• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه میان بهترینها : Touch Screen ٠

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی دوربین K800 اینقدر ضعیف بوده؟

احتمال داره!!

احتمالا!! سی نت و جی اس ام ارنا سرشون به دیوار بود خرده بود که بهترین گوشی کامرا انتخاب شده!!!

p990 یکی از بهترین 2 مگا هست!! مثل دوربین w900 !!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوست عزیز مطمئن هستید پی990 گرفتید؟؟؟
SEVeyesB01.th.gif

حسین...باید اپدیت کنی p990 ات رو....اگه تا حالا نفروختی اش :happy: ....یکی از بجه ها داره اپدیت کرد امروز....خیلی فرق کرده صداش هم زیاد شده خیلی...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین...باید اپدیت کنی p990 ات رو....اگه تا حالا نفروختی اش :happy: ....یکی از بجه ها داره اپدیت کرد امروز....خیلی فرق کرده صداش هم زیاد شده خیلی...

چرا بابا فروختیم رفت اونم به قیمت 510 اون موقع ولی مازیار این چیزایی که اینا دارند میگن نیست به پیغمبر خودت میدونی من تا تهه گوشی رو در نیارم اینجا نظر نمیدم ولی خدایی احتمالا بچه ها خیلی انتظارشون پائین:blush:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چرا بابا فروختیم رفت اونم به قیمت 510 اون موقع ولی مازیار این چیزایی که اینا دارند میگن نیست به پیغمبر خودت میدونی من تا تهه گوشی رو در نیارم اینجا نظر نمیدم ولی خدایی احتمالا بچه ها خیلی انتظارشون پائین:blush:

اقا دیگه قبول داری که وقتی ورژن جدید رام برای اتم میاد یکی از این رام ها اون اصل کاری هست ؟ یعنی اونی که یهو میبینی گوشی کلی تغییر میکنه؟

اینم گویا این ورژن فیرم ویر برای p990 از اون اصلی ها بوده....خیلی چیزهاش تغییر کرده....صدای اسپیکرش زیاد شده... دوربین اش برای عکس و فیلم بهتر شده....

از همه مهمتر سرعت منوهای گوشی خیلی افزایش پیدا کرده....لود شدن و....2 مگ به رم گوشی اضافه شده ...خودت میدونی 2 مگ اضافه شدن به رم یه گوشی که حدود 16-15 مگ رم داشته خیلی هست ها....کلا تو این فروم های خارجی هم من این 1-2 روز حسابی چرخیدم همه اونایی که اپدیت کردن اکثرا تغییرات رو عمده میدونستن و راضی بودن :)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اقا دیگه قبول داری که وقتی ورژن جدید رام برای اتم میاد یکی از این رام ها اون اصل کاری هست ؟ یعنی اونی که یهو میبینی گوشی کلی تغییر میکنه؟

اینم گویا این ورژن فیرم ویر برای p990 از اون اصلی ها بوده....خیلی چیزهاش تغییر کرده....صدای اسپیکرش زیاد شده... دوربین اش برای عکس و فیلم بهتر شده....

از همه مهمتر سرعت منوهای گوشی خیلی افزایش پیدا کرده....لود شدن و....2 مگ به رم گوشی اضافه شده ...خودت میدونی 2 مگ اضافه شدن به رم یه گوشی که حدود 16-15 مگ رم داشته خیلی هست ها....کلا تو این فروم های خارجی هم من این 1-2 روز حسابی چرخیدم همه اونایی که اپدیت کردن اکثرا تغییرات رو عمده میدونستن و راضی بودن :)

خوش بحال کسی که خرید ولی مازیار من تو سرعت شاید برا اون 2 مگ و گرفتن باک گوشی راضی بشم ولی صدا شو کنار نمیام یا حداقل اینه که حکایت اسپیگرهای اس200 خودمون بشه که الاماشاالله سوختگی داشتیم:blush:

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
یعنی دوربین K800 اینقدر ضعیف بوده؟

k800 دوربین 3.2 داشت ولی فقط کافی بود فیلمبرداری میکردی تا حالت بهم بخوره.

کمی وضوح k800 بیشتر از p990 بود (فقط یه نموره) ولی روشنائی و شفافیت p990 توپه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
k800 دوربین 3.2 داشت ولی فقط کافی بود فیلمبرداری میکردی تا حالت بهم بخوره.

کمی وضوح k800 بیشتر از p990 بود (فقط یه نموره) ولی روشنائی و شفافیت p990 توپه

دوست عزیز این 2 تا عگس برا دو تاگوشی 2 هست یکی اتم که کلا تو دوربین تعطیل یکی پی990 در شرایط کاملا مساوی گرفته شده خودت شفافیت رو مقایسه کن

اولیش پی990

2emnayu.jpg

اینم اتم

48noa4k.jpg

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اینا الان 2 مگن؟ یا ریسایزشون کردی؟
عکس از 1.3 موتو بزارم(اندازش 2.5 برابر ایناس کیفیتشم بهتره)؟ چقدر 990 کیفیتش پایینـــــــــــــــــه
فکر نمیکردم اینجوری باشه

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
اینا الان 2 مگن؟ یا ریسایزشون کردی؟
عکس از 1.3 موتو بزارم(اندازش 2.5 برابر ایناس کیفیتشم بهتره)؟ چقدر 990 کیفیتش پایینـــــــــــــــــه
فکر نمیکردم اینجوری باشه

من که موندم دوستمون چه جوری با پی990 عکس انداختن!!

اما چند نمونه عکس که با 990 گرفته شده نگاه کنید!!

http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/se-p990/camera/gsmarena_f002.jpg

http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/se-p990/camera/gsmarena_f011.jpg

اتفاقا تو نظر سنجی ها گفتن درسته دو مگا ولی از نظر کیفیت با 3.2 ها کل میزنه!

عکس های بالای از سایت معتبر gsm arena هست!!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خداییش با اتم خیلی بهتره! ضمنا تو عکسی که با اتم گرفتی اون گوشتکوب چیه رو میز؟! نکنه P990 هستش!!!!!!!!!!

قرار نبود دوباره شروع کنی ها...خوبه منم بگم n93 کلنگ هست:lol: ....

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من که موندم دوستمون چه جوری با پی990 عکس انداختن!!

اما چند نمونه عکس که با 990 گرفته شده نگاه کنید!!

http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/...arena_f002.jpg

http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/...arena_f011.jpg

اتفاقا تو نظر سنجی ها گفتن درسته دو مگا ولی از نظر کیفیت با 3.2 ها کل میزنه!

عکس های بالای از سایت معتبر gsm arena هست!!!
این عکس ها هم تعریفی ندارن ! عکس های ماکرویی که از W900 دیدم خیلی بهتر از این بودن !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمیدونم حسین چجوری با p990 عکس انداخته !! ولی دوربینش از k750/w800 هم بهتر میندازه...عکسهاش توی تمام ریویوها مشخصه...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
نمیدونم حسین چجوری با p990 عکس انداخته !! ولی دوربینش از k750/w800 هم بهتر میندازه...عکسهاش توی تمام ریویوها مشخصه...

مازیار من یه بار تو همین سایت گفتم به بچه ها که تا چیز رو امتحان نگردید نیاین اینجا حرف بزنید مردم به خدا میان اینجا حرفای منو تو رو میخونن میرن میخرن بعد میخوره تو حالشون:blink:

مازیار یادت من به تو تو چت میگفتم ان73 دوربینش بهتر از کا800 تو به من میگفتی تو سایت اینجوریه تو واقعیت یه جور دیگست آخرش من این 2 تا گرفتم اعتراف کردم کا800 سر تر؟؟؟؟؟؟:blush:

بابا این عگس ها فقط حجمشون و اندازشون رو کم کردم میخواین اصل عگس میزارم ولی صفحه به باد میره:blush:

من بازم میگم من ارزشی برا سایت قائل نیستم تا زمانی که خودم تستش کنم :)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مازیار من یه بار تو همین سایت گفتم به بچه ها که تا چیز رو امتحان نگردید نیاین اینجا حرف بزنید مردم به خدا میان اینجا حرفای منو تو رو میخونن میرن میخرن بعد میخوره تو حالشون:blink:

مازیار یادت من به تو تو چت میگفتم ان73 دوربینش بهتر از کا800 تو به من میگفتی تو سایت اینجوریه تو واقعیت یه جور دیگست آخرش من این 2 تا گرفتم اعتراف کردم کا800 سر تر؟؟؟؟؟؟:blush:

بابا این عگس ها فقط حجمشون و اندازشون رو کم کردم میخواین اصل عگس میزارم ولی صفحه به باد میره:blush:

من بازم میگم من ارزشی برا سایت قائل نیستم تا زمانی که خودم تستش کنم :)

:D نه خب حق با شماست...ما کوچیک شماییم:rolleyes: تا حد زیادی باهات موافقم...نمیدونم والله ...اخه ریویو هایی که من خوندم که ماشاالله تعدادشون کم هم نبود:rolleyes: حدود 10 تایی خوندم در مورد P990 ....اکثرا و متفق القول روی دوربین p990 نظر خوبی داشتن و تاییدش کردن...

شاید خب اتم روی حالت auto بهتر میگیره...چون اخه کلا گوشی های سونی اریکسون دوربینشون باید دستی تنظیم بشه بر خلاف نوکیا و سامسونگ که توی auto عکس هایمیشه گفت بهتری میگیرن ..سونی اریکسون باید دستی تنظیم بشه تا بهتر بگیره...

میگم کاشکی با p990 که دستت بود یکم هم با تنظیمات مختلف مینداختی...هان؟ داری عکس های با تنظیمات دستی؟؟

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
:D نه خب حق با شماست...ما کوچیک شماییم:rolleyes: تا حد زیادی باهات موافقم...نمیدونم والله ...اخه ریویو هایی که من خوندم که ماشاالله تعدادشون کم هم نبود:rolleyes: حدود 10 تایی خوندم در مورد P990 ....اکثرا و متفق القول روی دوربین p990 نظر خوبی داشتن و تاییدش کردن...

شاید خب اتم روی حالت auto بهتر میگیره...چون اخه کلا گوشی های سونی اریکسون دوربینشون باید دستی تنظیم بشه بر خلاف نوکیا و سامسونگ که توی auto عکس هایمیشه گفت بهتری میگیرن ..سونی اریکسون باید دستی تنظیم بشه تا بهتر بگیره...

میگم کاشکی با p990 که دستت بود یکم هم با تنظیمات مختلف مینداختی...هان؟ داری عکس های با تنظیمات دستی؟؟

دوسته من پی 990 داره به خاظر این حرف گفتم فردا بیاره باهاش عکس بندازم!!!!! اگه بیاره عکس میندازم و اینجا می زارم!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
نه خب حق با شماست...ما کوچیک شماییم تا حد زیادی باهات موافقم...نمیدونم والله ...اخه ریویو هایی که من خوندم که ماشاالله تعدادشون کم هم نبود حدود 10 تایی خوندم در مورد P990 ....اکثرا و متفق القول روی دوربین p990 نظر خوبی داشتن و تاییدش کردن...

Today 12:53 PM

نه مازیار ندارم متاسفانه ولی از کسی که خریده میگیرم و دوباره عگس میگیرم:)

دوسته من پی 990 داره به خاظر این حرف گفتم فردا بیاره باهاش عکس بندازم!!!!! اگه بیاره عکس میندازم و اینجا می زارم!!

لطف میگنید منم احتمالا میگیرم و چندتا عگس میندازم:)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

نه مازیار ندارم متاسفانه ولی از کسی که خریده میگیرم و دوباره عگس میگیرم:)

لطف میگنید منم احتمالا میگیرم و چندتا عگس میندازم:)

دوستان ممنون....هردوتون لطف میکنید :) لطفا 5-6 تایی بگیرید هر کدوم ...توی روز و شب و محیط باز و بسته و فلش و از این چیزها...خیلی پر رو هستم نه؟:D

اگه زحمتی نیست توی تاپیک مربوطه یعنی " همه چیز درباره سونی اریکسون P990" بزارید عکس ها رو که مرجع باشه...با یه سرچ کوچولو تو قسمت اصلی فروم موبایل تاپیکش رو پیدا میکنید

ممنونم از هر دوتاتون :rolleyes:

بالا