
مثلا دوستمون که اومد قابلیت عکایسه k800 را بعنوان برتری گفت شما هم از قابلیت برترN80 بگو با کل کل کردن فقط کسی که می خواد اطلاعات بگیره سر در گم میشه.
البته این نظر من هست بخاطر این نظر دعوا راه نندازین یه وقت
21.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از soheilstar :
من که واقعا از کل کل کردن بین هوادارهای سونیاریکسون و نوکیا خسته شدم این چه وضعیه خوب وقتی یه قابلیت گوشی را یکی معرفی میکنه یکی دیگه هم بیاد از برندی که دوست داره یه گوشی انتخاب کنه و قابلیت هاشو توضیح بده با کل کل کردن به جایی نمیرسید.
مثلا دوستمون که اومد قابلیت عکایسه k800 را بعنوان برتری گفت شما هم از قابلیت برترN80 بگو با کل کل کردن فقط کسی که می خواد اطلاعات بگیره سر در گم میشه.
البته این نظر من هست بخاطر این نظر دعوا راه نندازین یه وقت
21.gif
به اقا رو باش این اومده فروم زده که بیام توش بحث کنیم دیگه اگه تو فروم بحث نکنیم کجا بحث کنیم همه کیف اینجا به اینه که بیای بحث کنی و دعوا را بندازی
191.gif
.
حالا اینو ول کن بزار بحثمونو بکنیم.
من اول که مقاله رو خوندم فکر کردم دوربین n80 نباید اصلا جالب باشه ولی نویسنده یکمی کم لطفی کرده البته قبول دارم تو بعضی از حالات و عکسها کاملا k800 بهتر از n80 بوده ولی خداوکیلی اکثرا اختلافشون خیلی کمه و اصلا قابل تشخیص نیست که کدوم بهتره مگه تو چند تا عکسه macro و تو چند تا از عکسها هم کاملا n80 بهتر بوده .البته تو حالتهای کم نور n80 کاملا ضعیفتر بوده ولی تو حالتهای با نور خوب عکسها خیلی بهم نزدیکند و تو چندتا از عکسها هم کاملا n80 بهتر بوده مثل عکسها زیر البته من همه عکسها رو ندیدم ولی این اون چندتایی بود که دیدم
مثلا این یه عکس از نمای دوره .
n80
k800
کاملا مشخصه که کیفیت عکس n80 تو این عکس بهتره

یا این عکس در حالت ماکرو هست :
n80
k800
البته تو عکسهای دیگه ماکرو کاملا برتری با k800 بوده و n80 خیلی عکساش نابود بوده.
توی این عکس در k800 کاملا highlight ها تیره شدن .
N80
k800

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :

كاملا تائيد ميشه N80 اصلا رو دوربين از همون اول ادعائي نداشته و روي امكانات ديگه اي مثل WIFI و ... كار كرده و آماده شده اين اولا دوما مقايسه اين دو گوشي اصلا با هم صحيح نيست كا 800 واي فاي داره؟؟؟ دوست عزيز N80 يك اسمارت فون محسوب ميشه .... يك سمبيني .... وخيلي بهتر يه سمبين سري 60 اصلا با اين گوشي شما كه يك واكمن تقويت شده است قابل مقايسه نيست در حقيقت كا 800 دنباله يه سري توليدات بي مايه و فاقد خلاقيته كه قراره انگار همينجور هم به پيش بره بر خلاف اين اسباب بازي N80 روي اصول سيستم عاملش كار شده و امكانهاي ارتباطي اون كه از اون يه گوشي موفق تو اين زمينه ميسازه .... پس لطف كنيد گوشي هارو تو رنج خودشون با هم مقايسه كنيد به نظر من اينجا به N80 توهين شده ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
N80 گوشی نیست که برای عکس گرفتن طراحی شده باشه ولی k800 یک دوربینه که سیمکارت میخوره!
حداقل ان 90 رو بررسی میکردید ضمن اینکه گوشیهای مخصوص عکاسی نویکا مثل ان 93 و ان 73 در راهند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برتریهای N80 :

1.صفحه نمایش بزرگتر
2.رزولوشن بالاتر: 352 x 416 pixels در مقابل کا 800 240 x 320 pixels,
3.EDGE Class 10, 236.8 kbps
4.WLAN Wi-Fi 802.11g, UMA
5.OS S60 3rd edition (Symbian OS , Series 60 UI) سیمبین ! (همچنان معتقدم مقایسه گوشی سیمبین و جاوا پیچاندن واقعیتهاست)
6. دیزاین برتر

با وجود این همه امکانات در صورتیکه در دوربین هم پا به پای کا 800 میرسد و فقط کمی پایینتر است عمر باطری کا 800 بیشتر است ولی از این رو که امکانات کمتری دارد روی هم رفته N80 گوشی خیلی بهتریست.
کا 800 فقط برای آندسته از افراد بهتر خواهد بود که احتیاج مبرمی به عکاسی با گوشی دارند و تا حدی هم موسیقی و سایر امکانات گوشی برایشان کمتر اهمیت دارد

لینک مقایسه امکانات گوشی
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1485&idPhone1=1347

این هم پایان بحث و جدال نیست حتی شروعش هم نیست چون اصلا کا 800 به بازار نیومده

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
این تاپیک ایجاد شده صرفن برای مقایسه ی عملکرد دوربین های K800 و N80. پس لطفن از بحث های حاشیه ای اجتناب کنید. پست های نامرتبط با این موضوع حذف خواهند شد.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
همچین میگه سیمبین انگار داره میگه Windows Mobile ! بابا خوبه خودتونونم می دونید چه سیستم عامل در پیتی دارین
انقدر هی سیمبین سیمبین می کنید !
بحث این تاپیک دوربینه . بیخود سعی نکنین ربطش بدین به OS

منم معتقدم این گوشی باید با دوربین های 73 و 93 مقایسه بشه
ولی 100% K800 تو فروش موفق تره . چون سری N نوکیا ( بخصوص N9x ها ) خیلی گرونند
و وقتی طرف می بینه کیفیت دوربین ها یکیه ( توی عکس ) دیگه طرف N نمیره

با این وجود از سونی اریکسون انتظار می رفت فیلم این گوشی رو CIF بگذاره که خوب شاید می خواد تو مدلهای بعدی
بگذاره ، شایدم می خواد سری Handy Cam بسازه

در هر صورت وقتی GSMArena یک مقایسه ای رو انجام می ده ، خیلی هم بی حساب و کتاب نیست

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب میبینم که طرفدارهای نوکیا حسابی داغ کردن و هی میگن نباید با N80 مقایسه بشه و باید با N73 مقایسه بشه و از این جور بحث ها...

عرض کنم که نه من این مقایسه رو انجام دادم نه سایت Gsmarena مال منه.....به هر حال میبینید که یه مقایسه ای بوده و انجام شده و N80 هم ضعیف تر اعلام شده.....( حالا خوبه موبایل ریویو اینکار رو نکرده اگه نه همه میگفتن طرفدار سونی هست) ....به هر حال عیب نداره سال دیگه هم شاید شما اول شدین....این چند سال که سونی توی دوربین حرف اول رو زده شاید نوکیا هم از سال بعد تونست یه حرفهایی بزنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
ببینیم اون موقه که ان 73 با 3 برابر زوم اپتیکال برتری سونی رو تو عکاسی هم به هیچ میکشه .. پایان دلخوشیهای مولتی مدیایی سونی هم نزدیکه! اندکی صبر!

اون N93 هست که زوم اپتیکال داره نه N73 :p :p

بد نیست یکم در مورد برند مورد علاقه اتون مطالعه بیشتر بکنید که همه رو با هم اشتباه نگیرید;) ;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا دوربین های سونی اریکسون ترکونده! کیفیت صدا و این چیزاش هم که پاره کرده!!! قیمتشم که نسبت به نوکیا جیگره! حالا هی باز بگید سیمبین... آخه عزیزان من علافی و برنامه بازیم حدی داره :p تازه اونم با گوشیی که tochscreen نیست , قیمتش 1000 دلاره!!;)
کیفیت دوربین k800 هم قطعا میتونسته بیشتر ازین باشه! سونی حتما یه سری handycam هم در پیش داره! ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوبست به جملاتی از همین مقایسه سایت خوب gsmarena.com توجه شود تا یکطرفه به قاضی نرفته باشیم . مسلما عبارت برتی مطلق سونی اریکسون و

تسلیت به نوکیا را در این ریوو نخواهیم دید. هر چند ان 80 هرگز ادعای دوربین عالی و گوشی عکاسی را نداشته ولی خوبست که نکات ریوو هم یکطرف منتقل

نشود. نکات زیر از همان ریوی آمده است:

1.توجه شود که ما فقط و فقط دوربین را مقایسه میکنیم
2.این مقاله در مورد مقایسه کلی دو گوشی نیست و نمیگوید که کدام گوشی یا حتی کدام برند بهتر است
3.اگر به عکسها نگاه کنید متوجه میشود که روی سونی اریکسون نوشته 3.2 مگا پیکسل و روی نوکیا نوشته 3 مگا پیکسل که این فقط به خاطر بازار است دو

گوشی رزولوشن یکسان دارند . خیلی خنده دار است که در بعضی فرومها(احتمالا منظورش پی تی بوده!) از 2 صدم اختلاف صحبت میشه
4.اتوفوکوس پیشرفته تر است اما شما برای فوکوس خوب باید تاخیر بیشتر را بپذیرید
5.به خاطر اتوفوکوس شما ممکن است موقعیت را از دست بدهید اگر به تاخیرهای اتوفوکوس عادت ندارید به عنوان مثال عکس گرفتن از یک بچه در حال دویدن به

خاطر تاخیر اتوفوکوس چالش برانگیز است
6.در حالت نور عادی فرق چندانی مشاهده نمیشود بعضی اوقات ان 80 کمی بهتر ست بعضی اوقات کا 800
7.در حالت فیلم برداری فقط با یک نگاه به مشخصات میتوان گفت کدام گوشی بهتر است نوکیا ان 80 که رزولوشن آن 288*352 است در حالیکه کا 800 حداکثر

144*176 در فرمت باستانی!!! qcif فیلم میگیرد بنا بر این ان 80 4 برابر بیشتر پیکسل داشته و کاملا بهتر است
8. هر دو گوشی برای دیدن عکس به خوبی تجهیز شده اند رزولوشن بالا و پروسسور خوب . مسلما نوکیا ان 80 در رزلوشن صفحه برتری دارد
9.نوکیا ان 80 نشان داد که میتواند یک رقابت کننده لایق باشد و خیلی برتر از انتظار اولیه ما بود حتی بدون لوگوی کارل زایس و لنز اتو فوکوس .در مجموع ان 80

دستگاه عکاسی بهتری از ان 90 و کا 750 است . نوکیا ان 80 همچنین در قسمت فیلم برداری گوی سقبت را ربوده است نه تنها به این خاطر که فیلمهای بهتری

میگیرد بلکه کا 800 چیزی بیشتری از حداقل را در این زمینه نشان نمیدهد

1
Also note that we are comparing only the imaging part of the phone here

2
This article is not a general phone comparison and will not tell you which phone is better and even less which brand is better

3
If you look at the pictures you will notice that it says "3 megapixels" on the Nokia lens and "3.2 MP" on Sony Ericsson - it's just a matter of marketing,

the two cameras have exactly the same resolution It is quite funny to read on the forums about 0.2 MP difference

4
the autofocus system is more advanced, but you pay for the perfectly focused photos with shutter delays

5
You may miss the action if you are not used to the autofocus delay For example trying to capture running children can be a challenge because of the

focusing lag

6
Not much difference in the resolved detail between the 3 megapixel competitors here. On some of the photos N80 looks slightly better, on others K800

7
Even by only looking at the specs, you can already tell who is the winner here - Nokia N80
At its highest setting it can record at 352 x 288 pixels (CIF) resolution, while Sony Ericsson can only shoot video in the ancient QCIF format - 176 x 144

pixels.
So, N80 captures 4 times more pixels and its video is definitely better

8
Both phones have good equipment for viewing the taken pictures - fast processors and high-resolution displays. Of course Nokia N80 has a resolution

advantage.

9
Nokia N80 shows that it can be an adequate competitor and far exceeded our initial expectations even without the Carl Zeiss logo and the autofocus

lens. Overall it is a better imaging device than Nokia N90 and Sony Ericsson K750. Nokia N80 also wins in the video capturing department
Not that it takes perfect video records, but K800 doesn't offer more than the current absolute minimum

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
خوبست به جملاتی از همین مقایسه سایت خوب gsmarena.com توجه شود تا یکطرفه به قاضی نرفته باشیم . مسلما عبارت برتی مطلق سونی اریکسون و

تسلیت به نوکیا را در این ریوو نخواهیم دید. هر چند ان 80 هرگز ادعای دوربین عالی و گوشی عکاسی را نداشته ولی خوبست که نکات ریوو هم یکطرف منتقل

نشود. نکات زیر از همان ریوی آمده است:

1.توجه شود که ما فقط و فقط دوربین را مقایسه میکنیم
2.این مقاله در مورد مقایسه کلی دو گوشی نیست و نمیگوید که کدام گوشی یا حتی کدام برند بهتر است
3.اگر به عکسها نگاه کنید متوجه میشود که روی سونی اریکسون نوشته 3.2 مگا پیکسل و روی نوکیا نوشته 3 مگا پیکسل که این فقط به خاطر بازار است دو

گوشی رزولوشن یکسان دارند . خیلی خنده دار است که در بعضی فرومها(احتمالا منظورش پی تی بوده!) از 2 صدم اختلاف صحبت میشه
4.اتوفوکوس پیشرفته تر است اما شما برای فوکوس خوب باید تاخیر بیشتر را بپذیرید
5.به خاطر اتوفوکوس شما ممکن است موقعیت را از دست بدهید اگر به تاخیرهای اتوفوکوس عادت ندارید به عنوان مثال عکس گرفتن از یک بچه در حال دویدن به

خاطر تاخیر اتوفوکوس چالش برانگیز است
6.در حالت نور عادی فرق چندانی مشاهده نمیشود بعضی اوقات ان 80 کمی بهتر ست بعضی اوقات کا 800
7.در حالت فیلم برداری فقط با یک نگاه به مشخصات میتوان گفت کدام گوشی بهتر است نوکیا ان 80 که رزولوشن آن 288*352 است در حالیکه کا 800 حداکثر

144*176 در فرمت باستانی!!! qcif فیلم میگیرد بنا بر این ان 80 4 برابر بیشتر پیکسل داشته و کاملا بهتر است
8. هر دو گوشی برای دیدن عکس به خوبی تجهیز شده اند رزولوشن بالا و پروسسور خوب . مسلما نوکیا ان 80 در رزلوشن صفحه برتری دارد
9.نوکیا ان 80 نشان داد که میتواند یک رقابت کننده لایق باشد و خیلی برتر از انتظار اولیه ما بود حتی بدون لوگوی کارل زایس و لنز اتو فوکوس .در مجموع ان 80

دستگاه عکاسی بهتری از ان 90 و کا 750 است . نوکیا ان 80 همچنین در قسمت فیلم برداری گوی سقبت را ربوده است نه تنها به این خاطر که فیلمهای بهتری

میگیرد بلکه کا 800 چیزی بیشتری از حداقل را در این زمینه نشان نمیدهد

1
Also note that we are comparing only the imaging part of the phone here

2
This article is not a general phone comparison and will not tell you which phone is better and even less which brand is better

3
If you look at the pictures you will notice that it says "3 megapixels" on the Nokia lens and "3.2 MP" on Sony Ericsson - it's just a matter of marketing,

the two cameras have exactly the same resolution It is quite funny to read on the forums about 0.2 MP difference

4
the autofocus system is more advanced, but you pay for the perfectly focused photos with shutter delays

5
You may miss the action if you are not used to the autofocus delay For example trying to capture running children can be a challenge because of the

focusing lag

6
Not much difference in the resolved detail between the 3 megapixel competitors here. On some of the photos N80 looks slightly better, on others K800

7
Even by only looking at the specs, you can already tell who is the winner here - Nokia N80
At its highest setting it can record at 352 x 288 pixels (CIF) resolution, while Sony Ericsson can only shoot video in the ancient QCIF format - 176 x 144

pixels.
So, N80 captures 4 times more pixels and its video is definitely better

8
Both phones have good equipment for viewing the taken pictures - fast processors and high-resolution displays. Of course Nokia N80 has a resolution

advantage.

9
Nokia N80 shows that it can be an adequate competitor and far exceeded our initial expectations even without the Carl Zeiss logo and the autofocus

lens. Overall it is a better imaging device than Nokia N90 and Sony Ericsson K750. Nokia N80 also wins in the video capturing department
Not that it takes perfect video records, but K800 doesn't offer more than the current absolute minimum

داريوش جان
اطلاعات بسيار خوبي دادي ممنون از اطلاع رساني شما :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
اون N93 هست که زوم اپتیکال داره نه N73 :p :p

بد نیست یکم در مورد برند مورد علاقه اتون مطالعه بیشتر بکنید که همه رو با هم اشتباه نگیرید;) ;)

شما بجای غلط گرفتن لطف میکردی توضیحی در مورد فیلم کا 800 میدادی که ملت میرن کلی پول میدن بهش بدونن دارن به دوربینی پول میدن که دو زار بهتر از کا 700 و امثالهم فیلم نمیگیره!! // ضمنا راه رستگاری نوکیا یکیه و ان 73 و ان93 نیز در همین راستا حرکت میکنند! در هر صورت بابت غلط یاب هوشمندتون تشکر کرده و صمیمانه بهتون تبریک میگم سونی جان;) :p
ضمن اینکه همه رو اشتباه نگرفتیم یه بیس تا دونه از ان 93 کمتر گفتیم شد ان 73!! شما سخت نگیر که اصل موضوع رو نمیشه پیچوند!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لطفا قبل از شایع پراکنی و دادن احتمالات برای پوشوندن ضعف مفرط سونی در ویدیو لطف کنید راجبه هندی کم!!!! یه استعلامی از سونی کنین و از خودتون پیشگویی نفرمایید .. سعی هم نکنید این ضعفهای به این بزرگی رو کم اهمیت نشون بدید ..

بالا