سلام
. rostamiani جان ممنون از تاپيك بسيار مفيدي كه ايجاد نموديد. واقعن وجود چنين كاربراني در PT و ايران لازم هست. (تسترها!) اما براي اينكه تستهايتان علميتر، دقيقتر و كاملتر باشد بهتر است مقاله تقريبن جديد Tom's را كه اتفاقن به موضوع اين تاپيك هم مربوط ميشود را مطالعه نماييد:
High-Security Flash Storage
. در اين مقاله نه تنها روش صحيح مقايسه و تست فلش مموريها را توضيح داده (طبق معمول) بلكه در آن چند مدل فلش مموري را باهم مقايسه نموده. جالب اينجاست كه در ليست فلش مموريها فلش مموري مورد علاقه من (و فقيرهايي مثل من!) يعني Kingston هم هست. از آنجا كه در بين فلش مموريهاي پدر مادر دار از بقيه ارزانتر هست، مورد علاقه منه! (وگرنه مدلهاي چيني با نامهاي عجيب غريب ارزانترند.)
. من در تست سرعت Read و Write فلش مموريها از بخش كپي برنامه
WinNC استفاده ميكنم. اين برنامه يك برنامه حرفهاي تست سرعت نيست ولي حداقل سرعت READ/WRITE ديسكها و فلش مموري را در زير كار و به شكل عملي به ما نشان ميدهد!
. در تست Write ابتدا يك فولدر كه حاوي تعداد زيادي فايلهاي كوچك هستند (jpg و txt و doc و ...) را به كمك برنامه Winnc به فلش مموري كپي ميكنم و سرعت كپي كه توسط برنامه WinNC نشان داده ميشود را ياداشت مينمايم.( سرعت را به شكل MB/s نشان ميدهد) سپس يك فايل حجيم را به فلش مموري كپي ميكنم. مشخصن سرعت كپي يك فايل بزرگ بيشتر است از فايلهاي كوچك. در اين تست سرعت Write فايلهاي كوچك و بزرگ به فلش مموري را به دست ميآورم.
. در تست Read هم همان فايلها را توسط برنامه WinNC به هاردديسك كپي ميكنم. البته براي اينكه سرويس Indexing ويندوز و سرويس كش كردن جديدترين فايلهاي خوانده شده، در تستهايم داقل تاثير را داشته باشند، قبل از تست Read، فلش مموري را unplug و دوباره وصل ميكنم. همچنين دادههايي را كه براي كپي استفاده ميكنم ثابت هستند و تا جايي كه امكان دارد سعي ميكنم همه فلشمموريها را برروي يك كامپيوتر تست نمايم.(رعايت آخرين پارامتر تست خيلي سخته!)
. در اين تستها سرعتهاي كپي دادههاي مختلف در زمان READ/WRITE برروي فلش مموري را بدست ميآورم. (البته Access Time را نميتوان به دست آورد) جالب اينجاست كه دو روز بعد از تست يك فلش مموري Kingston توسط من مقاله فوق در Tom's نوشته شد! (دل به دل راه داره!) و نتيجه تستهاي من خيلي نزديك نتايج تست Tom's بود. البته تستهاي READ فلش مموري من بيشتر همانند Tom's بود ولي در تست Write ، من فقط به 8MB/s رسيدم و نه بيشتر.
. قيمت Kingston با ظرفيت 2ْْGB در حدود 12 تومان و 4GB در حدود 20 تومان و هردو چيني. اما گارنتيهاي مختلفي هم دارند و به گفته دوستم كه فروشنده فلش مموري Kingston هست و تا الان كلي از آنها را فروخته بعضي از گارنتيها از سرويس بهتري برخوردارند و سريعتر جواب ميدهند و به راحتي فلش خراب را تعويض ميكنند. قيمتهاي به روزتر و اطلاعات دقيقتر در مورد انواع گارنتي را زماني كه فلش مموري Kingston را خريدم به اطلاعتان ميرسانم.
باز هم ممنون از تاپيك بسيار مفيدتان و برنامههاي تستي كه معرفي نمودهايد...
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
87/02/06