DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
دوربین : عالی (حتی بهتر از گوشی قبلیم : k800)
یعنی دوربین K800 اینقدر ضعیف بوده؟
دوربین : عالی (حتی بهتر از گوشی قبلیم : k800)
دوست عزیز مطمئن هستید پی990 گرفتید؟؟؟
حسین...باید اپدیت کنی p990 ات رو....اگه تا حالا نفروختی اش :happy: ....یکی از بجه ها داره اپدیت کرد امروز....خیلی فرق کرده صداش هم زیاد شده خیلی...
چرا بابا فروختیم رفت اونم به قیمت 510 اون موقع ولی مازیار این چیزایی که اینا دارند میگن نیست به پیغمبر خودت میدونی من تا تهه گوشی رو در نیارم اینجا نظر نمیدم ولی خدایی احتمالا بچه ها خیلی انتظارشون پائین:blush:
اقا دیگه قبول داری که وقتی ورژن جدید رام برای اتم میاد یکی از این رام ها اون اصل کاری هست ؟ یعنی اونی که یهو میبینی گوشی کلی تغییر میکنه؟
اینم گویا این ورژن فیرم ویر برای p990 از اون اصلی ها بوده....خیلی چیزهاش تغییر کرده....صدای اسپیکرش زیاد شده... دوربین اش برای عکس و فیلم بهتر شده....
از همه مهمتر سرعت منوهای گوشی خیلی افزایش پیدا کرده....لود شدن و....2 مگ به رم گوشی اضافه شده ...خودت میدونی 2 مگ اضافه شدن به رم یه گوشی که حدود 16-15 مگ رم داشته خیلی هست ها....کلا تو این فروم های خارجی هم من این 1-2 روز حسابی چرخیدم همه اونایی که اپدیت کردن اکثرا تغییرات رو عمده میدونستن و راضی بودن
k800 دوربین 3.2 داشت ولی فقط کافی بود فیلمبرداری میکردی تا حالت بهم بخوره.
کمی وضوح k800 بیشتر از p990 بود (فقط یه نموره) ولی روشنائی و شفافیت p990 توپه
اینا الان 2 مگن؟ یا ریسایزشون کردی؟
عکس از 1.3 موتو بزارم(اندازش 2.5 برابر ایناس کیفیتشم بهتره)؟ چقدر 990 کیفیتش پایینـــــــــــــــــه
فکر نمیکردم اینجوری باشه
اینم اتم
خداییش با اتم خیلی بهتره! ضمنا تو عکسی که با اتم گرفتی اون گوشتکوب چیه رو میز؟! نکنه P990 هستش!!!!!!!!!!
این عکس ها هم تعریفی ندارن ! عکس های ماکرویی که از W900 دیدم خیلی بهتر از این بودن !من که موندم دوستمون چه جوری با پی990 عکس انداختن!!
اما چند نمونه عکس که با 990 گرفته شده نگاه کنید!!
http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/...arena_f002.jpg
http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/...arena_f011.jpg
اتفاقا تو نظر سنجی ها گفتن درسته دو مگا ولی از نظر کیفیت با 3.2 ها کل میزنه!
عکس های بالای از سایت معتبر gsm arena هست!!!
قرار نبود دوباره شروع کنی ها...خوبه منم بگم n93 کلنگ هست ....
نمیدونم حسین چجوری با p990 عکس انداخته !! ولی دوربینش از k750/w800 هم بهتر میندازه...عکسهاش توی تمام ریویوها مشخصه...
مازیار من یه بار تو همین سایت گفتم به بچه ها که تا چیز رو امتحان نگردید نیاین اینجا حرف بزنید مردم به خدا میان اینجا حرفای منو تو رو میخونن میرن میخرن بعد میخوره تو حالشون:blink:
مازیار یادت من به تو تو چت میگفتم ان73 دوربینش بهتر از کا800 تو به من میگفتی تو سایت اینجوریه تو واقعیت یه جور دیگست آخرش من این 2 تا گرفتم اعتراف کردم کا800 سر تر؟؟؟؟؟؟:blush:
بابا این عگس ها فقط حجمشون و اندازشون رو کم کردم میخواین اصل عگس میزارم ولی صفحه به باد میره:blush:
من بازم میگم من ارزشی برا سایت قائل نیستم تا زمانی که خودم تستش کنم
نه خب حق با شماست...ما کوچیک شماییم تا حد زیادی باهات موافقم...نمیدونم والله ...اخه ریویو هایی که من خوندم که ماشاالله تعدادشون کم هم نبود حدود 10 تایی خوندم در مورد P990 ....اکثرا و متفق القول روی دوربین p990 نظر خوبی داشتن و تاییدش کردن...
شاید خب اتم روی حالت auto بهتر میگیره...چون اخه کلا گوشی های سونی اریکسون دوربینشون باید دستی تنظیم بشه بر خلاف نوکیا و سامسونگ که توی auto عکس هایمیشه گفت بهتری میگیرن ..سونی اریکسون باید دستی تنظیم بشه تا بهتر بگیره...
میگم کاشکی با p990 که دستت بود یکم هم با تنظیمات مختلف مینداختی...هان؟ داری عکس های با تنظیمات دستی؟؟
نه خب حق با شماست...ما کوچیک شماییم تا حد زیادی باهات موافقم...نمیدونم والله ...اخه ریویو هایی که من خوندم که ماشاالله تعدادشون کم هم نبود حدود 10 تایی خوندم در مورد P990 ....اکثرا و متفق القول روی دوربین p990 نظر خوبی داشتن و تاییدش کردن...
شاید خب اتم روی حالت auto بهتر میگیره...چون اخه کلا گوشی های سونی اریکسون دوربینشون باید دستی تنظیم بشه بر خلاف نوکیا و سامسونگ که توی auto عکس هایمیشه گفت بهتری میگیرن ..سونی اریکسون باید دستی تنظیم بشه تا بهتر بگیره...
میگم کاشکی با p990 که دستت بود یکم هم با تنظیمات مختلف مینداختی...هان؟ داری عکس های با تنظیمات دستی؟؟
Today 12:53 PM
دوسته من پی 990 داره به خاظر این حرف گفتم فردا بیاره باهاش عکس بندازم!!!!! اگه بیاره عکس میندازم و اینجا می زارم!!
دوسته من پی 990 داره به خاظر این حرف گفتم فردا بیاره باهاش عکس بندازم!!!!! اگه بیاره عکس میندازم و اینجا می زارم!!
نه مازیار ندارم متاسفانه ولی از کسی که خریده میگیرم و دوباره عگس میگیرم
لطف میگنید منم احتمالا میگیرم و چندتا عگس میندازم