• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملیونر شوید: فروش اکانت گوگل ادسنس وریفای شده 99تومن

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
آقا توضیحات گنگه بالاخره مشخص نیست پول رو چطوری گوگل واریز میکنه ؟ مگه چک نمیفرسته؟ اصلا چطوری حساب روسیه رو باز کنیم؟ حضوری باشه که نمیتونیم

turkal111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودتونو خسته نکنید الکی ی چی انداختن وسط نه کسی جواب میده ن چیزی کسی هم نیست اینارو پاک کنه ملت الاف نشه

adelinho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اکانت رو میخام چه کنم

davoodazish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اولین بار بنده اکانت های وریفای شده گوگل ادسنس (Google Adsense) رو می فروشم
گوگل ادسنس به دلیل تحریم در ایران کار نمی کند اما برای اولین بار این فرصت برای شما فراهم شده که از این امکان در ایران استفاده کنید و پول دریافت کنید.
چجوری؟

کلیه اکانت ها ساخته می شن به نام شما در خارج از کشور با یک ادرس معتبر و شما می تونید کسب درآمد کنید از یوتوب
این اکانت ها فقط مخصوص youtube هستن , نمی تونید برای سایت های خودتون استفاده کنید.
کلیه اکانت های ادسنس قابلیت اپگرید شدن برای استفاده به غیر از یوتوب رو دارند.
چجوری پول دریافت کنید:

به محض اینکه اکانت شما ورفای بشه و گوگل تاییدش کنه می تونید شروع به فعالیت کنید و درامدتون روزانه واریز می شه به حساب ادسنس تون
قبل از اینکه شما بتونید پول درامدتونو دریافت کنید گوگل باید ادرس شما رو تایید کنه و یک بسته حاوی پین کد 12 رقمی با کم کردن هزینه از در امدی که خودتون داشتین از حسابتون, اون بسته رو می فرسته و بعد از وارد کردن کد حساب شما فعال خواهد شد ( برای اینکه بنده ادرستونو تایید کنم هزینه جدا دارد)
نهایتا باید با افتاح حساب بانکی پولتونو دریافت کنید.
قیمت 99 هزار تومان.
زمان تحویل 1 هفته طبق قانون گوگل برای تایید اکانت.
چجوری پول در بیاریید:
خیلی سادست یک کانال یوتوب می سازید و حساب ادسنس تون رو لینک می کنید بش و با ساخت ویدیو و اپلود رو youtube به راحتی پول دریافت می کنید:
مثال: اگه شما 60 ویدیو رو یوتوب داشته باشین و هر ویدیو روز 1 دلار به شما بده جمعا می شه روزی 60 دلار. البته اینها کار 1 روز نیست و زمانبر هست.
اطلاعات کامال به خریدار داده خواهد شد.
سلام، ببخشید چطور میشه سفارش داد؟ ۰۹۱۶۳۴۷۳۹۳۱

بالا