با سلام به دوست عزیزم
این جواب رو بهتره من بدم که دارم با پارس پیک کار می کنم و سال پیش با پایگان کار می کردم که واقعا پیرم کرد و 1 سال 10 سال برام گذشت و دوستم هم پرداختی بود
حسابش اینه که از همه نظر عالیه و نسبت به شرکتهای دیگه کارش بهتره
1-تغییر وضعیتشون خوبه
2- مثل بعضی شرکتها از پول دادن نمی ترسه و وقتی به حداقلش برسه یعنی 50 هزار تومان خودش اتوماتیک به حسابی که در ابتدا ثبت کردید میریزه
3-نرم افزارش خیلی عالیه و به قول کامپیوتری ها یوزر فرندلی است (خودم هم از بچه های نرم افزارم)
4-پرداخت پول رو دیر میریزه و دوستام باهاش کار کردن
5- ایران مارکت رو نمیدونم و نمی تونم نظر بدم ولی خیلی گرون میگه
سالی 200 تومان خدایش زیاده
6- طرف تازه کارها هم نرو چون در بالا گفتم که پایگان چه بلایی سرم اورد چون تازه کار بود و تو پنل اشکالات زیادی
داشت که خودم بهشون پیشنهاد دادم و اصلاح شد تازه هر چند وقت سرورش از دور خارج میشد و خودت باید تست می کردی چه قدر نقد شده و باید تماس می گرفتی تا پول رو واریز کنند ولی در بالا گفتم که پارس پیک اتوماتیکه
سالانه هم 100 تومانه و هر پرداخت اینترنتی داره و هم خرید پستی
من باهاشون ردیفم و رفیقم اگر خواستی بگو خودم برات استادش کنم
زیادم خودت رو گیج نکن به نظرم
با ارزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
اگر سوال دیگری هم داشتی پ خ کن
[/QUOTE
ایران مارکت قیمت پنلش زیاده ولی خوب نسبت به همه سیتسم ها بهتره من که خیلی راضیم .
یکبار به مسئول مارکت سنتر گفتم رقیبهاتون دارن هزینه اولیه رو خیلی کمتر میگیرن شما چرا قیمت اولیه اینقدر نسبت به اونا بالاست ؟
گفت ما رقیبی نداریم . اونا دارن با هم رقابت میکنند که قیمتهاشونو نسبت به هم تغییر میدن . چون خدماتشون مثل همدیگست رقیب هم هستند
ولی ما کیفیت خدمات و تنوع خدماتمون و سهم بازارمون با سیستمهای دیگه قابل قیاس نیست پس دلیلی نداره قیمت اولیه رو با توجه به قیمت اونا تنظیم کنیم .
به نظر خود منم خدماتی که داره میده کیفیتش نسبت به بقیه قابل مقایسه نیست فقط یک مقدار پشتیبانی تلفنیشون ضعیفه واسه هر کاری باید بهشون ایمیل بزنیم
نظر خود من اگه این سیستم ها رو مانند ماشین در نظر بگیریم
ایران مارکت مثل bmw یا بنز هست (از لحاظ کیفیت و پرستیژ )
بقیه سیستم ها تو مایه های زانتیا - 206 - پژو پارس و ...
نمیدونم کسی منظورم رو متوجه میشه ؟ یعنی اینکه نمیشه ایران مارکت رو با اون سیستم های دیگه مقایسه کرد