• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من از ماه می پارسال 3000 یورو توسط برنامه نویسی برای خارجیها درآوردم. هر سوالی دارید بپرسید.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
جاب افرهات رو چطور بدست میاری؟‌

از کیف پول الکترونیک نمی‌شه برای تبادل مالی استفاده کرد؟ چون باقی موارد امکان بلوکه کردن پول رو دارن

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
مالتی مدیا هم بازار خوبی داره! هم پروژه های ادیت ویدئو هم بازار عکاسی استوک هم ویدئو استوک! ولی یکم تجربه و بلدی بیشتری میخواد به نسبت باقی موارد!
متاسفانه من هیچ کدوم از این مهارت ها رو ندارم، ولی موضوع جالبیه واسه ام. می تونید اطلاعات بیشتر ارائه بدید لطفا؟

یه جزئیاتی تو مایه های صحبت هایی که استارتر تاپیک نوشتند. چیزهایی که برای این کارها لازمه، و این که چقدر طول می کشه کسی به مهارت لازم توی این کارها برسه و درآمدی که میشه انتظار داشت ازش.

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
ممنون بخاطر جواب مسئله دیتا نیست دیتا ۱۰ ساله را میشه گرفتم از سایتها منتها مسئله الگوریتم و ایده پیش بینی هست که اکثرا با شبکه عصبی روی دیتا میزنند و شبکه فازی عصبی والگوریتم های مورچگان و PSO و... که توی سایت فرادرس تمام کدها وجود داره حالا منظورم این بود که شما تو حوضه هوش مصنوعی خلاقیت جدید در مورد پیش بینی قیمت فراتر از الگوریتم های قدیمی چیزی کار کردید که بروز باشه یا مثلا مقاله ای امده مثلا سال ۲۰۲۰ که شما روش کار کنید و کد نویسی کنید کلا متد جدید و نوآوری جدید باشه و خطا پیش بینیش مثلا ۰.۰۰۰۰۰۰۱ باشه ؟
ارور بستگی به نوع ارور داره.
ارور MSE زیر 1 خیلی کمه. معمولا زیر 5 خوبه. ارورMAE زیر 2-3 خوبه. اما اینها برای ریگرشن هستن. برای کلسیفیکیشن معمولا از Cross Entropy استفاده میشه. کراس آنتروپی اونقدر غیر ممکنه چون همیشه بالای 1 هست.

برای ریگرشن قیمت بازار من تا حالا کار نکردم چون تا حالا کسی نخواسته. ولی اگر بخوام انجام بدم از شبکه های Recurrent استفاده میکنم مثل LSTM چون واسه ریگرشن قیمت بازار که یک نوع تایم سریز هست خوبه. به آشغالهای ایرانی هم توجه نکن میخوای یاد بگیری کتاب انگلیسی بخون.

حتما هم لازم نیست شبکه ی عصبی کار کنی. مشین لرنینگ معمولی کم عمق بسه. من کتابخونه ی XGBoost رو برای اینکار پیشنهاد میدم.

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
این پولو چطوری بهت پرداخت کرده ؟ با ایرانی بودن مشکل ندارن ؟

یک چیزی بهت بگم. اونهایی که میگن "چون ایرانی هستیم بهت پول نمیدیم" اینو نمیگن چون نمیتونن بهت پول بدن. هزارتا راه برای پول دادن وجود داره. اونها مرض دارن رفتن لینکداینتو دیدن ایرانی ای، هدهانتت کردن و وقتی هم دیدن تو اونقدر احمقی که نمیدونی escrow چی هست و دستت از دنیا کوتاهه از اول نخواستن بهت پول بدن.

اگر به کسی که میخواد بهت پول بده شک داری حتما پولتو از طریق escrow بگیر. من هیچوقت اینکارو نکردم چون کلاینتامو از ردیت میگیرم و باهشون دوست میشمو از اول میدونن ایرانیم و مخصوصا اینکه پی پل مال عمومه که توی کاناداست.

جاب افرهات رو چطور بدست میاری؟‌

از کیف پول الکترونیک نمی‌شه برای تبادل مالی استفاده کرد؟ چون باقی موارد امکان بلوکه کردن پول رو دارن
ردیت.

پولو به عموم میدن. مقدار زیادی هم نیست که شک کنن.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اُهَ

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
ارور بستگی به نوع ارور داره.
ارور MSE زیر 1 خیلی کمه. معمولا زیر 5 خوبه. ارورMAE زیر 2-3 خوبه. اما اینها برای ریگرشن هستن. برای کلسیفیکیشن معمولا از Cross Entropy استفاده میشه. کراس آنتروپی اونقدر غیر ممکنه چون همیشه بالای 1 هست.

برای ریگرشن قیمت بازار من تا حالا کار نکردم چون تا حالا کسی نخواسته. ولی اگر بخوام انجام بدم از شبکه های Recurrent استفاده میکنم مثل LSTM چون واسه ریگرشن قیمت بازار که یک نوع تایم سریز هست خوبه. به آشغالهای ایرانی هم توجه نکن میخوای یاد بگیری کتاب انگلیسی بخون.

حتما هم لازم نیست شبکه ی عصبی کار کنی. مشین لرنینگ معمولی کم عمق بسه. من کتابخونه ی XGBoost رو برای اینکار پیشنهاد میدم.
داداچ چنتاشم در حد ام،ایز،ار میگفتی جایی بحث شد ما هم الکی سر تکون بدیم
794.gif

خفن تری چیزی که از کامپیوتر بلدم اینه باگ سرچ کنم اکسپولیت پیدا کنم ادیت کنم ران کنم !
البته بوز یاهو رو هم بلد بودم خیلی حال میداد هزارتا ییهو میزدی خخخخخخ

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
عزیز پی پالتون از چه کشوری هست؟ منم میخوام پی پال از یک کشور اروپایی ولی قیمت هایی که میدن خیلی بالاست..2 ملیون تومن واقعا خیلی بالاست....اگر جایی میشناسین ممنون میشم بفرمایید..با سپاس

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
عزیز پی پالتون از چه کشوری هست؟ منم میخوام پی پال از یک کشور اروپایی ولی قیمت هایی که میدن خیلی بالاست..2 ملیون تومن واقعا خیلی بالاست....اگر جایی میشناسین ممنون میشم بفرمایید..با سپاس
مال عمومه که خارج زندگی میکنه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
متاسفانه من هیچ کدوم از این مهارت ها رو ندارم، ولی موضوع جالبیه واسه ام. می تونید اطلاعات بیشتر ارائه بدید لطفا؟

یه جزئیاتی تو مایه های صحبت هایی که استارتر تاپیک نوشتند. چیزهایی که برای این کارها لازمه، و این که چقدر طول می کشه کسی به مهارت لازم توی این کارها برسه و درآمدی که میشه انتظار داشت ازش.
هم شبیه موردی که دوستمون نوشتند هم بصورت فری لنسری! خیلی چیز سر راستی نیست البته! باید یه برنامه ریزی 2-3 ساله بکنید و بعدش به این نتیجه برسید که یه درامد ثابت دلاری براتون میمونه. تو بخش ادیت تا دلتون بخواد استریمر و کانتنت کریتور هست که حاضره پول بده! حتی پولم ندن حاضرن توی درامد یوتیوب و غیره شریک بشن! فقط کافیه قواعد ادیت کردن برای اون پلتفرم رو بدونید و یه نت پر سرعت هم داشته باشید. توی بخش عکاسی و ویدئو و فروش مدیا و غیره هم خیلی مبحث بزرگیه|! 10 تا بازار مختلف هست! از خبری تا استوک و غیره! حتی سفارشی هم تو سایت ها میشه کار کرد!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هم شبیه موردی که دوستمون نوشتند هم بصورت فری لنسری! خیلی چیز سر راستی نیست البته! باید یه برنامه ریزی 2-3 ساله بکنید و بعدش به این نتیجه برسید که یه درامد ثابت دلاری براتون میمونه. تو بخش ادیت تا دلتون بخواد استریمر و کانتنت کریتور هست که حاضره پول بده! حتی پولم ندن حاضرن توی درامد یوتیوب و غیره شریک بشن! فقط کافیه قواعد ادیت کردن برای اون پلتفرم رو بدونید و یه نت پر سرعت هم داشته باشید. توی بخش عکاسی و ویدئو و فروش مدیا و غیره هم خیلی مبحث بزرگیه|! 10 تا بازار مختلف هست! از خبری تا استوک و غیره! حتی سفارشی هم تو سایت ها میشه کار کرد!
وحید برای رتوش و ادیت سایتی میشناسی؟ (البته برای داداشم میخوام نه خودم :د رتوش کاره)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید برای رتوش و ادیت سایتی میشناسی؟ (البته برای داداشم میخوام نه خودم :د رتوش کاره)
رقابت توی فری لسنر و فایور و اینا که خیای بالاست! ولی برای ادیت و تدوین فیلم کلا راهش اینه که خودت بری به کانتنت کریتور ها پیشنهاد بدی! هم توییچ هم بقیه جاها! اکثرا توافق میکنن یه اکانت بزنی و خودتم اپ کنی و درصدی کار کنن! رتوش ولی یکم فرق داره! یه عکاس پر کار اشنا پیدا کنی و ازش بگیری و برگردونی میصرفه! ولی به ادم بی سابقه نمیدن! تو لینکدین یه سری رابطه بزنی و 1-2 سال کار کنی دیگه دردسری برای پیدا کردن کار نداره! البته من خودم این قسمت دوم رو چون راس کارم نیست نکردم ولی میدونم همین رویه اش!

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
از من پیرمرد به شما نصیحت، کار پروژه ای گرفتن و فریلنسری و این مدل کارها، علاوه بر اینکه اعصابتون رو خرد میکنه، در بلندمدت بازدهی اقتصادی خوبی هم نداره. متاسفانه ایرانی و خارجی هم نداره

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
از من پیرمرد به شما نصیحت، کار پروژه ای گرفتن و فریلنسری و این مدل کارها، علاوه بر اینکه اعصابتون رو خرد میکنه، در بلندمدت بازدهی اقتصادی خوبی هم نداره. متاسفانه ایرانی و خارجی هم نداره

به نظر من دیگر کار کردن نمی صرفد. در گذشته توده مردم زیاد بودند و متخصص کم. برای همین آن متخصص ها خوب پول در می آوردند. امروز دیگر اینگونه نیست. همه متخصص شده اند و در اکثر صنوف همگی سعی می کنند تا با کم کردن هزینه تمام شده، رقیب را از دور خارج کنند. من خودم در بازار هستم و می بینم. مستاجر در بهترین مکان شهر به زور می تواند کرایه مغازه اش را بدهد و بعد از چند سال از دور خارج می شود.

حالا ما که خورده پا هستیم، حتی همین شرکت های بزرگ بورسی هم اگر رانت شان حذف شود از فردا همگی باید تعطیل کنند.

این بنده خدا هم مگر برود سر کار می خواهند چقدر بهش بدهند؟ در اکثر مواقع می خواهند ماهی 4-5 تومان بهش بدهند که آن هم مثل سگ ازش کار می کشند.

به نظر من وقتی در کشورهای خارجی بالای 80 درصد شرکت ها ظرف ده سال اول از دور خارج می شوند، یعنی اقتصاد به شدت رقابتی شده است. شرکتی هم که نتواند گلیم خودش را از آب بیرون بکشد نمی تواند حقوق درست و حسابی به کارمندانش بدهد. پس در این حالت باید به دنبال کار در شرکت هایی گشت که غیر رقابتی هستند. ارگان های دولتی با کسی رقابت نمی کنند. شرکت های خصولتی مثل همین ها که در بورس هستند رقابت نمی کنند. اگر کسی در این مجموعه ها استخدام شود، خیر دنیا و آخرت نصیبش می شود. اگر نشود یا باید خیلی متخصص باشد یا همیشه از آینده نگران باشد.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به نظر من دیگر کار کردن نمی صرفد.
به نظر من می صرفد:p
در گذشته توده مردم زیاد بودند و متخصص کم. برای همین آن متخصص ها خوب پول در می آوردند. امروز دیگر اینگونه نیست. همه متخصص شده اند و در اکثر صنوف همگی سعی می کنند تا با کم کردن هزینه تمام شده، رقیب را از دور خارج کنند. من خودم در بازار هستم و می بینم. مستاجر در بهترین مکان شهر به زور می تواند کرایه مغازه اش را بدهد و بعد از چند سال از دور خارج می شود.

حالا ما که خورده پا هستیم، حتی همین شرکت های بزرگ بورسی هم اگر رانت شان حذف شود از فردا همگی باید تعطیل کنند.

این بنده خدا هم مگر برود سر کار می خواهند چقدر بهش بدهند؟ در اکثر مواقع می خواهند ماهی 4-5 تومان بهش بدهند که آن هم مثل سگ ازش کار می کشند.

به نظر من وقتی در کشورهای خارجی بالای 80 درصد شرکت ها ظرف ده سال اول از دور خارج می شوند، یعنی اقتصاد به شدت رقابتی شده است. شرکتی هم که نتواند گلیم خودش را از آب بیرون بکشد نمی تواند حقوق درست و حسابی به کارمندانش بدهد. پس در این حالت باید به دنبال کار در شرکت هایی گشت که غیر رقابتی هستند. ارگان های دولتی با کسی رقابت نمی کنند. شرکت های خصولتی مثل همین ها که در بورس هستند رقابت نمی کنند. اگر کسی در این مجموعه ها استخدام شود، خیر دنیا و آخرت نصیبش می شود. اگر نشود یا باید خیلی متخصص باشد یا همیشه از آینده نگران باشد.
بیربط به موضوع تاپیکه. اما میگم که لال از دنیا نرمbav3_154fs759111.gif

اول این پست مرحوم خودمbav3_154fs759111.gif رو ببین

1- شما برای اینکه بتونی یک دانش رو به پول تبدیل کنی، این چند مرحله رو باید طی کنی. مشکل کسانی که تخصصی دارن، اما درآمد کافی ندارن اینه که فقط یک مرحله از این چند مرحله رو بلدن

2- بخش بزرگی از هر کار تجاری، بازاریابی و شناخت از بازار هدفه. اصولا شما نمیتونی یک آدم درونگرای مردم گریز باشی و در عین حال کارآفرین موفق باشی

3- هوش عمومی و اجتماعی بالا برای موفقیت در دنیای تجاری خیلی مهمه. شاید باورتون نشه، اما بر اساس یک تحقیق خصوصی، میانگین شاخص هوش عمومی افراد زیر 40 سال با مدرک کارشناسی به بالا در ایران، 3 از 10 ـه :rolleyes: . یعنی فاجعه:D

4- پیغمبر فرموده " حاسبوا قبل ان تحاسبوا" :p. یعنی قبل از اینکه به حسابتون برسن، خودتون حساب و کتاب کنید ببینید با خودتون چند چندید:D. من میبینم در ایران یک نفر 10 ساله که در شغلی مشغوله، اما یک برآورد و به اصطلاح بیلان از کارش نداره... نمیدونه در این ده سال، چند ساعت کار کرده و چه امکاناتی گذاشته و چه هزینه هایی کرده و سود ناخالص و خالصش چقدر بوده. خیلی وقت ها اگر بشینه محاسبه کنه می بینه که براش میصرفید که بره یه جا استخدام بشه، اینهمه دردسر هم نداشته باشه.

5- خیلی ها جزئی نگر هستن. انقدر درگیر جزئیات میشن که کلیت موضوع رو نمیتونن ببینن. طرف با قاشق دیوار رو میکنه:D، بعد میره پتک میاره، بعد بولدوزر و تانک میاره که دیوار رو خراب کنه، غافل از اینکه اون بغل یه در وجود داره که بازه:D. برای موفقیت، آدم باید از مغزش کار بکشه. فکر کردن سخته. اینکه بتونی اونقدر بر یک موضوع احاطه و تسلط داشته باشی که خودت بدعت بذاری در اون موضوع، کار واقعا سختیه. خیلی ها تخصص دارن، اما نه در حدی که بتونن نوآوری بکنن یا کار خارق العاده ای انجام بدن

6- خرق عادت که در بند قبلی گفتم خیلی مهمه. به قول نظامی " هر چه خلاف آمد عادت بود ... قافله سالار سعادت بود ". شما اگر بخوای مثل بقیه رفتار کنی، طبیعتا درآمدت هم در حد بقیه خواهد بود. دنیا با کسی تعارف نداره که پول بیخودی بهش بده:D. برای انجام دادن کار خارق العاده، اولا باید تخصص بسیار بالایی داشته باشی، ثانیا باید هوش بالایی داشته باشی.

7- و لعن الله المصطفی من الان الی قیام یوم الدین:p

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
@Webmoney-XCH

من استنباطم از مجموع صحبت های جنابعالی این است که همه چیز خود فرد است. اما من می گویم در اکثر موارد، عکسش درست است. بگذارید یک مثالی برای شما بزنم:

دو فردی را در نظر بگیرید که درس خوانده اند و هر دو در دانشگاه علوم پزشکی اراک پذیرفته می شوند. اولین فرد می رود پزشکی عمومی می خواند و بعد هم تخصص می گیرد و خیالش هم از بابت شغلش راحت است. حالا یا رشته هایی می خواند که باید بیشتر در بیمارستان کار کند (مانند بیهوشی) یا رشته هایی می خواند (مثل غدد) که می تواند با کمترین هزینه (اجاره یک مکان و چهار تا میز و صندلی) بیشترین پول را در بیاورد.

دومی می رود داروسازی. در غالب موارد این فرد باید داروخانه بزند. مشکل دقیقا از همینجا شروع می شود. نخست شما باید یک مکان متراژ بزرگ و خوب را اجاره کنی که هزینه دارد. دوم باید رفتاری مثل بقیه فروشندگان داشته باشی (یعنی یک فردی کارش فروش دارو است و دیگری کارش فروش فرش، این دو تفاوتی با هم ندارند، هر دو فروشنده اند). در اینجا دیگر مهم نیست که این داروساز چیزی بلد است یا خیر، چون مردم به داروخانه ای مراجعه می کنند که هم بزرگ باشد و هم به مراکز درمانی نزدیک باشد. درگیری با بیمه ها، ورود دیگر فروشگاه ها به حوزه لوازم بهداشتی و پول کارکنان داروخانه و موارد دیگر بماند. به نظر من زمزمه فروش آنلاین دارو هم تیر خلاص را بر پیکر داروخانه ها وارد می کند.

حالا بحثم این نیست که بگویم داروخانه داری سود ندارد. بحثم این است دو فردی که درس خوانده اند چگونه وضع مالی شان ممکن است دستخوش تغییر شود. قطعا اگر آن دکتر غدد نتواند بیماری من را درست تشخیص دهد ممکن است از محبوبیتش کاسته شود. یعنی درآمد یا عدم درآمدش تنها بر اساس مهارتش است، اما آن دکتر داروساز مهارت یا عدم مهارتش نقشی در میزان درآمدش ندارد. اگر توانست جای خوب و بزرگ با اجاره کم پیدا کند، نانش در روغن است. وگرنه اگر برود در یک جای پرت داروخانه بزند، باید به بیماران نون روغنی هم بدهد تا کسی ازش خرید کند.

--------------------

به نظر من نرخ دو رقمی بیکاری در کشور ما حاکی از همین مساله است. اکثر مردم یا بیکار هستند یا درآمد ناکافی دارند. اکثر مردم هم نمی توانند ستاره باشند. ستاره ها یا رفته اند خارج یا درآمد عالی خودشان را در ایران دارند.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
بهتر از بیکاریه که ولی خوب شغل نیستش
مخصوصا الان که همه دیگه یه اکانت پی پال از عمویی, دایی ای, عمه ای, افتکی می گیرن, قدیمها که این قرتی بازی ها نبود, یه کسی که اکانت پی پال داشت خدایی میکرد و میتونست پروژه از خارجی ها بگیره و بده به برنامه نویسان ایرانی, از آنها دلار و یورو بگیره و اینور ریال بده, ولی الان دیگه دوره اش تمام شده و برنامه نویسی که سرش به تنش بیارزد خودش تونسته مستقیم از خارجی ها پروژه بگیرد

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
@Webmoney-XCH

من استنباطم از مجموع صحبت های جنابعالی این است که همه چیز خود فرد است. اما من می گویم در اکثر موارد، عکسش درست است. بگذارید یک مثالی برای شما بزنم:

دو فردی را در نظر بگیرید که درس خوانده اند و هر دو در دانشگاه علوم پزشکی اراک پذیرفته می شوند. اولین فرد می رود پزشکی عمومی می خواند و بعد هم تخصص می گیرد و خیالش هم از بابت شغلش راحت است. حالا یا رشته هایی می خواند که باید بیشتر در بیمارستان کار کند (مانند بیهوشی) یا رشته هایی می خواند (مثل غدد) که می تواند با کمترین هزینه (اجاره یک مکان و چهار تا میز و صندلی) بیشترین پول را در بیاورد.

دومی می رود داروسازی. در غالب موارد این فرد باید داروخانه بزند. مشکل دقیقا از همینجا شروع می شود. نخست شما باید یک مکان متراژ بزرگ و خوب را اجاره کنی که هزینه دارد. دوم باید رفتاری مثل بقیه فروشندگان داشته باشی (یعنی یک فردی کارش فروش دارو است و دیگری کارش فروش فرش، این دو تفاوتی با هم ندارند، هر دو فروشنده اند). در اینجا دیگر مهم نیست که این داروساز چیزی بلد است یا خیر، چون مردم به داروخانه ای مراجعه می کنند که هم بزرگ باشد و هم به مراکز درمانی نزدیک باشد. درگیری با بیمه ها، ورود دیگر فروشگاه ها به حوزه لوازم بهداشتی و پول کارکنان داروخانه و موارد دیگر بماند. به نظر من زمزمه فروش آنلاین دارو هم تیر خلاص را بر پیکر داروخانه ها وارد می کند.

حالا بحثم این نیست که بگویم داروخانه داری سود ندارد. بحثم این است دو فردی که درس خوانده اند چگونه وضع مالی شان ممکن است دستخوش تغییر شود. قطعا اگر آن دکتر غدد نتواند بیماری من را درست تشخیص دهد ممکن است از محبوبیتش کاسته شود. یعنی درآمد یا عدم درآمدش تنها بر اساس مهارتش است، اما آن دکتر داروساز مهارت یا عدم مهارتش نقشی در میزان درآمدش ندارد. اگر توانست جای خوب و بزرگ با اجاره کم پیدا کند، نانش در روغن است. وگرنه اگر برود در یک جای پرت داروخانه بزند، باید به بیماران نون روغنی هم بدهد تا کسی ازش خرید کند.

--------------------

به نظر من نرخ دو رقمی بیکاری در کشور ما حاکی از همین مساله است. اکثر مردم یا بیکار هستند یا درآمد ناکافی دارند. اکثر مردم هم نمی توانند ستاره باشند. ستاره ها یا رفته اند خارج یا درآمد عالی خودشان را در ایران دارند.

شما دقیقا همون جزئی نگری هستی که من گفتم:D. یک سری پیش فرض برای خودت در نظر میگیری که ممکنه درست هم نباشن، بعد بر اساس این پیش فرض ها تحلیل میکنی و نتیجه گیری میکنی و پیش خودت میگی غیر از این که امکان نداره:p.

اینجوری نیست. دیدت رو به زندگی عوض کن. ببین در همین جامعه افرادی هستن که از راه های درست، درآمد های خوب دارن. پس میشه این کار را کرد. حالا شما برو دنبال راهش. اولین قدم برای پیشرفت اینه که قبول کنی مسیری که تا الان اومدی، اگر به موفقیت نرسیده، پس حتما اشتباهه

نرخ دو رقمی بیکاری، جدا از گندهایی که مصطفی زده، معلول یک علت فرهنگیه که البته اون هم ریشه در گندهای مصطفی داره:D ... مردم ایران از نظر اخلاقی بد شدن، در نتیجه به هم بی اعتماد شدن، در نتیجه مراودات تجاریشون با هم کم شده، در نتیجه رکود عمومی بر بازار حاکمه، در نتیجه چرخش پول در جامعه کمه. در نتیجه بیکاری زیاد شده.

و متاسفانه مردم این هوشمندی رو ندارن که بفهمن وقتی یک بار سر یه نفر کلاه میذارن و باعث بی اعتمادیش میشن، این بی اعتمادی میچرخه و میچرخه تا در نهایت به صورت اردنگی از پشت به خودشون اعمال بشه:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مخصوصا الان که همه دیگه یه اکانت پی پال از عمویی, دایی ای, عمه ای, افتکی می گیرن
حساب پی پال من دست آرمان جونمهbav3_154fs759111.gif باهاش از استیم نمیدونم چی چی میخره.

بالا