متاسفانه من هیچ کدوم از این مهارت ها رو ندارم، ولی موضوع جالبیه واسه ام. می تونید اطلاعات بیشتر ارائه بدید لطفا؟مالتی مدیا هم بازار خوبی داره! هم پروژه های ادیت ویدئو هم بازار عکاسی استوک هم ویدئو استوک! ولی یکم تجربه و بلدی بیشتری میخواد به نسبت باقی موارد!
ارور بستگی به نوع ارور داره.ممنون بخاطر جواب مسئله دیتا نیست دیتا ۱۰ ساله را میشه گرفتم از سایتها منتها مسئله الگوریتم و ایده پیش بینی هست که اکثرا با شبکه عصبی روی دیتا میزنند و شبکه فازی عصبی والگوریتم های مورچگان و PSO و... که توی سایت فرادرس تمام کدها وجود داره حالا منظورم این بود که شما تو حوضه هوش مصنوعی خلاقیت جدید در مورد پیش بینی قیمت فراتر از الگوریتم های قدیمی چیزی کار کردید که بروز باشه یا مثلا مقاله ای امده مثلا سال ۲۰۲۰ که شما روش کار کنید و کد نویسی کنید کلا متد جدید و نوآوری جدید باشه و خطا پیش بینیش مثلا ۰.۰۰۰۰۰۰۱ باشه ؟
این پولو چطوری بهت پرداخت کرده ؟ با ایرانی بودن مشکل ندارن ؟
ردیت.جاب افرهات رو چطور بدست میاری؟
از کیف پول الکترونیک نمیشه برای تبادل مالی استفاده کرد؟ چون باقی موارد امکان بلوکه کردن پول رو دارن
p:خوش قیافه ای
داداچ چنتاشم در حد ام،ایز،ار میگفتی جایی بحث شد ما هم الکی سر تکون بدیمارور بستگی به نوع ارور داره.
ارور MSE زیر 1 خیلی کمه. معمولا زیر 5 خوبه. ارورMAE زیر 2-3 خوبه. اما اینها برای ریگرشن هستن. برای کلسیفیکیشن معمولا از Cross Entropy استفاده میشه. کراس آنتروپی اونقدر غیر ممکنه چون همیشه بالای 1 هست.
برای ریگرشن قیمت بازار من تا حالا کار نکردم چون تا حالا کسی نخواسته. ولی اگر بخوام انجام بدم از شبکه های Recurrent استفاده میکنم مثل LSTM چون واسه ریگرشن قیمت بازار که یک نوع تایم سریز هست خوبه. به آشغالهای ایرانی هم توجه نکن میخوای یاد بگیری کتاب انگلیسی بخون.
حتما هم لازم نیست شبکه ی عصبی کار کنی. مشین لرنینگ معمولی کم عمق بسه. من کتابخونه ی XGBoost رو برای اینکار پیشنهاد میدم.
مال عمومه که خارج زندگی میکنه.عزیز پی پالتون از چه کشوری هست؟ منم میخوام پی پال از یک کشور اروپایی ولی قیمت هایی که میدن خیلی بالاست..2 ملیون تومن واقعا خیلی بالاست....اگر جایی میشناسین ممنون میشم بفرمایید..با سپاس
هم شبیه موردی که دوستمون نوشتند هم بصورت فری لنسری! خیلی چیز سر راستی نیست البته! باید یه برنامه ریزی 2-3 ساله بکنید و بعدش به این نتیجه برسید که یه درامد ثابت دلاری براتون میمونه. تو بخش ادیت تا دلتون بخواد استریمر و کانتنت کریتور هست که حاضره پول بده! حتی پولم ندن حاضرن توی درامد یوتیوب و غیره شریک بشن! فقط کافیه قواعد ادیت کردن برای اون پلتفرم رو بدونید و یه نت پر سرعت هم داشته باشید. توی بخش عکاسی و ویدئو و فروش مدیا و غیره هم خیلی مبحث بزرگیه|! 10 تا بازار مختلف هست! از خبری تا استوک و غیره! حتی سفارشی هم تو سایت ها میشه کار کرد!متاسفانه من هیچ کدوم از این مهارت ها رو ندارم، ولی موضوع جالبیه واسه ام. می تونید اطلاعات بیشتر ارائه بدید لطفا؟
یه جزئیاتی تو مایه های صحبت هایی که استارتر تاپیک نوشتند. چیزهایی که برای این کارها لازمه، و این که چقدر طول می کشه کسی به مهارت لازم توی این کارها برسه و درآمدی که میشه انتظار داشت ازش.
وحید برای رتوش و ادیت سایتی میشناسی؟ (البته برای داداشم میخوام نه خودم :د رتوش کاره)هم شبیه موردی که دوستمون نوشتند هم بصورت فری لنسری! خیلی چیز سر راستی نیست البته! باید یه برنامه ریزی 2-3 ساله بکنید و بعدش به این نتیجه برسید که یه درامد ثابت دلاری براتون میمونه. تو بخش ادیت تا دلتون بخواد استریمر و کانتنت کریتور هست که حاضره پول بده! حتی پولم ندن حاضرن توی درامد یوتیوب و غیره شریک بشن! فقط کافیه قواعد ادیت کردن برای اون پلتفرم رو بدونید و یه نت پر سرعت هم داشته باشید. توی بخش عکاسی و ویدئو و فروش مدیا و غیره هم خیلی مبحث بزرگیه|! 10 تا بازار مختلف هست! از خبری تا استوک و غیره! حتی سفارشی هم تو سایت ها میشه کار کرد!
رقابت توی فری لسنر و فایور و اینا که خیای بالاست! ولی برای ادیت و تدوین فیلم کلا راهش اینه که خودت بری به کانتنت کریتور ها پیشنهاد بدی! هم توییچ هم بقیه جاها! اکثرا توافق میکنن یه اکانت بزنی و خودتم اپ کنی و درصدی کار کنن! رتوش ولی یکم فرق داره! یه عکاس پر کار اشنا پیدا کنی و ازش بگیری و برگردونی میصرفه! ولی به ادم بی سابقه نمیدن! تو لینکدین یه سری رابطه بزنی و 1-2 سال کار کنی دیگه دردسری برای پیدا کردن کار نداره! البته من خودم این قسمت دوم رو چون راس کارم نیست نکردم ولی میدونم همین رویه اش!وحید برای رتوش و ادیت سایتی میشناسی؟ (البته برای داداشم میخوام نه خودم :د رتوش کاره)
از من پیرمرد به شما نصیحت، کار پروژه ای گرفتن و فریلنسری و این مدل کارها، علاوه بر اینکه اعصابتون رو خرد میکنه، در بلندمدت بازدهی اقتصادی خوبی هم نداره. متاسفانه ایرانی و خارجی هم نداره
به نظر من می صرفدبه نظر من دیگر کار کردن نمی صرفد.
بیربط به موضوع تاپیکه. اما میگم که لال از دنیا نرمدر گذشته توده مردم زیاد بودند و متخصص کم. برای همین آن متخصص ها خوب پول در می آوردند. امروز دیگر اینگونه نیست. همه متخصص شده اند و در اکثر صنوف همگی سعی می کنند تا با کم کردن هزینه تمام شده، رقیب را از دور خارج کنند. من خودم در بازار هستم و می بینم. مستاجر در بهترین مکان شهر به زور می تواند کرایه مغازه اش را بدهد و بعد از چند سال از دور خارج می شود.
حالا ما که خورده پا هستیم، حتی همین شرکت های بزرگ بورسی هم اگر رانت شان حذف شود از فردا همگی باید تعطیل کنند.
این بنده خدا هم مگر برود سر کار می خواهند چقدر بهش بدهند؟ در اکثر مواقع می خواهند ماهی 4-5 تومان بهش بدهند که آن هم مثل سگ ازش کار می کشند.
به نظر من وقتی در کشورهای خارجی بالای 80 درصد شرکت ها ظرف ده سال اول از دور خارج می شوند، یعنی اقتصاد به شدت رقابتی شده است. شرکتی هم که نتواند گلیم خودش را از آب بیرون بکشد نمی تواند حقوق درست و حسابی به کارمندانش بدهد. پس در این حالت باید به دنبال کار در شرکت هایی گشت که غیر رقابتی هستند. ارگان های دولتی با کسی رقابت نمی کنند. شرکت های خصولتی مثل همین ها که در بورس هستند رقابت نمی کنند. اگر کسی در این مجموعه ها استخدام شود، خیر دنیا و آخرت نصیبش می شود. اگر نشود یا باید خیلی متخصص باشد یا همیشه از آینده نگران باشد.
بهتر از بیکاریه که ولی خوب شغل نیستشاز من پیرمرد به شما نصیحت، کار پروژه ای گرفتن و فریلنسری و این مدل کارها، علاوه بر اینکه اعصابتون رو خرد میکنه، در بلندمدت بازدهی اقتصادی خوبی هم نداره. متاسفانه ایرانی و خارجی هم نداره
@Webmoney-XCH
من استنباطم از مجموع صحبت های جنابعالی این است که همه چیز خود فرد است. اما من می گویم در اکثر موارد، عکسش درست است. بگذارید یک مثالی برای شما بزنم:
دو فردی را در نظر بگیرید که درس خوانده اند و هر دو در دانشگاه علوم پزشکی اراک پذیرفته می شوند. اولین فرد می رود پزشکی عمومی می خواند و بعد هم تخصص می گیرد و خیالش هم از بابت شغلش راحت است. حالا یا رشته هایی می خواند که باید بیشتر در بیمارستان کار کند (مانند بیهوشی) یا رشته هایی می خواند (مثل غدد) که می تواند با کمترین هزینه (اجاره یک مکان و چهار تا میز و صندلی) بیشترین پول را در بیاورد.
دومی می رود داروسازی. در غالب موارد این فرد باید داروخانه بزند. مشکل دقیقا از همینجا شروع می شود. نخست شما باید یک مکان متراژ بزرگ و خوب را اجاره کنی که هزینه دارد. دوم باید رفتاری مثل بقیه فروشندگان داشته باشی (یعنی یک فردی کارش فروش دارو است و دیگری کارش فروش فرش، این دو تفاوتی با هم ندارند، هر دو فروشنده اند). در اینجا دیگر مهم نیست که این داروساز چیزی بلد است یا خیر، چون مردم به داروخانه ای مراجعه می کنند که هم بزرگ باشد و هم به مراکز درمانی نزدیک باشد. درگیری با بیمه ها، ورود دیگر فروشگاه ها به حوزه لوازم بهداشتی و پول کارکنان داروخانه و موارد دیگر بماند. به نظر من زمزمه فروش آنلاین دارو هم تیر خلاص را بر پیکر داروخانه ها وارد می کند.
حالا بحثم این نیست که بگویم داروخانه داری سود ندارد. بحثم این است دو فردی که درس خوانده اند چگونه وضع مالی شان ممکن است دستخوش تغییر شود. قطعا اگر آن دکتر غدد نتواند بیماری من را درست تشخیص دهد ممکن است از محبوبیتش کاسته شود. یعنی درآمد یا عدم درآمدش تنها بر اساس مهارتش است، اما آن دکتر داروساز مهارت یا عدم مهارتش نقشی در میزان درآمدش ندارد. اگر توانست جای خوب و بزرگ با اجاره کم پیدا کند، نانش در روغن است. وگرنه اگر برود در یک جای پرت داروخانه بزند، باید به بیماران نون روغنی هم بدهد تا کسی ازش خرید کند.
--------------------
به نظر من نرخ دو رقمی بیکاری در کشور ما حاکی از همین مساله است. اکثر مردم یا بیکار هستند یا درآمد ناکافی دارند. اکثر مردم هم نمی توانند ستاره باشند. ستاره ها یا رفته اند خارج یا درآمد عالی خودشان را در ایران دارند.