تسليت ميگم به طرفداران سوني اريكسون چون p990 قابليت رقابت با اين گوشي برجسته نوكيا رو نداره
تسليت ميگم به طرفداران سوني اريكسون چون p990 قابليت رقابت با اين گوشي برجسته نوكيا رو نداره
کاملن موافقم.به نقل از DariushAgah :این گوشیها برای دو سلیقه متفاوت ساخته شده . کمتر کسی بین انتخاب پی 990 و ان 80 میمونه. برای همین پی 990 اصلا رقیبی برای ان 80 نخواهد بود
پلاد جان می توانم بپرسم منظورتان چیه؟! کلا یه توضیحی راجع به اون دسته بندی که خودتون گفتین موافقین..:happy:به نقل از xPlod :کاملن موافقم.
مرسی تن تن جان.. حالا می شه این نیازها را مشخص کنین ببینیم کی به کیه..به نقل از tintin :من نمی دونم ولی فکر کنم منظور رییس این بود که هر کدوم از این گوشی ها برای یک نیاز طراحی شدن
و هر کی می دونه می خواد کدومو بخره و نمیره سراغ اون یکی
به نقل از esfandiyar2002 :مرسی تن تن جان.. حالا می شه این نیازها را مشخص کنین ببینیم کی به کیه..
می خوام بدونم مثلا من نوعی تو کدام رده نیاز قرار می گیرم..
والله فکر کنم برم تو بخش مشاوره برای خرید گوشی بهتره.. انگاری اینجا جاش نیست..به نقل از Sony Ericsson!! :جناب اسفندیار:happy: بگید نیازهاتون چی هست تا بحث کنیم روش....
مرسی تن تن جان!!! راستی از نوت بوک راضی هستی؟!به نقل از tintin :P990 : قلم - کیبورد - دوربین عالی - صفحه LCD بزرگ - سیستم عامل قوی - کارایی بالا و راحت و سریع و یک چیزی All In One
N80 یک سیمبین سادست با یک دوربین معمولی و دیزاینی دلچسب
بنظر من اگر شما می خواهی خوب خرج کنی بهترین انتخابتون همین P990ـه و اگر خیلی به دوربین و Wi Fi اهمیت نمی دهیدوالله فکر کنم برم تو بخش مشاوره برای خرید گوشی بهتره.. انگاری اینجا جاش نیست..
در ضمن من از موبایل همان قدر سر در می آرم که شما از فلسفه احتمالا!! (شوخی)!!!
خوب من چون نوت بوک دارم طبیعتا گوشی برام متناسب تره که یک کم از کارای مورد نیاز با نوت بوکم را بتوانم در غیاب اون انجام بدم..ولی نه اینکه یه pda بخرم...چون به امکانات اون واقفم...گوشی که در همان حد و اندازه های pda بتونه جواب منو بده...بنظرم همین سونی اریکسون خواهد شد احتمالا!!!
چون مثل سایر دوستان تعصب ندارم... بنابراین حتی اگه یه برند مثل sony-ben abdollah هم باشه برام قابل قبوله حتی اگه اینجا کسی نشناسه و یا خفن بد گل باشه!! چی شد!!!
از نوت بوک گفتی و کردی خرابم !!! داش اسفندیار ما فعلا با عکسش تو آواتارمون حال می کنیم تا ببینیم اگر آسمان بهمرسی تن تن جان!!! راستی از نوت بوک راضی هستی؟!
:lol: :lol: :lol:به نقل از tintin :از نوت بوک گفتی و کردی خرابم !!! داش اسفندیار ما فعلا با عکسش تو آواتارمون حال می کنیم تا ببینیم اگر آسمان به
زمین اومد بریم بخریمش !!!
این ترید منحرَف شد(اسم مفعول)به نقل از MA_KE ::lol: :lol: :lol:
عزیز شما که خودت بدترش کردی :dبه نقل از dead_chatter :من تحمل انحراف ندارم:f34r:
به نقل از ciamac :سلام دوستان
کسی میدونه این p990 کی میاد؟؟
یه سوال دیگه ام داشتم
این صفحه کلیدش جدا میشه یا برمیگرده میره پشتش؟؟ اخه توی بعضی از عکسهای تبلیغیش بدون اون صفحه کلید بوده:wacko:
ممنون میشم جواب بدین