• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abolfazl2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ما که یک ماهه از این سایت درخواست برداشت 20دلار دادیم ولی هنوز پرداخت نکرده فک نکنم پرداخت هم بکنه

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
واسه ما بعد 25 روز پرداخت کرد.
البته پریمیوم پکیج ها رو 1 - 5 روزه پرداخت میکنه.
معمولا لیبرتی و پرفکت مانی بیشتر زمان می برند تا اگوپی و مابقی موارد

error58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، سال نو مبارک
در بخش wallet بعد از How To Withdraw Funds
یه پیام هشدار وجود دارد به شکل زیر
WARNING:
Do NOT use automated services to request a withdrawal from Profit Clicking, sometimes referred to as "bots" - if we determine that you have done so, your account will be blocked for an indefinite period of time.
من از طریق مترجم گوگل متوجه این پیام نشدم ، به پشتیبانی هم تیکت زدم
از دوستانی که میتونند کمک کنند درخواست دارم این متن رو ترجمه کنند . ممنون میشم

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سیستم کلیکی هست ؟؟؟

آره. ها چیه؟!! می خوای بگی کلاهبردار و دزدن؟ بیان نمایندگی کارت شارژ دو زاری بگیرن؟
بابا تو رو جون هر کی دوست داری دست از سر کچل ما بردار. انقدر رو اعصاب ما راه نرو . یهو دیدی سایتت منفجر شدا :rolleyes:

Hiranex

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

دوستان عزیز این سایت هم پرداخت میکنه و هم به بعضی ها پرداخت نمیکنه.

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
آره. ها چیه؟!! می خوای بگی کلاهبردار و دزدن؟ بیان نمایندگی کارت شارژ دو زاری بگیرن؟
بابا تو رو جون هر کی دوست داری دست از سر کچل ما بردار. انقدر رو اعصاب ما راه نرو . یهو دیدی سایتت منفجر شدا :rolleyes:

چرا اینقدر عصبانی هستی دوست گرامی ؟
هر کسی هر طور خودش دوست داره تصمیم میگیرد .
امیدوارم موفق باشید .

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
چرا اینقدر عصبانی هستی دوست گرامی ؟
هر کسی هر طور خودش دوست داره تصمیم میگیرد .
امیدوارم موفق باشید .

عزیز جان این راه درست برای تبلیغ کارت نیست. اگر کارت سود درست حسابی داشت تو همون تاپیک تبلیغ کن. اینطور تاثیر بهتری داره. هر چقدر بیشتر بیای تو تاپیک ه هی پارازیت بدی و تبلیغ کارت رو بکنی تاثیر منفی بیشتری رو کارت داره. اگه می خوای تبلیغ کنی برو پول بده بنر بزن. تو همین سایت های کلیکی هم می تونی با 2 دلار 1000 بار تبلیغ کنی. خلاصه دست از تبلیغ به این روش مسخره بردار.

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوستان
من خیلی وقته بی خیال این سایت شدم، اد پکیج اول رو که رایگان گرفته بودم، داشتم به 10 دلار میرسیدم که سایت بابت 10 دلاری که رایگان داده بود 10 دلار کم کرد منم نتونستم یه اد پکیج دیگه بخرم، یعنی اگه میخواستم ادامه بدم 5 دلار میموند که مجبور بودم برای اینکه یه اد پکیج دیگه بخرم 5 دلار پرداخت کنم... بعدش باید مدت ها صبر میکردم تا به 20 دلار برسم... بعدش معلوم نبود پرداخت میکرد یا نه! چون با توجه به تجربه دوستان که در همین تاپیک گفتن به بعضی ها پرداخت کرده به بعضی ها هم پرداخت نکرده! استارتر تاپیک هم در صفحه 42 گفته که در این سایت فعالیت نکنید.

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
عزیز جان این راه درست برای تبلیغ کارت نیست. اگر کارت سود درست حسابی داشت تو همون تاپیک تبلیغ کن. اینطور تاثیر بهتری داره. هر چقدر بیشتر بیای تو تاپیک ه هی پارازیت بدی و تبلیغ کارت رو بکنی تاثیر منفی بیشتری رو کارت داره. اگه می خوای تبلیغ کنی برو پول بده بنر بزن. تو همین سایت های کلیکی هم می تونی با 2 دلار 1000 بار تبلیغ کنی. خلاصه دست از تبلیغ به این روش مسخره بردار.

نه پسر خوب هنوز متوجه نیستی شما !
اولا شما برای خودتون تعیین تکلیف کنید . دوما تبلیغ بخشی از کار من هست ؟! اگه منظور شما امضا بنده هست ؟ خب امضا رو نمی تونم توی یه تاپیک بردارم تو یه تاپیک بزارم که !
پس چون من یه کار و فعالیت تجاری می کنم دیگه باید هیچ کجای انجمن سر نزنم ؟ مگه این موضوع به شما یا هر کس دیگه مربوط میشه ؟
خیلی جالبه که فروش شارژ به قول شما میشه تجارت 2 زاری و کلیک ارزنی مفت کار کن برای دیگران میشه کسب درآمد !!!! به حق چیزای ندیده و نشناخته !
خلاصه من شما رو نصیحت به آرامش کردم تا یه وقت خدای نکرده از عصبانیت فشار خونتون بالا نره . :D
ضمنا کسی که کلیک میکنه پول میگیره چه کارش به منفجر کردن سایت ؟؟؟ همون کلیکتو بکن پولتو بگیر ایشالا پولدار میشی .

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام

دوستان عزیز این سایت هم پرداخت میکنه و هم به بعضی ها پرداخت نمیکنه.

منم یک ماهه که درخواست دادم ولی هنوز واریز نکردن. چندبار تیکت زدم میگن درخواستتون در نوبت هست و رسیدگی میشه ولی نمی‌تونیم زمان بدیم. درخواست جدید هم قبول نمیکنه تا قبلی رو پرداخت کنه.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
نه پسر خوب هنوز متوجه نیستی شما !
اولا شما برای خودتون تعیین تکلیف کنید . دوما تبلیغ بخشی از کار من هست ؟! اگه منظور شما امضا بنده هست ؟ خب امضا رو نمی تونم توی یه تاپیک بردارم تو یه تاپیک بزارم که !
پس چون من یه کار و فعالیت تجاری می کنم دیگه باید هیچ کجای انجمن سر نزنم ؟ مگه این موضوع به شما یا هر کس دیگه مربوط میشه ؟
خیلی جالبه که فروش شارژ به قول شما میشه تجارت 2 زاری و کلیک ارزنی مفت کار کن برای دیگران میشه کسب درآمد !!!! به حق چیزای ندیده و نشناخته !
خلاصه من شما رو نصیحت به آرامش کردم تا یه وقت خدای نکرده از عصبانیت فشار خونتون بالا نره . :D
ضمنا کسی که کلیک میکنه پول میگیره چه کارش به منفجر کردن سایت ؟؟؟ همون کلیکتو بکن پولتو بگیر ایشالا پولدار میشی .

کسی نمی گه شما تبلیغ نکن عزیز جان. تبلیغ راه و روش داره. شما فکر می کنی داری راه درستی برای تبلیغت پیش می گیری ولی برعکس داری خیلیا رو از این کارت منزجر می کنی. منظور ما امضات نیست عزیز جان. این روش بدته که تو هر تاپیکی میری پست میدی و همه چیزو بیهوده و کلاهبرداری میدونی الا فروش شارژ . حالا فهمیدی ؟
الانم می گم فروش شارژ تجارت دو زاریه. وقتی شما چیزی نمی دونی بیهوده حرف نزن. اگه بخوای از سایت کلیکی فقط از راه کلیک کردن خودت سود کنی اخر ماه سود زیادی عایدت نمیشه. ما تو سایت های کلیکی سرمایه گذاری می کنیم و زیر مجموعه می خریم و با کلیک کردن زیر مجموعه امون سود می کنیم.اینجا هر چقدر پول بدی آش می خوری. خود من با سرمایه گذاری 180 دلاری تو یه سایت دارم ماهی 60 دلار سود خالص می گیرم.
برای اون جمله آخرت بگم : اولا منظورم این نبود که بخوام سایتتو منفجر کنم منظورم کسایی بود که داری رو مخشون راه می ری. خلاصه حواستو جمع کن با سرمایه هر کاری می شه کرد حتی سایتت هم میشه منفجر کرد!
بهتره دیگه این بحثو کش ندی

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
اقا این سایته فنا شد؟

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
برو کار میکن، مگو چیست کار...

وضعیت