• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملاقات با Adobe - تصویری

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
هنگامی که شما به ملاقات Adobe میروید ملاقات کنندگان میتوانند که تعداد زیادی ماشین را در پارکینگ در زیر زمین پارک کنند. عکس سمت چپ در اصلی از گاراژ به راهرو میباشد. اگر شما به طرف طبقه اول حرکت کنید در طبقه همکف همراه با درهای ورودی اصلی همراه خواهید بود.

adobe-visit_001.jpg

در سمت چپ برج غربی وجود دارد و در سمت راست برج شرقی. فقط کمی از برجی دیگر را در بین این دو برج میبینید که در آن هیئت رئیسه قرار دارد و کار میکنند. این برج Almaden Tower خوانده میشود.در طبقه ششم در بین سه ساختمان یک حیاط با هوایی آزاد و جود دارد که در آن یک نوع توپ Boccie به همراه یک زمین است که مانند یک زمین بسکتبال است.در طبقه 14 و 15 پیاده رویی است که سه برج را به هم متصل میکند.
adobe-visit_002.jpg

ملاقات کنندگان ممکن است برای بار اول از برج های Adobe شگفت زده شوند چون این برج ها در یک خط مستقیم پرواز با فرودگاه San Jose قرار دارد. در بیشتر روز ها هواپیماها دقیقا از بالای سر آنها ( برج Adobe ) پرواز میکنند.

adobe-visit_004.jpg

نکته جالب توجه این است که شما حتما یک بار هم صدایی از هواپیماها نمیشنوید. شما میتوانید از 10 درجه غربی ( که در آن طبقه مربوط به فوتوشاپ قرار دارد ) هواپیماها را بدون شنیدن هیچ صدایی ببینید. چون در برج های Adobe صدابندی خیلی خوب کار شده است.

adobe-visit_005.jpg

به عقب بر گردیم و بالای پلکان شما میتوانید دومین طبقه اصلی که پذیرش میباشد را ببینید.

adobe-visit_006.jpg

در اینجا ورودی اصلی به محوطه پذیرش و امنیتی میباشد. ملاقات کنندگان هنگام وارد شدن تا طبقه بالا اسکورت ( محافظت ) میشوند.
adobe-visit_007.jpg

من سریع به طبقه بالا رسیدم ولی متاسفانه به نظر میرسید که همه مهندسان در جلسه بوندند. من حدود 12 نفر از آن ها را خواستم اما به هر حال مجبور بودم دقایقی را منتظر بمانم.راهرو پذیرش با تکنولوژی پیشرفته و آینه ها و سنگ های قیمتی همراه بود.در آنجا نمایشگرهای جذابی همراه با روشنایی هایی با نمایشگرهای ویدئویی بر روی دیوار بود.

adobe-visit_008.jpg

نهایتا شخصی به همراه من آمد که من را تا طبقه 10 مرا همراهی کد. اولین ملاقات من با John Nack تایین شده بود که او هم مانند دیگران جلسه بود.اما به هر حال پس از جلسه John را در اتاقش میبینیم.

adobe-visit_009.jpg

John کسی بود که اخیرا قرار بود به مقام بالاتری چون "مدیر محصولات فوتوشاپ" نائل شود.

adobe-visit_010.jpg

در عکس John را میبینید که همراه با جعبه بزرگی که مربوط به پکیج فوتوشاپ میباشد ژس گرفته است.من این عکس را تصادفی هنگامی که که او داشت این جعبه را حمل میکرد گرفتم.

adobe-visit_011.jpg

در پایین تر به محل کار Julieanne Kost میرسیم.من مخفیانه به سمت او رفتم و قبل از اینکه بفهمد کی هستم از او عکس ناگهانی گرفتم. خوشبختانه Julieanne از دیدن من خوشحال شد.

adobe-visit_012.jpg

عکس ناگهانی بعدی از Joe Ault بود. Joe همراه با یک شمشیر CD مرا تعقیب کرد ! در حقیقت این شمشیر یادگاری باقیمانده از یک مهمانی بود.

adobe-visit_013.jpg

در گوشه ای از جنوب غربی طبقه 10 مکانی برای استراحت کردن کارکنان فوتوشاپ بر روی صندلی های راحت است.

adobe-visit_014.jpg

کمی پایین تر در سمت چپ محل کار Chris Cox را میبینیم.شما سلیقه Chris را در دکوراسیون - پیچیدگی نمودارها -وسعت نقشه ها و عکس هایی از پرندگان به همرای یک عروسک ملاحظه میکنید.در حقیقت Chris یه فوتوگرافر با استعداد و خوش ذوق است.

adobe-visit_015.jpg

کریس میدانست که من آنجا هستم. او بسیار خونسر بود و حتی هنگامی که من از او عکس گرفتم هیچ عکس العملی نشان نداد و فقط گفت "سلام Jeff ! " من از او خواستم که مطمئن شود و چک کند که چیز خاص و محرمانه این در اتاق نباشد که من نباید عکس بگیرم. او بعد از یک بررسی سریع گفت " منطقه پاکسازی شد"!!

adobe-visit_016.jpg

هدف بعدی من Russell Williams بود. او از وقتی مهندس و دستیار فوتوشاپ شد که Mark Hamburg از گروه و تیم فوتوشاپ خارج شد.Russell نیز یک فوتگرافر فوق العاده و با استعداد است.

adobe-visit_017.jpg

نفر بعدی Seetha بود. او با بالا و پایین پریدن و گفتن سلام مرا شگفت زده کرد!!! او که نام کاملش Seetharanan Narayanan بود سومین مهندس بعد از Thomas Knoll و Mark Hamburg است که بر روی فوتوشاپ کار میکند. بنابرین او مدت زیادی است که بر روی فوتوشاپ کار میکند و هنوز و کار کردن با فوتوشاپ را دوست دارد ( اما با این وجود او ممکن است بزودی بازنشسته شود و به یک جزیره گرمسیری برود! ) .

adobe-visit_019.jpg

adobe-visit_020.jpg

کمی جلوتر به محل کار Scott Byer ( یکی از معماران فوتوشاپ ) میرسیم.با وجود همه هیجاناتی که Seetha داشت و بر من تاثیر گزاشت من این دفعه عکس ناگهانی از Scott نگرفتم. محل کار Scott تزدیک به تالار اصلی فوتوشاپ بود.

adobe-visit_021.jpg

من Seetha را خارج از محل کار Joe گیر آوردم که درباره طرح های جدیدی که بر روی آن کار میکردصحبت میکرد. او فورا شروع به کشیدن طرح خود بر روی وایت برد Joe کرد. سپس Seetha به طرف اتاق Russell رفت که طرح جدید خود را با او در میان بگذارد. به نظر شما طرح جدید چیست؟ آن یک راز است.من حتی وایت برد هم که بر روی آن طرح کشیده بود را شطرنجی ( Pixalate ) کردم که کسی از این طرح جدید چیزی نبیند.

adobe-visit_022.jpg

به Jeff Chien میرسیم. او مسئول برخی از تکنیک های سنگین و حساس ریاضی و ... بود. مانند Sharpen و Noise در فوتوشاپ.

adobe-visit_023.jpg

نوبت به خانوم Sarah Kong میرسد.او یکی از زنان فوتوشاپ در قسمت مهندسی میباشد.همچمیم محل کار او یکی از تمیزترین و مرتب ترین اتاق ها میباشد. ( حتی تمیز تر از بسیاری از آقایون بخصوص Mark ) .

adobe-044.jpg

در امتداد پلکان در طبقه طراحان Adobe مکان عمومی یعنی آشپزخانه وجود دارد.در اینجا نوشیدنی و قهوه یافت میشود.

adobe-visit_024.jpg

در اینجا نیز نامه های درهم برهمی از گروه فوتوشاپ دیده میشود.

adobe-visit_025.jpg

صحبت نهار شد.! زمان آن است که از در جلو خارج شد و به سمت خیابان Park برای ناهار رفت. John Nack به همراه سازندگان Bridge برای غذا خوردن آماده میشوند و همچنین بر روی Adobe Bridge کار میکنند.

adobe-visit_026.jpg

در روبروی میز John Nack* Christoph Moskalonek* Arno Gourdol* * Marc Pawliger* Jason Graham* Cris Rys and * Gunar Penikis* . مدیران و دست اندرکاران Bridge را میبینید.
adobe-visit_027.jpg

adobe-visit_028.jpg

من به طرف Arno Gourdo برای دیدن خودم از سایه های عینک او رفتم.!!!!!!!! واقعا جالب بود!

adobe-visit_029.jpg

به Adobe بر میگردیم . من از برج شرقی حیرت زده شدم و این بار Russell Preston Brown را نشانه گرفتم. مثل اینکه او مثل یه گربه منتظر یک موش در پشت در کمین کرده بود.!

adobe-visit_030.jpg

بعد از اینکه او مرا در اتاقش غافلگیر کرد او با گودزیلای خود به من حمله کرد..!!

adobe-visit_031.jpg

به طرف برج غربی باز میگردیم. من قدم زنان به طرف Mark Pawliger سرپرست مهندسی فوتوشاپ حرکت کردم. به نظر میرسید که Marc بر روی یک توپ نشته است!و احساس راحتی میکند.!

adobe-visit_032.jpg

مارک یکی از بزرگترین اتاق ها را داشت و و اسباب بازی های خود را دوست میداشت و اتاقش را بسیار تمیز نگه میداشت.

adobe-visit_033.jpg

برخی از اسباب بازی های مارک.!!!!!!!!!

adobe-visit_034.jpg

و اما آرایش و تنظیمات طبقه 10 پر از چیزهایی بود که بر روی دیوار نصب شده بود اما در پوستر بالا چیزهای جالبی را درباره Photoshop CS2 نوشته بود که تا به حال من ندیده بودم.!.

adobe-visit_035.jpg

adobe-visit_036.jpg

به Photoshop War Room رسیدم و از انجا دیدن کردمم اما متاسفانه اجازه برای عکس گرفتن از آنجا نداشتم.این اتاق اتاقی است که برای طرح های آینده فوتوشاپ تصمیم گیری میشود.

adobe-visit_039.jpg

در اینجا Todor و Jeff را میبینیم که در این راهرو ایستاده اند . جف و تودور مردان با استعدادی هستند . Todor اهل کشور روسیه و Jeff از چین میباشد.

adobe-visit_040.jpg

در برج غربی مرد بزرگی بنام Bryan Lamkin نایب رئیس ارشد در شرکت بزرگ Adobe را میبینیم.او از اولین کسانی است که از Photosho 2.5 همراه با Adobe بوده است.

adobe-visit_041.jpg

روز تعطیل فرا رسید و در محلی هستیم که کارکنان در بعد از ظهر به خوردن آبجو و غذای مختصر می پردازند.
در این تصویر Chris Cox و Lynne Shade را هم میبنیم.

[/SIZE][/FONT][FONT=&quot]
adobe-visit_043.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot]

( سمت چپ) Scott . ( وسط ) Cris . و ( سمت راست ) Lynne که خوشحال به نظر می آید را میبینیم.

adobe-visit_050.jpg

در این عکس تی شرت جالب Adobe Merging که مربوط به Cris میباشد را میبینیم.

adobe-visit_051.jpg

و این عکس پشت پیراهن کریس میباشد.

adobe-visit_052.jpg

در اینجا نیز هواپیماهایی که از بالای برج Adobe عبور میکنند را مشاهده میکنید.

adobe-visit_055.jpg

میبینیم که Seetha بعد از اتمام کارهایش به همراه iPod خود برای دوچرخه سواری آماده میشود.

adobe-visit_058.jpg

اتمام روز تعطیل همراه با مهندسان فوتوشاپ. همانطور که میبینید کارکنان با یکدیگر بسیار صمیمی میباشند و مثل یک خانواده میماند . آن ها سعی میکننددر حال کار کردن نیز لحظات خوبی را با هم داشته باشند.

منبع : مجید آنلاین
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=85295

بالا