• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من دنبال یه شریک سالم و با پشتکار هستم

fariborzm47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
مهندسم - به کامپیوتر کاملا مسلطم - 20 ساله در این فیلدم
دفتری دارم 120 متری ..اداری ..با تمام امکانات ..البته چون بالای پنجاه سالم شده مهمترین امکان رو ندارم که اون شور و انگیزه و انرژی جوانی است.
دنبال جوانی هستم با پشتکار..جاه طلب.. . باانگیزه و خوش فکر...البته مهمتر از هر چیزی سلامت اخلاقی
همه ی امکانات از من
کار و ایده از شما
من هم در حد خودم کمک خواهم کرد
به من پی ام داده و تلفن خود را بگذارید
در ضمن محدوده کار مورد را اشاره کنید و در صورت امکان یک رزومه از خودتان هم بگذارید

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
با سلام
دفتری دارم 120 متری ..اداری ..با تمام امکانات ..البته چون بالای پنجاه سالم شده مهمترین امکان رو ندارم که اون شور و انگیزه و انرژی جوانی است.
دنبال جوانی هستم با پشتکار..جاه طلب.. . باانگیزه و خوش فکر...البته مهمتر از هر چیزی سلامت اخلاقی
همه ی امکانات از من
کار و ایده از شما
در ضمن محدوده کار مورد را اشاره کنید و در صورت امکان یک رزومه از خودتان هم بگذارید

سلام پسرم:دی اگه از قزوین نیستی من پا هستم سرمایه هم دارم

fariborzm47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گرچه فکر میکنم من باید به شما بگم پسرم ..ولی ممنون از پاسختون
قزوینی نیستم ولی حتی اگه بودم قزوینی بالای پنجاه بی خطره
لطفا پی ام بدین . کمی اشاره کنین که ایده تون چیه..و در صورت تمایل تلفن برای تماس

fariborzm47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
محل دفترم محدوده ولیعصر طالقانی - تهران .. دفترم هم چون در پی ام پرسیدید مال خودمه استیجاری نیست

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بیشتر شبیه یه آگهی دوستیابیه تا استخدام

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
محل دفترم محدوده ولیعصر طالقانی - تهران .. دفترم هم چون در پی ام پرسیدید مال خودمه استیجاری نیست

کار مورد نظرتون و شرایطش رو برام پی ام کنید . من خودم تا چندی پیش توی سهروردی دفتر داشتم ( البته اجاره ای ) که فعلا تعطیلش کردم .

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
هدف کار وبمستری و وب هست که اینجا تاپیک زدید؟

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
گرچه فکر میکنم من باید به شما بگم پسرم ..ولی ممنون از پاسختون
قزوینی نیستم ولی حتی اگه بودم قزوینی بالای پنجاه بی خطره
لطفا پی ام بدین . کمی اشاره کنین که ایده تون چیه..و در صورت تمایل تلفن برای تماس

ایده های خوبی دارم اول از همه 3تا منشی خانم استخدام میکنیم با ایده بعدی من که مربوط به کسب درآمد از اینترنته و حسابی درآمد زاست حقوق این 3 منشی رو میدیم و جو شرکت و دفتر رو شاد میکنیم در مرحله بعدی انگیزه بیشتری پیدا میکنیم و با سومین ایده ایی که تجربه کردم و جواب میده پول بیشتری در میاریم. چندتا شعبه هم در کشورهای دیگه میزنیم دوست و آشنا تو کشورای دیگه زیاد دارم و برای تنوع گاهی به شعبه های دیگمون میریم و چندماه اقامت میکنیم

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایده های خوبی دارم اول از همه 3تا منشی خانم استخدام میکنیم با ایده بعدی من که مربوط به کسب درآمد از اینترنته و حسابی درآمد زاست حقوق این 3 منشی رو میدیم و جو شرکت و دفتر رو شاد میکنیم در مرحله بعدی انگیزه بیشتری پیدا میکنیم و با سومین ایده ایی که تجربه کردم و جواب میده پول بیشتری در میاریم. چندتا شعبه هم در کشورهای دیگه میزنیم دوست و آشنا تو کشورای دیگه زیاد دارم و برای تنوع گاهی به شعبه های دیگمون میریم و چندماه اقامت میکنیم

من هم به عنوان مشتری هر از چند گاهی یه سر به شرکتتون می زنم و با هم کیک و چایی می خوریم.

R75

Registered User
لایک‌ها
0
البته چون بالای پنجاه سالم شده مهمترین امکان رو ندارم که اون شور و انگیزه و انرژی جوانی است.

دوست عزیز اگر به این سن رسیدید و تجربه لازم رو نیندوختید...!
ایده فقط مخصوص جوانی نیست.;)
در هر صورت موفق باشید

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

ایول ایده . کشتی منو :D

میگم بیا یه سر هم باهم بریم دیزین با اون سه تا فضای مفرح و شادت :lol:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
با سلام
همه ی امکانات از من
کار و ایده از شما

سلام
کار وبمستری میخواید انجام بدین؟
خدانگهدار

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دوست عزیز اگر به این سن رسیدید و تجربه لازم رو نیندوختید...!
ایده فقط مخصوص جوانی نیست.;)
در هر صورت موفق باشید

سلام
ایشون بیشتر شور و اشتیاق جوونی مسئلشه. توی این سن دیگه انگیزه لازم برای انجام همه کارارو به تنهایی نداره ظاهراً.
خدانگهدار

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
من هم به عنوان مشتری هر از چند گاهی یه سر به شرکتتون می زنم و با هم کیک و چایی می خوریم.

ایول ایده . کشتی منو :D

میگم بیا یه سر هم باهم بریم دیزین با اون سه تا فضای مفرح و شادت :lol:

فعلآ شریکم ناپدید شده ، خیلی نگرانشم! اگه برنامه ها ردیف شد هوای همتونو دارم من از اونایی نیستم که ریاست شرکت مغرورم کنه:/

fariborzm47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به همه ی دوستان
و ممنون از پاسخ های گاها بچگانه.
از دانشگاه که اومدم بیرون پولی نداشتم فقط یک عنوان مهندسی از دانشکده فنی رو داشتم.همین
با دو نفر آقا آشنا شدم ..اونموقع اینترنت و موبایل که نبود..آشنایی ها هم مجازی نبود..واقعی بود
همین پیشنهاد رو یکی ازونا به من داد . ایده خوب
من داشتم ..در رشته خودم بود..و مربوط به ساخت و ساز
یکیشون پول آورد..یکی دیگه دفترشو گذاشت وسط ..ومن ایده و تخصص
سال بعد من مدیرعامل همون شرکت شدم. یکیشون در قید حیات نیست ..خدا رحمتش کنه.
من پیشنهاد اونا رو اگه به مسخرگی گرفته بودم الان هیچی نداشتم ..حداکثر تو یه آپارتمان 100 متری بودم ولی جدی بودم و رشد کردم. خانم های بسیار زیبا همیشه منشی یا همکار من بودند..با اینکه جوان بودم و طبیعتا از خانمهای زیبا خوشم میومد هیچوقت به خودم اجازه ندادم در مورد کسی که با امید کار و تلاش و زندگی بهتر مثلا منشی من شده بودن فکر بد بکنم. از این گونه پست ها خوشم نمیاد.
من از نصیحت هم خوشم نمیاد ولی کاش همه ما یاد میگرفتیم کار رو با تفریح و چیزای دیگه قاطی نکنیم.
از کسایی که پی ام دادن ممنونم

fariborzm47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در پاسخ چند تا از دوستان باید بگم چرا من خودم هم ایده هایی دارم ولی بیشتر دنبال شخصی هستم که خودش هم باهوش و دارای ایده های هوشمندانه باشه.
وب : بله این روزها وب عرصه ی خلاقیته ..گرچه در ایران عزیزمان بسیار کند پیش میره ولی وب عالیه ولی خودمو محدود به وب نمیکنم.

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
با سلام به همه ی دوستان
از دانشگاه که اومدم بیرون پولی نداشتم فقط یک عنوان مهندسی از دانشکده فنی رو داشتم.همین
با دو نفر آقا آشنا شدم ..اونموقع اینترنت و موبایل که نبود..آشنایی ها هم مجازی نبود..واقعی بود
من پیشنهاد اونا رو اگه به مسخرگی گرفته بودم الان هیچی نداشتم ..حداکثر تو یه آپارتمان 100 متری بودم ولی جدی بودم و رشد کردم. خانم های بسیار زیبا همیشه منشی یا همکار من بودند..با اینکه جوان بودم و طبیعتا از خانمهای زیبا خوشم میومد هیچوقت به خودم اجازه ندادم در مورد کسی که با امید کار و تلاش و زندگی بهتر مثلا منشی من شده بودن فکر بد بکنم. از این گونه پست ها خوشم نمیاد.
من از نصیحت هم خوشم نمیاد ولی کاش همه ما یاد میگرفتیم کار رو با تفریح و چیزای دیگه قاطی نکنیم.

خدارو شکر تا الان به شما پی ام ندادم حدس میزدم ذهنتون مثل سنتون باشه و در مورد استخدام 3 منشی فکر بد کنید و دیگران رو بی نامو.... فرض کنید، و دیگه اینکه جالبه ایده های بقیه رو بچگانه فرض میکنید و مسخره میکنید.

خدارو شکر که ذهنم پوسیده نیست!

hektor65

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به همه ی دوستان

آره آقا جون اون موقع جای پیشرفت خیلی زیاد بود.الان نیست.
راستی من مطمئن باشم شما هیچ فکر بدی درباره ی منشی ها نمیکردید؟

بالا