سیستم کلیکی هست ؟؟؟
آره. ها چیه؟!! می خوای بگی کلاهبردار و دزدن؟ بیان نمایندگی کارت شارژ دو زاری بگیرن؟
بابا تو رو جون هر کی دوست داری دست از سر کچل ما بردار. انقدر رو اعصاب ما راه نرو . یهو دیدی سایتت منفجر شدا
چرا اینقدر عصبانی هستی دوست گرامی ؟
هر کسی هر طور خودش دوست داره تصمیم میگیرد .
امیدوارم موفق باشید .
عزیز جان این راه درست برای تبلیغ کارت نیست. اگر کارت سود درست حسابی داشت تو همون تاپیک تبلیغ کن. اینطور تاثیر بهتری داره. هر چقدر بیشتر بیای تو تاپیک ه هی پارازیت بدی و تبلیغ کارت رو بکنی تاثیر منفی بیشتری رو کارت داره. اگه می خوای تبلیغ کنی برو پول بده بنر بزن. تو همین سایت های کلیکی هم می تونی با 2 دلار 1000 بار تبلیغ کنی. خلاصه دست از تبلیغ به این روش مسخره بردار.
سلام
دوستان عزیز این سایت هم پرداخت میکنه و هم به بعضی ها پرداخت نمیکنه.
نه پسر خوب هنوز متوجه نیستی شما !
اولا شما برای خودتون تعیین تکلیف کنید . دوما تبلیغ بخشی از کار من هست ؟! اگه منظور شما امضا بنده هست ؟ خب امضا رو نمی تونم توی یه تاپیک بردارم تو یه تاپیک بزارم که !
پس چون من یه کار و فعالیت تجاری می کنم دیگه باید هیچ کجای انجمن سر نزنم ؟ مگه این موضوع به شما یا هر کس دیگه مربوط میشه ؟
خیلی جالبه که فروش شارژ به قول شما میشه تجارت 2 زاری و کلیک ارزنی مفت کار کن برای دیگران میشه کسب درآمد !!!! به حق چیزای ندیده و نشناخته !
خلاصه من شما رو نصیحت به آرامش کردم تا یه وقت خدای نکرده از عصبانیت فشار خونتون بالا نره .
ضمنا کسی که کلیک میکنه پول میگیره چه کارش به منفجر کردن سایت ؟؟؟ همون کلیکتو بکن پولتو بگیر ایشالا پولدار میشی .
سلام
این سیستم نیازمند سرمایه گذاری هست ؟
برو کار میکن، مگو چیست کار...