• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه دوربین K800 و N80 >>>پايان بحث و جدل و برتری مطلق سونی اریکسون K800 ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از dead_chatter :
دوست عزیز ظاهرا قیمت کی 790 430 یوروه چون کی 800 نسل سومه و کلی رو قیمت میکشه که ظاهرا 399 یورو که تو فروم جی اس ام آرنا خوندم درسته

عزیزم منم K790 رو گفتم...اگه نه K800 که برای ایران پول اضافه دادن هست چون دوربین جلوش هیچ کاربردی نداره;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
4.اتوفوکوس پیشرفته تر است اما شما برای فوکوس خوب باید تاخیر بیشتر را بپذیرید
5.به خاطر اتوفوکوس شما ممکن است موقعیت را از دست بدهید اگر به تاخیرهای اتوفوکوس عادت ندارید به عنوان مثال عکس گرفتن از یک بچه در حال دویدن به

خاطر تاخیر اتوفوکوس چالش برانگیز است

در ادامه اومده بود که میتونید حالت focus رو به Infinite تغییر بدید تا بدون تاخیر عکس بگیره

شرمنده ها ولی این ترجمه یخورده شبیه تفسیر خبر صداوسیما بود:blush: :p

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
قرار شد این جا صرفن در مورد مقایسه ی دوربین این دو گوشی صحبت بشه، پست های که نیست رو توی صفحات 53 و 54 این تاپیک خواهید یافت.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از DariushAgah :
5.به خاطر اتوفوکوس شما ممکن است موقعیت را از دست بدهید اگر به تاخیرهای اتوفوکوس عادت ندارید به عنوان مثال عکس گرفتن از یک بچه در حال دویدن به

آقای داریوش خان! به شخصه از مطلب شما خیلی خوشم اومد، از این اطلاعات بسیار خوب متشکرم!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نقل از X_Farhad :
در ادامه اومده بود که میتونید حالت focus رو به Infinite تغییر بدید تا بدون تاخیر عکس بگیره

شرمنده ها ولی این ترجمه یخورده شبیه تفسیر خبر صداوسیما بود:blush: :p
خب مثل این که من در نتیجه گیری عجله کردم، با عرض معذرت!
اما با همه ی این حرف ها به عقیده ی من اگر غیر از دوربین عکاسی بنا به مقایسه ی N80 و K800 باشه، مسلما ان80 انتخاب بهتریه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mori_model54 :
به نقل از DariushAgah :

آقای داریوش خان! به شخصه از مطلب شما خیلی خوشم اومد، از این اطلاعات بسیار خوب متشکرم!

مطلب من اصلا ترجمه مقاله نیست . فقط مطلب یکطرفه بیان شده بود و لازم دونستم نکات خاصی از مطلب همان ریوو رو بازگو کنم. تمام مطالب از همان ریوو است
وقتی هم یک بچه در حال دویدن مثلا میبینید چه منتظر تاخیر اتوفوکوس بشید چه برید توی ستینگ و خاموشش کنید موقعیت از دست رفته . این فقط یک مثال بود

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یه سوال برام پیش اومده. چرا در سایت gsmarena مقایسه ی دوربین ها - تا آنجا که من دیدم - بیشتر بین گوشی های سونی اریکسون و نوکیا صورت می گیره؟ مثلا چرا همانطور که دوربین K750 و N90 رو با هم مقایسه کرده بودن، یک همچین مقایسه ی مشابهی رو مثلا بین K800 و مدل KG920 ال جی که قراره دوربین 5mp ارائه کنه انجام نمی دن؟ (یا با سایر برندهای دیگه ای مثل سامسونگ یا موتورولا و... که گوشی هایی با دوربین های مشابه دارن) منظورم اینه که ظاهرا بحث رقابت بیشتر بین دو برند نوکیا و سونی اریکسونه و حالا بحث دوربین این وسط بهونه است؛ اما به هر حال معلوم نیست چرا برندهای دیگری که اسم چند تاشونو آوردم و پرفروش تر از سونی اریکسون هم بوده اند این وسط خبری ازشون نیست!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب من فکر می کنم که به جز بحث کیفیت، میزان محبوبیت گوشی رو هم در نظر میگیرن. وگرنه بر همگان روشنه که محصولات شارپ در این زمینه (کیفیت دوربین) یه سروگردن از بقیه بالاتره.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دو تا نکته:
اول این که برای من جالبه بدونم که شما از روی دو تا عکس ( و بدون مقایسه برابر با گوشی های مشابه) چطور به این نتیجه رسیدید که "عکساش نویز نسبتن بالایی داره" ؟ شاید محصولات SE و نوکیا در همین شرایط بدتر عمل کرده باشن.

دوم هم این که 902 مربوط به زمانی میشه که SE و نوکیا بر سر S700 و 6630 در حال رقابت روی دوربین 1.3 مگاپیکسلی بودن. محصول شارپ در اون دوره دوربین 2 مگاپیکسلی، اتوفوکوس و 2x زوم اپتیکال داشت و از لحاظ کیفیت هم از هر دو بالاتر بود.
سال گذشته هم که رقابت بین K750 و N90 دو مگاپیکسلی بود بازهم محصول شارپ (903) با رزولوشن 3.2 مگاپیکسل به مراتب از هر دو گوشی فوق کیفیت بالاتری داشت.
عکس های مقایسه ای رو با جستجو در اینترنت خواهید یافت.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ولی من کاملا به این نتیجه رسیدم که نوسنده gsmarena طرفدار سونی اریکسونه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :

فکر کرنم چند تا نویسنده داشته باشند و احتمالا یکیشون به شدت سونی اریکسونیه ولی با این وجود به mobile-review ارجحیت داره با وجود طرفداری نقاط ضعف رو معمولا پنهان نمیکنند

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از saeid_2001 :

چجوریه؟ هم gsmarena هم mobile-review هردو طرفدار سونی هستن؟؟:blink: تا حالا یکی بود شدن 2 دوتا پس فردا میشن 3 تاو....

یه مدت دیگه بگزره همه اینترنت رو میگین طرفدار سونی هستن....

به این نتیجه رسیدم که شما هر سایتی خلاف نظرتون باشه رو رد میکنید و طرفدار سونی میدونید....مهم نیست شماها نهایتا 4-5 نفر باشید ....ولی یکی که سرچ میکنه تو گوگل و براش اینا میاد اول صفحه مطمین باشید میره توش و از روی review های موجود تصمیم گیری میکنه....نظر شما هم تاثیری به حالش نداره

نه اقا مشکل جای دیگه است ....مشکل از خود نوکیا است اگه نه هر دو این سایتها هم معتبر هستند و هم خیلی زیاد بازدید کننده دارن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
چجوریه؟ هم gsmarena هم mobile-review هردو طرفدار سونی هستن؟؟:blink: تا حالا یکی بود شدن 2 دوتا پس فردا میشن 3 تاو....

یه مدت دیگه بگزره همه اینترنت رو میگین طرفدار سونی هستن....

به این نتیجه رسیدم که شما هر سایتی خلاف نظرتون باشه رو رد میکنید و طرفدار سونی میدونید....مهم نیست شماها نهایتا 4-5 نفر باشید ....ولی یکی که سرچ میکنه تو گوگل و براش اینا میاد اول صفحه مطمین باشید میره توش و از روی review های موجود تصمیم گیری میکنه....نظر شما هم تاثیری به حالش نداره

نه اقا مشکل جای دیگه است ....مشکل از خود نوکیا است اگه نه هر دو این سایتها هم معتبر هستند و هم خیلی زیاد بازدید کننده دارن

نوکیا مشکلی نداره کل این سایتها با بایکوت کردن ال جی و مقایسه هر روز سونی اریکسون و نوکیا نتوانستند بازار الجی رو بگیرند و به سونی اریکسون بدن. نوکیا که هیچ سونی اریکسون باید اول فکری برای رقابت با الجی بکنه بعد هم بیاد با سامسونگ مقایسه بشه . مقایسه مرتب سونی اریکسون با نوکیا فقط یک اقدام تبلیغاتیه که بگن سونی اریکسون هم چیزیه در حد نوکیا که فعلا جواب نداده. الان هم یک مدل الجی معرفی کرده که با 5 مگاپیکسل و اتوفوکوس از همه سونی اریکسونها بهتره ولی این سایتها بایکوتش کردند

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تاثیرات نامه ی برادر احمدی نژاد:D...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
البته من نویسنده این مقاله رو گفتم .در بهتر بودن دوربین K800 شکی نیست ولی خدایی n80 عکاس خیلی خوبه درسته کلا از k800 دورینش ضعیفتره ولی بازم تو چندتا عکس اگه خودتون ببینید حتی کاملا n80 بهتره با این حال n80 اصلا ادعایی برای عکاسی نداره با اینکه دوربنش هم دوربین خوبیه (بهتر از k750 و البته بهتر از n90) ولی k800 گوشیه که اسمهای سنگینی رو با خودش یدک میکشه (Cyber-shot و Carl Zeiss ) و نباید انتظار اینو داشت که n80 دوربینش بهتر از k800 باشه در هر صورت سونی برای اینکه ابروی خودش و دوربیناشم نره مجبور بوده یه چیز قابل رقابت ارائه بده

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
البته بايد صبر کرد که k800 بياد تا قيمت اصليش معلوم شه بعد مقايسه کامل تر ميشه،:p
n80 که الان خيلی گرونه980$ :wacko:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
دو تا نکته:
اول این که برای من جالبه بدونم که شما از روی دو تا عکس ( و بدون مقایسه برابر با گوشی های مشابه) چطور به این نتیجه رسیدید که "عکساش نویز نسبتن بالایی داره" ؟ شاید محصولات SE و نوکیا در همین شرایط بدتر عمل کرده باشن.

دوم هم این که 902 مربوط به زمانی میشه که SE و نوکیا بر سر S700 و 6630 در حال رقابت روی دوربین 1.3 مگاپیکسلی بودن. محصول شارپ در اون دوره دوربین 2 مگاپیکسلی، اتوفوکوس و 2x زوم اپتیکال داشت و از لحاظ کیفیت هم از هر دو بالاتر بود.
سال گذشته هم که رقابت بین K750 و N90 دو مگاپیکسلی بود بازهم محصول شارپ (903) با رزولوشن 3.2 مگاپیکسل به مراتب از هر دو گوشی فوق کیفیت بالاتری داشت.
عکس های مقایسه ای رو با جستجو در اینترنت خواهید یافت.
درسته جلوتره اما چون یکم زودتر به فکر میفته دیگران با تقلید از اون چیزهای با کیفیتتری میدن بیرون 2 مگاپیکسلی این درسته قدیمیه اما دبلیو 800 خیلی بهتر عمل میکنه البته از نظرکیفیت در ضمن من عکسای با کیفیت 902 رو گذاشتم اگه برین پیدا کنین میبینین که دبلیو 800 از نظر کیفیت خبلی بهتر عمل کرده یا همون کی 750 خودمون شارپ 903 هم باید صبرکنیم کی 800 با فیرم ورنهایی رسما وارد بازار شه بعد مقایسه کنیم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان هی نگین N80 در زمینه ی دوربین حرفی برای گفتن نداره
اگر نداشت یک دوربین VGA می نداخت رو گوشی یا اصلا دوربین نمیگذاشت
عزیز من اولین 3 مگاپیکسلیه نوکیاست ، اونقت حرفی برای گفتن نداشته باشه ؟
وقتی جایزه ی TIPA رو دادند بهش یعنی یک حرفی برای گفتن داره
ولی خوب در مقابل K800 حرفی برای گفتن نداره

بالا