nakamichi
Registered User
- نوشتهها
- 235
- لایکها
- 4
دوباره عنوان تاپیک رو نگاه کن همین .... نوش جونبه نقل از alireza_juve :خب بعد .. دیگه..
دوباره عنوان تاپیک رو نگاه کن همین .... نوش جونبه نقل از alireza_juve :خب بعد .. دیگه..
به نقل از dead_chatter :دوست عزیز ظاهرا قیمت کی 790 430 یوروه چون کی 800 نسل سومه و کلی رو قیمت میکشه که ظاهرا 399 یورو که تو فروم جی اس ام آرنا خوندم درسته
4.اتوفوکوس پیشرفته تر است اما شما برای فوکوس خوب باید تاخیر بیشتر را بپذیرید
5.به خاطر اتوفوکوس شما ممکن است موقعیت را از دست بدهید اگر به تاخیرهای اتوفوکوس عادت ندارید به عنوان مثال عکس گرفتن از یک بچه در حال دویدن به
خاطر تاخیر اتوفوکوس چالش برانگیز است
به نقل از DariushAgah :4.اتوفوکوس پیشرفته تر است اما شما برای فوکوس خوب باید تاخیر بیشتر را بپذیرید
5.به خاطر اتوفوکوس شما ممکن است موقعیت را از دست بدهید اگر به تاخیرهای اتوفوکوس عادت ندارید به عنوان مثال عکس گرفتن از یک بچه در حال دویدن به
آقای داریوش خان! به شخصه از مطلب شما خیلی خوشم اومد، از این اطلاعات بسیار خوب متشکرم!
خب مثل این که من در نتیجه گیری عجله کردم، با عرض معذرت!به نقل از X_Farhad :در ادامه اومده بود که میتونید حالت focus رو به Infinite تغییر بدید تا بدون تاخیر عکس بگیره
شرمنده ها ولی این ترجمه یخورده شبیه تفسیر خبر صداوسیما بود:blush:
به نقل از mori_model54 :به نقل از DariushAgah :4.اتوفوکوس پیشرفته تر است اما شما برای فوکوس خوب باید تاخیر بیشتر را بپذیرید
آقای داریوش خان! به شخصه از مطلب شما خیلی خوشم اومد، از این اطلاعات بسیار خوب متشکرم!
مطلب من اصلا ترجمه مقاله نیست . فقط مطلب یکطرفه بیان شده بود و لازم دونستم نکات خاصی از مطلب همان ریوو رو بازگو کنم. تمام مطالب از همان ریوو است
وقتی هم یک بچه در حال دویدن مثلا میبینید چه منتظر تاخیر اتوفوکوس بشید چه برید توی ستینگ و خاموشش کنید موقعیت از دست رفته . این فقط یک مثال بود
به نقل از saeid_2001 :ولی من کاملا به این نتیجه رسیدم که نوسنده gsmarena طرفدار سونی اریکسونه
به نقل از saeid_2001 :ولی من کاملا به این نتیجه رسیدم که نوسنده gsmarena طرفدار سونی اریکسونه
به نقل از Sony Ericsson!! :چجوریه؟ هم gsmarena هم mobile-review هردو طرفدار سونی هستن؟؟:blink: تا حالا یکی بود شدن 2 دوتا پس فردا میشن 3 تاو....
یه مدت دیگه بگزره همه اینترنت رو میگین طرفدار سونی هستن....
به این نتیجه رسیدم که شما هر سایتی خلاف نظرتون باشه رو رد میکنید و طرفدار سونی میدونید....مهم نیست شماها نهایتا 4-5 نفر باشید ....ولی یکی که سرچ میکنه تو گوگل و براش اینا میاد اول صفحه مطمین باشید میره توش و از روی review های موجود تصمیم گیری میکنه....نظر شما هم تاثیری به حالش نداره
نه اقا مشکل جای دیگه است ....مشکل از خود نوکیا است اگه نه هر دو این سایتها هم معتبر هستند و هم خیلی زیاد بازدید کننده دارن
درسته جلوتره اما چون یکم زودتر به فکر میفته دیگران با تقلید از اون چیزهای با کیفیتتری میدن بیرون 2 مگاپیکسلی این درسته قدیمیه اما دبلیو 800 خیلی بهتر عمل میکنه البته از نظرکیفیت در ضمن من عکسای با کیفیت 902 رو گذاشتم اگه برین پیدا کنین میبینین که دبلیو 800 از نظر کیفیت خبلی بهتر عمل کرده یا همون کی 750 خودمون شارپ 903 هم باید صبرکنیم کی 800 با فیرم ورنهایی رسما وارد بازار شه بعد مقایسه کنیمبه نقل از xPlod :دو تا نکته:
اول این که برای من جالبه بدونم که شما از روی دو تا عکس ( و بدون مقایسه برابر با گوشی های مشابه) چطور به این نتیجه رسیدید که "عکساش نویز نسبتن بالایی داره" ؟ شاید محصولات SE و نوکیا در همین شرایط بدتر عمل کرده باشن.
دوم هم این که 902 مربوط به زمانی میشه که SE و نوکیا بر سر S700 و 6630 در حال رقابت روی دوربین 1.3 مگاپیکسلی بودن. محصول شارپ در اون دوره دوربین 2 مگاپیکسلی، اتوفوکوس و 2x زوم اپتیکال داشت و از لحاظ کیفیت هم از هر دو بالاتر بود.
سال گذشته هم که رقابت بین K750 و N90 دو مگاپیکسلی بود بازهم محصول شارپ (903) با رزولوشن 3.2 مگاپیکسل به مراتب از هر دو گوشی فوق کیفیت بالاتری داشت.
عکس های مقایسه ای رو با جستجو در اینترنت خواهید یافت.