• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه شغل آزاد و کارمند و کارمندی

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
امیرجان شما خیلی همه چیز رو یک طرفه میبینی
الان من مغازه دارم شریکم دارم راحت هر روزی که کار دارم نمیرم ایشون هست کاملا هم همه چی را میفته هم ایشون کار بلده هم من
هفته پیش 7 روز رفتم شمال ایشون بود
قبلش یه هفته مسافرت رفتم باز بود
الان ایشون رفته من هستم با خیال راحت رفته سفر
نه من خسته میشم نه اون
یک سال کارمند بودم همه جزییاتش رو میدونم
یه ساعت مرخصی بخوای میگن بفرمایید این حرفا چیه
دفعه دوم سوم باید حسابی جواب پس بدی کجا داری میری چرا میری
حقوقم واسه شما الان ایده ال هست اما خودت رو با ایده ال مغازه داری مقایسه کن که الان بر پاسداران تهران ماهی 60،70 ،میلیون در میاره یه پروتیینی گوشتیم هست
کلا همه چی به شرایط بستگی داره چون کسی الان نمیتونه استخدام دولتی شه حقوق مشتی بگیره،از طرفی کسیم بخواد مغازه خفن بزنه سرمایه و تجربه میخواد...
ولی من چون خودم هم کارمند بودم هم مغازه الان دارم،میگم اگه شریک خوب یا نفر کاربلد داشته باشه و از همه مهمتر مغازه واسه خودت باشه کارمندی هیچی نیست جلوش.

Sent from Amazing Phone Huawei 4C
آقا اینکه چند تا اگه بذاری کنارش خیلی خوب میشه بحثی درش نیست. من تجربه خودمو گفتم که بابام و عموم و داداشم مغازه دار هستن. البته شرایط همه یکی نیست. شریک مورد اعتماد پیدا کردن واسه خیلیا محاله. مثل خود من که سرمایه دارم ولی هیشکی نیست که باهاش یه کار مطمئن رو شروع کنم.

هردرامدی رو به نسبت وقت و انرژی و سرمایه ای که گذاشتی باید سنجید. شما اگه با ۵۰۰ تومن سرمایه ماهی ۸ تومن دربیاری توی ضرر هستی.

در نهایت هم اونایی برنده میشن که از چند جا در میارن. هم حقوق و هم مغازه و هم معامله ملک و ماشین و هرچیز دیگه ای. از همکارهام هستند کسایی که از ۵ جا درآمد دارن.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
نظر بنده با نظر اکثر دوستان نزدیکی Oral و Gang bang و 69 و همچنین با نظر دو تا از عزیزان بصورت همزمان نزدیکی threesome میکند .

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بحث خوبی شد، تشکر از همه دوستان... واقعا آموزنده بود و من استفاده کردم

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
تشکر از نظرات بسیار کاربردی دوستان که بسیار استفاده کردم .
بنظر من در همه چیز همه چیز هست . فقط باید خلاقیت داشته باشی .
هم در کارمندی هم در کار آزاد باید طوری شغلت رو انتخاب کنی که شرایط ایده آلت داخلش باشه . باید گشت باید تحقیق کرد .
دوستی دارم فروشگاه لباس داره از بوتیک داری به فروشگاه رسید . هفته قبل پیشش بودم گفت فلانی من دبیرستان درس خون نبودم ولی آدم خلاق و تمیزکاری هستم واقعیت راست میگفت سعی میکرد روحیات مشتری ها رو بشناسه و کمتر مشتری در مغازش از خرید منصرف میشد به همه خدمات میداد کاری میکرد دفعه بعد هم مشتریش بشی .

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
آواتار کیست ؟ مانند چهره های سه بعدی بعضی کمپانی های بازی آتاری دهه 90 هستش . جذاب است :)
6 سالگی جاستین بیبره... به نظر خودم آواتار قبلیم (اون طوطیه) خوشگلتر بود:D

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
فاصله دستمزد در ايران با استانداردهای بين‌المللی

گزارش مراجع بين‌المللي از نرخ دستمزد در سراسر جهان، از پايين بودن حداقل دستمزد نيروي كار ايراني نسبت به دستمزد دريافتي نيروي كار در ساير كشور‌ها خبر مي‌دهد.

به گزارش «اعتماد»، كارگران ايراني براي يك ساعت كار در هفته دستمزدي بالغ بر ۱۲/١ دلار دريافت مي‌كنند، در‌حالي‌كه نرخ دستمزد در بيشتر كشورها بيش از ۵ دلار براي هر ساعت است. اين در حالي است كه سازمان مديريت و برنامه‌ريزي به تازگي پيشنهاد كرده است كه سطح دستمزد‌ها براي تازه‌واردان به بازار كار در ايران كاهش پيدا كند. اجرايي شدن اين پيشنهاد هر چند ممكن است روي نمودارها به كاهش نرخ بيكاري منجر شود اما در واقعيت به شمار كساني كه قدرت اداره خودشان را در نخستين سال‌هاي جواني دارند اضافه نخواهد كرد. بر اساس اين پيشنهاد، دانش‌آموختگان دانشگاهي زير ٢٩ سال از شمول قانون كار خارج مي‌شوند و حداقل مزد كارگران زير ٢٩ سال به ميزان ٧٥درصد حداقل مزد مصوب شوراي عالي كار تعيين مي‌شود.

چنين پيشنهادي كه به گفته طراحانش به قصد «ترغيب كارفرمايان و كارآفرينان بخش خصوصي و تعاوني به جذب نيروي كار بيكار جوان به ويژه در مناطق كمتر توسعه‌يافته و با هدف كمك به كاهش هزينه نيروي كار بنگاه‌هاي اقتصادي» در پيش‌نويس لايحه ششم توسعه گنجانده شده، در شرايطي طرح شده است كه بنابه اذعان وزارت كار، سهم دستمزد در هزينه توليد از ۱۳/۲ درصد در سال ۷۶ به ۵/۷ درصد در سال ۹۰ كاهش پيدا كرده است.

روشن است كه با افزايش دستمزد كمتر از نرخ رسمي تورم و هزينه سبد معيشت يك خانواده چهارنفره در ساليان گذشته، اين درصد كمتر نيز شده است. وزارت كار در سال ۹۲ اعلام كرده بود كه ٢/۲۱ درصد شاغلان كمتر از يكصد هزار تومان و ۶۰ درصد از آنها كمتر از ۶۰۰ هزار تومان حقوق دريافت مي‌كنند. بدين‌ترتيب دست‌كم ۶۰درصد از كارگران ايراني در سال ۹۲ كمتر از حداقل‌هاي قانوني مصوب وزارت كار حقوق دريافت مي‌كردند؛ آماري از كاهش اين رقم در سال‌هاي گذشته ارايه نشده است.
گفتني است دستمزد كارگر ايراني براي يك ساعت كار در هفته به دلار از تقسيم رقم دستمزد ماهانه معادل ۷۱۲ هزار و ۴۲۵ تومان بر ساعات كار اجباري چهار هفته متوالي -كه ۱۷۶ ساعت مي‌شود- به دست مي‌آيد. از اين محاسبات رقمي در حدود ۴۰۵۰ تومان حاصل مي‌شود. از تقسيم اين رقم بر نرخ فعلي دلار، عددي نزديك به ۱۲/١ دلار براي يك ساعت كار در هفته به دست مي‌آيد.

نرخ دستمزد در ساير كشور‌ها
بنابر گزارش سازمان همكاري اقتصادي و توسعه، دستمزد دريافتي كارگران در استراليا ۵۴/٩، بلژيك ۵۷/٨، ايرلند ۴۶/٨، فرانسه ۲۴/٨، هلند ٢/٨، آلمان ۱۹/٧، كانادا ۱۸/٧، انگليس ۱۶/٧، امريكا ۲۶/٦، كره ۸۵/٥، ژاپن ۵۲/٥ و اسپانيا ۳۷/٥ دلار در ساعت است.

همچنين نرخ دستمزد در كشورهاي بحران‌زده پرتغال و يونان ۴/۴ دلار براي هر ساعت است، يعني حدود چهار برابر دستمزد كارگر ايراني. نرخ دستمزد در كشور تركيه نيز ۴۹/٣ دلار در ساعت است.
اما شايد گفته شود كه متناسب با پايين بودن نرخ دستمزد در ايران، هزينه‌ها نيز پايين‌تر است. درآمد سرانه شاخص مناسبي براي قياس قدرت خريد مردم در كشورهاي مختلف است.

بانك جهاني درآمد سرانه ايرانيان در سال ۲۰۱۴ را ۵ هزار و ۴۴۳ دلار اعلام كرده است، در حالي كه درآمد سرانه كشورهاي همسايه نظير آذربايجان ۷ هزار و ۸۸۴، بحرين ۲۴ هزار و ۸۵۵، عراق ۶ هزار و ۴۲۰، عمان ۱۹ هزار ۳۰۹، عربستان ۲۴ هزار و ۱۶۱، تركيه ۱۰ هزار و ۵۱۵ دلار است.

همچنين درآمد سرانه كشورهاي استراليا، بلژيك، ايرلند، فرانسه، هلند، آلمان، كانادا، انگليس، امريكا، كره، ژاپن و اسپانيا به ترتيب ۶۱ هزار و ۹۲۵، ۴۷ هزار و ۳۵۲، ۵۴ هزار و ۳۷۴، ۴۲ هزار ۷۳۲، ۵۲ هزار و ۱۷۲، ۴۷ هزار و ۸۲۱، ۵۰ هزار و ۲۳۵، ۴۶ هزار و ۳۳۲، ۵۴ هزار و ۶۲۹، ۲۷ هزار و ۹۷۰، ۳۶ هزار و ۱۹۴ و ۲۹ هزار و ۷۶۷ دلار اعلام شده است.

بنابراين واضح است در حالي كه نرخ دستمزد در كشورهاي پيشرفته دست كم پنج برابر دستمزد ايرانيان تعيين مي‌شود، قدرت خريد آنها نيز به همين قياس بيشتر است. اين شكاف بين ايران و كشورهاي همسايه نيز ديده مي‌شود و اگر از درآمد سرانه نجومي كشورهاي همسايه صاحب نفت چشم‌پوشي كنيم، ‌كشورهاي تركيه و آذربايجان نيز درآمد سرانه بيشتري از ايران دارند.

بانك جهاني مي‌گويد درآمد مردم در كشورهايي كه درآمد سرانه‌اي پايين‌تر از ۴ هزار و ۱۲۶ دلار دارند، پايين است؛ درآمد مردم در كشورهايي كه درآمد سرانه‌شان بيش از ۴ هزار و ۱۲۶ و كمتر از ۱۲ هزار و ۷۳۵ دلار قرار مي‌گيرد، متوسط است و درآمد مردم در كشورهايي كه درآمد سرانه‌اي بيش از ۱۲ هزار و ۷۳۵ دلار دارند، بالاست. براساس درآمد سرانه ايرانيان در سال ۲۰۱۴، درآمد ايرانيان كمتر از متوسط است و قدرت خريد آنها از بيشتر كشورهاي جهان پايين‌تر است.

افسانه ساعت كاري كم
نكته جالب ديگر، ساعت كار اجباري در ايران است. ساعت كار اجباري در ايران از بيشتر كشورهاي جهان بيشتر است. در حالي كه اين تصور به صورت مكرر القا مي‌شود كه تعطيلات ايرانيان از همه جاي دنيا بيشتر است و تعطيلات بيش از حد، مانع از رشد چرخ‌هاي اقتصادي كشور مي‌شود، بررسي تطبيقي ساعت كار اجباري در ايران و ساير كشور‌ها نشان مي‌دهد كه كشور فرانسه با ۳۵ ساعت كار در هفته، كمترين ميزان كار اجباري را به مردمش تحميل مي‌كند. اين رقم در ايران ۴۴ ساعت در هفته است، در حالي كه در فقدان اجراي اصولي قانون، بسياري از كارگاه‌ها، كارگران را بدون اضافه‌كاري يا با اضافه‌كاري براي ساعات بيشتري به كار مي‌گيرند.

كارگران در استراليا، انگليس، بلژيك و دانمارك نيز ۳۸ ساعت در هفته كار مي‌كنند. همچنين ساعت كار اجباري در ايرلند ۳۹ ساعت، در هلند ۴۰ ساعت، آلمان ۴۰/۵ ساعت، كانادا ۴۰ ساعت، كره ۴۰ ساعت، ژاپن ۴۰ ساعت و اسپانيا ۴۰ است. ساعت كار اجباري در امريكا، مهد سرمايه‌داري ۴۰ ساعت است. ساعت كار اجباري در بيشتر كشورهاي جهان ۴۰ ساعت است، ‌به جز شماري از كشورهاي جهان سوم كه ساعت كار اجباري در آنها عمدتا يا ۴۴ يا ۴۸ ساعت است.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
حقوق کارمندان چقدر افزایش می‌یابد؟

دولت ملزم به افزایش حقوق کارکنان خود متناسب با نرخ تورم شد تا از این طریق توان مالی کارمندان کاهش نیابد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، حقوق كارمندان چقدر افزايش مي‌يابد؟به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس ماده 125 قانون مدیریت خدمات کشوری ، دولت ملزم به افزایش حقوق کارکنان خود متناسب با نرخ تورم شد تا از این طریق توان مالی کارمندان کاهش نیابد.

برهمین اساس نیز رییس جمهور با ابلاغ ضوابط مالی ناظر بر بخشنامه بودجه ۹۵ کل کشور افزایش 10درصدی حقوق کارمندان دولت در سال 95 و عیدی 750 هزار تومانی کارمندان را پیشنهاد داده است، که رقم عیدی نسبت به سال گذشته رشد 3.2درصدی را نشان می دهد و همچنین رقم افزایش حقوق در صورت تصویب نهایی، بعد از سال‌ها زیر 14 درصد رشد پیدا خواهد کرد.

براساس این گزارش سخنگوی دولت نیز چندی پیش گفته بود که در لایحه بودجه 95 پیش بینی شده نرخ تورم سال آینده به زیر 11 درصد برسد این در حالی است که سال گذشته نیز دولت حقوق کارمندان را در بودجه 94 متناسب با نرخ تورم اسفند 93 که 14 درصد بود تعیین و پرداخت کرد اما یک نکته باقی می ماند و آن این است که زمان بررسی بودجه 94 نرخ تورم آذرماه حدود 16.8 درصد بوده است و به عبارت دیگر دولت پیش‌بینی کرده بود نرخ تورم تا 3 ماه پس از آن 14 درصد خواهد شد و حقوق کارمندان را فقط 14 درصد افزایش داد این در حالی است که نرخ تورم اسفند سال 93 به 15.6 درصد رسیده بود.شاید بتوان با تجربه بودجه 94 اینگونه پیش‌بینی کرد که نرخ تورم تا پایان سال به 10 درصد خواهد رسید؟!

اما نباید فراموش کنیم که کارگران در سال جاری هزینه های معیشتیشان حداقل 20 درصد بیشتر شده و چالش کسری درآمد آنها افزایش یافته است و متأسفانه مردم هنوز از گرانی هایی گله دارند که هر چند عدد تورم مستقیم در آنها دخیل نیست اما در هر حال تاثیر گذار است و با افزایش حقوق 10 درصدی مشکلات مردم کمتر نخواهد شد.

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
اگه با گوشی کار کنیو دایم استفاده کنی ،همه گوشیا جدید باید هر شب شارژ بشن
امل این گوشی نسبت به قیمتش خیلی خیلی عالیه

Sent from Amazing Phone Huawei 4C
شنبه از دیوار میخرمش...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مقام مسئول در گفت‌وگو با فارس خبر داد
افزایش ۱۲ درصدی حقوق کارمندان دولت برای سال ۹۵

مقام مسئول در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور اعلام کرد: دولت در لایحه بودجه سال آینده افزایش ۱۲ درصدی برای حقوق کارمندان پیش‌بینی کرده است.

13921217000313_PhotoA.jpg

این مقام مسئول در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به میزان افزایش حقوق کارمندان دولت، اظهار داشت: دولت با توجه به پیش‌بینی‌ها از نرخ تورم سال‌ آینده، افزایش 12 درصدی برای حقوق کارمندان را در لایحه بودجه سال 95، ارائه کرده است.

به گزارش فارس، دولت در سال جاری حقوق کارمندان را 14 درصد افزایش داده بود که بر اساس نرخ تورم سال آینده، افزایش 12 درصدی را پیش‌بینی کرده است.

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
کارمندی اگر قرار باشد، حقوق وزارت کار بدهند از 9 صبح تا 6 عصر، واقعا افتضاح است و خیلی از افراد ترجیح می دهند که بیکار باشند تا اینکه با چنین حقوقی کار کنند؛ برای مثال الان خیلی از شرکتها با کمبود نیروی کار روبرو شده اند، برای مثال در حوزه فروش و بازاریابی نیروی کار واقعا کم شده است.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
بصورت دوره ای، شغل کارمندی از آزاد بهتر میشه و بالعکس. هر وقت بازار خرابه، کارمندی بهتره و بالعکس... بهترین روش داشتن یک شغل کارمندی دولتی + یک شغل آزاده

پ.ن: و بالعکس:p
@Webmoney-XCH
هنوز هم نظرت اینه ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
شغل آزاد از هر نظر اگر تلاش و توانایی داشته باشی بهتره

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
کارمندی که باید جای خوب باشی
کار ازاد هم سرمایه میخواد
الان بیکار باشی بیشتر میصرفه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
کارمندی که باید جای خوب باشی
کار ازاد هم سرمایه میخواد
الان بیکار باشی بیشتر میصرفه
در مورد بیکاری کاملا موافقم
هزینه ها کمتر هست.
ذهنیت کارمند بودن از قدیم در خانواده های سنتی بوده که فکر می کردند آینده دار هست ولی الان اصلا چنین چیزی نیست

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
هر دو رو باید داشته باشی
یکم مشکل ولی حداقل تأمین هستی

بالا