آژانس هواپیماییexchanging

منو

شروع موضوع توسط Exporter ‏11 سپتامبر 2007 در انجمن HTML

  1. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,834
    تشکر شده:
    5,058
    محل سکونت:
    Tehran
  2. mehdi_25

    mehdi_25 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2006
    نوشته ها:
    202
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    طهران
    اینا رو با نرم افزاری به نام SoThink DHTML Menu به راحتی میشه طراحی کرد
     
  3. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,834
    تشکر شده:
    5,058
    محل سکونت:
    Tehran
    Sothink DHTML Menu 8 رو دانلود و نصب کردم

    با منوی فارسی مشکل داره
    وقتی فارسی می نویسم منو رو نمایش نمی ده
    راه حلی داره؟

    به جز این نرم افزار راه دیگه ای نیست؟
     
  4. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    خب مشکلی نیست ...

    ببینید شما باید کدهای اون رو تبدیل کنید یعنی کدهای زبان فارسی را به کدهای HTML تبدیل کنید و سپس در قسمتهای مربوطه وارد کنید مثلا وارد فرانت پیج شوید و کد زبان را به charset=windows-1252 تغییر دهید. بعد یک متن فارسی تایپ کنید وقتی Code رو می زنید می بینید که یکسری مقادیر بجای نوشته فارسی شما هستند ؛ در بخش مربوطه نرم افزار بجای نوشته فارسی خود آن نوشته های کدشده را وارد می کنید.
     
  5. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,834
    تشکر شده:
    5,058
    محل سکونت:
    Tehran
    وقتی این کار رو انجام میدم در منوی ساخته شده هم همون کد ها رو نشون میده نه متن فارسی رو !
     
  6. bahy

    bahy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Boroujerd
    عزیز خیلی راحت می تونی خودت بسازی اینو..
    آموزششم میزارم اینجا :
    ***************************
    سلام

    تو این آموزش قصد داریم منوهای DHTML منو رو خودمون درست کنیم.
    الگوریتم :
    باید تگی که منوی ما توی اون قرار داره موقعیت ثابتی داشته باشه.
    همین کافیه. و فقط باید اون رو مخفی و غیر مخفی کنیم.
    حالا من یه کد می دم خودتون می فهمید کدش چیه, گرچه چیزی که گفتم واضحه باید چی کنید.


    HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> 
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> 
    <head> 
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> 
    <title>Menu</title> 
    <style type="text/css"> 
    <!-- 
    body,td,th { 
    font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; 
    font-size: 11px; 
    color: #990000; 
    } 
    body { 
    margin-left: 20px; 
    margin-top: 20px; 
    margin-bottom: 0px; 
    background-color: #EBEBEB; 
    } 
    a { 
    font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; 
    font-size: 11px; 
    color: #996600; 
    } 
    a:link { 
    text-decoration: none; 
    } 
    a:visited { 
    text-decoration: none; 
    } 
    a:hover { 
    text-decoration: none; 
    } 
    a:active { 
    text-decoration: none; 
    } 
    #id1{ 
    background-color:#EAEAEA; 
    padding:9px; 
    border:1px dotted #999999; 
    } 
    .style1 {color: #990000} 
    --> 
    </style> 
    <script language="javascript" type="text/javascript"> 
    
    function show(id){ 
    document.getElementById(id).style.display='block'; 
    } 
    function hide(id){ 
    document.getElementById(id).style.display='none'; 
    } 
    
    </script> 
    </head> 
    
    <body> 
    <table width="200" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" bgcolor="#CCCCCC" onmouseover="show('id1');" onmouseout="hide('id1');" > 
    <tr> 
    <td width="68" bgcolor="#CCCCCC"> 
    <div align="left" class="style1" style="width:100%;"> 
    Main menu 
    </div> 
    </td> 
    
    <td width="105" bgcolor="#CCCCCC"> 
    <ul style="position:absolute; display:none; width:190px; height:100px;" id="id1"> 
    <li> 
    Salam 
    </li> 
    </ul> 
    </td> 
    </tr> 
    </table> 
    </body> 
    </html> 

    منبع : مهرآرین - لینک تاپیک
     
  7. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    آهان ... آره درسته ... یه چیزی رو من یادم رفت بگم:

    وقتی که متن رو وارد می کنید در کنار اون تکست باکس چند انتخاب دارید گزینه سوم رو انتخاب کنید. (متاسفانه الان این نرم افزار رو روی کامپیوتر ندارم که بتونم دقیقا بگم چی) اما یک بخشی در کنار همون txtbox هست که با انتخاب html می توانید مشکل را حل کنید.
     
  8. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,834
    تشکر شده:
    5,058
    محل سکونت:
    Tehran
    bahy جان ممنون. ولی با این نرم افزار منو های بسیار متنوع تر و جالب تری میشه ساخت


    ma_christian عزیز
    حالا با یه مشکل دیگه مواجه شدم و اون هم اینه که تا رجیستر کد رو در نرم افزار وارد نکنم اجازه نمی ده لینک های منو به درستی کار کنند
    به Register key نرم افزار نیاز دارم
     
  9. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    متوجه نشدم ... یعنی موقع پابلیش کردن ... ؟!

    پابلیش کردن با این نرم افزار یه کلک خاص داره (که فقط ایرانی ها از اون سر در میارن ;))
     
  10. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,834
    تشکر شده:
    5,058
    محل سکونت:
    Tehran
    نه

    در خود برنامه هم (قبل از پابلیش) فقط سه لینک اولی که تعریف می کنیم کار می کنن و خود برنامه هم پیام میده که تا زمانی که Register key رو وارد نکنی اجازه نمی دم بیش از سه لینک به درستی کار کنه
     
  11. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,834
    تشکر شده:
    5,058
    محل سکونت:
    Tehran
    مشکل حل شد
    ورژن 6 رو خریدم (که کرک هم داشت) و الان به خوبی داره کار می کنه

    از همه ی شما متشکرم
     
  12. mehdi_25

    mehdi_25 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2006
    نوشته ها:
    202
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    طهران
    خوب موفق باشی

    فقط من یه نکته ذکر کنم که فکر کنم خیلی بدردت بخوره .

    این نرم افزار وقتی که نصب میشه به صورت اتوماتیک روی نرمافزار های فرانت پیچ و درمویر خودشو نصب می کنه که با استفاده از اونا راحت تر میتونی به هدفت برسی .

    frontpage رو باز کن ببین یه منو بهش اضافه شده . حالا یه صفحه جدید ایجاد و اونو همینطور خای ذخیره کن . حالا اون منوی اظافه شده که برای نرم افزار SoThink DHTML Menu هست رو بزن و وارد برنامه شو . حالا منوی مورد نظرت رو طراحی کن و اونو سیو و کلوزش کن . منو رو با فایل های مربوطه ایجاد و در شاخه ای به نام _pgtres میریزه . این یه حسنی داره که بعد از درست کردن منو میتونی همونو به راحتی ادیت کنی و درش تغییر ایجاد کنی.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    آره ... درسته ... یک منو در فرانت پیج ایجاد می شود ...
     
  15. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,834
    تشکر شده:
    5,058
    محل سکونت:
    Tehran
    به این میگن نکته ی طلایی
    ممنون ، ولی خودم هم کشفش کرده بودم